Meho Kodra je pronašao špica! Kasno...

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.02.18. | 09:56

Čagas stigao u Ženevu, ali Ksmaks je pobegao daleko

Jedan od najboljih napada protiv najbolje odbrane. Drugi protiv trećeg. Praktično bez šanse da se domognu elitnog društva... Jer Ksamaks je pobegao toliko daleko, da susret Šafhauzena i Serveta na zatvaranju 20. runde švajcarske druge lige ne predstavlja ništa drugo do borbe za prestiž.

Nadali su se gosti iz Ženeve povoljnijem raspletu tokom sezone, ali će zbog nedostatka ofanzivnog potencijala, po svemu sudeći, morati još godinu da provedu u drugom rangu i iz šestog pokušaja probaju da stignu do tamošnje Superlige koju su osvojili 17 puta (samo su Grashopers (27) i Bazel (20) trofejniji)!

Izabrane vesti

Ekipi Meha Kodra, nekadašnjeg ofanzivca Barselone, Sosijedada, Alavesa, Makabija i Veleža, odakle je krenuo meteorski uspon rođenog Mostarca, dobro leži Šafhauzen, budući da su ga savladali na četiri od minulih pet okršaja. Zanimljivo, na svakom od njih štikliran je tip GG&3+.

Činjenica da su Kodrini napadači potpuno zakazali ove sezone, primorala je upravu da izađe na tržište u potrazi za golgeterom, a izbor je pao na Mišela Čagasa, čiji pogodak na debiju nije bio dovoljan za sva tri boda protiv Kjaza (1:1).

Kada se podvuče crta, u jednom od (golgeterski gledano) interesantnijih kontinentalnih šampionata, na zatvaranju 20. runde imaćemo priliku da vidimo dva strelca koji se nalaze na samom vrhu liste iza neprikosnovenog Rafaela Nuzula (16) - pomenutog Čagasa i Tunahana Čičeka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:00 3395 ŠVA 2 Schaffhausen - Servette tgg gg3+ 1,87
Ukupna kvota1,87

ŠVAJCARSKA 2 - 20. KOLO

Petak
Ksamaks - Arau 3:1 (1:1)

Subota
Volen - Vintertur 1:4 (1:3)

Nedelja
Kjaso - Vil 0:1 (0:0)
Rapersvil - Vaduc 1:2 (0:1)

Ponedeljak
20.00: (2,55) Šafhauzen (3,20) Servet (2,65)

(FOTO: Action Images)


tagovi

Meho KodroFK Šafhauzenservetsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara