Milan Borjan: Svima smetamo, osećam da su samo zvezdaši uz Zvezdu

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.10.21. | 10:39

“I to je dovoljno“, dodaje golman crveno-belih

Reprezentativna pauza trebalo bi da znači i period mira u srpskom klupskom fudbalu, ali u Ljutice Bogdana kao da je opsadno stanje. Nedavno saopštenje u kojem je klub ušao u sukob sa “internet navijačima“ samo je otvorilo nove frontove na crveno-beloj strani Topčiderskog brda, a najprizemnije udare trpeo je golman Milan Borjan, koji se i sam još posle pobede nad Kairatom obračunavao sa “hejterima“.

I mada je možda bilo pametnije ignorisati poneku uvredu anonimnih korisnika društvenih mreža, Zvezda je stala u gard i sudeći po poslednjim izjavama samo dodatno zaoštrila situaciju, bez obzira na to što, ako izuzmemo večito “mačevanje“ sa Partizanom, nikome nije potpuno jasno sa kim Crvena zvezda ratuje. Osećaj da ratuje, ipak, očigledno postoji.

Izabrane vesti

Zvezda je u poslednjih pet godina mnogo porasla, vratila se tamo gde pripada i dominira. Baš zato imam osećaj da svima smeta i da su svi krenuli u napad na nju i na svakog od nas. Osećam da su samo zvezdaši uz nas, uz svoj klub, ali i to je dovoljno, jer mi uz pravu podršku sa tribina možemo da pokažemo da smo jači od svega i od svih“, rekao je Borjan za klupski sajt pre no što je pozvao navijače da i u narednom periodu pomognu ekipi tako što će na svakoj utakmici ispunjavati tribine.

Pozivam sve zvezdaše da budu uvek uz nas, na svakoj utakmici, na svakom stadionu, a naročito na Marakani. Jer zajedno na taj način sve možemo da pobedimo i na terenu i van njega i da pokažemo da smo sa razlogom najveći“.

Dobra vest za crveno-bele je što se Milan Borjan oporavio, normalno trenira i što sada će biti spreman za naredne izazove.

Odlično se osećam. U potpunosti sam se oporavio, sve je u najboljem redu i treniram maksimalno. Ne samo ja, već čitava ekipa radi na vrhunskom nivou kako bi što spremniji dočekali sve izazove koji slede. Pred nama je gust raspored do nove pauze u novembru, praktično ćemo dva puta nedeljno igrati utakmice, i to je nešto za šta su potrebne i fizička i mentalna snaga. Ipak, verujem da smo sposobni da ponovo usrećimo sve one koje su uz nas i da dobrim rezultatima nateramo zvezdaše da budu ponosni“, rekao je Borjan.



tagovi

Milan BorjanFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara