Siniša Mihajlović (©Reuters)
Siniša Mihajlović (©Reuters)

Miha: Kad nema publike, bolje da se ne igra

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.07.20. | 17:13

„Ovako je odvratno“, kaže trener Bolonje

Bliži se kraj sezone u Seriji A, a Siniša Mihajlović ne krije da ne može da dočeka poslednji sudijski zvižduk.

Njegova Bolonja je u mirnoj luci, nikakve probleme nije imala u nastavku prvenstva, ali Mihajlović jedva čeka da se sve završi. Kako kaže, ovaj nastavak sezone mu je – odvratan. Razlog su prazne tribine.

Izabrane vesti

Zašto kažem da jedva čekam kraj sezone? Ne zbog toga što nemamo motiv da igramo do poslednjeg kola, nego zato što su utakmice koje se igraju bez navijača – odvratne. Tu je problem, a ne u motivaciji“, rekao je Mihajlović na konferenciji za medije uoči meća sa Lećeom.

Srpski trener se nada da će ta odluka važiti za još samo tri preostale utakmice.

Nadam se da će se u septembru, kada krene nova sezona, sve promeniti. Da će dozvoliti navijačima da se vrate na tribine. Kada bi me pitali da li sam za to da se fudbal igra i dalje bez publike ili da se uopšte ne igra zato što nema navijača na tribinama, glasao bih za to da se ne igra! Utakmicama nedostaje pravi fudbalski ambijent“, poručio je Siniša Mihajlović.

Njegova Bolonja je u lošoj seriji, pet kola ne zna za pobedu i zbog toga je pala na 12. mesto na tabeli. Opstanak joj, naravno, nije ugrožen, dok je šansu da se bori za Evropu davno izgubila. Zato ove utakmice, izgleda, igra na ler, što Mihajlovića posebno nervira.

Bolonja ima priliku da u nedelju prekine crnu seriju, pošto joj u goste dolazi davljenik Leće, kojem su bodovi preko potrebni u borbi za opstanak.


tagovi

Siniša MihajlovićBolonjaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara