Lionel Mesi (twitter@InterMiamiCF)
Lionel Mesi (twitter@InterMiamiCF)

Mesi se presvukao u roze i poručio: Si muchachos, vidimo se u Majamiju (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.07.23. | 22:52

Lionel Mesi i zvanično predstavljen u Interu iz Majamija sa kojim je potpisao ugovor do kraja 2025. godine

Pre nešto više od mesec dana Lionel Mesi je lično potvrdio da će njegov novi klub biti Inter iz Majamija, do sredine jula čekalo se da ga javnost prvi put vidi u novim bojama. Argentinski fudbalski mag presvukao se u Roze, a klub u većinskom vlasništvu Dejvida Bekama, otklonio je sve sumnje oko transfera videom dobrodošlice.

Vlasnik sedam Zlatnih lopti je razgalio sve pristalice novog kluva i poručio: "Si, muchachos (da momci), vidimo se u Majamiju". U čast Mesija lansirana je i prilagođena verzija pesme "Muchachos", one što je obeležila prošlogodišnje putešestvije Gaučosa ka tituli prvaka sveta.

Izabrane vesti

Nakon odmora na Bahamima, Mesi je doputovao u Sjedinjene Američke Države, a pre četiri dana doleteo je na Floridu. Konferencija povodom zvaničnog predstavljanja biće održana u noći između nedelje i ponedeljka po srednjeevropskom vremenu, što je na Floridi nedelja od 20.00.

Već duže vreme se javnost pita kada će Mesi debitovati Inter koji trenutno slovi za poslednjeplasirani tim istočne konferencije MLS-a. I nema sumnje da će upravo to biti jedno od pitanja na predstojećoj konferenciji. Prostora svakako ima do kraja ove sezone budući da se ligaški deo završava 21. oktobra, a da plej-of počinje četiri dana kasnije. Ipak, kako stvari stoje, teško će Inter ove sezone do doigravanja.

Podsetimo, Mesi je potpisao ugovor koji ističe poslednjeg dana 2025. godine, a u Majamiju će doći do ponovonog susreta sa dugogodišnjim saigračem Serhijom Busketsom sa kojim se naosvajao trofeja u Barseloni.



tagovi

Lionel MesiInter Majami

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara