Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Mihajlović crveneo od besa zbog žutih kartona: Pa ne igramo Fernando Kouto i ja

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.01.21. | 21:14

Trener Bolonje rekao da njegova ekipa ima najviše sudijskih opomena u Evropi

Novi meč - novi remi Bolonje koja je bez dva boda protiv Udinezea (2:2) ostala u drugom minutu nadoknade, posle gola Arlsana. Ipak, trener Siniša Mijalović nije bio toliko nezadovoljan remijem koliko suđenjem, jer je njegova ekipa od 47. minuta morala da igra samo sa desetoricom igrača, pošto je isključen strelac drugog gola za domaćina Matijas Svanberg.

Izabrane vesti

"Šteta je što smo prmili gol u sudijskoj nadoknadi. Ali, vidite, mi smo ekipa sa najviše žutih kartona u Evropi, iako ne igram ja, niti u timu imamo Fernanda Kouta", ironično je kazao Mihajlović Skaj sportu posle meča, podsetivši na nekadašnjeg saigrača čuvenog po igri "na ivici noža".

Srpski stručnjak zna da bi njegove reči mogle da iniciraju sankcije, ali nije želeo da ne odreaguje na nepravdu.

"Rodrigo Bekao je trebalo da bude isključen u 87. minutu, da li odmah crvenim kartonom ili sa dva žuta, ali to se nije dogodilo, već je lakše da se isključi 20-godišnji Svanberg."

Mihajlović žali što dobre igre njegovih izabranika nisu nagrađene adekvatnim rezultatima.

"Tim dobro igra u poslednje vreme, ali je naša igra ruinirana. Igramo dobar fudbal, ali ne pobeđujemo, često nam se dešava da ne postignemo rezultat koji smo zaslužili", dodao je Mihajlović čija se ekipa nalazi u nizu od čak pet remija.

Pošto je izgubila 1:5 kod kuće od Rome, Bolonja je ponela bod iz Specije (1:1), Torina (2:2) i Firence (0:0), odnosno identičnim rezultatom kao danas završila je meč sa Atalantom (2:2).


tagovi

UdinezeBolonjaSiniša MihajlovićSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara