Foto: Reuters
Foto: Reuters

Milan - Jović, drugi čin: Žiru prva želja, Srbin alternativa

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.06.21. | 14:23

Napadač Reala na listi želja Rosonera

Tokom zimskog prelaznog roka Luka Jović dovođen je u vezu sa Milanom, međutim do realizacije transfera nije došlo, a Srbin je prolećnu sezonu proveo na poziamici u Ajntrahtu. Privremeno rešenje za koje se opredelio Real odložilo je odluku po pitanju sudbine napadača rođenog 1997. godine, te je budućnost nekadašnjeg bisera Crvene zvezde ponovo došla na dnevni red.

Činjenica da Madriđani nemaju Srbina u prvom planu za jesenje projekcije uticala je da interesenti ponovo krenu u lov, a jedan od klubova čija je ambicija da dovede centarfora Reala je Milan. Rosoneri su kao jedan od zadataka za aktuelni prelazni rok označili angažman napadača koji bi igrao u tandemu sa Zlatanom Ibrahimovićem i za kandidata broj jedan označili Olivijea Žirua, međutim na San Siru ne žele ništa da prepuste slučaju te je spremna alternativa ukoliko da ne bude postignut dogovor sa napadačem Čelsija i to u vidu Luke Jovića, prenosi Tutosport.

Izabrane vesti

Iskusni francuski napadač igrama u londonskom klubu potvrdio je da mu godine ne predstavljaju prepreku i bez dileme bi bio isplativije rešenje od Jovića za čiju slobodu će Real pokušati da naplati što veći iznos i tako vrati makar deo od 63.000.000 evra koliko je platio Ajntrahtu po osnovu obeštećenja.

Podsetimo, nakon što je pao u drugi plan u Realu Jović se vratio u Frankfurt gde je tokom proleća postigao četiri gola uz dve asistencije.

Uprkos činjenici da su Francuz i Srbin u prvom planu, kao ime koje bi mglo da zaduži dres italijanskog velikana spominje se i talentovani Brazilac Kijao Žorže, biser Santosa, dok su na spisku želja i ofanzivac Brahim Dijaz i desni bek Alvaro Odriozola.


tagovi

Luka Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara