Mesi favorit za Zlatnu kopačku, Mbape, Žiru i Alvarez moraju da postignu makar gol

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.12.22. | 10:43

Kvota na prvu zvezdu Argentine 1,90

Dve utakmice ostale su do spuštanja zavese na Svetsko prvenstvo u Kataru, a krunu takmičenja predstavljaće borba za tron između branioca titule Francuske i Argentine.

Susret evropske i južnoameričke selekcije osim što će jednoj od njih doneti treću Boginju u trofejnim vitrinama, predstavljaće i direktnu borbu za Zlatnu kopačku. U najužoj konkurenciji trenuno se nalazi kvartet igrača koji će učestvovati u finalu - sa po pet pogodaka ispred svih su Lionel Mesi i Kilijan Mbape, dok su po četiri postigli Olivije Žiru i Hulijan Alvarez.

Izabrane vesti

U aktuelnoj situaciji, u slučaju da niko od pomenutih igrača ne postigne gol u finalu, epitet najboljeg strelca pripašće Mesiju, te ne čudi što je prva zvezda Gaučosa favorit za individualno priznanje uz kvotu 1,90, ispred golgetera Francuske na kojeg je kvota 2,05.

Da bi udarna igla Trikolora pretekla Mesija, potrebno je da postigne gol, a znatno manje šanse imaju i Žiru i Alvarez, kojima su potrebna po dva gola (u slučaju da Mesi i Mbape ne pogode mrežu u finalu).

Kvota na dvojac koji je do sada postigao po četiri gola međutim znatno je unosnija i donosi isplatu 11 puta veću od uloženog iznosa.

NAJBOLJI STRELAC - KVOTE

Mesi (1,90)

Mbape (2,05)

Žiru (11,0)

Alvarez (11,0)


tagovi

Lionel MesiKilijan EmbapeOlivije ŽiruHulijan AlvarezZlatna kopačka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara