Komentari na vest

Menja se model kvalifikacija za Mundijal: Povećava se broj grupa, neće više biti „nebitnih“ utakmica

R

Ris

pre preko 1 godinu

Ove kvalifikacije ce samo jednom biti u ovom formatu, jer su tri domacin a ni jedan iz Evrope. Da je jedan ili dva ili da je SP u Evropi, ovakav format se ne bi igrao. Znaci ovo nije trajno resenje i samo ovo SP daje 16 ekipa iz Evrope kroz kvalifikacije. Mozda nekad bude 15 a nekad 17 ili 18. Evropa gubi ovaj put jer su tri sigurna ucesnika iz centralne i severne amerike(a nekad ih je znalo biti jedva dva)!
m

monteroo

pre preko 1 godinu

48 tamo znaci nece otici samo ko ne bude imao za kartu....to lagano postaje exit... festivalski susret dodje masa popije pojede urla nesto kao navija ostavi 5000e i ajmo kuci rodjaci...koji fudbal koje budalastine....daj pare da im uzmemo...
S

Saša_PFC

pre preko 1 godinu

Upravo u tome i jeste poenta...fidbal pa i sva sportska takmicenja se igraju zbog navijaca...zasto se nebi pruzila sansa i Jermeniji ili recimo Madjarskoj koja je u poslednje vreme bolja od pola reprezentacija koje su nastupile u Kataru.Uostalo svi Fudbalski savezi na Svetu placaju kotizacije za takmicenja i naravno da je posteno da se pruzi ista šansa svima.Uostalom u ovom tekstu je spomenuta utakmica Nemačka-Jermenija i nije tacno da nije bilo interesovanja posto su u obe utakmice stadioni bili puni.
F

FlyDtchmn

pre preko 1 godinu

Dobro je, sad necemo prosipati poene zbog nekakvih Azerbejdzana i Kazahstana.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Odlicno, da ne gledamo vise ova nase lazne fudbalere na svetskom. Presedne nam svaki put bukvalno............