Melje Veljkova mašina, Čivas uništio Santos Lagunu

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.12.22. | 05:49

Ubedljivo slavlje ekipe srpskog stratega - 4:0

Na startu Kupa za Meksiko teških 1:0, ali je večeras viđena prava fudbalska rapsodija Čivas Gvadalahare, koji predvodi srpski strateg Veljko Paunović. Višestruki šampion Meksika na svom terenu je pregazio Santos Lagunu sa 4:0, a sve je bilo rešeno već posle 22 minuta igre. Tada je domaćin vodio sa ubedljivih 3:0.

Utakmicu u kojoj je u potpunosti dominirao Paunovićev sastav, obeležio je trostruki strelac Santijago Ormeno, dok je u 13. minutu Raul Lopez postigao autogol.

Izabrane vesti

Gvaldalahara je imala ukupno 11 udaraca ka protivničkom golu, a Santos Laguna samo jedan, što dovoljno govori o odnosu snaga na terenu. Gosti su imali 55 odsto loptu u svom posedu, ali su bili potpuno nemoćni u pokušajima da stvore neku opasniju priliku pred golom Migela Himeneza.

Ovo slavlje je idealna uvertira derbija sa Tigresom, koji je na programu 23. decembra (04.00), a koji će direktno odlučivati o prvom mestu u grupi B.

Kup za Meksiko predstavlja uvertiru i odlično zagrevanje za start predstojećeg meksičkog šampionata. Paunovićeva Gvadalahara na startu, 8. januara gostuje Montereju.

KUP ZA MESKIKO, PRIJATELJSKI TURNIR - 2. KOLO

Grupa B

Utorak

Klub Amerika - Toluka 2:0 (2:0)

/H. Rodrigez 27, B. Rodrigez 35/

Gvadalahara - Santos Laguna 4:0 (3:0)

/Ormeno 10, 22, 46, Lopez 13ag/



tagovi

Čivas GvadalaharaVeljko PaunovićSantos Laguna

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara