Lionel Mesi (©Reuters)
Lionel Mesi (©Reuters)

Mesi rekao "DA" Barsi, ali uz jedan uslov

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.04.21. | 16:59

Da se ekipa ozbiljno pojača za iduću sezonu...

Lepe vesti zapljuskuju navijače Barselone poslednjih dana. Remi Reala, poraz Atletiko Madrida i šansa da već večeras izbije na prvo mesto Primere; novi sponzorski ugovor težak pola milijarde što ga je obezbedio novi/stari predsednik i kao šlag na tortu, kako večeras javljaju pojedini mediji na Pirinejima - Mesijev pristanak da produži ugovor!

Otkako je proške godine faksom obavestio klub da želi da ide traje neizvesnost oko sudbine jednog od najboljih igrača svih vremena. Govorilo se o interesovanju Intera, Mančester Sitija, a juče i o velikoj ofanzivi u koju je navodno krenuo Pari Sen Žermen, ponudivši Argentincu ugovor kakvom Barsa neće moći da parira. Međutim, Mesi je toliko zaradio da u finišu karijere ne mora da se vodi finansijama.

Izabrane vesti

Ako je verovati stanici TVE on je obavestio Đoana Laportu da je spreman da ostane, ali pod jednim uslovom - da klub dovede adekvatna pojačanja i da naredne sezone bude konkurentan u Ligi šampiona.

Kako smo već pisali, deo miliona koje je novi predsednik obezbedio kroz sponzorski ugovor s američkim investitorima trebalo bi da bude potrošen na nove igrače, deo na Mesijev ugovor, a preostalo na saniranje dela duga.

Barselona se posle veoma lošeg perioda jesenas stabilizovala. Zaostajala je 12 bodova za liderom Atletikom, sada je na dva. I ima šansu večeras da ga pretekne. Ronald Kuman je "namestio" ekipu, osvojio Kup kralja i ako uzme i titulu nema sumnje da će ostati na klupi.

Pa ako ostane i Mesi, eto Barse od avgusta na starim visinama, u to niko ne sumnja...


tagovi

Lionel Mesiletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara