(©Reuters)
(©Reuters)

Mesi neće na pozajmicu: Idem u Argentinu za praznike da se odmorim

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.10.23. | 17:55

„A, u januaru stižem na početak priprema u Interu“, objasnio Leo

Kada je Inter Majami ostao bez mesta u plej-ofu MLS lige, momentalno su krenule spekulacije da li će Lionel Mesi dugu pauzu u prvenstvu iskoristiti da ode negde u Evropu na pozajmicu.

Dešavale su se takve stvari, radio je to Dejvid Bekam, sad vlasnik Inter Majamija, radio Tijeri Anri... Prosto, umesto dugog odmora, igrači su se odlučivali da odu u Evropu na pozajmicu, da bi ostali u formi.

Izabrane vesti

Krenule su glasine da bi Leo Mesi mogao da ode u Barselonu na nekoliko meseci, da se tamo oprosti od dresa kluba u kojem je stekao svetsku slavu, igrao najveći deo karijere. No, od toga neće biti ništa.

Posle utakmice sa Peruom (2:0) u kojem je postigao dva gola, Mesija su novinari pitali da li je tačno da će ići negde na pozajmicu tokom zime.

„Ne. Nastaviću da treniram, da bih bio u najboljoj formi za utakmice reprezentacije narednog meseca. Posle toga ću otići u Argentinu za praznike. Biće ovo posle mnogo vremena prilika da se u decembru odmorim sa mojim ljudima. Onda ću se u januaru javiti na početak priprema, kao i uvek. Krenuću od nule i spremaću se na najbolji mogući način“, objasnio je Mesi.

Još jedna potencijalna „gnjavaža“ u zimskom prelaznom roku je brzometno završena. Mesi odlazi iz Inter Majamija na – odmor.


tagovi

Lionel Mesifudbalska reprezentacija ArgentineInter MajamiMLS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara