Komentari na vest

Milan Borjan: Jako mi je teško i jako sam povređen, nisam ovo zaslužio

H

Hvala i Zbogom

pre oko 1 godinu

BORJANE HVALA ZA SVE,BICES UVEK U NASIM SRCIMA ALI DRUZE PROSLO JE TVOJE VREME,TREBA NAM MLADJI I BOLJI GOLMAN OD TEBE!
B

Bane15

pre oko 1 godinu

Sta reci o coveku koji je ozenio gospodjetinu
B

Bane15

pre oko 1 godinu

Sta ce sada gospodjetina usnata?
B

Bane15

pre oko 1 godinu

A ti kislio da ces braniti do 50te?
B

Beruus

pre oko 1 godinu

Je l zna neko sta je sa Gobeljom? Cuo sam da nema gde ostaje u klubu da kosi travu!
N

NISEVAC

pre oko 1 godinu

PA KOSIO BI ON DA ZNA DA RUKUJE SA KOSACICU!! TAKVI SAMO MOZE OVCE DA CUVAJU...
Ч

Чика

pre oko 1 godinu

Ако си “војник” (још један), седи на клупу, прихвати смањење, или тражи други клуб и подржи тренера! Видео је Барак шта се дешава у свлачионици. Боље сад да направи резове него у сред сезоне да води рат!
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

Sveti Milane Dalmatinski hvala ti za sve, ali nisi onaj iz Salzburga i Kopenhagena još odavno. Pravi potez Bahara.
v

vdy777

pre oko 1 godinu

Evo ovo je primer sada sa Borjanom, da ljudi shvate konacno da ti igraci ne vole klub, i da klub vole samo navijaci koji bi zivote dali za njega. Tako da nije bitno dal je igrac stranac ili domaci samo je bitno ko je bolji, ima izuzetaka, a bitni su tu navijaci, svi, ne mislim tu samo one sa sipke i Severa nego sve navijace kojima je CZ u srcu. Jer da voli Borjan Zvezdu on ovo ne bi pricao nikada, prvo igra za debele pare, uz to niko ne tera nego samo kaze druze nisi vise broj 1. I ovaj vidi da nije golman za LS, vidi da nije u onoj formi kao nekada, da sve vise prima golove smesne, ej pa zar nije bruka u danasnje vreme da primis gol iz kornera? On vidi da se sklapa bolji tim, sve zna, i da voli klub makar malo rekao bi, Ok ja sam tu bicu rezerva vojnik, ne mora da kaze da mu smanje platu, nego samo da ce pomoci klubu, ali ne on ide na to ako nema mene onda treba i klub da nestane. Sta zeli ovim da se navijaci podignu da traze da se on vrati? Pa bas zbog ovog ovaj trener hoce da rastrera ove koji misle da su veci od kluba. Mora se reci da Terzic vuce sve bolje konce, mislim ispravnije i ako nisam za tog coveka i kritikovao sam ga, ali doveo je Marina za skauting, evo sada ovog trenera koji je ozbiljan pre svega ima pristup poput onih velikih trenera iz top klubova. Nece covek opoziciju u klubu, igraci koji su se ovde zasitili, misle da su Bogom dani, da oni vladaju klubom i svlacionicom, a sve losije partije pruzaju. Na kraju zar ih on nije skenirao i trazio im mane kada je spemao Haifu protiv Zvezde videli smo da je uspesno. Mozda nece uraditi nista, ali treba mu dati sasnu i pored toga, jeste tesko to istrpeti, ali ovo je jedini nacin da se postavi na zdrave noge i da kasnije se napravi iskorak. Ovo moraju da nauce i nasi treneri da rade, pocev od Kiksija, pardon Piksija pa svih nasih u klubovima jer zasluge treba da postoje, ali to je neka zahvalnica, medalja, novcana nagrada na kraju, ali ne moze da ti bude zalsuga ako si igrao pre par meseci ili prosle godine super a ove totalno slabije, da zbog stare slave imas i dalje mesto u timu. To mora da se nauci jer eno Piksi je privi to rekao na SP zar da izbacim Mitra ili nekog drugog koji je toliko dao reprezentaciji, pa zovem ga makar sa jednom nogom. To je bezobrazluk dal veci od Piskija ili tog Mitra da ga uzmem za primer, sto je svestan da je povredjen, da ne moze da pomogne kako treba i da zaista vole reprezentaciju ili kub, sami bi rekli zovi nekog drugog ko moze pomoci bolje. Zato ovo mora Piksi privi da prihvati narocito sto tvrdi da je samo on odluke donosi i da kod njega nema Cile Mile
p

pfc

pre oko 1 godinu

Tako je, zeznuce vas i najveci zvezdas, terzinjo
B

Bane15

pre oko 1 godinu

Samo kad se sjetim Ludogorec zvezda u Razgradu kada je bio golman Ludogoreca. Nasrnuo na naseg igraca kao divljak najveci. Meni je to dovoljno da znam ko je i kome pripada
Š

Šojić

pre oko 1 godinu

Ma sad je on povredjen i uvredjen...ma trebao je da kupi kartu za Pariz da dodje da ti lično saopšti. Tužan je on zato što zna da pare koje uzima u Zvezdi ne može da dobije nigde. Sad mora da se pokaže kakav je čovek. Borjane budi Milan a ne Sneža!
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Ako covjek ima ugovor u Zvezdi do 2026-te, on ce te pare uzeti svakako. Igrao ili sjedio na klupi. Znaci, pricas totalno bezveze. A i ne ide ti ni na obraz da tako pricas o covjeku koji vas je do juce malo-malo pa izvlacio iz g...na. Kad ja to kao Partizanovac moram da kazem, znas koliko je sati.
П

Пумпаџија

pre oko 1 godinu

Какав коментар : "шест година живота сам дао Звезди" , брале , ако ћемо тако ја сам 6 година дао аеродрому Београд као послодавцу. Ниси их дао за џабе сигурно, узео си пар милиона од те љубави.
D

Delija penzioner

pre oko 1 godinu

Nisi više mačka Borjan , a nisi i nećeš biti nikad veći od našeg voljenog kluba , cele godine si živeo od stare slave , za Zvezdu mora svake sledeće utakmice da se igra bolje . NAPRED ZVEZDA
S

Senat Svlačiona

pre oko 1 godinu

Ne plači Mićo. Mi kao vrhovno telo necemo ovo prihvatiti. Ni za tebe a ni za Sala Magika. I staćemo iza svakog naseg senatora i braniti ono sto je nase. A dali smo mnogo. Sad hoce da nam uzmu ono sto smo 6 mukotrpnih godina gradili. U petak u 18h ispred senata skupljanje Delija u znak podrske nasim senatorima. Govoriće Mića Borjan, Srna Militaore i Šilja Pešić. Mirni momak iz Bačkog Jarka neće govoriti.
R

Red Star Belgrade

pre oko 1 godinu

Ma platiti mu sve do kraja ugovora i raskid celog ugovora.Ne moze jedan Borjan da ucenjuje Crvenu Zvezdu. Kod mene bi bio 2 opcija lagano. Mator+ prima kroz uši sa 35 metara+ golove iz Kornera. Tako i sa svima. Niko nije veci od kluba !!!! Pustajte komentar
k

kapitenac

pre oko 1 godinu

Iz to kapiten. Ejjjj golman kapiten. Pisao sam o ovoj kapitenskoj tragikomedija 2 godine. Šta ćeš ti kao kapiten da doprinese u priči sa sudijama na centru terena?
G

Gnjatić Paviljoni

pre oko 1 godinu

Ajmo sad ceo senat da izbusi ovog prepotentnog Hazara i vrati ga njegovoj Haifi. Toliko su dali Zvezdi a sada ovaj hoce tek tako da ih skloni. No pasaran!
L

Legolass

pre oko 1 godinu

I odma trči pa se žali novinama. Jedan si od najzaslužnijih za sve uspehe i hvala ti na tome. lza tebe će ostati i titule, odbrane, pobede. Sve. I niko to ne može da oduzme. Samo, budi šmeker do kraja. Odlazili su i veći igrači od tebe, na ružnije načine. Ove stvari moraju ostati unutar kluba. I ono najbitnije, niko nije veći od kluba. Ni Borjan, ni Terzić, Stanković, Džajić...
A

Aooo težine

pre oko 1 godinu

Da si profi i kao što kažeš veliki igrač i golman ne bi tako laprdao nego bi se zahvalio treneru i tačka. A ne kao neka tetka odma kuknjava i buaa buaa. Vrijeme je da nastaviš dalje u MLS.
f

fkcz021

pre oko 1 godinu

Jedan Real se zahvalio legendi Raulu,Barsa najboljem svetskom igraču Mesiju,Junajted najskupljem Ronaldu,zašto bi Borjan bio nedodirljiv..???Svaka čast za sve što si dao i doneo Zvezdi,zbog toga će ti vrata marakane biti širom otvorena,ali legitimno je pravo novog trenera da sastavlja tim po svom ukusu..Uostalom Bahar ti je iskreno,korektno i na vreme rekao da te ne vidi kao prvog golmana,nije te oterao iz kluba,pa na tebi je da biraš hoćeš li da ostaneš i pokušaš da se izboriš za mesto prvog golmana i da mu dokažeš da je pogrešio ako već toliko veruješ u svoje kvalitete,ili ćeš da nadješ drugi klub ako si nezadovoljan takvim statusom..Nikome u ugovoru ne piše da ima zagarantovano mesto u startnih 11 i niko nije iznad Zvezde..Šta god da odlučiš ostaneš dostojanstven i profesionalan do kraja i to je to..Po tome se razlikuju veliki igrači od sitnih i sujetnih ljudi..
U

Usput

pre oko 1 godinu

Sve si upravu. Da se jedan real oprostio od Kasiljasa, Raula. Mnoštvo klubova od svojih legendi, no druga strana priče je dal je to bilo uredu. Apsolutno se ne vodim onom tako svi rade pa tako treba. Ok mozda je njegovo prošlo i treba neko bolji ali mora da postoji način da se raziđe korektno, ne preko telefona i ne posle dva dana.
f

fkcz021

pre oko 1 godinu

@usput Koliko sam ja shvatio,niko Borjana nije oterao,samo mu je novi trener rekao da kod njega neće biti prva opcija za golmana..I to mu je saopštio lično i na vreme,još pre početka priprema,što je po meni i ispravno i korektno sa njegove strane,jer će i Borjan imati vremena da razmisli i odluči..Uostalom,ni ne može Bahar niti bilo ko drugi da otera Borjana,jer ima ugovor sa Zvezdom do 2026. godine,tako da je odluka samo na Borjanu..A ovde ispada da on "plače" što mu je trener rekao da neće biti prvi golman kod njega,što nije ni lepo,ni profesionalno..Pa nema on po ugovoru garantovano mesto u prvoj postavi..

nebojsamilosevic@gmail.com

pre oko 1 godinu

Gledao te lik 2_3x, jednom si primio gol sa 30 metara, a drugi put iz kornera.
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 godinu

Niko, niko, kao ja...
C

Cokti

pre oko 1 godinu

Pa sta si ti mislio druze, do 50.te da budes prvi golman, a da deca sede na klupi cak i u nebitnim utakmicama? Hvala na svemu, ali vreme i godine cine svoje, pao si motoricki, ugojio se, kiksiras cesto, primas golove iz kornera (Docic), sa 35 metara (Makabi) i da ne nabrajam jos. A i budi profesionalac, prihvati muski i sportski odluku novog stratega, a ne da odmah kukas i places po portalima... Cavi u Barsi jednog Pikea sklonio, Erik ten Hag Ronalda, pa sto ti u 36.godini ne bi bio zamenjen? Puna podrska novom treneru Baharu.
C

Cccc

pre oko 1 godinu

Borjane, Katai, I svi vi uvredjene curice koji ćete ostati konačno bez privilegija i morati zapeti i dobro se oznojiti za ovaj sveti dres da kažem da sam i ja 40 g navijač Zvezde i nisam kao vi zaradio od nje milione za tu ljubav. Ako volite Zvezdu i njeni ste navijači pređite na tribinu i platite kartu a ne da je samo volite za 600 ili 700 hiljada eura godišnje. Dosta kmeke Baharu samo napred i počisti taj mulj koji se natalozio već duže vremena.
m

monteroo

pre oko 1 godinu

Da postoji kosmicka pravda ti u zvezdu nikad krocio ne bi,iz svih liga,klubova oteran sa sve kanadskim pasosem koji otvara sva vrata...mls,cempionsip,prva divizija ,druga....svuda je veca lova nego u zvezdi... Ali treba neki kvalitet...
P

Postavite stvari malo realno

pre oko 1 godinu

Raul ode iz Reala, Ronaldo iz Reala, Mesi, Inijesta, Cavi iz Barse, Levandovski iz Bajerna igraci koji su dostigli rezultate koji su nestvarni pa se ne iscudjavaju, a ovde se pravi prica kao da je on najzaluzniji za sve Zvezdine uspehe, a tokom tih uspesnih godina bilo je ljudi koji su davali podjednak ili veci doprinos. Prosto Bahar pokusava da podigne ekipu na visi nivo i u tu sliku mu se ne uklapa Borjan, sa druge strane mislim da je Borjan svestan da niti moze otici u veci i bolji klub, niti da ce u klub koji ode imati toliku platu(a to je Snezani za njeno izivljavanje najvaznije), niti ce imati priblizno veliki uticaj u svlacionici. Dosao je trener koji zeli apsolutni autoritet u svlacionici, a ne da se za isti bori sa raznim, Borjanima, Gobeljicima, Savicima. Posteno je ponudjeno hoces da budes druga opcija ili mozes da ides, ne znam sta je tu za snebivanje, nije ga oterao nego mu lepo rekao u kojoj ulozi ga vidi ako je to ovaj spreman da prihvati. To sto se vest prvo pojavila u medijima to je do sistema, pa novinari pre saopste sto cuju nego sto klub izadje u kavnost.
E

Erik Djemba Djemba

pre oko 1 godinu

Kao kapiten si treba u nekim utakmicama da pokazes m.... mislim na derbije jer ste igrali svaki kao devojcice. Klanovi postoje a trener treba da pokaze da nije niko zasticen jer Zvezda je postojala i pre Borjana i pre Kataia i Kange i svih koju si bili ili su sada tu..UVEK UZ TEBE🔴⚪️

Bojank91

pre oko 1 godinu

2 dana je u klubu ali nas prsti detaljno 2 meseca barem. Hvala, Borjane, za sve ali ne možeš večno da zadržiš taj nivo. Neshvatljivo je čak i da si branio na rezultatski nebitnim utakmicama. Nema smisla ne razvijati mlađe
P

Popsi

pre oko 1 godinu

Pa nije on sam sebe stavio na gol.
2

2305

pre oko 1 godinu

sivi audi rola po gradu...
G

Gostivar

pre oko 1 godinu

Da je Stankela imao onu stvar da ovako presece, sad bi bio trener sa dve LS iskustva i spremao trecu srecu. A sad ce da se potuca po sumraku Serije B i gleda Baraka na TV..
L

Lalo

pre oko 1 godinu

Volim Borjana, mnogo je dao za Zvezdu, mnogo odbranjenih penala i lepih intervencija. Ali onaj gol iz kornera više je nego jasan znak da je forma u ozbiljnom padu i da je vreme za promene. Ova izjava uopšte nije u duhu jednog kapitena, nadam se da neće doći do podela u timu i da "navijači" sa Severa neće razvijati transparent podrške kao onomad Gobeljicu. Prosto vreme je za novu krv.
D

Darkomekenzi

pre oko 1 godinu

Bravo, za komentar, Domace fudbalere izbaciju iz prvog tima a lose strane igrače gurajo napred, previse stranih igraca u nasoj ligi, mladi nemaju šansu da dokazu.
G

GOS123

pre oko 1 godinu

BORJAN JE BEZ SVAKE SUMNJE ZASLUZIO STATUS LEGENDE KLUBA, ALI MU JE FORMA DUGO VEC U PADU. OMONIJA SLICAN GOL KAO PROTIV CUKE IZ KORNERA, MAKABI SA SKORO 40METARA GOL, SERIF TAKODJE NEGOV BAR 1 GOL....
M

MILIVOJEVIC

pre oko 1 godinu

ALO BRE , PA JEL SI TI MISLIO DA BRANIS DO PENZIJU!? COVEK VIDEO DA SI TI LAZ OD GOLMANA! KAKV SI KIKS IMAO NA SV, PRVENSTVO! A OVDE DA I NE PRICAMO! COVEK KOJI PRIMI GOL IZ KORNER NIJE ZA LIGU SAMPIONA! TOJAGU U SAKE PA PO OVCE, TO TI I LICI...PUTUJ IGUMANE....
l

lwlw

pre oko 1 godinu

Ljudi zapeli ste za taj jedan gol iz kornera, aman niste pre tri godine zeleli da vidite da je iz kornera gol primio i protiv Kiprana, ali su to tad volsebno zeleli da mu zaborave, i ako ke ta utakmica bila daleko bitnija od finala kupa.
P

Popsi

pre oko 1 godinu

Šta se dereš?!
g

gost_pgd

pre oko 1 godinu

Nemoj još i ti da kmečiš i ispadaš derle s 36 godina.. u padu forme, u zalasku karijere... vrijeme je za rekonstrukciju, a naročito posle nekih smiješnih kikseva iz nedavno završene sezone. Respekt za sve do sad, ali smo svi prolazni. Rezultati ostaju, ime ti je urezano duboko u istoriju, ali treba da posle svega kažeš "hvala, mator sam, vrijeme je za druge". Očigledno je sujeta teška rabota..
D

Delije sever 1989

pre oko 1 godinu

Citam komentare u kojima pise da je ovo Borjanova bespotrebna izjava, da ce da pokvari atmosferu u ekipi, itd. itd. Ja pitam prave Zvezdase koji vole svoj klub svim srcem, kako bi se vi ponasali da ste u njegovoj situaciji, da li bi vama bilo tesko?
.

.......

pre oko 1 godinu

da , bilo bi tesko ali bih se dostojanstveno povukao ili bio rezerva , naporno trenirao i cekao sansu... ako sam neciji vojnik to znaci da izvrsavas ono sto ti nadredjeni kaze i ne bunis se...
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Navijači koji su ispljuvali Deju i Piksija a ovo smatraju legendom, ne zaslužuju ništa bolje!
B

Beruus

pre oko 1 godinu

bilo bi mi tesko da ne primam vise tu platu!
B

Bane15

pre oko 1 godinu

A ko su to pravi Zvezdasi? Jesi ti jedan od njih? Ja predpostavljam da nisam pravi kao i milioni drugih
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Izjava skroz bespotrebna, i ovakvim izjavama samo se kvari atmosfera u svlačionici. Pa nisi oteran iz kluba nego je došlo vreme za promenu, da neko mladji stane na gol.
F

Familija

pre oko 1 godinu

Barak ruši svlačionicu a vi svi koji nešto imate da kažete Borjanu lepo na stadion pa da se tu popričamo ko treba da ostane a ko da ide pola vas je crno beli svet koji se jedino putem telefona predstavlja kao navijač Zvezde jer onaj ko jeste navijač ovakve stvari rešava ne putem mozzarta i sajta već lično i direktno na Marakani
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Bravo, ne rešava se preko mocarta davanjem izjava, nego na terenu sa svojim igrama. On svojim igrama nije na nivou na kom je nekad bio i u ovom trenutku Zvezda sigurno može da nadje boljeg golmana od njega.
s

sdsdsdsd

pre oko 1 godinu

Hahahahahahaahahahahahhahahahahahahaha
d

dragoo

pre oko 1 godinu

Druze cuj to... trebas docekati penziju u Zvezdi jel... pa
P

Popsi

pre oko 1 godinu

Kaže se treba, a ne trebaš. Trebaš ne postoji u srpskom jeziku.
M

Mile rent a bubreg

pre oko 1 godinu

Borjanu dodeliti status 7. zvezde i zahvaliti se za sve do sada učinjeno. Realno, balon se izduvao, nema više ni onog izgaranja za dres. Terza je napravio ono što i Mamić od Dinama, a to je da nam nema dostojnog rivala u prvenstvu. Sada treba napraviti da u evropi ne budemo tim za gol razliku nego dostojan protivnik svakom.
k

kad padne vodja

pre oko 1 godinu

Bicete kao hajduk iz Splita,polako,polako
G

GOST123

pre oko 1 godinu

KADPADNEVODJA- ZVEZDA JE VECI LUB OD HAJDUKA, PARTIZANA, I DINAMA ZAJEDNO))))))))))))) KO GOD DODJE NA VLAST NECE SMETI DA DIRA KLUB AKO POSEDUJE MRVU INTELIGENCIJE. DOK SVI SADA VIDE DA ZA VAS KLUB NIKOG NIJE BRIGA. VI CETE PROCI GORE OD HAJDUKA JER ONI BAR IMAJU VERNE NAVIJACE.
м

м11

pre oko 1 godinu

Права одлука, сваки центаршут је пола гола...
b

bl rs bih

pre oko 1 godinu

Milane nemaš ti zagarantovano mjesto na golu. Svaka ti čast za sve, vukao si tim kad druge nije išlo i svi su zahvalni ali kakve su to izjave da neće trener koji je dva dana u klubu da odlučuje...nego ko će? Zvezdi treba uvijek bolji igrač na svakoj poziciji ako može da ga dovede da bi napredovala. Ti ako budeš bolji branićeš i šta je tu sporno. Ali realno i ti si u padu forme pa nećeš braniti do 40 nisi bufon jebiga...
m

mikac678

pre oko 1 godinu

Šta ga briga ima još tri godine ugovora, tada će napuniti 39 godina i može da gricka semenke na tribini kraja ugovora jer nigde neće dobiti bolji. A Zvezda ako dovede novog golmana on će koštati minimum kao i Borijan, ko ima taj i prosipa, samo je pitanje da li Zvezda ima toliko
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 godinu

Odlično. Ovo već obećava nešto konkretno.
g

golkiper

pre oko 1 godinu

Ovakvom izjavom Borjan je samo potvrdio da niti je vojnik Zvezde, već pre plaćenik koji se dobro naplatio na njenoj blagajni, a sad bi još da je i dalje guli za života. Zvezda je je njemu mnogo više dala nego što će on njoj ikad. Nije u Zvezdi igrao za džabe nego je za to bio predobro plačen. Niti mu je toliko u srcu, što je pokazao kad je kao igrač Ludogoreca krenuo da se bije sa Zvezdinim igračima. A i sad vidim da se poziva na još tri godine ugovora. Da se bar ugledao na Milijaša koji je jasno i delima bez drame i mnogo priče pokazao zašto je legenda kluba. Ispade i Šiljo Pešić gospodin za Borjana.
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 godinu

Nadam se da će baš taj Šiljo Pešić da povede oproštajno kolo.
h

hwhu6 i ja

pre oko 1 godinu

Kada kazes da je njemu Zvezda vise dala nego on Zvezdi, seti se onih utakmica i penal serija gde je iskljucivo on doneo u tu istu kasu na koju se pozivas milione i milione evra od nagradnih fondova dok je on za celu tu sezonu zaradjivao samo jedan mali delic od tih para. I to nije slucaj samo sa jednom sezonom, tako da tvoja tvrdnja, najblaze receno, ne stoji.
P

Popsi

pre oko 1 godinu

Zaradio je i Mijatović Realu pa je morao da ode.
G

Gile 88

pre oko 1 godinu

Imao si i vrhunskih odbrana i velikih kikseva odnos prema klubu je uvek bio vrhunski hvala na svemu ali podržavam odluku trenera
Č

Čovek

pre oko 1 godinu

Je, u pravu. Saopšti ti preko telefona. Što mu nije rekao u lice. Koštaće nas ovaj Jevrej, čućemo se za par meseci. Svi vi koji ste ga hvalili, onda ćete ga pljuvati.
r

ras_tal

pre oko 1 godinu

Vreme je bilo da dođe neko sa mudima i sa svojim timom i da radi po svome a ne po želji i talima mešetara kluba i funkcijama da vodi klub.
M

Miksea

pre oko 1 godinu

Evo ga počeo je da kuka, kao neka tetka umesto da kaže da je tu za klub, da pomogne mlađima, savetom, iskustvom, ličnim primerom. On "ja, pa ja", nepravda prema meni. Užas.

Delija

pre oko 1 godinu

Milane imao si sjajnih momenata, branio sto niko nije, penale itd. Bilo je i onih kada si ispucavao lopte protivnicima u noge, primao golove sa 40m za mnoge bio licno kriv ( evropa ) jesi dao mnogo ali mnogooooooo si i dobio. Zao mi je sto je pamet nekima kratka pa su vrlo brzo zaboravili LUDOGOREC, ja nisam. Hvala ti na svemu i na dobrom i losem ali Zvezda mora dalje kao i ti. Pozdrav.
G

Gladiola

pre oko 1 godinu

Apsolutno ispravna odluka trenera. Borjan nije ni blizu nekog ozbiljnog nivoa. Važno je dodati da ima bezobrazno veliku platu i ugovor do 40te godine, da mu nije Zvezde najveći uspeh bi mu bila bugarska liga, a ovako je napravio apartmane na Zlatiboru, namlatio se para i šta više hoće? Imaš 37 godina nisi za ligu šampiona i to je to. Puna podrška treneru profesionalcu, koji nije "ortak" sa igračima i gde će svako morati debelo da se oznoji da bi imao sigurno mesto u ekipi. Rekreativci hvala na svemu, ali za ligu šampiona jednostavno NISTE.
v

vlade123

pre oko 1 godinu

DA ME TRENER KOJI JE DVA DANA U KLUBU POZOVE I TO SAOPSTI..........Sta znaci to,da je dosao Gvardiola znaci ne bi smeo posle dva dana da ti saopsti tako nesto
S

Sekundarac

pre oko 1 godinu

Uzmi megafon pa na sever,primiće te Ultra kop doo za platu
F

Familija

pre oko 1 godinu

To radi tvoj gavran Lesor naši su vaspitani ljudi a oluja sa severa nema problem da kaže šta misli za razliku od mnogih drugih mi smo CRVENA ZVEZDA mi smo armija koja složno korača
A

Alimpije ubica Zoca

pre oko 1 godinu

Kao Lesor na Jugu ?
N

Nekorektna izjava

pre oko 1 godinu

Baki jesi ostavio srce a i dobio si sve na vreme tako da je nekorektno da ovako emotivno reaguješ.Nisi ništa zakinut...
v

vlade123

pre oko 1 godinu

Milijas je bio kapiten i resio mnoge utakmice i mnogo dao Zvezdi,davao iz svog dzepa za plate ali je uvek bio gospodin zato sto zna da je i njemu Zvezda mnogo dala,onaj intervju od skoro treba da bude primer svima,e to je ljubav prema Zvezdi

ValensijaKK

pre oko 1 godinu

Na ovom primeru se najbolje vidi koliko je Zvezda izvitoperena po pitanju kulture i ponašanja. Da je on stvarno "Zvezdin vojnik", kao što nije, prvo, ne bi dao nikakvu izjavu za medije, pogotovo ne ovakvu, a drugo, ovu vest bi primio sa razumevanjem, kao zreo čovek na zalasku karijere, možda bi ga čak i motivisalo da trenira duplo više da bi dokazao da još uvek nije za staro gvožđe. A njemu je prva reakcija da plače za novine, "Ja ovo nisam zaslužio, ja povređen, ja unesrećen, ja dao 6 godina života Zvezdi". To je možda mogao da kaže Bakaru, mogao je da kaže Terziću i Mrkeli koji su ga doveli, mogao je da kaže saigračima, svako ima prava i da se izjada i da bude besan ili povređen, ali prljav veš se ne iznosi u javnost, "Zvezdin vojnik" bi znao da se renome kluba mora čuvati. I nije on dao nikakvih 6 godina Zvezdi, to bi značilo da je igrao za džabe, on ima nezamislivo ogromnu platu za zemlju u kojoj živi, i to je još pod ugovorom na još pune 3 godine, tako da je i to bezobrazno sa njegove strane. Najzad, ova situacija vam najbolje odslikava zašto Zvezdina igra već godinama ne liči ni na šta, jer igrači koji se odavno već ne trude i neće da potrče zahtevaju da budu poštovani na osnovu stare slave i verovatno prave tantrum ako neko pokuša da ih stavi na klupu. U poslovnom svetu si dobar onoliko koliko si dobro uradio poslednji posao, samo kod nas lapaš pare na osnovu toga što si pre 5 godina bio dobar i još te svi brane jer si "legenda".
v

vlade123

pre oko 1 godinu

Tako je,primio bi ovu vest kao pravi vojnik
c

cccc

pre oko 1 godinu

sta je ronaldo dao realu pa je morao da ode. sta je ronaldinjo dao barsi pa je morao da ode. tuzna izjava

crno - beli miile

pre oko 1 godinu

ne volim ga,ali potpuno podržavam i razumem...Milane nisi zaslužio ni jednu ružnu reč, stidite se romi
v

vlade123

pre oko 1 godinu

Pa svakoga bi pogodilo jbg imas raznorazne planove jer imas prihod milion eura za godinu dana i odjednom si svestan da ces mozda imati trecinu toga
3

37

pre oko 1 godinu

Pa branio ne branio njemu ostaje ista plata. Ne placa se igrac prema minutima u igri nego prema Ugovoru.
v

vlade123

pre oko 1 godinu

@37..... zato sam i napisao MOZDA,jer ako ode nece imati toliku platu
F

Familija

pre oko 1 godinu

Barak Bahar je bivši trener CRVENE ZVEZDE uspeo je da bude tu čitavih dva dana Terziću ajde polako saopšti mu da mu je mandat u klubu završen prvo Borjana terao sada Kataija tera pa ko je sledeći ne bi me čudilo da bude Toza lično ovaj čovek je došao da ubije klub i Zvezdaše
P

Pendula87

pre oko 1 godinu

Pusti čoveka da radi svoj posao i ne laprdaj. Ovo je trebalo uraditi još prošle godine!
d

darkomi

pre oko 1 godinu

Iskreno nisam se skoro ovako lepo nasmejao na neki komentar...ko sve piše...hahah
b

bl rs bih

pre oko 1 godinu

Ako je srece mnogi su sljedeci...
I

Israeli89

pre oko 1 godinu

Borko razmisli o ovome, prosli put kad je trener gledao tvoju utakmicu, gol sa pola terena, ovaj put gol iz kornera. Shvatas?
c

cccc

pre oko 1 godinu

i jos kaze lik povredjen je. i ja sam povredjen 35 godina pratim ovaj klub. koliko sam para ostavio na blagajni. i sta da vidim. kakoti docic daje gol iz kornera. sta je trebao piksi da kaze kad ga je zvezda prodala da bi dejo mogao da igra poziciju na kojoj je najbolji. ili jos bolji primer posto pominjes 6 titula
S

Simco

pre oko 1 godinu

Borjane, hvala na svemu do sada ali verujem da ti je na najbolji moguci nacin dao do znanja da trazi novog golmana. Jel bi ti bolje bilo da traze nekoga a da zaznas preko medija ili da te pozove na razgovor i da ti kaze da nisi vise 1. golman ili da ti dodje da dodelu pehara i da ti cestita a u istom momentu da ti prenese tu losu vest? Ne postoji nikako dobru verziju da ti prenese njegovu odluku, a da budes odradio pripreme a da te izmeni pred grupnu fazu lige sampiona,jel bi to bilo bolje?
F

Florence

pre oko 1 godinu

Sta se bunis?! I Kasiljasa je Real prodao kada mu je prosao zenit
P

Prvi trener

pre oko 1 godinu

Da sam trener ja bih ga ostavio kao prvog golmana, nema veze sto prima golove iz kornera i kroz usi, posle prvih zvizduka nakon poraza ja bih pobegao a neka dalje nastave Borjan, Vujke Savic, Gobelja, Srnic.. .
R

Rubikova kocka

pre oko 1 godinu

Borjane sta ti je zao, možda je i zao bilo drugim i trećem golmanu na klupi koji je znao da nema šanse da dobije šansu pored tebe, a sigurno se borio a nije kukao po medijima!
p

povredjennnnn

pre oko 1 godinu

druze 6 godina si 1 golman,sve zivo prosao osvojio itd,sta je problem sad,mator si nisi u formi vec 2 godine,primas golove koje nekad bi branio zmureci,ostani budi rezerva,budi kapiten svlacionice,nema tu povredjen vako nako,to je sport trazi se onaj koji je najspremniji,tako da sam na strani trenera,da podmladi tim,da ga spremi na takmicarski fudbal a ne da posle 45 minuta svi rikavate
B

Blaa

pre oko 1 godinu

Dal'ce Gobelja preziveti,pitam za druga...
T

Tumba.....

pre oko 1 godinu

podrška za golmana....
R

Realni Arth

pre oko 1 godinu

Pa valjda svemu dodje kraj, mada Borjan bi mogao jos malo da nam pomogne. Borjan je postao svojim zaslugama deo istorije Crvene Zvezde, mislim da skoro najlepse trenutke zadnjih 20 godina (jer pratim Zvezdu od 80', pa pamtim i Bari) kao navijac doziveo sam sa njim na golu, i to niko ne moze ni da ospori ni da brise. Ali zadnje dve godine nije bas u onoj formi ka pre, i imao par ozbilljnih propusta, Boze moj to se desi svima, samo sto u pecalbi nema starih zasluga pa posle kiksa nestanes (golman Liverpula Karius, te godine proglase najbolji golman godine, i posle onog kiksa u finale LS, covek bukvalno nestao sa mape, dok kod nas je drugacije, jer ako doprineses nesto e onda duzan sam na tebe ceo zivot, e pa ne moze tako! Zato, mislim da Borjan treba sportski da prihvati odluku trenra a ne da se upusta u izjave, prepirke, ovo ono, pa da narusava atmosferu tima. Borjane, dokazi treneru da si bolje od tog nekog novog golmana, i kraj price. Zvezdasi cete uvek voleti, i nikad ti nece zaboraviti uspehe i radosti koje si nam doneo, ali molim te mani se novina, nego vredno treniraj i ko zna! Imas potpunu podrsku navijaca, samo molim te manise novina i prica nego radi naporno i samo napred. Pozdrav!
B

Blaa

pre oko 1 godinu

Hvala I dovidjenja... Onaj gol od Cuke iz kornera presudio
M

Mancera

pre oko 1 godinu

Koliko bibse tačno razlikovalo to ,,saopštenje" da mu je saopšteno u lice? Bitno je da je došlo na vreme, skoro i pre kraja sezone, da čovek može na vreme da se snađe, da razmisli i u dogovoru sa ljudima koji brinu o njegovoj karijeri pronađe drugi klub ili ispoštuje ugovor do kraja. Pominje se previsoka plata? Na to su obe strane pristale i overile dogovor ugovorom tako da i on i bilo koji drugi igrač ima puno pravo da očekuje da će ugovor biti zakonski ispoštovan do kraja. Šteta bi samo bila da u svoj ovoj halabuci mali Jovan Miladinović ispašta odnosno da ode negde bez prave utakmice u prvom timu. Vanserijski je talenat.
M

Mirko S Genijalac

pre oko 1 godinu

Hvala na svemu ali zašto bi neko morao imati zagarantovano mjesto u timu!?Ako misliš da možeš,dokaži i njemu!
e

ej

pre oko 1 godinu

Ja mislim da mu je samo rekao da moraju da rade dapopravi igru nogom i skine stomak ali ovaj se naljutio...
d

dulele

pre oko 1 godinu

Idi, ali ostavi gospodjetinu... Bez nje ce biti jako dosadno!
i

iz sljivika

pre oko 1 godinu

Koliko sam shvatio traži se prvi golman, ali Borjanu niko nije rekao da je tom novom mesto zagarantovano i da Borjan gola nikad više videti neće. Ko zna taj novi kako će se privići, u našoj ligi sigurno neće trošiti mesto stranca, tako da ima mesta za obojicu. Realno. Ali sa tapijom na ranije zasluge je gotovo, ako hoćeš da ideš napred ne gledaš u prošlost.
a

asensio marko

pre oko 1 godinu

U Zvezdi 3 fudbalera mozda valjaju, al zato duple krune ko u Pesu, treba imati zeludac i biti navijac ovako jednog predsednickog kluba. Koji je sve a najmanje sportsko udruzenje.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

A kolko kod vas ima pa ste 4-ti?
G

Gost12321

pre oko 1 godinu

A sta kazu Srnic i Gobelja dal njih vidi u planu????
D

Darko55

pre oko 1 godinu

I ja sam najveci Delija ikad za 1.45 mil eura po sezoni, odnosno 120 hiljada eura mesecno. Milane, hvala ti za sve, ali dolaze neki novi klinci.
P

Pepa Pig

pre oko 1 godinu

Ma tako je, oteraj sve sto su doneli radost posle mnogo godina i nije to problem vec na koji nacin se uprava ophodi prema tim fudbalerima. Da puste da novi trener okrene i javi igracu, a da mu se pre toga ne zahvali na svemu i ponudi mesto koje mu je namenjeno pa makar to i bila transfer lista. Ovako rade samo klubovi koji nisu domacini sto se i pokazuje. Uskoro na trbinama samo placenicka druzina, postenog i normalnog naroda skoro i da nema. Videcemo kako ce nastaviti... Privatizacija klubova, regionalna liga, jedina normalna resenja za nastavak i za podizanje kvaliteta timova.
n

nikola2109

pre oko 1 godinu

Lepo si napisao DONELI...
Z

Zmaj93

pre oko 1 godinu

Da je ovo dobra odluka potvrdjuje to sto Borjan nije ni spreman da se bori za poziciju prvog golmana, misli da mu je to zagarantovano zbog nekadasnjih igara, naravno zaboravljajuci greske koje su nas skupo kostale. Zelimo da Zvezda napreduje a istovremeno bi hteli da neki dozivotno igraju bez obzira na sadasnju formu, to ne ide jedno sa drugim. Ako Real moze da pusti Kasiljasa, moze i Zvezda da pusti Borjana. Da bi se napredovalo mora da se prestane sa pricama o nekim gardistima, igracima koji svoje nedostatke sakrivaju iza navodne ljubavi prema klubu a u realnosti bolje od Zvezde ne bi ni mogli. Pustite me prica o emocijama i o tome ko '' oseca'' klub, vole se i drugi klubovi pa se ponasaju profesionalno upravo zbog kluba.
Z

ZASLUZIO si ovo PONIZENJE

pre oko 1 godinu

IZRAELAC BAHAR NECE POTURICE ! DOKAZAO.
n

nemanja1512

pre oko 1 godinu

sve na stranu losa forma desava se svima ali dal je moguce da zvezdini navijaci pljuju borjana?? neverovatno ..
G

Gosce

pre oko 1 godinu

Bez dileme inao ke dosta dobrih utakmica,vadio nas dosta puta,doduse sve to je debelo naplatio ali i neka je..Ja licno ga ne volim iz razloga sto je dozvolio zeni da po insta pise raznorazne gluposti o fudbalu i iznosi neka misljenja koja veze nemaju a inon je takodje pre 2 godine na instagramu najavio kako ce sve da isprica i da iznese na videlo,i onda mu ponudjen novi,veci ugovor,tada je ucutao…Ozbiljan covek i kapiten to ne radi.
D

Dosta više bre

pre oko 1 godinu

Pljuju rijaliti igrače koji se prepucavaju preko medija sa trenerom i upravom,
d

dejan 1971

pre oko 1 godinu

Sto uprava nije pustila sve BORJANOVE odbrane možda i nebi ga otpisao. Zao mi je sto ide 😞. Pošto je doveden da napravi rezultat u ligi sampiona nadam se da ima klauzula ako nista ne uradi da ide bez obeštećenja.

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Grobarcino koja si od srece brisao kopacke igracu Ludogoreca koji je dao gol zvezdi, dzaba si im se uvlacio i “kleo” da si delija od rodjenja! Oterase te motkom i to onom sa sve kapitenskom trakom delije sever!
A

Avatarko

pre oko 1 godinu

I onda kad je kod njihovog hola izbila frka, prvi se zaletao na nase igrace i hteo da se bije, pretio prstom, psovao sve redom... Slabo pamtimo. To sto je iz Knina je sve obrisalo ? Ne nije. Mnogo kikseva, samo iz razloga sto po utakmici u nasoj ligi ima jednu intervenciju se ne vidi kakav je kikser. Borjan, Katai, Rodic, Pesic i slicni, napolje. Sveza krv je potrebna...

Delija

pre oko 1 godinu

Za sve ove godine i na stotine komentara koje si napisao, dobio si od mene dva plusa, jednom kada si navijao da Zvezda pobedi u Evro Ligi kosarka i ovo sad, moram se sloziti za ludogorec, ISTINA mnogima je pamet kratka!
s

sova 966

pre oko 1 godinu

Sta patetises kao neka zena? Dao si ,zivot' za zvezdu a uzimas 700.ooo evra za sezonu.glumis sefa i kabadahiju ko da ti je tata ostavio zvezdu u nasledstvo.nikome ne dozvoljavas da brani.makar u kupu.uvek si ti,uvek ti je malo..jadni tvoje kolege sa tobom Kad primis gol tvojom krivicom uvek si povredjen kao fol.los si glumac.idi sto dalje.pravi potez trenera.imao si neke dobre odbrane ali si nula od coveka.
G

Godcr

pre oko 1 godinu

Potpisujem..sve isto mislim.
S

Sovuljaga

pre oko 1 godinu

Ova sova oci nema!!!!Jezik ostar ,pamet nema!!!!
G

Goss

pre oko 1 godinu

Rupa teška prima gol iz kornera prosečan i arogantan lik
Z

Zn

pre oko 1 godinu

DA NIJE BILO BORJANA, NE BI SAD BILO NI BAHARA…ZDRAVO DOVIDJENJA, ALI TAKO JE
s

stefan2221

pre oko 1 godinu

Da nije bilo Krojfa ne bi bilo Mesija...da nije bilo Puskasa ne bi bilo Ronalda..da nije bilo Bezbija ne bi bilo Fergusona...i tako unedogled..kakva glupa izjava majke ti
G

Gost49

pre oko 1 godinu

Sta je vama ljudi? Borjan ima 35 godina, krajem oktobra puni 36. Pa nije jedini golman na svetu, ko kaze da sledeci nece biti bolji od njega? Druga stvar, trener je krajnje profesionalno saopstio igracu pre priprema, bas zato sto zna da je igrac koji je mnogo doprineo klubu, da ga ne vidi kao prvog golmana nego kao drugu opciju. Da moze da ostane kao druga opcija, da radi, trenira i da se bori za mesto. Nije mu rekao moras da odes iz kluba. Smesno je sto Borjan izlazi i place kako nije fer umesto da prihvati realnost i da kao kapiten prvi pokaze sopsvenim primerom kroz naporan rad da ce se boriti da opet bude prvi golman. A isto tako, ovo su vam psiholoske igrice da bi se videlo pravo lice igraca samo sto nasi nisu navikli na to. Posle ovog kukanja Borjan nece biti ni treci golman.
M

Mardi

pre oko 1 godinu

Tako je i on i Katai moraju da se potrude da bi bili A opcija
k

kym

pre oko 1 godinu

U fudbalu se ne zivi od zaluga, kedan Raul nije kukao lad je odlazio iz Reala. Izraelac ocigledno hoce da napravi reda i na terenu i u svlacionici. Nemoj da uaboravite on je Zvezdu izbacio iz LS, dakle znao je gde da udara tom prilikom i upalilo mu je nadigrao nas je i prosao dalje, verovatno sad tih spabih tacki hoce da se resi. O kakvim kvalitetnim igracima je rec videcemo kad budu pronalazili angazmane u klubovima ni upola velikim kao Zvezda.
R

Realno posmatrano

pre oko 1 godinu

Vreme je da se klub zahvali i Rodicu, Gobeljicu, Srnicu, Nikolicu, Pankovu, Milunovicu, po mom mišljenju i Kangi. Zaista im hvala za sve, posebno hvala Borjanu, uradio je mnogo toga, ali ekipa treba da napravi iskorak, to ovi momci ne mogu. Omonija, Serif i Makabi su pokazali da ovi momci to ne mogu, kao i ova poslednja grupa u LE gde smo završili poslednji. Oni su zaista dali svoj maksimum i odigrali najbolje sto su znali, ali nama trebaju bolji, mladji igraci. Pritom dzabe ce biti ako ovi momci odu, a dodju gori od njih, onda ce efekat biti jos gori. Rukovodstvo mora dovesti ozbiljne igrace, pre svega fizicki ozbiljne, jer je to osnov za moderan fudbal.
1

1122

pre oko 1 godinu

Nikolic i Pankov bi mogli da igraju ako se potrude... za ostale si u pravu oni nece moci bolje od ovoga sto pruzaju trenutno
T

Toluca

pre oko 1 godinu

Svaka cast za sve sto si pruzio. Uvek si srcem igrao, a tvoj doprinos i van fudbalskog terena je nemerljiv. Da je vise takvih igraca, Zvezda bi nam bila u jos boljoj poziciji. Ko je igrao fudbal ili ga barem malo razume, jasno je da od ovog prelaznog roka vise neces biti igrac Zvezde. A za ove “poznavaoce” koji kazu da ostanes da se boris za mesto, da kazem da pojma nemaju, jer je tu jasno da klub ne moze da dozvoli da drugi golman ima toliku platu. Stvar je jasna, srecno i hvala za sve!
O

Ognjen Drinski

pre oko 1 godinu

Ne živi se od starih zasluga. Sada ćemo da vidimo ko će da ga plati 500 hiljada po sezoni. Čini mi se , niko.
M

MT92

pre oko 1 godinu

Stvarno ce mu biti teško, 600k eura plus bonusi do milion, a moraš da sediš na klupi. Izdrži legendo! Svi Zvezdaši do zadnjeg dinara i svi nama nešto učinili. Ćuti i radi svoj posao, slikaj se sa gospodjetinom...

boban milosevic

pre oko 1 godinu

Iako ne volim ovog coveka ali nije zasluzio posteno...cupao je zvezdu dosta puta
T

Twix

pre oko 1 godinu

Sta je sa ljudima? Cupao. To mu je posao za koji je debelo (pre)placen.
W

W.W

pre oko 1 godinu

Sve ja razumem,znam da mu je tesko.Ali,kao sto kazu na skoro svim prilikama-:”Iznad svega zvezda”…
d

dot com

pre oko 1 godinu

Patetika bato.
b

bas

pre oko 1 godinu

'Izrastao u istinsku legendu Zvezde'...brate,pa legende su bili oni koji su ranije igrali gotovo za dzabe,a ovi novi dobro naplate tu igri iz 'ljubavi'...otkacio ga trener koji je samo dva dana u klubu,pa sta je trebao kao prethodnici da pita vas 'legende' sta treba da radi....
i

idemoo

pre oko 1 godinu

Pizonu nosu 10 godina menjali platu otkako je potpisao ugovor kao mladic
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Kakav Borjan ,kakav Katai, Kanga ili ovaj izraelac? Vi da palite sveću da vam Vučela bude živi i zdrav jer dok je njega Zvezda je šampion Prezident lige

boban milosevic

pre oko 1 godinu

Bravo
D

Dzi

pre oko 1 godinu

Hahahahaahahah Hahhahhahahahaaha Hhahaahahaahahama Ma da bre Od vas zavisimo 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 I prvak Evrope smo bili jer se Partizan nije takmcio.
m

mali srbin

pre oko 1 godinu

Real sa benzemom krosom modricem produzuje ugovor na godinu dana zbog godina u kojima su a zvezda borjana koji ima 36 godina drzi na ugovoru do 2026!!!!Dovoljno je izgleda biti gardista.Do kada ima potpisan gobeljic?2036?
e

ejj

pre oko 1 godinu

Pa zna se ko mu je ponudio ugovor do 2026....
D

Dzimi 89

pre oko 1 godinu

Niko nije iznad kluba cak ni ti dosta je bilo realno poceo si da primas golove kroz usi.Hvala na svemu ali nama treba mladji i bolji golman a kao covek si los hoces da branis svaku utakmicu cak i u kupu plus jos na to vodio si glavnu rec u svalcionici,prihvati odluku kao covek ako imas gde bolje uslove idi a gde bi dobio realno te pare nego u Zvezdi.
P

Pripreme nisu

pre oko 1 godinu

Ni pocele a ovde internet strucnjaci prodaju maglu.Pustite coveka da radi.Jos samo ono dvoje gardista (Gobeljica i Savica) da skloni iz Zvezde i vec je 30%.dobrog uradio.Sklanja one koji vise nemaju motiva da igraju nase prvenstvo.
O

OSTANIII

pre oko 1 godinu

Je l' ovo onaj što je primio gol iz kornera?
C

Cxx

pre oko 1 godinu

Rekoh ja da ce ovaj Izraelac da razbuca Zvezdu. Dovesce gomilu stranaca (verovatno ukidaju ono pravilo) i izgubice ekipa identitet. Mozda napravi nesto kao Partizan u kosarci. Legija stranaca gde se ne zna ko pije a ko placa. Pitanje uopste poznaje li prilike u Srbiji. Nije ovo uredjena liga, naprotiv mnogo je politike i ostalog nesportskog. Sto se Borjana tice, nije lep nacin na koji mu je stavljeno do znanja, imao je fantasticnih partija i sezona, ali brate mojne te price zvezdin vojnik, zvezdino srce i slicno. Pa druze ne igras za topli obrok i 500 evra vec za pola miliona i vise. Muka mi je od te patetike raznih sportista. Posebno je neukusno kada pojedinci preteruju u tome, a barem danas u eri drustvenih mreza i interneta moze da se vidi ko je za koga navijao i zasto neki imaju posebnu potrebu da se dokazuju navijacima. Ima ih poprilicno sa obe strane brda.
p

pfc

pre oko 1 godinu

U KK Partizan?? Pa covece, na jednu loptu od odlaska na f4, sto je za vas misaona imenica
P

Popsi

pre oko 1 godinu

Zato nećete ništa osvojiti. I tako poslednjih 8 godina.
@

@pfc

pre oko 1 godinu

Bravo, sa petim budzetom EL i najvecim u istoriji ex-yu kosarke. A i mi smo bili i top8, na loptu do F4 u svakoj utakmici, sa najmanjim budzetom EL uvek, pa sta imamo od toga? Nista, kao ni vi.
G

Godcr

pre oko 1 godinu

Dajte Zeljku neki trofej(posto od kad je u kkp nema nijedan) i neka se trofej zove (pehar za na loptu od f4) :))))))))))
D

Dokle više

pre oko 1 godinu

Trener je u pravo vreme saopštio igraču da ne računa na njega - pre priprema. Na pripremema vodi igrače na koje može računati. Nemojte da prdite o moralu i načinu javljanja. Šta je trebao da ode kod njega i Sneže u Pariz?
V

Vlada79

pre oko 1 godinu

Slažem se, i ne vidim šta je sporno u tome što je trener rešio da zameni golmana? Pa šta sad treba da ga držimo do 52 godine kao Peter Shilton što je branio, zato što je on uvredjen? Na vreme javljeno, da može da nadje angažman ili da bude rezerva. Isto je i Popovic bio njemu rezerva i to je to....ne vidim problem...
c

challange

pre oko 1 godinu

Znaci sad imamo igraca sa velikim ugovorom do 2026 na koga se ne racuna.....sjajno
P

Popsi

pre oko 1 godinu

Kako se ne računa? Biće drugi golman ili će otići uz obeštećenje.
T

Tete

pre oko 1 godinu

Ko će da plati obeštećenje za ovog ? Pa ni u jednoj obiljnoj ligi on ne bi branio.
G

GostLazar

pre oko 1 godinu

Ajde covece nije rekao da odes, nego da ne racuna na tebe kao na prvog golmana. Imas ugovor i radi, vezbaj. Samo ce biti bolje da dodje konkurencija, mozete se menjati cesto i uvek ce braniti onaj u boljoj formi. Mene je strah kad vidim da nema Borjana i dodje Vasiljevic i primi 2 komada na utakmici, ovako bismo imali 2 golmana dobrog kvaliteta, samo bi manje branio nego do sada, umesto 40+ utakmica, oko 20. Em lepa plata, em imas odmor, sta fali.
g

gost s brda 1

pre oko 1 godinu

Ok je,Mislim da i nije lose branio. Samo jako ruzno da mediji napisu pre nego sto se Kapitenu jedne Zvezde licno kaze.
m

midzi

pre oko 1 godinu

Sta si ti povredjen krsu od golmana? Ajde pakuj kofere i pravac jedinstvo ub!
P

Podrška Baharu

pre oko 1 godinu

Grobari koji sad pišu o moralnim lekcijama i "lošem načinu" da se ovako otpiše Borjan. Uvek ovako pišu kako bi istrzali atmosferu u Zvezdaškoj javnosti. Baš Bahara briga to što je nekom žena dala titulu Zvezdine zvezde, on želi da napravi tim koji će pokušati nešto da uradi u LŠ.
l

lazni navijaci zvezde....

pre oko 1 godinu

Kada ode Borjan shvaticete kakvog golmana smo imali, prvi put kada bude bio penal rulet u kupu,pa budemo ispali shvaticete sta je radio Borjan kakve nemoguce stvari
d

djovani

pre oko 1 godinu

Pa borjan moze da brani penale, ko kaže da ga Bahar neće koristiti kad treba da se brane penali? daj bre ljudi sta pričate više
P

Popsi

pre oko 1 godinu

Pa neće biti penal ruleta. Sve ćemo dobiti.
D

Dzi

pre oko 1 godinu

Posle Mitrovica svoju zadrugu gasi i Terzic.
n

nidza1981

pre oko 1 godinu

Sta je ovde trener lose uradio, pre priprema mu je rekao da ne racuna na njega, da ako hoce moze da trazi novi klub ili bude opcija 2... Javna je tajna da je busio prethodne trenere i odmah mu je dao do zanja ko je glavni
R

Rijaliti

pre oko 1 godinu

Ne znam kako Bahar nije oduševljen kao mi koji svi pretrnemo kad loptu vrate "Zvezdinoj zvezdi". Zaista nije ok što su doveli Bahara koji planira da nam otera gardiste. Strašno. Borjan i gardisti su oličenje ljubavi prema Zvezdi, njima kuca srce za Zvezdu, a sad to što oni više nisu kvalitetom za Zvezdu, to nije relevantno, o njima govori šest titula i tri duple krune. Mislim da bi Sneža morala reagovati, slabi su oni Instagram storiji.
b

bruka...

pre oko 1 godinu

"Zadnje dve godine je u padu forme" Obranio penale protiv Napredka, odbranio penal protiv tsc ,koji ludaci ovde komentarisu
h

halo

pre oko 1 godinu

Napredak, a u Evropi što prima golove sa 35 metara to nikom ništa :DDD
Z

Zvezdasnbgd

pre oko 1 godinu

Pa ponekad mora da odbrani nešto.
S

Statler

pre oko 1 godinu

I primio gol od Čuke iz kornera, dva protiv Pazara...
P

Popsi

pre oko 1 godinu

I primio gol iz kornera.
M

MomoK

pre oko 1 godinu

Ja kao veliki navijac Partizana koji vec godinama nema dobrog golmana uvek cu zaliti sto Borjan nije dosao iz Ludogoreca kod nas jer je dobar golman pola tima, a svi evropski uspesi i rezultati pocinju sa njim i dovoljno ja bilo da Zvezda da 1 gol i mi koji smo joj prizeljkivali poraz znali smo da dok je on na golu tesko ce protivnik izjednaciti a nemoguce pobediti. Zato majstore idi negde gde jos mozes dobro braniti 3 do 4 godine jer po komentarima okoreli zvezdasi te ne zele vise a nama ce se povecati sanse da Zvezda ponekad moze da kiksne jer sa tobom na golu ubijao si nam i zadnju nadu!
s

stwffke21

pre oko 1 godinu

A Stojke...sta je njemu tada falilo...
D

Da se ne lazemo

pre oko 1 godinu

Kako da ne, ljudi jeste vi zdravi mislite da se ljudi ne secaju, pa Ononija mu ke dala gol iz kornera i izbacila Zvezdu, Pa gol protiv Makabija po sred gola po zemlji. Ti kiksevi su kostali klub itekako. Imao je odbrana ali i kikseva, zasluzan je za mnogo ali isto tako u svim tim godinama bilo je i igraca i trenera koji su igrali bitne uloge, pa se od njih i njihovih odlazaka ne pravi ne znam sta. Borjan je sve ove godine tu iskljucivo jer ga iz jacih liga i jacih timova nisu hteli.
M

MomoK

pre oko 1 godinu

Ovo za lose golmane odnosi se nakon Stojkovica i on ke isto tako bio pola tima Partizana nakon njega ocaj zivi narocito Popovic pa i Stevanovic moslim da je Lukac najbolji a sto mu nisu dali da brani pored ovih fuseraja nikome nije jasno!
t

tom199123

pre oko 1 godinu

To samo kod nas.Dao sam 6 god zivota ..Kao da je branio za dzabe.Za neke odbrane gde je bio dir krivac u drugim jacim i vecim klubovima sedeo bi davnih dana na klupi.Nema tu ljubavi ,danas si tu daj svoj max posle toga ko zn gde.Kao i Kahriman ,svaki derbi je plakao,sta ima klub od toga kada ti fulas svaki derbi.Batalite se vise te price dao sam zivot. velika ljubav ...sve su to fora za siroke mase.Da bi neko rekao vidi sta su uradili Borjanu ovome onome.Kada bi se nasi klubovi privatizovali 40% igraca bi dobili raksid ugovora.Kome trebaju Rodic Gobeljic. ..itd. Neko je spomenuo u kom Kasiljasa Bufona ...Otisli bez pompe,cao cao.A koji su oni level a koji je Borjan.( ove godine ce CZ biti klub da ekipe nabijaju gol razliku )navijam za CZ ali je tako.
B

BicuSlobodan

pre oko 1 godinu

Nimalo lep način da mu se to saopšti. To je sramota Terze i Mrkele.
L

Lopsa

pre oko 1 godinu

Ma jok, trebalo je da mu saopšte pred početak LŠ ili da mu uopšte ne saopšte pa da se kvari atmosfera u svlačionici?! Po meni ovo je suprotno od nepoštovanja.
d

djovani

pre oko 1 godinu

A kakve veze imaju Terzić i mrkela sa ovim... Ljudi imamo trenera koji radi svoj posao, posle ko zna koliko mu se ova dvojica ne mešaju u to i šta je tu drama. Jednostavno to je svuda u svetu normalno samo kod nas nije, pa nek igraju 11 za koje trener misli da su najbolji, pa ćemo suditi njemu po rezultatima a ne da se hvatamo za borjana, kataija itd. Ko kaže da će i kataji da se naigra? mozda se ne uklapa u koncept. Oni su plaćeni kao u svakoj firmi, i uvek kad dodje mladji i orniji za rad on napreduje i skida dekicu iz fotelje.
n

navijač Partizana

pre oko 1 godinu

Iskreno sam iznenađujen pozitivno komentarima zvezdinih navijača, pokazali su da umeju da razmišljaju svojim glavom i da sve što izlazi van okvira sporta odlično prepoznaju, kao i opis golmanskog umeca, forme, ponašanja, ulicatskog ponasanja, glume... Ipak Srbija poznaje fudbal odlično i teško ih je prevariti. Velika dobitak za sport odlazak gospodina Borjana, lošeg primera mladima i lošeg uzora
e

ef21

pre oko 1 godinu

Polako, ljudi. Velika većina nas se slaže sa tim da je Borjan legenda sa svim trofejima i odbranama u najvažnijim utakmicama kvalifikacija gde smo igrali protiv tada boljih timova tipa Krasnodar, YB Bern i Kopenhagen, ali da je neki pad primetan već neko vreme i da niko ne može da traje zauvek, da je Zvezda važnija od pojedinca itd. itd. Ali on čovek ne priča o tome, nego o načinu na koji je ovo odigrano. Da je znao unapred i da mu je saopštio u četiri oka pa da ima vremena da odluči šta će, možda bi otišao pa da to objavi i da doživi oproštaj u zadnjem kolu da ga slavimo kao što je zaslužio ili šta god... Da dâ neki veliki intervju, da sve bude drugačije. Ne moramo mi uvek ni da znamo da li je neko otišao sam ili ga trener ne želi. Da se dâ ljudima prilika da odu dostojanstveno. Ovakav način kao što je Bahar to uradio je u današnje vreme više pravilo nego izuzetak čak i kada su svetske legende u pitanju, ali to ne znači da je lepo.
z

zzzzz

pre oko 1 godinu

to sti je vest izasla danas ili sinoc ne znaci da mu je tad saopsteno
д

д.г.

pre oko 1 godinu

Није рекао на конференцији за новинаре него телефонски.Сигурно то Бахар није рекао новинарима.
S

Statler

pre oko 1 godinu

Izvini, a kad je trebalo da mu se to saopšti? Bahar je promovisan u ponedeljak i odmah mu je to stavio do znanja, nije mogao ranije da mu kaže jer zvanično nije bio trener Zvezde. Rekao mu je na vreme, pre priprema a to što se njemu nije svidela informacija e jbg, ni meni se mnogo stvari ne sviđa na poslu pa ćutim i radim, kad nađem bolje otići ću.
G

Gost 1

pre oko 1 godinu

To znači samo jedno - da su našli novog golmana.
g

grobarinjo

pre oko 1 godinu

Hern milan ma nema brige sredice to frau sneki kod terze ajd zdravo
G

GROBAR 222

pre oko 1 godinu

Objektivno Gledano Sramota za Zvezdu Terate Coveka Koji Vas je Podigao a Verujete Nekom izraelcu Koji je Juce Dosao Nije Korektno .
R

RSrpska

pre oko 1 godinu

Bahar će možda nekad biti dobar trener, ali već sad je pokazao da nije dobar čovjek.
D

Dzi

pre oko 1 godinu

Hahaahahahahhahaahaha.... Ma gde izraelac dobar ugasi nam farmu na sred Marakane.
D

Dachaaa

pre oko 1 godinu

Moraće Sneza da pregovore kod Terzića!
D

Dejan0030

pre oko 1 godinu

Skroz ocekivana izjava od ovakve glave. Svaka cast na svemu, ali svako objektivan vidi da to nije to u poslednje 2,3 sezone. Bilo je tu i mnogo kompromitujucih stvari od samog pocetka, ali je sjajnim odbranama imao pokrice za sve. Budi sad gospodin i profesionalac na kraju i ne srozavaj ugled jos vise, mnogo cemo te vise ceniti ako prihvatis to muski.
k

koliko lupetas...

pre oko 1 godinu

Kako to nije to? sta lose je branio ove sezone?
S

Srbija Majka

pre oko 1 godinu

Maloprije sam napisao a u vezi Baharovih odluka da kroji tim po svojoj mjeri i nacinu na koji vidi igru Crvene Zvezde...naravno da jo to i bila odluka uprave kluba na celu sa Terzicem kada ga je dovela, da upravo uradi ove stvari i napravi radikalne rezove koji su bili neophodni kada je igra Zvezde u pitanju. Tu cjenu je platio i Milojevic...jer nije bio u stanju da izadje iz drugarskog odnosa sa igracima i zarad brze i fizicki potentnije igre ostavi neke igrace na klupi. Zvezda sada prolazi kroz tranziciju i pocinje da lici na ozbiljan Evropski klub...koji nema prava na emocije i stare zasluge...i pocinje da radi na principu parametara i onoga sta dajes na terenu. Znam da smo na emocije i cistu ljubav igraca prema klubu dosli do situacije da smo sada 40 i neki klub na Uefinoj rang listi, ali isto tako je i cinjenica da ako zelimo tu i da ostanemo, mi moramo da promjenimo filozofiju i nacin na koji smo radili do sada. Nema mjesta za gardiste, klanove i nedodirljive u klubu...vec samo na brze, tehnicki potkovane i fizicki jake igrace, koji ce ubrzati i unaprijediti igru Crvene Zvezde i koji ce moci da se priblizno trkaju sa ovim zvjerima u Ligi Sampiona.
D

Dzi

pre oko 1 godinu

Cao Snezo
D

DS1989

pre oko 1 godinu

Juce sam pisao i ljudi me napali. Ja pokusavam da budem relan a sada cu pokusati da budem relan i na ovu temu. Sve sto kaze Borjan je upravu ali imao ono ali. Prvo gde je Borjan branio pre Zvezde? Generalno je bio drugi golman u svakoj ekipi. Dao je sest lepih godina Zvezdi ali je i Zvezda njemu vratila nije volontirao nego postao najplaceniji igrac ekipe i vratila ga na gol posle sedenja na klupi u drugim klubovima. Da li je postao legenda jeste, ali ne mozemo igrace koji su zaduzili klub da merimo relativno skoro je ispracen i Ben pre njega jedan Nenad Milijas je poslednje dve sezone presedeo na klupi, hocu da kazem da je ovo sastavni deo sporta. Borajn ima 36 godina i vidno je pao u formi nazalost takav je fudbal i sport doslo je vreme za boljeg golmana. Koliko sam razumeo niko ga ne tera iz kluba niti mu neko uzima masnu platu na njemu je sta ce dalje... U sportu se ne zivi od stare slave i ne moze Borjan da brani dokle on hoce neko je morao da presece a moje misljenje je da Borjan treba da ostane i pomaze mladjem kolegi i da uskoro postane i nas trener golmana a ako planira da brani do 40e koje ce uskoro da napuni bez ljutnje ali je Zvezda veliki klub da bi imala golmana u tim godinama. Slicna prica je bila i na drugoj strani brda sa Stojkovicem usao u godine i krenuo da kiksira i rastali se takav je sport.
G

Goust

pre oko 1 godinu

A šta bi trebalo Džejms Milner da kaže, a ne kaže jer je legenda kluba i stoji uz klub. Žalosno je da više poštuješ sebe, nego klub kojem si mnogo dao ali i od koga si mnogo dobio. E, ovo je pravi primer licitiranja o nekim budućim Zvezdinim zvezdama, a za ovog se to pričalo. Hvala ti na svemu i srećno u nastavku karijere.
m

maki33

pre oko 1 godinu

Glavu gore...Predji u Partizan🤣
R

Raša P

pre oko 1 godinu

Slab lepak za pločice na stomaku. Igra nogom je odlična, do duše za protivnika. Brzo ubacivanje za kontru je oko 30 sekundi. Veoma je važno da je naglašen ugovor do 26. ali ne i da je prilično mastan što mi pomalo liči na ucenu voljenog kluba. Valjda je jasno da u sportu se u penziju odlazi pre napunjene 65.godine.Treba reći i da je Borjan jedan od naj zaslužnijih za uspehe ali i da je vreme za mlađe snage!!!
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Iskreno, ne znam cemu sad ova telenovela. Prvo to sto je interna stvar izasla u javnost. Pa je kao iz skauting sluzbe doslo ime, koje je daleko od realne mete. Pa je onda doslo jos jedno verovatno nerealno ime, izraelska konekcija, da se malo i trener zakaci. I sad odmah intervju sa Borjanom, da i on kaze koju i objasni da mu se ovo ne svidja. Pa kome se svidja kad ga trener stavi na klupu? Realno, Borjan je mnogo dao i doneo Zvezdi, i hvala mu za sve nezaboravne trenutnke radosti koje nam je doneo, i za to su mu se i Zvezda i navijaci posteno oduzili. Ali je evidentno da vise nije na nivou na kom je bio, i da je ma koliko za nasu ligu i dalje dobar, toliko za Evropu vise nije. Moze da izvuce nesto ako se ubunkerisemo protiv jacih ekipa, ali svaka tranzicija je gol. Plus je zbog losih ispucavanja postao opasna pretnja sopstvenom golu jos preprosle godine. Hvala jos jednom za sve, ali nije lose za njega da se premesti na klupu malo. Jer sumnjam da ce da ide, ipak je plata u Zvezdi vise nego dobra.
D

Daj faul

pre oko 1 godinu

Zar Borjan zaista misli da je zasluzio kvalitetom da bude prvi golman svih ovih 6 godina? Zar mu nije bilo glupo da brani utakmice posle resene titule prvaka, umesto da je prepustio recimo Jovanu Miladinovicu da debituje bar… ali ne, svaka utakmica na golu se placa , tako kaze ugovor, jel da!? Svi ste vi vojnici do poslednje pare!! Nego cuti tu i treniraj, bori se za mesto prvog golmana, sa tim stomakom ni ne licis na sportistu… da ne pricamo o tome da ti je Zvezda prvi klub u kojem si bio prvi golman!
P

Popsi

pre oko 1 godinu

Ko će da brani ne odlučuje golman nego trener. Zato sam se i smorio kad sam video da na nekoliko poslednjih mečeva brani Borjan. Sramota za Miloja.
D

Daj faul

pre oko 1 godinu

Brate, mogao je da kaze- sefe, daj da damo sansu klincu da brani, pa neka i pogresi, stacemo svi iza njega! I sef kaze- moze, stavljam ga na gol! I Borjan tako ispadne smeker! Ali ne…
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Jesi šest godina služio Zvezdi i za to si pošteno plaćen. A da li je Zvezda nešto tebi dala? Došao si kao rezerva iz Ludogoreca i Zvezda ti je najuspešniji deo karijere. Na sp si bio zvanično najgori golman. Karijera je u padu što je i normalno. Ako smatraš da imaš kvalitet ubedi trenera. Niko nije iznad Zvezde. Čak smatram da je korektno što ti je rečeno na vreme da razmisliš šta dalje.
i

idemoo

pre oko 1 godinu

Sasvim normalna situacija u fudbalu. Hvala puno Borjanu, meni najdrzava intervencija je odbrana protiv Krasnodara u bukvalno poslednjem napadu da nije bilo te odbrane to bi mozda bio najveci udarac po Zvezdu i vrlo moguce da nista ne bi bilo od godina u evropi. Hvala puno Zvezda nije humanitarna organizacija, jesi branio 6 godina al nisi za dzabe branio ta Zvezda ti je ucinila karijeru isplativom. Sve najbolje nadam se da nece biti patetisanja i da ce uprava spreciti klanove da potkopavaju trenera.
W

Wolqnshaoql

pre oko 1 godinu

Vojnik dok je hleba i igara, ako si vojnik, prihvati cinjenicu, dosta je bilo, treba nam mladji i bolji golman, smanji ugovor na polovinu pa ostani kao drugi golman ako hoces.Ja ti slikanje i napad u Razgradu zaboravio nisam, tako da mani me tih prica vojnik i ostalo ...
V

Vlasotince

pre oko 1 godinu

Produžiti ugovor golmanu sa stomakom koji ima 35 godina do leta 2026 je krajnje diskutabilno, pa jedan modrica dobija ugovor na po godinu dana
1

1989.

pre oko 1 godinu

Борјане, уписао си се златним словима у историју овог клуба. Али већ две године нас кошташ у многим битним утакмицама. Притом као да заборављаш када сте се ти и твоја жена већ опростили од Звезде са 1000 инстаграм сторија и тако.. Притом нико није рекао да идеш него да долази други голман да се бориш за место. Ако волиш Звезду толико покажи сада. Хвала ти на свему.
K

Koan

pre oko 1 godinu

Staro pravilo, najbolji golman je onaj koji odbrani ono što se "mora" odbraniti i primi ono što se "ne mora" braniti. Gde je tu Borjan?
m

mare1414

pre oko 1 godinu

Hvala tebi na svemu, ali nisi samo ti davao, dala je i Zvezda tebi mnogo. Zasluzio si svojim kvalitetom da branis u LE i LS, ali pre Zvezde ta takmicenja nisi video. Dobio si sigurno i masne pare od kluba, sto je opet zasluzeno. Vrhunac ti je prosao, treba nam bolji golman, i ne samo golman nego i igraci. Ceo tim treba osveziti. Nema ljutnje i ne znam cemu drama.
d

dekana

pre oko 1 godinu

Svidja mi se ovaj Izraelac ima mu..trebalo bi jos njih 7...8da pozove i saopsti im isto
k

kup

pre oko 1 godinu

Šta te briga, ipak si ti vojnik...
d

duska

pre oko 1 godinu

Kakva god bila vizija novog trenera veoma ruzan nacin na koji saopstava odluku. Neprofesionalno i ne prilici klubu kakav je CZ, zbog imidza, istorije, grba, svih bivsih kapitena. Pucamo sebi u nogu kako lepo rece Vlada Milojevic koji je zasluzio vecno postovanje navijaca. A za BB mi se cini da ce upasti u sopstvenu klopku otici i napraviti nam samo problem. Ovde je na prvom mestu ljubav prema klubu
P

Popsi

pre oko 1 godinu

Po tebi je trebalo da mu saopšti pred kraj priprema? Sada malo radi sujeta, ali kad bude seo i razmislio uvideće da mu je trener saopštio na vreme. To je poštovanje, sad ima vremena da razmisli o budućoj karijeri.
с

сармат

pre oko 1 godinu

Човјек ти поштено да гол из корнера ти се превијаш по терену као повредио се. И у Омонији си примио гол кроз уши. Хвала на свему али не можеш бранити до 40 године и још мало мало жена или ти кукате по инстаграму.
a

a tek

pre oko 1 godinu

oni golovi protiv serifa u obe utakmice
P

Popsi

pre oko 1 godinu

Prvi gol protiv Makabija u poslednjoj sekundi prvog poluvremena koštao nas je ulaska u LŠ.
p

pfc barsa.

pre oko 1 godinu

Borjane obelezio si 6 godina JLS Blato AV Lige
Č

Čekaj

pre oko 1 godinu

Pa rece skoro Terzinjo da ces da branis do kraja karijere u Zvezdu, ovaj te otera za 2 dana.
d

deki maky

pre oko 1 godinu

Bokica ga prima cak iz kornera!! U poslednje 2 god.sa terena od preko 30,40met. Vrhunqc Momcilo mu ga zavuce pod raslje . Smeta my stomak,vec deluje kao veteran. A sto je Kanadu ukanalio to kao niko nije gledao.?
R

Ris

pre oko 1 godinu

Jel ja kao Grobar treba da branim Borjana? Nije sporno to da niko nije siguran, sporno sto mu jedan dan kaze da je sve ok, a sutradan ga odpili telefonom. Zamisli da ti gazda preko tel kaze da si dobio otkaz ili da te riba ostavi preko tel a hodali ste godinama? Imam osjecaj da ce vas ovaj Barak rasturiti, posto nije svestan da je dosao u sredinu gdje su igraci vazniji i jaci od trenera. Za rad u cz i pfc prije svega treba imati jak zeludac pa onda ostalo
а

армата

pre oko 1 godinu

Нека се спреме Катаи, Родић и Канга.
e

edo555

pre oko 1 godinu

Dace bog da i ti budes trener jednog dana pa ces doci u situaciju da isto ovako moras nekoga precrtati,nema ljutnje druze to je normalno u sportu
M

Milan St.

pre oko 1 godinu

Ne zasluzujes toliku platu koju primas, nisi vise golman u kojeg smo se kleli ! Budi srecan sto si zaradio dovoljno u Zvezdi, nemoj da budes takav da sputavas novog trenera u svom radu, dao si ti Zvezdi, ali i ona je tebi ! Ili ne remeti sistem ili bezi od Zvezde, zar mislis da ne treba niko posle tebe da brani, ne budi bezobrazan !
C

CaleB pravi

pre oko 1 godinu

Ja volim vucelin sendvic
P

Prolaznik1

pre oko 1 godinu

Raul, Kasiljas....i mnogi drugi.
g

giuufigfi

pre oko 1 godinu

slusam ovdje strucnjake,Borjan legenda ima reflekse to stoji ali sa loptom u nogama je posvadjan svaki put kad mu se vrati lopta utrnem,dosao je pep i sklonio harta sa gola koji je ponikao u sitiju 15 godina bio tamo bio i kapiten makao ga je jer mu se ne uklapa u to sto on misli da treba da igraju i to je posteno ker je trener odgovoran za rezultat.To sto su ljudi navikli da trenerima zvezde terza i mrkela dovode kombinacije to kod ozbiljnih trenera ne pije vodu.I pa sta ako ce da dovede golmana iz Izraela je li to nekakav peekrsaj ? Puna podrska gospodinu Baharu sledeci su Gobelja,Rodic,Srnic,Nikolic,Katai,Ivanic,svaka im cast za sve ali godine nisu samo broj u LS jedino ako ne misli da im daju po 5,6 komada dok princeze drze ruke na kukove
S

Slavija

pre oko 1 godinu

Borjane Hvala za Sve Sto si Uradio za Zvezdu ali Treba dati Sansu nekome Drugome Cemu ovoliki Bes Trener je procenio Da Treba Drugome dati Sansu Trener treba da Bude Autoritet i da pravi tim Nesporno je da si Dao Zvezdi Mnogo Ali Dolaze Mladji i Bolji.
p

publika

pre oko 1 godinu

Prilično sam zatečen bio, ali sve to ima rezona. Nisam pristalica Zvezdinih "vojnika" i navijača, ali opet, Borjan je stvarno mnogo dao Zvezdi, mada je i Zvezda u svakom smislu dala njemu mnogo. S jedne strane to možda nije trebalo tako, a opet s druge jednostavno bilo je vreme da se nešto promeni. Zvezdini "vojnici" (Borjan, Gobeljić, Savić, Žule Stojković i drugi) nas jesu vratili na Evropsku mapu, ali je to vrhunac. Ne može se u Evropi na "vojnike", tenkove, duhom Zvezdaštva, što vidimo iz godine u godinu, to jednostavno nije dovoljno. Potreban je kvalitet koji velika većina njih ne može da donese i onda je donekle i logično-seče se iz korena i kreće remont tima od glave do pete. Slažem se da je Borjan jedini od svih tih "vojnika" koji je mnogo dao Zvezdi(slažem se da je nekim greškama mnogo i uzeo, ali ne smatram da je to razlog za sklanjanje) i zato takodje smatram da je ljudski i od Borjana da razume da boljih golmana ima, i da ukoliko ne želi mesto drugog golmana može pronaći nov angažman, mada je činjenica da tretman, sigurno mesto u timu, a vala i platu kao u Zvezdi teško da će negde naći. Svakako, ispravna odluka ali loše sprovedena u delo-nije ok poneti se tako prema čoveku koji je deo jedne bitne Zvezdine epohe, i činjenica, legenda kluba.
K

Kakaol

pre oko 1 godinu

Šta nam ovo govori? Da je novi golman već kupljen inače mu ne bi to saopštio. Drugo, ja mislim da je fer što mu je to rekao na vreme da može da potraži drugi klub ako hoće da brani u Kanadi. Šta da mu ništa nije rekao? Počne sezona i vidi da nije prva opcija. Po meni ovo je vrlo fer od Baraka.
n

nole1.

pre oko 1 godinu

zao mi Sneze nema vise gostovanje jutarnji program
M

Mrvica81

pre oko 1 godinu

Jadna Sneza🫠🫠🫠

Zoran IVANOVIĆ

pre oko 1 godinu

Pa bio je na utakmici Zvezda-Pazar,video gol i... ćao! Nema "samo opušteno",ko Stankoviću što si rekao bato.. ili si 100% ili na klupi! Misliš da on ne zna kako si "izbušio" Dekija?? Kakvo pozivanje na stare zasluge???? Odraz nemoći..ko veruje u sebe kaže: "Nije problem i da budem drugi golman u MOJOJ Crvenoj Zvezdi..biću spreman za svaku utakmicu i zalaganjem i stavom zaslužiti prvu postavu..e moj Borjane..od Sneške i profesora ,do kukanja i plakanja po medijima..napravi rijaliti od Zvezde..
K

Kleo

pre oko 1 godinu

Kakav placljivko, isti kao Gobeljic, Rodic, ranije Vujadin Savic, Zule Stojkovic, itd., klasicne navijacke slihtare koje su zadovoljne samo kada je sve po njihovom. Da nemaju konkurenciju, zagarantovano mesto u prvih 11, vode svlacionicu, itd. Cim dodje do neke promene, odmah krece kukanje, pocinju price kako su oni vojnici Zvezde, ginu za sveti dres, uvredjeni i povredjeni, itd. Budi musko i prihvati odluku, ako si toliko dobar kako se predstavljas uzmi i izbori se za mesto u timu.

Sneža

pre oko 1 godinu

Ljudi moji, pa ja nisam ovo zaslužila!!!
I

IVAN82

pre oko 1 godinu

Ne brini Borjance,bice tu neko iz porodice na stadionu.Ti i onako pre 7 godina sa salom neke druge boje si hteo iz Ludogoreca tu ali te nisu hteli. Pasad postade ultra delija,a i znamo kako ste osvojili 6zadnjih titula,vrlo dobro znamo kako!!!!!
r

redbull

pre oko 1 godinu

Ne znam sta je sporno,to je profi fudbal Nemas kvalitet ides dalje i to je to
G

Goss

pre oko 1 godinu

Drvo od golmana prosek mnogo arogantan
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre oko 1 godinu

1. Potpuno se slažem da Borjan ,bez obzira na ogromne zasluge više ne može da bude prvi golman Zvezde. 2. ALI JE POTPUNO NEDOPUSTIVO DA TRENER ,POGOTOVO OVAJ KOJI JOŠ NEMA DVA PIŠ .NJA U ZVEZDI NA OVAJ NAČIN OBAVESTI BORJANA DA ON VIŠE NIJE PRVI GOLMAN. NA OVAJ NAČIN JE VEĆ DOBIO MNOGO PROTIVNIKA MEĐU ZVEZDAŠIMA. TO JE MANIR ,UOBRAŽENOG SELJAČKOG TRENERA, PA TAMAN OSVOJIO LIGU ŠAMPIONA

FicaKg

pre oko 1 godinu

36 година ове године пуни, па докле би он да нам буде први голман? Да идемо са њим у Европу до 40,44е године јер је срамота да га заменимо много нам је дао? Хвала Богу па тренер има максимално одрешене руке, видео га је против макаби Хаифе где је он главни кривац за испадање, потом је дошао на прославу титуле и видео гол из корнера који си примио. Време је за неког млађег

CICIBANsaSEVERA

pre oko 1 godinu

Bokili, HVALA ti od srca za sve radosti. Ostani i bori se lave. Sever je uz tebe
D

Dalesm

pre oko 1 godinu

300 utakmica, 6 godina staza kao prvi golman. Pa najbolje do 50te da branis, a forma ti je u silaznoj putanji vec dve godine. Frka sa Stankovicem u svlacionici, onda frka kad si hteo da ides pre godinu dana preko Instagrama, sad opet frka. Lako je biti Zvezdin vojnik kad ti je sve potaman, uz masnu platu. Pokazi sad koliki si Zvezdas i ne kvari atmosferu. Ajde da vidimo.
P

Popsi

pre oko 1 godinu

Ti si malo surov na rečima mada se generalno slažem sa tobom. Borjan iđa 35 godina i treba da reši sama sa sobom da nije više u najboljoj formi i ne treba da ima sujetu. On je jedan od naših najboljih igrača u poslednje dve decenije, ali svemu dođe kraj.
g

gostiona

pre oko 1 godinu

brate sve si objasnio....kad je lepo sve lako je biti Zvezdin ratnik....sad da te vidimo
н

напред Звездо

pre oko 1 godinu

Које су легенде све биле у нашем клубу а нико се није ставио испред ФК Црвена Звезда, само Борјан жели то, смири се и тако покажи да поштујеш клуб, све остало ће те скупо коштати, можда тренутно и направиш неки немир али ћеш бити постављен на место убрзо које ти припада
V

Vasilis

pre oko 1 godinu

Problem je mentalitet ljudi ovde koji Zvezdu i Partizan dozivljavaju kao drzavni posao i nema otkaza do penzije. Borjanu hvala na svemu, mnogo puta nas je izvukao ali doslo je do kraja. Ako bude realan shvatice da je ovo bolji nacin jer ga je Bahar sacuvao od novih kikseva i potencijalnih zvizduka. Verovatno je hteo da mu se ranije javi da bi imao oprostaj pred punom Marakanom da bi mu zena imala dobre slike za instagram.
e

esex

pre oko 1 godinu

Ako volis zvezdu onda nemoj davati ovakve izjave koje mogu izazvati jos problema.ako volis zvezdu treniraj vise nego ikad,imas ugovor,cuti i ubedi trenera da gresi..niko borjana ne tera iz kluba.ovo je samo potvrda da niko nema zagarantovano mesto u 11..nadam se da ce slicna poruka stici i ivanicu i posebno kataiju..obozavam ih oboje al vreme je za pravi trening..
P

Popsi

pre oko 1 godinu

On je mislio da će braniti i tako obezbediti mesto u reprezentaciji za sledeće prvenstvo. Ovako mu visi igranje za Kanadu. Razumem ga.
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Ako voliš Zvezdu? Do poslednjeg dolara, makar i Kanadskog
m

mrkivuk

pre oko 1 godinu

Ivanic ce biti u prvih 11,najvise se svidja novom strucnom stabu.
e

esex

pre oko 1 godinu

Mrkivuk.Ivanic je nas najbolji igrac,naravno da ce igrati u pp samo mora da vrati formu kao onda kad je iscepao ac milan
M

Mardi

pre oko 1 godinu

Za kataia se slazem morace da dokze da je spozoban da igra u LS. Ivanic ce sada igrati po mom misljenju bolje nego ikada
L

Lebanac

pre oko 1 godinu

I Kasiljas je legendarni golman pa ga oterase iz Reala, ne razumem zasto ne promeniti Borjana koji je prosecan golman? To je problem sto mi zivimo samo u jednoj utakmici, i dalje zivimo u 90/91 i dalje su nam glave u Bari. Ljudi, probudite se! Borjan je odbranio penal seriju u Kopenhagenu, i? Ja barem znam za 2, 3 gola od 40 metara? Kroz noge, neke retardirane intervencije. Bilo ko da dodjw na njegove mesto nece biti sigurno Kasiljas, ali mozda bude bolji od Borjana barem u tom sistemu u kom Bakar vidi Zvezdu.
N

News

pre oko 1 godinu

Nece Borjan nigde iz Zvezde.

gemathegreat

pre oko 1 godinu

Ako je možda, možda je bolje da ne menjamo ???
P

Popsi

pre oko 1 godinu

Donekle se slažem. Ja mislim da ga je sa gola skinuo prvi gol protiv Makabija kada smo imali 2:0 i ovaj sad iz kornera.
n

nema dalje

pre oko 1 godinu

Prosecan golman? tebi je Borjan prosecan? vi ste totalno ludi....
N

Nije li te bar malo sramota

pre oko 1 godinu

Da nije Borjana ne bi ni bilo zvezde na ovom nivou. Da nije bilo Borjana ne bi prosli ni krasnodar i 1 put posle 15 g zaigrali evropu. Taj mec je renesansa zvezde. Da nije Borjana ne bi prosli ni salcburg ni kopenhagen dakle bar 2 lige samp on nam je doneo. Da nije Borjana ni kup ne bi videli godinama, u svaki derbi nas je vadio prosle god. Ali citajuci ovakve kom sramota je kakvih ima ljudi. Najgori smo narod na svetu
a

aavram

pre oko 1 godinu

Sve je to normalno... nov trener ima svoju viziju šta će i kako će sa novim timom... na vreme ti je rekao da ne računa na tebe i imaš dovoljno vremena da odlučiš šta ćeš i kako ćeš... svaka ti čast za sve što si uradio u Crvenoj zvezdi ali je vreme za neke promene... možda je greška ali to je vizija trenera koji je dobio šansu da vodi klub i moramo svi to da prihvatimo... mnogo veće zvezde su završavale tako ili slično kao i ti (raul i casiljas u realu, toti u romi, del pjero u juveu itd.)
P

Popsi

pre oko 1 godinu

Takođe Mijatović u Realu posle pobedonosnog gola u finalu LŠ.
j

jes vala

pre oko 1 godinu

tako je onda trebao i bufon,kasiljas,šmajhel... ti si pre svaga milane profesionalac,ovo je pre svega posao, a kao i na svakom drugom poslu ne živi se od stare slave. dobije se plaketa,slika,bonus i idemo dalje... ostaneš zapamćen kao veliki zvezdaš,srbin i čovek ali ponavljam od starih zasluga se ne živi.
Z

Zaim

pre oko 1 godinu

Ajde ne kukaj,ako si Zvezdin vojnik bori se za mesto u timu.Uostalom neces biti jedini mnogi ce biti uvredjeni,stari sistem vise ne vazi.Niko ne kaze da nisi bio dobar,ali si i primao debelu lovu za to.Podrska za novog trenera,samo napred.
Л

Лазар

pre oko 1 godinu

Милане, све је то ок што кажеш, али да си ти Буфон. Али пошто ниси.. јбг, буди ту, бори се на тренингу, можда будеш бољи од новог голмана па ћеш играти у првој постави.
C

CaleB pravi

pre oko 1 godinu

Gospodine Darjane, odluka novog trenera da Borjan vise ne bude prvi golman - nije nikakav zemljotres....svaki ozbiljan i strucan trener, doneo bi istu odluku. Ako pricamo o zemljotresima u Zvezdi, pravi i veliki ce se tek desiti. A to je trenutak u kome ce novi trener "pometlati" sve stipendiste, koreografe i stiliste sa severne tribine. Mnogo iskrenih i pravih navijaca - zivi za taj trenutak. Nece vise biti besplatnih putovanja, ulaznica i ruckova po svetu. Morace nesto u zivotu i da se radi, da bi se zaradilo. Gase se radna mesta pod nazivom "navijac sa severne tribine". Podrska i pozdrav za novog trenera Zvezde.
g

glavni gost

pre oko 1 godinu

Ahhaahaha da to ce se sigurno desiti
D

Dosta lazi

pre oko 1 godinu

Ti nisi navijac zvezde niti ces ikad biti
m

mrs

pre oko 1 godinu

Ti si najlazniji navijac zvezde ikad
b

bebs

pre oko 1 godinu

darjan je specijalista kad treba kritikovati
L

Luba

pre oko 1 godinu

TO JE ČISTI BEZOBRAZLUK PREMA BORJANU. SADA ĆE DOVESTI NEKOG SVOG GOLMANA KOJI BI TREBAO BITI BOLJI OD BORJANA. TREBA TRENERA OTJERATI. DOVEŠĆE GOMILU IGRAČA KOJE ĆEMO SKUPO PLATITI I NEĆE URADITI NIŠTA. NA KRAJU ĆE SE POKUPITI I OTIĆI A KLUBU ĆE OSTAVITI DUGOVE. PUNA PODRŠKA MILANU BORJANUUUUU
a

asd

pre oko 1 godinu

Cuti tu.
D

Daj faul

pre oko 1 godinu

Pola ljudi koji ovde komentarisu su bolji golmani od Borjana! Gledas li ti fudbal!? Sta ti je Borjan doneo, penale? Pa ne, najbolje da ni to ne zna, to bi znacilo sa je on samo covek s rukavicama , a ne golman…. Pamtis li ti one vazne utakmice, Serif, Omonija, Makabi, Monako…? Ja pamtim…
g

gunnersi

pre oko 1 godinu

Zasluzio si postovanje Milane, ali u godinama si kada vise niko ne moze da ti garantuje mesto u timu, pogotovo jer si vec dve sezone u vidnom padu forme. Hvala ti za sve, a posebno za Kopenhagen. Bahar je verovatno upamtio kako nas je izbacio sa Makabijem zbog tvoje greske. Srecno u nastavku karijere, vreme je da se uzme neki novac pred kraj.
p

ponovo lupetas

pre oko 1 godinu

Pa decko ko je odbranio penal protiv Makabija? jel ti cujes sebe? Borjan kriv a ne Kanga?
@

@ponovolupetas

pre oko 1 godinu

Kanga je primio sa 40 metara po sred gola?
R

Ralentsakis

pre oko 1 godinu

Upisao si se u istoriju, za mene, odbranom protiv Krasnodara u 93cem minutu suta glavom njihovog stopera na nasem stadionu, tada sam se ''zaledio'' tj u toj sekundi i hvala ti i na tome, ali i na jos odbrana kojih je bilo puno, puno. Ali, vreme te gazi, ti si profesionalan i svestan si sigurno toga, u Barseloni menjaju jednog Mesija, u Realu jednog Raula a evo sada i Benzemu, te si i ti zamenljiv (posto 99% pretpostavljam da citas i komentare). A ono gde si ti bacio mrlju na sebe je pravljenje klanova, nekakvi gardisti i na sve to, plata koju imas, a koju verovatno u nekom momentu delis sa Tvorzom jer nije realno da u Zvezdi koja ima 75m duga (ja to kazem kao Zvezdas), ti imas platu u 36toj godini 600,700.000e. Na sve to, malo pazi i sta ti zena prica i izjavljuje. Sportski pozdrav sa zapada!
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Upisao si se u istoriju bešćašća, kada si se žalio kanadskoj ambasadi što te navijači prozivaju!
А

Александар1

pre oko 1 godinu

Сад се види да је заслужио да буде резерва, и то бар две године уназад. Терзи се "захвалити" за "одличну" политику давања вишегодишњих уговора ветеранима чији је зенит прошао пре 3-4 године. Чак ни на свом врхунцу се нису сналазили на најјачој сцени. Нису Борјан, Катаи и остали "војници" Звездине недодирљиве звезде. Овај клуб је много већи од осредњих играча за ЛЕ.
e

esex

pre oko 1 godinu

Daje veteranima visegodisnje ugovore jer se tali sa njima.namazan je terza,pa nece se valjda sa bukarijem taliti
f

fbni

pre oko 1 godinu

Bravo, godinama "zaslužni građani" igraju na kredu i dobijaju masne ugovore. Borjan, Milun, Krle, Ben, Roda, Gobelja...Ljudi recimo krive Srnića, a on dečko ima skroman ugovor i kad uđe preore teren.
m

madness

pre oko 1 godinu

I nisi zasluzio majstore, mozda vise i nemas reflekse za prvog golmana - ali svakako nisi zaluzio da te tako sutnu nakon svega sto si ucinio....srecno zemljace.
P

Pa ono

pre oko 1 godinu

Nevolje u raju? A šta kaže Sneža? Plači mala plači.

gemathegreat

pre oko 1 godinu

Način na koji je to uradjeno je krajnje seljački i neuljudan. Koliko je kriv Bahar toliko je kriva i uprava. I zbog ovog bezobrazluka se iskreno nadam da će da ih osoli pošteno jer ugovor ima do 2026-te. Ovako se ne postupa sa nekim ko se upisao u sve anale kluba.
g

gemo mesalica

pre oko 1 godinu

mesalica gemo, dolivaj vodu gemo, nece malter sam da se zamesa gemooo
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

A kako drugačije u tom klubu? Da neće gospodski? Terza? Mrkela i Toza Bajden?
S

Sladajac

pre oko 1 godinu

Još kod Stankovića si trebao da budeš oteran,zaštitio te paša...
b

borjan 999

pre oko 1 godinu

Zato je i dosao da rasturi zvezdu, kao sto i obicno biva dovesce svoje amatere i to je to. Tjeras svog trenera dovodis nekog izraelca daj bolan, ko moze da se trudi vise od nekog ko voli i postuje svoj klub, tsko nam je i sa igracima prodajes ih za male pare a dovodis nekakav otpad i bacas pare. I da koga ce on boljeg dovesti od borjana bas me zanima. Poz
T

Tako je

pre oko 1 godinu

Nikad trener od stranca. U potpisu, Anceloti Spanac, Gvardiola Englez, Murinjo Italijan, i jos brdo trenera koji rade iskljucivo u teritorijalnim granicama svoje drzave,jer jedino tamo znaju svoj posao i trude se. P.S. Ne kazem da je Bahar u njihovom rangu,ali to sto si napisao je poseban nivo gluposti. Burazeru, ovo je profesionalni fudbal, a to je cist biznis, koliko god se mi navijaci trudili nekad da romantizujemo. Igraci igraju za ogromne pare, treneri treniraju za ogromne pare, vlasnici ulazu da bi izvukli jos vece pare za sebe u vidu zarade,itd. Pare, bato, to je sustina. Liga sampiona nije vise cilj zbog kvalitetnih utakmica,nego zbog kesa i to velikog za nase prostore i nas fudbal. Svaki bod nam je lep i pruza nam zadovoljstvo, ali jos vise puni kasu kluba.
b

borjan999

pre oko 1 godinu

Hvala na minusima, sta je bila potreba mjenjati trenera ? Los ? Koji mjenja odlicnog golmana, koji ce otjersti jos par dobrih igraca? Legendo poredis trenere puno jacih klubovs koji mogu i koji su majstori sa ovim otpadom, nemam nista protiv covjeka niti sam ga pratio, ali daj bolan lupaju debili minuse a njihova braca,djeca i osstala rodbins ne mogu da se proguraju zbog stranaca indjanaca. Tako nam je u drzavi i mimo sporta, vidim podrzava se sve. Alal vam k***a
g

ghoustaaa

pre oko 1 godinu

Ijaooo, raskinuo je sa tobom preko telefona, a nije te gledao u oči... Kuku... Nisi ti dao 6 godina života nikome, ti si bio dobro plaćen za stajanje između tri direka. Da nisi radio u Zvezdi, davao bi te godine života bekom drugom. Vreme prolazi, godine, idemo dalje. Dosta patetike.
X

XD

pre oko 1 godinu

Meni je malo taj koncept ružan. Da li Borjan ostaje u klubu? Ako ostaje, ne možeš da mu kažeš "nisi prvi golman" ili "nećeš igrati". Tu je, trenira, ti dovedi koga hoćeš pa neka se bire za mesto. To važi za svakog igrača. Ako je hteo da mu kaže da traži drugi klub onda je već to druga stvar.
Z

Zvezda crvena

pre oko 1 godinu

Smiri se, nemoj opet navijaci da uzmu stvar u svoje ruke, nisi mali
B

Bnm

pre oko 1 godinu

POCELI PROBLEMI U RAJU... OVAJ IZRAELAC CE VAS UNISTITI. PREDSTAVLJA GA KLUB MESEC DANA KAO DA JE MURINJO DOSAO, A ON OBICAN TRENER IZ IZRAELSKE LIGE KOJA JE PO JADU I BEDI SLICNA NASOJ. NA KRAJU CE BITI OTERAN A TIM UNAZADJEN!!!
S

Saturn

pre oko 1 godinu

Jesi dao mnogo Crveni Zvezdi al usput si dozvolio da se vise pise o tvojoj zeni i tebi van fudbala , zapustio si se da ne licis na profesionalnog golmana , odvratne gestikulacije… Izgledas kao cirkuzant a ne profesionalni golman , sam si kriv sto je doslo do opustanja , dobar jesi golman za penale posebno al umes da kiksnes sa 50 m i iz korne i veliki si panicar kad dobijes loptu … Za 6 godina mnogo dao i hvala , vreme je za mladjeg i pismenijeg golmana a to moderan fudbal trazi
M

Mile fuzbaler

pre oko 1 godinu

E moj ti, osvojio si 6 titula i duplih kruna u ligi gde su ti uništili praktično ugasili glavnog konkurenta, i sad misliš da si veliki golman, kao i što je Katai veliki igrač,al istina se vidi kad se pređe granica,potreban je bukvalno nov tim mnogo kvalitetniji igrači za ozbiljniji evropski fubal...treba biti realan...
S

Sekcija

pre oko 1 godinu

Delije, sad se pokazimo da smo ljudi, i stanimo iza naseg kapitena, i legende Crvene Zvezde. On je to zaslužio zbog svega sto je uradio. Uz to je i dobar covek. Ne smemo da dozvolimo da neki Izraelaca vodi glavnu reč u nasoj kuci
D

Daj faul

pre oko 1 godinu

Samo tebe cekaju da stanes iza Borjana… jer trener se ne razume u fudbal, ali zato ti pucas od znanja
B

Bane15

pre oko 1 godinu

Snezo ti li si?
Д

Деда Злативоје

pre oko 1 godinu

Једног Касиљаса је Реал пустио још је био млађи него Борјан сад, притом нико није рекао да иде на трансфер листу већ да се доводи нови голман који ће да се бори за место међу стативама. Чему драма ? Све има свој век трајања
G

Gost13

pre oko 1 godinu

Izvini rođače, nismo znali da se lako vređaš, evo doživotni ugovor i to od 600 hiljada po sezoni, da primiš 3 gola kroz ruke i 4 posred gola u bitnim mečevima. Može? Ajde brate hvala za sve ali čovek ti je lepo saopštio da ne računa na tebe, nije te ni pljuvao ni ništa. Oće čovek drugog golmana i ćao.
k

krler

pre oko 1 godinu

Sve se vraca sve se placa....
т

трипле

pre oko 1 godinu

Нема шта да ти буде тешко, нема шта да се жалиш да ниси ово заслужио, једноставно долазе нова времена ми старимо ред је да се млађима бољима уступи место. Све је то нормално не треба правити од тога драму.
F

Filip9922

pre oko 1 godinu

Borjane, budi gospodin, i nemoj davati neke izjave koje nisu na mestu…Kaži “Ok, razumem odluku, trener hoće drugog i to je to” Hvala ti za sve što si doneo Zvezdi, ne može niko da poništi sve što si postigao za ovih 6 godina u Zvezdi. Ali shvati da niko nije nedodirljiv, isto tako će sutra neko doći De Hei u Junajted i reći “ Nisi više prvi golman.. Evo, ja u svojoj firmi radim 10 godina, pa isto tako sutra može da dodje neko i da dobijem otkaz…Samo budi gospodin, i navijači će te više ceniti, nego da pljuješ po treneru i ostalima…
S

Sale555

pre oko 1 godinu

300 utakmica, 6 godina staza kao prvi golman. Pa najbolje do 50te da branis, a forma ti je u silaznoj putanji vec dve godine. Frka sa Stankovicem u svlacionici, onda frka kad si hteo da ides pre godinu dana preko Instagrama, sad opet frka. Lako je biti Zvezdin vojnik kad ti je sve potaman, uz masnu platu. Pokazi sad koliki si Zvezdas i ne kvari atmosferu. Ajde da vidimo.
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Kakva rekonstrukcija tima koji osvaja 6 titula za redom i 3 duple krune?!Pa taj tim treba da dogura do polufinala LS jer oni mogu da igraju i zmureci.
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

A šta ćemo da radimo ako se vlast promeni? Bežanija sa njima ili ?
D

Djapex

pre oko 1 godinu

Ne zivi se od stare slave... niko nije iznad Zvezde... Novi trener, nova vizija... tvoje je da prihvatis, i da pokazes da zasluzujes da igras... i to na tereni, a ne pricama da si Zvezdin vojnik itd... ti si profesionalac, koji nije hteo da produzi ugovor sa Zvezdom ako nije do 2026...
M

Marinjo1

pre oko 1 godinu

Borjan nije onaj Borjan od zadnjih kvalifikacija za LS i ume da odbrani svasta ali i dobrano da kiksa. Mozda i jeste vreme za drugog golmana ali ne svidja mi se da se pozicija stranca tu trosi.
T

To je problem

pre oko 1 godinu

U našim klubovima.. Pa Mesi je otišao iz Barse, Ronaldo iz Madrida.. Sad Ćavi "oterao" Albu i Buskeca.. Ali samo kod nas neko mora uvek da ostane u klubu..
S

Svi uz Borjana

pre oko 1 godinu

BAHARI IMA DVE OPCIJE, PRVA JE DA SE MOMENTALNO IZVINI CELOJ ZVEZDASKOJ JAVNOSTI I OSTAVI BORJANA KAO PRVOG GOLMANA, A DRUGA JE DA JOS KOLIKO DANAS PODNESE NEOPOZIVU OSTAVKU NA MESTO SEFA STRUCNOG STABA! U SUPRTONOM UPRAVA DA GA RAZRESI DUZNOSTI!
W

Wolqnshaoql

pre oko 1 godinu

Sine niko nije uz Borjana, nije nam iz oka ispao, ako se secas kako je hteo da se bije protiv nas u Bugarskoj, pa onda posle promena ploce kad ga niko nije hteo, dosta bre, hvala za sve nije vise za prvog golmana i cao.Kukamo godina kako nam treba autoritet, kako ovo ono, onaj do juce nije smeo nikome nista da kaze, dosao covek pre 2 dana i odmah na kapitena i golmana, bravo tako i treba, pa da vidim kako ce da treniraju i ginu i da li ce smeti neko da mu se mesa u posao, a ne kao do sad, vojnici sa debelim parama koji treniraju rekreativno.Puna podrska novom treneru, svu bandu najuri !
C

CaleB pravi

pre oko 1 godinu

Tebra...da li ti je dobro ???
G

Goxxx902

pre oko 1 godinu

Druze da li si ti normalan? Pa sta ti hoces? Da brani do 60-te?!?!? Neka ostane u klubu kao druga opcija,neka brani poneku tekmu u ligi, niko ga ne tera...Ali, nama definitivno treba neki mladji golman, koji bolje igra nogama pre svega, Borjan je u tom segmentu realno tragican...
l

lol12

pre oko 1 godinu

S jedne strane mnogo toga je uradio za Zvezdu,sa druge strane nije na vrhuncu karijere,s jedne strane kapiten je i igrac sa srpskim pasosem,s druge strane neke njegove reakcije nisu bas na nivou Zvezde (ne mislim na fudbalske reakcije)... Da li nam treba novi,bolji golman?Mozda.Da li ima takvih pristupacnih sa srpskim pasosem (da nisu u ligi petice)?Jako malo.Da li nam treba stranac golman?Ne,bezveze je da golman zauzima mesto stranca a i specificnost pozicije je takva da je dosta bitno da zna jezik.Ali opet sve u svemu,Borjan nije zasluzio ovakav tretman pre nego sto ga vidi covek na delu.Dovedi ti novog golmana pa nek se bore za poziciju u startnoj postavi.
D

Delija1389

pre oko 1 godinu

Milane, znam da citas ovo. Ti si zlatnim slovima zapisan u istoriiju nase Zvezde. Svojim unucima cu pricati o Kopenhagenu, Partizanu i ostalim tvojim bravurama. Ali vreme je za buducnost. Treba nam novi broj 1 za narednih 5 godina. Pomogni mu kao najbolji savetnik kako se voli klub. Pomogni mu svojim iskustvom. Nemoj da pravis dramu. Ne budi princeza nego covek! Ziv bio brate...
G

Gost 1999

pre oko 1 godinu

Fudbal je to ali ipak nije trebalo ovako, neka dovedu drugog pa neka se bore za mesto prvog golmana.
h

halo

pre oko 1 godinu

Obriši suze sa milion evra kolko izbijaš klubu da bi primao golove direkt iz kornera i sa 35 metara.
G

Gost99

pre oko 1 godinu

Evo jedan Buskec se skloni da igraju mladji igraci iako je i sad u top 3 zadnja vezna u Evropi a Borjan bi da brani do 39 samo na osnovu starih zasluga.Fudbal ne pamti juce vec samo danas
P

Popsi

pre oko 1 godinu

Valjda ne računa kao prvog golmana, ali si i dalje tu.
S

Svi uz Borjana

pre oko 1 godinu

MILAN BORJAN! MILAN BORJAN! MILAN BORJAN!
S

Svi uz Borjana

pre oko 1 godinu

TI SI ZVEZDIN GOLMAN BORJANE, BORJANE, BORJANEEEEE!!!! PRAVDA ZA BORJANA!
m

mst

pre oko 1 godinu

Zasto uvek moras biti seljak Borjane? Zasto lepo ne kazes kao gospodin: pricali smo telefonom, kad se budemo okupili razgovaracemo opet. Na kraju krajeva, na meni je da radim naporno a trener je taj koji odlucuje koga stavlja u tim. A ti si se zatrcao u novine da kazes kako si povredjen, tuzan, kako nisi to zasluzio. Pa budi jednom u zivotu gospodin, a ne uvek seeljacina.
L

LudiloMozga

pre oko 1 godinu

Komentar “dao sam Zvezdi 6 godina zivota” je toliko glup da je to neverovatno. Jer Zvezda nikome ništa nije dala? Bio si 2. golam u BUGARSKOJ, a dogurao do LS, LE, SP, imao uslove koje niko nema, branio za bonuse i kad je sve gotovo, sve zbog te zvezde kojoj si ti “dao” nešto. Niko ne spori doprinos ali samo potvrdjuje da fudbaleri imaju ili možda nemaju, gram mozga. I pp onome sto prikazuje s ove godine - treba da ideš, ako si mislio da ćeš za 600k da branis fo 40 godine malo si se preracunao.
Г

ГРОБАРААА

pre oko 1 godinu

KAKO STE SE PONELI SA TRENEROM I LEGENDARNIM GOLMANOM SVAKA VAM ČAST OPRAVDAVA VAS NADIMAK
D

Daj faul

pre oko 1 godinu

Dok je recimo vas odnos prema Lazaru Markovicu, Jojicu ozbiljno dobar… puca ljubav
G

Gooooost

pre oko 1 godinu

Kmeeeeeeeee
G

Gost1979

pre oko 1 godinu

Jedna topla ljudska priča. 😂😂😂
N

NIkola44

pre oko 1 godinu

Hm...Borjan jeste u godinama, ali realno mogao je da brani lagano jos 4 godine. Borjan je slabiji na ispucavanju lopte i to je tacno. Ali je vrlo pouzdan golman, sa velikim iskustvom.
D

Dekipn

pre oko 1 godinu

Poslednjih nekoliko godina iz Zvezdine škole je izašlo dosta golmana i maltene svi su nestali zbog nedobijanja šanse u prvom timu. Uglavnom smo imali veliku prednost na tabeli ali je Borjan branio 95% utakmica. U mlađim uzrastima su mnogi proglašavani za talente u evropskim okvirima. Gordic, Katic, Ilic iz tsc-a, Strahinja Savić, Strahinja Manojlović, Marinkovići, i na kraju Miladinovic, svi oni su morali da dobiju šansu kada su bile slabije utakmice i da se iskristalisu tri četiri golmana koji bi tu narednih 7- 8 godina,. Ami ćemozbog loše politike kluba i omladinske škole. dovoditi stranaca ili plaćati obeštećenje za Ilića koga smo oterali iz kluba a on stigao do reprezentaciju. Katic bio najbolji golman omladinske ls pa i on nevaljao, Gordic proglašen u top 10najbolji mladih golmana 18-19 godine i sve to smo upropastili. A o igračima iz omladinske škole sa nepricam
M

Milan91111

pre oko 1 godinu

Borjane hvala sto si uradio sve Zvezdu, ali da razmislis o svojim izjavama i kakvu glupost pravis sto iznosis sve u medije. Pa nisi se rodio da budes u prvih 11. Ne kazem da ne volis Zvezdu, ali secam se kako si skamikao sto imas najmanju platu u Zvezdi, zato ne budi bezobrazan i cuti i postuj odluke trenera. I mi navijači vidimo da nisi na starom nivou da bi bio prvi golman izgubio si strast i zelju ! Krajnje je vreme za podmladjivanje ekipe inace probudicemo se u dugovima do guse !
G

GABI GO

pre oko 1 godinu

BAHAR NIJE IMAO HRABROSTI DA MIU KAZE OCI U OCI NEGO TELEFONSKIM POZIVOM .NAVUČE MRZNJU NAVIJAČA OTIČE PRE NEGO STO JE DOSO .
p

pa da

pre oko 1 godinu

Desice se ono ,Borjan ce da greje klupu a onda ce taj novi golman da bude losiji od Borjana i onda ce Borjan morati da igra eto...
P

Pavle205

pre oko 1 godinu

Barak se seća očigledno one situacije između Borjana i Stankovića, napuštanja informacija iz svlačionice i ostalo što je bilo pa se zataškalo i očigledno ne želi takve ljude da budu na važnim pozicijama. Što se tiče Borjana šteta što se sve ovako desilo. Što se tiče sportskih kvaliteta to je sve ba mestu, učinak ne može da pokvari gol iz kornera koji bi Kurtoa primio (realno), bolji od njega nije bio u poslednjih 20 godina (minimum) ali mislim da je u ovom slučaju nešto drugo presudilo. Šteta. Tako kvalitetnog golmana se za male pare ne može nigde naći, a pogotovo što se očekuje da mesto stranca popunjava neko iz ofanzive...
Н

Нико 4

pre oko 1 godinu

Борјане , издржи , уз тебе смо у овим тешким тренуцима. Памтимо све што си урадио за Звезду , и верујемо да ово није крај ! Показао си да си велики човек , што је најважније , Бог је са тобом !
M

Mirkela

pre oko 1 godinu

Jedina je greska sto ti je to saopsteno telefonom, sve ostalo treba da prihvatis i budes profesionalac, nisi ti veci od Zvezde. Bio si placen za sve te godine koje si dao, sta je Bufon trebao onda Juventusu da uradi? Niko ne spori tvoje zasluge za uspehe, doprineo si i mnogo si radosti doneo, ali ovakve izjave davati je bas lose i za tebe i za klub koji ulazi u rekonstrukciju tima i koji je na neki nacin na prekretnici. Jedina greska kluba i trenera je sto su ti to saopstili preko telefona, sve ostalo je u redu, nisi ti druze veca glava od Bufona uz duzno postovanje. Ja sam 30 godina dao Zvezdi za dzabe i davacu dok disem kao i milioni navijaca, do zadnjeg atoma, Zvezda je iznad svega, a ti budi pravi kapiten, zvezdas i profesionalac ili putuj igumane.Ljudi po 30 godina rade u firmama pa dobijaju otkaz, a ti si se uvredio...strasno.
E

Eh

pre oko 1 godinu

Vidi ovog pavijana... Druže, odluka trenera je sasvim na mestu, to svi mi koji te gledamo, uz dužno poštovanje, vidimo. Što bi moja baba rekla, godina proizvodnje. Prihvati to dostojanstveno. Ne pravi budalu od sebe.
d

dragansrojkovic

pre oko 1 godinu

tako zvezda poštuje svoje legende, nisi ti ni prvi a ni poslednji kome se ne pamti ništa
A

AlexBaras89

pre oko 1 godinu

Sećam se kada sam otišao na Marakanu da gledam meč protiv Sparte iz Praga. Oko 25.000 ljudi je videlo neku novu Zvezdu, osećalo se u vazduhu da stižu bolji dani. A novi golman Zvezde, tada nepoznat mnogima na stadionu, oduševljavao je svojom sigurnošću. Izlazio je na opasne lopte i kupio ih kao kruške. Kasnije sam kritikovao ljude koji su ga dizali u nebesa, ali sada mislim da se Zvezda obrukala ovim potezom. Čak i da dođe Kurtoa, ovako se ne radi.
c

cccc

pre oko 1 godinu

Boki care nas, oprastaj jer ne znaju sta rade. Bahar je i doveden da vas sve skloni, a pri tome da se ljudi, znas ti koji sakriju iza njega. " To su trenerove odluke..."

maakamakaa

pre oko 1 godinu

Ajde, davno si trebao otići iz kluba.
.

.....

pre oko 1 godinu

Nema sta da se ljutis, novi trener, nova pravila, nova ekipa, novi sistem. Hvala ti za sve, bio si jedan od najbitnijih igraca i slazem se da je mogao i(li) trebao licno da ti saopsti tu odluku, ali opet to je do trenera. Nazalost vidi se da je potrebna promena na golu i sveza krv u svim linijama tima. U poslednjih godinu dana si u padu forme i vreme je da se stari nosioci igre menjaju polako.
g

gost123

pre oko 1 godinu

Ajde budi jednom gospodin i izdigni se iznad situacije. Dao si dosta Zvezdi, ali i Zvezda tebi. Nedostojno je da kapiten jednog velikog kluba ovako kuka u medijima. Ali vjerovatno uticaj supruge i zelja da se medijski konstantno bude u zizi.
G

GostHilti

pre oko 1 godinu

Možda želi da pokaže da stranih zasluga nema ni neće biti. A ostao mu je u sećanju kad se radovao i primio gol njegovom greškom.
a

ajde recite

pre oko 1 godinu

"Borjan je u padu forme zadnje dve godine" recite mi koji to domaci golman bolje je od njega branio ovog proleca? Ko nas je dovukao do finala kupa ovog proleca, pa da pricate o padu forme
з

ззззз

pre oko 1 godinu

довуче те до финала купа избаците из ЛШ, тај неки вајб а?
S

Sega89

pre oko 1 godinu

Majstore hvala na svemu ali vreme je da te naslede mladji…neki MLS ili arapske zemlje za poslednji ugovor,treba biti pošten…
S

Sofronije III

pre oko 1 godinu

Suza suzu stize, ah, nevolje u carstvu gde caruje drugarstvo :D
J

Jesse Custer

pre oko 1 godinu

Ma najbolje do 60. godine da ostane. Kao da smo neka ekipica iz kraja koja se vikendom skuplja da igra fudbal, pa ima ovih nedodirljivih koji uvek određuju šta i kako. Svaka mu čast na svemu, ali toliko je počeo da nervira pojavom i stavom na terenu, da mi nimalo nije žao. Da ne spominjem kikseve, koji se samo njemu iz nekog razloga zanemaruju. Navijači bi da napredujemo, ali bi isto da gledaju tipove poput Borjana, Rodića, pa i Kataija, kojima je očigledno prošao rok trajanja, a pogotovo za Ligu Šampiona. E pa tako ne može.
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Dobro, i sta je Bahar trebao da uradi? Najbolje da ne dira vas "Zvezdine vojnike". Lepo je vama. Velike plate, sigurno mesto u timu, a vi ne morate da se cimate.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 1 godinu

E zbog ovakvog stava i izjava je trebao strani trener, konkretno Bahar. Kao što sam jednom prilikom rekao, to što je Borjan uradio za Zvezdu niko ne može da mu oduzme, i ima večnu zahvalnost navijača. Ali u sportu, kao i u životu, uvek je potrebno dokazivanje. Iznova i iznova. Stekao sam utisak da su stari igrači previše ojačali i da su oni držali svlačionicu, a ne trener. A to vodi u nedisciplinu, lenjost i uljuljkanost. Stanković je bio nezgodne naravi, Miloje previše mekan. Bez autoriteta. Sve se na terenu videlo. Kad je bilo najbitnije. Nema se novca nažalost za totalnu rekonstrukciju, ali zahvaliti se Borjanu, Kangi, Kataiju, Ivanoviću. To bi bilo najbolje. Ne zato što su loši igrači, već da bi novi trener uspostavio autoritet a da ga ne miniraju nezadovoljni "senatori" (s*** mi se od tog izraza. Kao i od gardista). Uprava MORA stati iza Bahara. Ako podbaci, zna se. Odgovornost njegova, doviđenja, prijatno.

MILAN1989

pre oko 1 godinu

Pa cekaj, sta je trebalo Bahar da uradi? Da te ostavi na golu da ne bi bio povredjen? Idi u Aziju, ubodi neki ugovor od 2-3 miliona i uzivaj sa porodicom
N

News

pre oko 1 godinu

On ne moze nigde da dobije nigde ove pare koje ima u Zvezdi.
m

molim

pre oko 1 godinu

jel se sada vidi kako takozvane legende i derektor pojedose zvezdu kad 36 godisnji golman potpisuje ugovor jos 4 godine sa rastucom zaradom do 750000.. e moja zvezdo tebi neprijatelji ne trebaju pored ovakvih kapitena i direktora kako pljeckate klub sram da vas je . a cujete patetike koliko sam dao klubu a koliko ti je isplaceno za svo to tvoje davanje. u zvezdi si dobio pare koje nebi mogao nigde drugo. bakar nastavi pesic, rodic, kanga, kataji ,milunovic metla.
C

Ce Gevara

pre oko 1 godinu

Milane hvala za sve ali druze vreme je da se povuces!!!
e

ejj

pre oko 1 godinu

Nema ovo veze sa kvalitetom igraca niti padom forme ovo je ono Terzicevo da se otera igrac kao Ben a niko ih nije terao da do 2026 ugovor mu daju...samo sto slabo inteligentni navijaci ne provaljuju pa ponavljaju jedno te isto o nekom padu forme i onom golu u kupu, kao da golman treba da bude savrseno bice koje sve brani
e

ejj

pre oko 1 godinu

Nema ovo veze sa kvalitetom igraca niti padom forme ovo je ono Terzicevo da se otera igrac kao Ben a niko ih nije terao da do 2026 ugovor mu daju...samo sto slabo inteligentni navijaci ne provaljuju pa ponavljaju jedno te isto o nekom padu forme i onom golu u kupu, kao da golman treba da bude savrseno bice koje sve brani
N

NISTA

pre oko 1 godinu

onda, na listu povredjenih igraca, pa platica 6-12 meseci
V

Vile sampion izraziti favorit

pre oko 1 godinu

Vojnik da zivot za drzavu a ti si ZAPOSLEN u Zvezdi sest godina! Nisi ti igrao sest godina za dzabe u Zvezdi, ti majstore primas platu i to DEBELU! Svaka tebi cast na posteno odradjenom poslu za koji si ponavljam DEBELO PLACEN. Poslodavac ne zeli vise tvoje usluge isto kao sto vlasnik kafica da otkaz svom zaposlenom konobaru npr. Tako da ljudi generalno dosta vise sa tom patetikom tipa zaduzio je Zvezdu, Zvezdin vojnik, dete Zvezde i ostala sranja. Nisam jos video da je neko odbio Real, Milan ili neki drugi svetski klub iz ljubavi prema Crvenoj Zvezdi. Sportski pozdrav a tebi Borjane hvala na saradnji, uvek mozes da kupis kartu i sa tribine sa zenom i detetom navijas za Zvezdu. Kupis kartu a ne da trazi snajka lozu za dzabe.
R

Rolex

pre oko 1 godinu

Tako je legendo,verujem da ima klubova koji ce te zeleti posle ove sramote!!!Zelim ti svu srecu u nastavku karijere,mozda je vreme za MLS!!!
D

Dejan Pizon

pre oko 1 godinu

Imas ti svoju lepoticu sredice ti ona da opet budes prva postava.
g

gost iz dražnja

pre oko 1 godinu

Nemoj da ideš iz Zvezde,uzmi svaki dinar koji ti pripada po ugovoru.Toliko smo raznih fudbalera koji nisu igrali po 5 mečeva morali da isplatimo koliko im pripada po ugovoru,zašto ne bismo i njemu.On je bar zaslužio.
d

drspaka89

pre oko 1 godinu

A kako bi ti Borjane voleo da te ispostuju? Da budes rezervni golman? Ili da te trener na silu drzi u 11 a on ne zeli to? Ne kapiram? Dosao nov trener druze, sklonio te, pakuj kofere idi u MLS, dobices oprostajni mec neki ili simbolicnih 90 minuta protiv neke ekipe i to je to, imaces svoje mesto u muzeju i srcim navijaca i razlaz.. majko bozija kako place covek..
M

Milane izvini

pre oko 1 godinu

Žao mi je što se u mojoj zvezdi desilo ovako nešto
e

ejj

pre oko 1 godinu

Nema ovo veze sa kvalitetom igraca niti padom forme ovo je ono Terzicevo da se otera igrac kao Ben a niko ih nije terao da do 2026 ugovor mu daju...samo sto slabo inteligentni navijaci ne provaljuju pa ponavljaju jedno te isto o nekom padu forme i onom golu u kupu, kao da golman treba da bude savrseno bice koje sve brani
K

Knox

pre oko 1 godinu

Mislim da je bas zbog ovakvih situacija Bahar odlican izbor jer ima onu stvar da kaže NE svakome ko ne treba da bude vise u klubu,bilo koji domaci trener bi imao pritiske OSTAVI OVOGA-OSTAVI ONOGA Borjan je dobar golman ali dugo je tu i zreo je za promjenu,nas Katai je mađionicar ali on nije bio trkač i fizicki spreman ni kad je imao 22 a ne danas kad ima 32,sa njim na krilu tesko se moze u LŠ Treba maknuti i Kangu jer subjektivni osjecaj je da je tu 10 godina,a i njemu godine cine svoje Podmladiti ekipu i dovesti zamjene koje su bolje od trenutnih igraca.. Postoje igrači kao što je Gobeljić koji ni po čemu ne zaslužuju da ostanu u klubu a već godinama žive kao bubreg u loju na račun Zvezde(decko bije 30.000€ mjesecno) Srniću je produzen ugovor prosle godine bez ikakvog razloge i osnova Vujadinu Savicu su izmislili poziciju u strucnom stabu samo da bi platu primao,trener kaze Borjanu da ne racuna na njega-BORJAN MRTAV LJUT.. Doveli smo sebe u situaciju da pojedini igrači ispadaju veći od kluba i kao da ne smeju da budu prodati ili kao da ne smeju a da ne budu u prvih 11.. Neka ide Borjan Podrska Baharu..
O

Otodjibaje

pre oko 1 godinu

Nacin mozda jeste ruzan, ali se u poslednje vreme video pad forme i manjak koncentracije kod Milana Borjana....Jedino ovako neki stranac ce biti u stanju skloniti Borjana, mozda cak i Kataija (jer on ne moze da igra LS) i jos neke igrace koji su tu godinama i koji vise nisu u stanju da ozbiljno doprinesu Zvezdi....
j

jjjjj

pre oko 1 godinu

da je ruzno jeste al to je cijena ako hocemo profi klub koji hoce da trazi nesto u ls
c

cjepka123

pre oko 1 godinu

Hvala za sve kapitenu, ali, vreme je za nekog mlađeg, bržeg i spretnijeg....

КоТоГовориИстину

pre oko 1 godinu

Иди,in your homeland,канада! ХАХАХАХА
д

дудс

pre oko 1 godinu

хвала ти за све ..за то си добио велике паре и симатије Делија.Али ово је јако безобразна изјава.Човече остарио си лоти не можеш испуцати правилно...

FicaKg

pre oko 1 godinu

Нико није незаменљив, хвала Богу па тренер има максимално одрешене руке и кога год не види у својој поставци наравно да ће га прецртати, са друге стране резултати ће онда брже да се траже а не сумњам да ће их бити. Кроз суперлигу ћемо се свакако прошетати, у Лиги Шампиона бар то треће место па да наставимо у ЛЕ.
P

Peteinjo72626

pre oko 1 godinu

A Sta si zaslužio, da Braniš do kada ti hoćeš i da niko ne sme da te pomeri s tog mesta dok ti ne odlučiš da je dosta? Covek konkretan i direktan, lepo ti rekao u lice ono sto većina nas misli, budi gospodin i prihvati činjenice, nemoj da se kompleksiras.. Ma da sada očekujem neki online komentar “gospodje” da nam objasni ko je tu u pravu i kako sme tako… Svim srcem uz Baraka do totalnog remonta.
i

iza gola

pre oko 1 godinu

Rece lik sa pivskim stomakom. Hvala ti za sve prethodne sezone,sad malo ostavi sujetu po strani. Budi mentor novom golmanu i ne drami. Ni ti a pogotovo ne tvoja zena
p

pancevac992

pre oko 1 godinu

Sve i da hoce da ti budes drugi golman,ne moze ni ovo ovako da se uradi,sramota je,kako god ga neko gleda doneo nam je lige evrope, lige sampiona,sve je krenulo od odbrane protiv krasnodara,ne moze ovaj trener ovako bas da radi,nije on svestan gde je dosao.
č

čistka

pre oko 1 godinu

Ti ćeš da ga učiš? Zato i jeste trener a ne priučeni Lister i Vojna.
S

SeverKoreanArmy

pre oko 1 godinu

Karmica bata Boki, sto si se kao Grobar prodao. Nije ni to problem nego si glumio veceg papu od katolika tamo, nasrtao, provocirao igrace Partizana uvek. Uh kako mi je milo sto ti se ovo desava, sve si apsolutno zasluzio, vidi onaj odozgo sve.

gemathegreat

pre oko 1 godinu

Taman to i jesu grobari, mala gadna bića sa crnilom na dresu i u duši. Vas čovek ne mora da mrzi, vi ste prosto gadni.
p

pa

pre oko 1 godinu

da je bilo nekog reda u zvezdi trebao si da odes jos posle kiksa protiv haife mozda i ranije . zajedno sa gobeljom i srnicem i tom ekipom gardista .
G

GostBM

pre oko 1 godinu

Treniraj, skini stomak, pokaži da si bolji. Ništa ti loše niko nije rekao. Batali kuknjavu po medijima i društvenim mrežama.
S

Smrt

pre oko 1 godinu

Primis gol iz kornera i oces da branis u Ligi šampiona,smesan si