Lionel Mesi (Reuters)
Lionel Mesi (Reuters)

Mesi spreman da igra protiv Gvardiole, Poketino još neodlučan oko startne postave

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.09.21. | 17:03

Argentinac se oporavio od povrede zbog koje je propustio mečeve sa Mecom i Monpeljeom, ali još nije poznato hoće li sutra početi utakmicu sa Mančester Sitijem

Lionel Mesi se oporavio od povrede kolena zbog koje je propustio mečeve sa Mecom i Monpeljeom, ali to Argentincu bar za sada ne garantuje mesto u startnoj postavi u sutrašnjoj poslastici protiv Mančester sitija. Nema zaljubljenika u fudbalsku igru, izuzev navijača Mančester sitija, koji ne bi voleo da vidi trio Mesi, Nejmar, Mbape protiv ekipe Pepa Gvardiole, ali Maurisio Poketino nije dao odgovor na pitane hoće li Leo početi meč na Parku Prinčeva.

Izabrane vesti

"Mesi će se naći u protokolu, ali ne mogu ništa da potvrdim oko startne postave do dana utakmice", rekao je trener Pari Sen Žermena novinarima.

Legendarni fudbaler Barselone pre osam dana na meču protiv Liona nije želeo da pruži ruku Pokotetinu nakon što ga je zemljak izveo iz igre.

"Mesi je u sličnoj situaciji kao Verati. Deluje dobro, trenirao je sa ekipom", ostao je zagonetan nekadašnji trener Totenhema, a nije dao novinarima odgovor ni na pitanje hoće li se Đanluiđi Donaruma naći u startnoj postavi, iako eminentni italijanski novinar Đanluka di Marcio tvrdi da će to biti slučaj.

"Imamo sjajne golmane, a svi oni moraju da se prilagode zahtevima stručnog štaba. Izuzetno nas raduje njihov dosadašnji učinak."

Za kraj, bilo je i par reči o Mančester sitiju.

"Igramo protiv ekipe koju vodi najbolji trener na svetu. Ovaj klub, poput nas, mašta o osvajanju Lige šampiona. U tom procesu, Siti je možda za nijansu ispred nas, ali mi smo svesni toga da je sve moguće", imao je Poketino samo reči hvale za Pepa Gvardiolu.

Okršaj u Parizu na programu je u utorak od 21.00, a ukoliko PSŽ poklekne, ostaće na samo jednom bodu iz dve runde pošto je na premijeri remizirao sa Klub Brižom.


tagovi

Lionel MesiMaurisio PoketinoPari Sen Žermen

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara