Komentari na vest

Milan - Jović, drugi čin: Žiru prva želja, Srbin alternativa

R

Rossonerooo

pre gotovo 3 godine

Gile. Naravno mozes ti i bilo ko odje pisat raspali Milan nemaju za kiflu ovo ono i slicne gluposti... A sta mislis inter ima? A zasto onda taj tvoj inter prodaje Hakimija najboljeg desnog beka kako si govorio i sa tom izjavom se i slaze skoro svak da je naj desni bek al sad kad ti ide ti se ne slazes vec pises svaka cast Marota nije on neophodan nekoliko asistencija i koji gol i to je sve sto je uradio.. Demantujes sam sebe.. Moj ti savjet druze ako imas svoj misljenje i ako si rekao onako kako si rekao drzi se toga a ne mijenjat misljenje kao carape!dok je bio u inter bio ti je naj na svijetu sad kad ga ide nije vise hahahahha... A kazes milan nema para a zasto inter prodaje Hakimija? Imaju para jel nego tako ga bzvz prodaju dosadio im jel? Hahahahahaah e boze
R

Rossonerooo

pre gotovo 3 godine

Iskreno bih volio da dodje Luka u Milan al eto vidjecemo, mislim da bi dobar bio u Milan. Vjerovatno ce doci Ziru... Sto se tice Zirua svi znamo da je dobar igrac al ipak ima 35 god... Mada moze pruzit jednu dvije sezone solidne, mnogi ce sad napisat i Ibra ima 40 al ipak nije svak Ibra! Sa Ziru se u paketu spominje na pozajmicu Ziyech, sto se tice njega igrac mi se uvjek dopada al nije bio ni priblizan u Celsiju kako je igrao u Ajaks. Kad bi pola pruzio u Milan od onoga sto je u Ajaks bio bih zadovoljan ako dodje naravno... Takodje se Bakajoko spominje on je igrao vec u Milano i bio je solidan ok igrac.. Forza Milan!
G

Gost54321

pre gotovo 3 godine

Mogu slobodno iz prve ruke da vam kazem, Luka ostaje u Madridu, ne lazite ljude ovde.
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

KakV bre raspali milan, prsli ko lalsna nemaju za kiflu, navikli sa tim matorcima da budi vecito sedmi na tabeli Serije A, Navavljivali neke mega transfere kao da su pisali deda mrazu pismo za paketic koj zele kad ono istroseni Ziru zelja broj jedan, na kraju kad ga Inter uzme kao cetvrtog napadaca da sedi na klupi i nerviraju raspali bilan na taj nacin :)))))))))))))))))

Neko iz mase

pre gotovo 3 godine

Samo kad se inter nije raspao.
g

gile iq10

pre gotovo 3 godine

hahah ziru u inter kad lukaku predje u juventus.Sve se ima hakimiji se prodaje
Y

Yika

pre gotovo 3 godine

Tužno je to što više mrziš milan nego sto navijaš za inter. Idi na vesti o interu pa lupetaj do mile volje.
J

Jam

pre gotovo 3 godine

Glupost...on je tek 5-a ili 6-a opcija.
R

Ross

pre gotovo 3 godine

Cekamo gila sinteristu i pjanica sa tri zuta verne navijace Milana koji cekaju samo da izadje vest o milanu ulaze 500 puta dnevno bace neki komentar po tome su poznati.
G

Gost 6

pre gotovo 3 godine

Ako dođe u Milan sigurno će se vratiti na pravi put, a jedini razlog Rebić . On njemu može I da zahvali transfer u Real .
e

edenhazard10

pre gotovo 3 godine

Neka sustina profesionalnog fudbala je da zaradis dovoljno para da sebi i i svojoj Porodici obezbedis normalan zivot sto se kaze.Brate mlad si,imas milione,obezbedio si se odavno.Nadji neki klub i igraj onako iz ljubavi fudbal,rastereceno sto se kaze bez pritiska i pokazi i dokazi sebi ponovo koliko zapravo ti stvarno mozes.Nisi igrac za Real iz Madrida,niti ces ikada biti,jasno sve,ne zovu oni 10x pa ti biras kad hoces kad neces.Medjutim idi negde neka Atalanta,Sasuolo tako neke ekipe,gde ne moras da pobedis svaku tekmu,gde ces da budes bitan sraf u ekipi i da se osecas kao fudbaler.Ti imas sigurno to nesto cim si dao 30 golova u Nemackoj,sigurno da si kvalitetan igrac.Secam se na pinku pokazivali omladinsku repku pa golove,neki cupavi je na svakoj davao po 3 4 to pantim kao juce da je bilo,to si bio ti...Zapitao sam se bas ko si i sta si i dokle ces da stignes...Uspeo si u zivotu,sad igraj fudbal iz srca...
r

roni

pre gotovo 3 godine

kolko cinizma,ljubomore i zla u poruci, mene je sramota dok citam.mozda jeste mozda nie za real al ce za 5 god na njega potrositi 110000000e dok ti ne mozes u zvezdi iz mml digras druze.
h

hazardeden10

pre gotovo 3 godine

roni au druze ti si puko...Vidi se za koga navijas i da si klinac balavac koji ne zna nista jos uvek o zivotu.Napisao sam realno misljenje.Da je momak odlican igrac,jos uvek mlad i da nije kvalitet za Real.Da treba da juri neki klub gde ce biti bitan igrac,a ne da sedi na klupu u najboljim godinama.Tolimk
r

roni

pre gotovo 3 godine

edenharzd10 sta ti znas o smislu zivota pogotovo tudjem majke ti?na sportske novine si dosao da pises o metafizici a ne znas gde si supalj.
G

Grobar 985

pre gotovo 3 godine

Jedina njegova sansa je da se mane toga "Ja sam superstar" i da krene marljivo da radi. Rad, trud, disciplina.
M

Milford

pre gotovo 3 godine

Ako sledece sezone da 30 golova verovatno ce biti prvi strelac lige.
E

Eh

pre gotovo 3 godine

Za izmenu,pun pogodak
Д

Домаћин

pre gotovo 3 godine

Како може да игра жиру у тандему са Ибром не знам ево леба ми,кад су мање више исти тип играча,а они играју као што је и речено са два шпица у нападу.Некако ми је природније и логичније да прва жеља буде Јовић,а и мислим да би њему тај клуб и лига легли као будали шаамар,има много наших,биће му трипут лакше да се прилагоди,а и играће и са ибром,а и без ибре јер логично овај ће пропуштаи солидан број текми.
A

Apis1917

pre gotovo 3 godine

Odma udaja u Milan ili bilo gde.
j

jonica1010

pre gotovo 3 godine

Koje je ovo lupetanje... Naime Milan dovodi Zirua 100% ali trazi se jos jedan mladi napadac koji ce prvu godinu biti ispomoc Ibri i Ziruu... i jos nesto Ziru ne dolazi da igra "u tandemu" sa Ibrom, jer Milan igra sa jedni. spicem... ko je sve danas novirar i ko sve moze da napise tekst to je zali Boze