Komentari na vest

Megatrampa Barse i Atletika: Grizman u Madrid, Saul na Kamp Nou! U priči i Ermoso, Lodi i 15.000.000 evra

h

hulkdelija93

pre gotovo 3 godine

Ovo bi bilo idealno za Barselonu. Dobijaju top veznog igraca, a rešavaju se dobrog igrača koji se ipak nije u potpunosti uklopio. Možda bi ova trampa bila dobra i za Grizmana.
Љ

Људи у арлетику

pre gotovo 3 godine

Једино ако су луди да дају саула у 15, 20 милиона за распалог гризмана
G

Gza

pre gotovo 3 godine

I ja mislim da je ovde Barsa fantastično prošla posle dugo vremena. Još i Ermosa da dobiju, Lodija mislim da nema šanse, odlično. 15 miliona pride, oslobodili se Grizmanove plate, fantastično. Još sad i Pjanića mogu da puste za dž i njegovu platu više ne plaćaju. To je već pravi posao za kratko vreme ove uprave. Saul je odličan a poprilično potcenjen igrač. Još uvek i poprilično mlad.
D

D.Andjus

pre gotovo 3 godine

Treci tekst u 2 dana na istu temu Grizman-Saul trampa..a nista novo nisam saznao izmedju prvog i treceg teksta,nervira me ovo internet novinarstvo,razumem ja i da treba da se izbaci sto veci broj clanaka i da treba sto vise klikova,pa reklame.. Ali najljepse je bilo prije 15 godina,kupis novine štampano izdanje,procitas za 40 min i sve saznas u njima.. A ovako od jutra do mraka svako malo ulazis na internet sajt,i ulazis u dosta vesti,želeći da nesto bitno ne propustis a zapravo kad procitas,shvatis da nista nisi propustio.
a

a bilo bi lepo

pre gotovo 3 godine

kad bi čovek mogao sebe da disciplinuje i jednom dnevno da pročita sportske vesti na internetu