Komentari na vest

Medved po prezimenu, medved po naravi: Orsato bi bio najbolji da nije ohol i nadmen

J

JVPS

pre preko 2 godine

Orsato je sjajan sudija. Verujem da će biti objektivan...
G

Gost cccc

pre preko 2 godine

Samo da nam sudija ne bude kriv ...
O

Onje

pre preko 2 godine

Obična seoska varalica i lupež.
I

Inter

pre preko 2 godine

Nisam ga pratio kako sudi internacionale meceve, ali u Italiji cesto gresi. Slazem se da ovaj sudi po nekoj direktivi. U Italiji je donosio kontradiktorne odluke, za iste stvari u razlicitim mecevima ima razlicite kriterijume, sve zavisi kome treba da dosudi. Greske na mecu Inter-Juventus 2018. kao i na mecu Roma-Juventus su samo jedan od primera kako sudija otvoreno vuce na jednu stranu. Taj pogibljeni start Pjanica nad Rafinjom nije mogao da vidi samo onaj koji to nije hteo da vidi, iz nekog razloga. Zbog tog meca su mu morali obezbediti policijsku pratnju, do nedavno nije mogao da sudi utakmice Interu, snimci komunkacije VAR sobe i Orsata sa tog meca od tog slucaja su nestali, sto pokazuje u kakvim sve malverzacijama ovaj sudija moze da ucestvuje. Dakle, los sudija, ali da se nadamo da ce biti bolji barem u ovoj reprezentativnoj utakmici, i da nece otvoreno naginjati na jednu stranu.
S

Smouth

pre preko 2 godine

Najgori moguci izbor po Srbiju. Covek sudi po direktivi, prevarant i lazov. Portugal ce imati ozbiljan vetar u ledja od strane ovog coveka. Ocekujem neki smesan crveni ili penal jer svaki put kada je sudio bitan mec odradio je to katastrofalno
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Super, oni su naivni, jer italijani samo simuliraju, a oni im to dosudjuju. Znaci, trebaju simulirati.
Б

Бивши фудбалски судија

pre preko 2 godine

Катастрофа од судије и од човјека. И није баш да је најмање лош, он је свакако један од лошијих по мени. Има судија које су много боље од њега. Мој фаворит је Кујперс. Ауторитет на терену, нормално се понаша. Правио је и он грешке, али по мени је најбољи. Ово говорим са моје тачке гледишта, јер сам и ја био фудбалски судија.
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Pjanic je pre pogibeljnog starta imao jos jedan tezak prekrsaj kad je nagazio Rafinju, a imao je vec zuti karton. To su tri zuta kartona, kako kaze moj nik. Inace, trazen je snimak komunikacije VAR sobe i Orsata i zamisli, dva minuta je nestalo. :))))) P.S. Orsato pripada "logoroičnim" sudijama...hahahahahahahaaaaa mora li Vujaklija raditi, dragi nas dopisniku iz Rima? Sve sto si napisao za Orsata, ja bih naveo za tebe. Samouveren bez granica, osrednji novinar, mediokritet ciji tekstovi upadaju u oci akademskim izrazima, maskirajuci novinarsku nevestinu. Ali kad nema bolji, dobar je i Orsato, hocu reci Pantelic.
9

951357

pre preko 2 godine

Ja ne znam kako je ovo prošlo. Kad god napišem kritiku na njegov račun, mnooooogo blažu od ove, odmah cenzura. Pošaljem po 10x komentar, nema šanse da prođe. Ali potpisujem sve što si rekao.
M

Majkemi

pre preko 2 godine

Ja sam majke mi mislio da je tvoj nik jer je pjanic dobio 3 zuta na nekoj utakmici, ne pratim talijansku ligu i mislio sam da se neki sudija provalio i dao mu 3 žuta, a ustvari ti si brojao njegove prekršaje i po tvom mišljenju su bili za 3 žuta
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

@951357 Druze, ja redovno pisem ovakve komentare na njegov racun i objave mi svaki peti. I isto kao ti ga deset puta pustim, cisto da vidim ko je tvrdoglaviji. Cudi me da su mi ovaj objavili. @Majkemi Pa da, to je ta utakmica iz 2018. kad su Napoliju ukrali titulu.
O

Ospiti 1

pre preko 2 godine

Vinčenca je zapravo Vićenca, mesto gde živi nekoliko hiljada Srba, a kako je sudija električar postoji mogućnost da je dobar sa našim ljudima, koji su uglavnom građevinci. Ne mora ništa da znači ali makar nije potencijalni mrzitelj istočnjaka.
r

rea

pre preko 2 godine

Sigurno je Orsato bauštelac, često se može videti na građevini.
V

Vrlaz

pre preko 2 godine

Vec se pravi podloga za pricu da je sudija kriv ako izgubimo. Nepotreban tekst
G

Gost Dragacevac

pre preko 2 godine

Kako ga opisa novinar, ja se vala i uplasih!
P

Principino

pre preko 2 godine

Čeka se komentar gileta i ekipe hahahah