Komentari na vest

Mijatović: Oni mene izdajnikom, ja Šukera prijateljom! Više sam spavao sa Davorom nego sa suprugom

p

paulo

pre oko 1 godinu

Ja ne znam cemu se pridodaje na znacaju Mijatovicu prvo on je izjavio da je prijatelj sa Djukanovicem i to posle onih litija sto dovoljno govori o njemu takodje je izjavio da je mogao da bira pre bi nastupao za Crnu goru nego za Srbiju isto tako hvalimo i uzdizemo Dejana Savievica,a on je isto prijatelj sa predsednikom Crne Gore. Bolje dajte na znacaju Prlainovicu, Mandicu,Vladimiru Gojkovicu selektoru Crne Gore koji je podrzao SPC u ocuvanju svojih svetinja imamo i velikog coveka i patriotu Mirotica imamo milion svetlih primera iz Crne Gore,a mi se hvatamo ovih koji ne ne zele nista dobro nasoj drzavi i koji menjaju svoja misljenja danas su Srbi,a sutra Crnogorci po naciji.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Sta reci o gospodinu Predragu Mijatovicu i gospodinu Sukeru stari prijatelji.
Н

Ниси ти Мијате

pre oko 1 godinu

био издајник, већ они - Хрвати. Само си ти слеп поред очију и данас да су ти они пријатељи.
A

AndrijaJelkic_1473724972136902667@twitter.com

pre oko 1 godinu

Grande Mijatović. Veliki igrač i čovjek. Hvala ti legendo za Ligu prvaka 1998. nakon 32 godine čekanja. HALA MADRID! 👑
Л

Легион

pre oko 1 godinu

У којем крају мадрида живиш? Смешан си
Г

Гос'

pre oko 1 godinu

Мијат велики фудбалер и човјек, свој патриотизам показао више пута на различите начине. Као и против тих истих 'рвата у квалификацијама за ЕП..😉
g

ga

pre oko 1 godinu

1996 je bio u Tempu intervju sa Sukerom i Mijatovicem... Razna pitanja postavljana i jednom i drugom. Bilo je i pitanje o omiljenom politicaru. Mijatovic je rekao da je apolitican. Suker kao iz topa ispalio da mu je omiljeni politicar Franjo Tudjman.
N

Normalno

pre oko 1 godinu

šta si očekivao. Jesi iznenađen odgovorom?

Marko Pavlovic

pre oko 1 godinu

Mijat kraljina..... 💪💪💪 Jedan od naših najvećih igrača u istoriji
O

Osiječi cuker, Davor Šuker

pre oko 1 godinu

Davno bilo, ali se sjećam fenomenalnog loba Mijatovića, sa svoje polovine terena u prvoj pripremnoj utakmici ljeta '93. Valencia-Feyenoord. Klasa!
D

Dzoni-1970-

pre oko 1 godinu

I Prosinecki je isao na obelezavanje Oluje, ali dobro, njemu je majka iz Cacka...
P

Plavi10

pre oko 1 godinu

Zbog toga se Suker nije ni ozenijo, vjerovatno je mislijo da ces i dalje spavati sa njim.
К

Косингас

pre oko 1 godinu

Одвратан југословенски наратив приче. Докле више... Тај исти Шукер се сликао на гробу Анте Павелића и фотке делио поносно хрватским медијима. Баш у то време о којем овај несрећни Мијатовић прича. Хрвати уопште не пате за Југославијом, тачније гади им се, иако им је та Југославија дала слободу и конститутивност као народа, самим тим и државу у данашњим границама у којима никада нису живели.
3

3DC

pre oko 1 godinu

3DC
3

3DC

pre oko 1 godinu

Šmrc šmrc
P

Polivač

pre oko 1 godinu

Ajde grbo, idi negde i izoveravaj se. Ovde se ne radi o jugoslovenskom narativu već jugoslovenskoj REALNOSTI. Vidim da ti smeta ta istina. Predlažem da odeš na čiča Dražin grob i sit se isplačeš.
T

Twix

pre oko 1 godinu

Ne da im je dala slobodu nego aboliciju. Sto se tice Mijatovica jedna od osoba nit smrdi nit mirise, "iznad situacije".
c

czbg1

pre oko 1 godinu

Lepo je to sve Mijatovicu, nego sto oni kod tebe nisu dosli kad su vec bili tu. Nisi ti izdajnik, izdajnika je mnogo kroz nasu istoriju i oni uglavnom sede u foteljama, ti si samo naivan, a i malo glup( fudbaler si, oprosticemo). Divac je isto Drazenu bio najbolji prijatelj dok nije krenuo rat, jel znas zasto posle nisu pricali, pa zato sto je Divac Srbin. Kad bi opet neko spomenuo Jugoslaviju, Srbi bi i danas prvi usli u nju, ne ucimo na greskama, zato nam se i ponavljaju. Inace posto je ovo sportski portal, o Mijatu i Suker kao sportistima, naravno majstori fudbala.
G

Gost897

pre oko 1 godinu

a cuti..vi stw razbili jugoslaviju