Komentari na vest

Milan Borjan ima priliku da se osveti Makabiju

M

Makabi

pre 9 meseci

Tumba Haifa
а

армата

pre 9 meseci

треба звати Станкелу, па да изгладе прво међусобни сукоб а затим гањају Шерифа и Макаби који су их урнисали. Наравно у помоћ да позову и Кангу.
a

ahahaha

pre 9 meseci

da da kako su urnisali stankelu.
V

Vinegar

pre 9 meseci

Pre ce biti da je Zvezdu eliminisao bas Borjan uz pomoc Makabija. Srecno mu bilo veceras!
S

Sacuvaj me boze....

pre 9 meseci

Zamisli borjan kriv a nije Kanga sto gubi loopte???
k

kkml

pre 9 meseci

Zamisli kriv Kanga sto je izgubio loptu a iza njega 7 igraca a ne golman sto prima po sred gola sporu loptu sa 35 metara.
G

Gostsog

pre 9 meseci

Gol je prvo Kangin, jer de zaigravao umesto da sibne loptu napred saigracu ili cak u prazan prostor. Lopta je prosla na milimetar iza naseg igraca koji je posao u blok, imala je tavnu brzinu i jacinu da se to desi, Borjan je verovatno nije ni video dok nije prosla igraca, a tad je vec bilo kasno. Realno, ovakav gol padne jednom u 100000 suteva, i mi smo bili malerozni da ga primimo. Ali ako trazimo krivca, prvo i pre svega Kanga, a onda vise nema koga, jer niko nije nista vise mogao da uradi.
z

zaks

pre 9 meseci

Krivi i Kanga i Borjan, podjednako.
j

jos

pre 9 meseci

Kriv je i Dragovic jer je proslavljao odbranu penala, pa je kasnio u blok.
D

Da se ne lazemo

pre 9 meseci

@Sacuvaj me Boze Zamisli glomani brane ihitreni mlak sut po srefini gola... Gresaka kao sto je kanga napravio imas masu na svakoj utakmici ali golmani takve suteve lagano brane, tako i tad Kanga jeste pogresio izgubio loptu, ali je sut bio ocajan i Borjan je morao da ga odbrani. Nije to bio sut precizan i kao iz topa da bi vecinsku krivicu snosio Kanga. U fudbalu dobar deo prilika dolazi iz greske, golman je upravo zato tu da ispravi greske i odbrani ono sto je odbranjivo. Tako da kod tpg gola Kanga snosi 25% krivice Borjan 75%, uostalom sve ti govori to da je Bahar otpisao Borjana, a Kangu ipak ostavio. I ove sezone bice gresaka slicnog tipa ali ce Glazer lagano da ih odbrani i niko se nece secati ko je izgubio loptu od igraca.
D

DS3

pre 9 meseci

@gostsog A šta ćemo za drugi gol? Baca jaku loptu ka Ivaniću koji je ne stiže i pravi faul. Onda iz prekida Pavkov autogol. Sve krenulo od Borjana, umesto da mi krenemo u napad, on poklanja loptu Makabiju. Za mene veća greška nego ta intervencija kod prvog gola. Sve u svemu, daleko mu lepa kuća!
k

kakve veze ima

pre 9 meseci

Makabi sa Tumbom????