Mesi izabrao stranu i glasao na predsedničkim izborima (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.03.21. | 12:05

Da li je to znak da mu se ostaje u Barseloni?

Ako sledimo logiku da čovek koji izađe da glasa na izborima, bilo za predsednika države, kluba ili prvog čoveka mesne zajednice, samim tim jasno pokazuje da mu je i te kako stalo do tog izbora, onda su navijači Barselone dobili danas jak adut za nadu da će Lionel Mesi ostati na Nou Kampu i posle leta.

Najbolji fudbaler Barselone i sveta izašao je danas na predsedničke izbore i glasao za jednog od kandidata. Samim tim Mesi je izabrao stranu na ovim izborima i pokazao da mu je i dalje vrlo stalo do toga ko će u narednom periodu voditi katalonskog giganta.

Izabrane vesti

Zvuči nekako logično da je Mesi već odlučio da sigurno ide i da ga naredna uprava Barselone ne zanima, ne bi se mnogo ni trudio da dođe da glasa. A, svoje pravo je iskoristio danas u društvu jednog od sinova.

Iako se Mesi nikada nije javno opredelio ko je njegov favorit, Španci veruju da je to Đoan Laporta. Nekadašnji predsdnik Barse je favorit da se vrati na tu funkciju, a tokom kampanje je naglašavao da je sa Lionelom u sjajnim odnosima i da će ubediti Argentinca da ostane u klubu, ako on pobedi na izborima.

Glasanje je počelo u devet časova jutros po lokalnom vremenu, a završiće se u 21 čas. Pored Đoana Laporte predsednički kandidati su Viktor Font i Toni Freiša.


tagovi

Lionel MesiBarselona

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara