Jovan Šurbatović (©Starsport)
Jovan Šurbatović (©Starsport)

Mediji: Džajić saopštio Šurbatoviću da više neće biti generalni sekretar; FSS: Nije tačno!

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.03.23. | 11:39

Samo dva dana nakon što je objavljeno da će ostati na istoj funkciji

Prvi potresi u novom sazivu Fudbalskog saveza Srbije. Samo dva dana nakon što je objavljeno da će Jovan Šurbatović ostati na mestu generalnog sekretara FSS beogradski mediji javljaju da mu je novi predsednik Dragan Džajić saopštio da više neće obavljati tu ulogu.

Vest je prvo objavio dnevni list Kurir, zatim i Nova u gotovo istom minutu, samo da bi nedugo potom iz Fudbalskog saveza stigao demanti.

Izabrane vesti

Redakciji Mozzart Sporta je iz Fudbalskog saveza Srbije rečeno da su u pitanju dezinformacije i da se ništa neće promeniti u rukovodstvu Saveza, odnosno da Šurbatović ostaje generalni sekretar.

Pomenuti mediji tvrde drugačije, mada se zasad ne zna razlog zbog kojeg se Džajić navodno predomislio samo dva dana nakon prve sednice Izvršnog odbora. Niti se pominje ko će naslediti Šurbatovića u fotelji prvog operativca Fudbalskog saveza Srbije. Sajt Informera piše ipak da su u igri Nikola Nikodijević, bivši predsednik Skupštine Beograda, Marko Vjetrović, nekadašnji funkcioner Partizana i bivši sudija Dejan Santrač.

Navodno, Šurbatović bi trebalo da obavlja istu ulogu do izbora novog generalnog sekretara.

Savez pak tvrdi - ništa se ne menja. I podseća da je u sredu Šurbatoviću mandat produžen za nove četiri godine.


tagovi

FSSJovan ŠurbatovićDragan Džajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara