Skot Mektomini (©Reuters)
Skot Mektomini (©Reuters)

Mektomini u Junajtedu do 2025.

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.06.20. | 11:03

Dobio novi, petogodišnji ugovor

Dete Mančester junajteda ostaje verno klubu. Vezista Skot Mektomini (23) potpisao je novi ugovor sa Crvenim đavolima, kojim se obavezao da će ostati na Old Trafordu do 2025. godine.

Mektomini je igrao odlično ove sezone za Junajted, mada je propustio deo sezone zbog povrede, a kao nagrada za te kvalitetne partije stigao mu je novi ugovor za narednih pet godina.

Izabrane vesti

Iako sam svestan da u ovom momentu ima mnogo drugih stvari o kojima moramo da razmišljamo, srećan sam što sam potpisao novi ugovor i što ću biti deo Mančestera i u narednim godinama”, rekao je Mektomini.

S obzirom na to da je fudbalski prohodao u Junajtedu, njemu valja verovati na reč da mu je novi ugovor ostvarenje dečačkog sna.

Sve što sam oduvek znao je Junajted i moja strast prema klubu koja se vidi u svakom trenutku kada izađem na teren. Nastaviću da dajem sve od sebe kada god obučem dres Mančestera. Želim da se zahvalim svima u klubu na poverenju koje su mi ukazali”, poručio je Skot Mektomini.

Odlukom kluba da ponude novi ugovor vezisti zadovoljan je i menadžer Junajteda Ole Gunar Solskjer.

Skot je radio fantastično od danas kada sam došao u klub i ključni je igrač u našem veznom redu. On nam donosi odlučnost, čvrstinu i tečnu igru i njegovi kvaliteti će biti veliko oružje timu za naredne godine”, rekao je Solskjer.

Debi u dresu Mančester junajteda Skot Mektomini je imao 2017. godine, kada je na klupi engleskog giganta bio Žoze Murinjo. Ove sezone škotski reprezentativac je odigrao 28 utakmica za Crvene đavole, postigao je pet golova, dok je za jedan asistirao.


tagovi

Skot MektominiMančester JunajtedPremijer liga

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara