Meeesi, Meeesi, Meeesi! Navijači iznervirali Ronalda (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.10.23. | 21:20

Nije izdržao da im ne odgovori

U nedelju smo imali situaciju sa neprikladnim ponašanjem Kilijana Embapea, koji nije izdržao provokacije sa tribina u Brestu. Večeras nešto slično, samo u režiji mnogo iskusnijeg Kristijana Ronalda, na meču njegovog Al Nasra i Etifaka, u saudijskom King kupu.

Al Nasr je dobio utakmicu sa 1:0, uprkos tome što je skoro čitavo drugo poluvreme odigrao bez isključenog Andersona Taliske, odlučio je pogodak Sadija Manea u 107. minutu, međutim 'glavni junak' cele priče bio je pomenuti Portugalac.

Izabrane vesti

On je prvo na povike iz publike "Mesi, Mesi, Mesi" odgovorio kiselim osmehom, onda gestikulacijom ućutkivanja navijača, da bi na kraju gol saigrača iz Senegala proslavio (zajedno sa njim) trkom do tribine gde su bili smešteni navijači Etifaka i ponovo gestikulirao ka njima.

Podsetimo, Lionel Mesi je sinoć po osmi put proglašen za najboljeg igrača planete, što je verovatno dodatno motivisalo navijače da provociraju Ronalda, koji je tu 'večitu trku' sa Argentincem definitivno izgubio. CR7 je ostao na pet priznanja namenjenih najboljem igraču godine.


tagovi

Kristijano RonaldoLionel MesiSaudijska Arabija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara