©Reuters
©Reuters

Mijatović: Žao mi je što nisam Teveza doveo u Real

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.05.20. | 16:23

"Mesija ne vidim nigde drugo osim u Barseloni", kaže legendarni crnogorski as

Tri godine je Predrag Mijatović bio sportski direktor Reala. Napravio je brojne dobre poteze koji su se isplatili Kraljevskom klubu, ali jedan nije uspeo da realizuje i žali za tim i danas.

Prvi Mijatovićev pik u to doba bio je Karlos Tevez. I sve je bilo skoro dogovoreno sa Mančester junajtedom, čiji je igrač Argentinac bio tada. Ali, na kraju je sve propalo.

Izabrane vesti

Transfer nismo uspeli da realizujemo zbog mnogo okolnosti. Njegov kvalitet i karakter su se uklapali u Realovu filozofiju. Želeo sam da dođe, on je želeo da dođe, ali u fudbala se dešava da ne mogu sve želje da se ispune“, pričao je Mijatović za argentinski radio.

Kako je još tada, pre desetak godina, bila konačna informacija, Tevez je zbog porodice rešio da ostane u Engleskoj, članovima familije se nije odlazilo sa Ostrva.

Dvojica Argentinaca su i danas u centru pažnje svetske fudbalske javnosti. Jedan je, naravno, Lionel Mesi.

Ne vidim ga nigde drugo osim u Barsi. Obeležio je jednu eru i nastavlja da radi stvari koje se graniče sa prirodnim. Proći će još dosta vremena dok se pojavi igrač sličan Mesiju“, ocenio je Mijatović.

Ipak, kada je Lautaro Martinez u pitanju, nekadašnji crnogorski napadač smatra da bi za Barsu bilo bolje da dovede drugog igrača.

Lautaro ima sjajnu sezonu u Interu, mlad je, kvalitetan... Ali, više sam za Nejmara. On je čudo od igrača i uživao sam da ga gledam dok je bio u Barseloni“, istakao je Predrag Mijatović.


tagovi

Predrag MijatovićKarlos TevezLionel Mesi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara