Nikolas Gonzales (©AFP)
Nikolas Gonzales (©AFP)

Milan opet traži špica: Za osam godina spiskali 215.000.000 evra, sad nude 20.000.000 za igrača iz druge lige

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.07.20. | 11:46

Niko Gonzales je navodno nova meta Rosonera

Zlatan Ibrahimović ide, Milanu je potreban novi napadač, navijači već strepe, jer klub se poslednjih sezona nije proslavio sa špicevima. Nadaju se da će sad pogoditi. Na kastingu za novog Ibru u crveno-crnom dresu pojavilo se ime Nikolasa Gonzalesa.

Reč je 22-godišnjem Argentincu koji od 2018. godine nastupa za nemački Štutgart. Nekadašnji igrač Argentinos Juniorsa, kluba u kojem je, davnih sedamdesetih godina, reputaciju fudbalskog božanstva počeo da stiče Dijego Armando Maradona, preporučio se posrnulom gigantu kvalitetnim partijama u dresu ekipe sa Mercedes Benz Arene za koju je odigrao 27 utakmica uz učinak od 14 golova i tri asistencije. Perspektivni Argentinac je jedan od najzaslužnijih za to što će Štutgart naredne sezone ponovo biti Bundesligaš.

Izabrane vesti

Prema pisanju argentinskog Fox Sporta Milan je već poslao ponudu na račun Švaba u vrednosti od 20.000.000 evra za momka kojem su glavne fudbalske karakteristike brzina i tehnička potkovanost. Štutgart ga je svojevremeno platio 8.500.000 evra što će reći da bi sada više nego duplirao uloženi novac.

Pitanje je samo koliko će Milan dobiti. Poslednjih sezona Rosoneri kubure sa igrama, rezultatima, ali i sa napadačima… U poslednjih nekoliko sezona retko koji navijač Milana bi mogao iz glave da se seti svih igrača koji su nosili devetku ili igrali u navali… A bilo ih je na pretek, od sezone 2012/2013, kad je krenuo sunovat Milana posle odlazaka Tijaga Silve i Zlatana Ibrahimovića u Pari Sen Žermen prodefilovali su na San Siru, da pomenemo samo neke od njih, Baloteli, Pacini, Nijang, Matri, Tores, Baka, Luiz Adrijano, Lapadula, Silva, Kalinić, Pjontek, Kalinić, Iguain, Leao

Samo za ove pobrojane, a bilo ih je još, Rosoneri su olupali 215.000.000 evra. Retki su ostavljali dobar utisak, a i oni koji jesu nisu uspevali da se ponavljaju iz sezonu u sezonu. Ako su uopšte ostajali toliko dugo.

A ni Gonzales, s obzirom na to da bi došao iz druge lige, ne uliva baš poseban optimizam?


tagovi

Nikolas Gonzales

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara