Komentari na vest

Mile Svilar ne želi više da igra za Srbiju

3

381

pre oko 2 meseca

Normalan,neće sa ovim ludacima da ima posla.

CrniGrobar

pre oko 2 meseca

Ko gleda sada Romu vidi da je nama otisao prvi golman. Ovo su za nekog slatke muke, reci ce evo brani Petrovic iz Celzija. A ovaj Celzi nece zavrsiti u poziciji da igra Evropu. Dok Roma moze da dogura do finala lige Evrope i osigura Ligu sampiona preko domaceg sampionata. Nadam se da ce Svilar ostati i biti prvi golman. Petrovic, Rajkovic i VMS su takodje dobri. Ipsravite me ako sam nesto lose napisao.
D

Da da da

pre oko 2 meseca

Pa šta. Srećan ti put dečko, sve najbolje. Supa ne propada bez jednog rezanca.
g

gost778

pre oko 2 meseca

Vi sto ste negativni pojma nemate i niste informisani,Poznajem ih licno i njega i njegovog tatu Ratka, Mile je fino vaspitano dete sa 16 god placen Anderlechtu od Benfike 2M € kao standardan clan svih selekcija Belgije od U7 DO U21 odlucio da poslusa srce i odabrao represnetaciju Srbije ALI kad je video sta se desava kakav je mulj oko representacije i fotelja u savezu da ne kazemo da pre njega brani ona Sirovina Savic ,covek jednostavi shvatio da zeli da bude u zdravoj sredini i sisetmu

Владан

pre oko 2 meseca

Браво за коментар?!
I

Ipswich

pre oko 2 meseca

Prijatelju porodice, u Belgiji nije mulj, tamo je čisto sve ko bistra reka....
U

UvekMulj

pre oko 2 meseca

Moraš mi reci koji mulj,ako imaš 6,7 golmana koji su isti,a doticni najslabiji u tom lancu. Rezerva bio do juce fakticki u svakom klubu. Otac mu je bio svetski golman,ali nije talasao sto ne brani. A tad je bilo 20 golmana domacih vrhunskih.
V

Veljko9

pre oko 2 meseca

Veliki gubitak za nas, prvi golman Rome sa 24god i tek tako da ode...
O

Ojo

pre oko 2 meseca

Pametan
R

Realantip

pre oko 2 meseca

1. Petrovic 2. VMS 3. Rajkovic Sasvim dobra rotacija i svi su u dobrim godinama. Nema potrebe zaliti za ovim likom. Uostalom kada se pojavio da brani odmah je odjavio Srbiju. Pa je onda posle duzeg vremena prihvatio poziv Srbije jer je branio za benfikin B tim. Nikada on nije Srbiju ni smatrao svojom zemljom. Inace, komentari sto napadaju Rajkovica menadzerski golman i slicno. Rajkovic je medju najbolje ocijenjenim golmanima spanske lige, bio dugo najbolje ocijenjen golman francuske lige. Prvak svijeta i prvak evrope sa Srbijom, nema jedan kika za prvi tim Srbije. Ali postoji jedan problem i zato ga napadaju bio je kapiten najveceg kluba!
N

Nekada

pre oko 2 meseca

Zvezda je bila prvak jugoslavije xx puta periodu 75 do 91, igrala finale kupa uefa i nila prvak Evropevi sveta i niko nije branio od njenih golmana. A bili Aleksandar Stojanovic Dika,pa Ljukovcan, Simeunović, Živanović, Ivkovic,pa Stojanovic Dika sadasnji direktor reprezentacije. A sada odbrani pet lopti i odmah u reprezentaciju. Lakse to malo sa asovima našim sto ih pumpaju mediji.
5

532

pre oko 2 meseca

Staro Belgijsko prezime Svilar

Marko Pavlovic

pre oko 2 meseca

Svaka cast i srecan put. pametna i realna odluka.
V

Vinnie Jones

pre oko 2 meseca

Ovo se desava zbog Piksijevih kombinacija sa menadzerima... A verovatno ce uskoro i Samardzic da povuce ovakav potez!
J

Ja trezan

pre oko 2 meseca

Decko koji izlazi sa pesmom dare bubamare na teren igrace za belgiju :)
I

Imaju

pre oko 2 meseca

belgijanci tri dobra golmana pored Kurto.Ali ako decko misli da ce braniti vise tamo nego ovde,njegov izbor je za koga ce braniti .....Ruku na srce,dosada je bio samo puki epizodista u klubovima (Srbija mu pruzila sansu tada) i tek sada je poceo nesto kao da brani .....U svakom slucaju srecno mu bilo .....
@

@imaju

pre oko 2 meseca

Sve je tacno sto kazes, ali iskreno ni Piksi se nije pretrgao sa pruzanjem sanse ovom momku... Cak i nebitne prijateljske utakmice mu je branio njegov miljenik Milinkovic Savic, koji iskreno nije bolji ni od Rajkovica, ni Petrovica....a ni Svilara.
O

Ognjen Drinski

pre oko 2 meseca

Momak nije odigrao ukupno 20 utakmica u italijanskoj i portugalskoj ligi. Kada je i igrao kiks na svakoj drugoj. klasa ispod Milinkovića, Rajkovića, Petrovića, Dmitrovića... Mali je najobičnija vezara.
@

@ognjen

pre oko 2 meseca

Nista nije losiji od Milinkovic-Savica koji ima 200 utakmica...
B

Branko 1

pre oko 2 meseca

Momak je sam odabrao ,njegovo licno pravo.To postujem!Napred mladicu i srecno i uspesno Vam bilo!!!
P

Pape

pre oko 2 meseca

Kada je birao izabrao je Srbiju, ovo je promjena mišljenja sada kad je postao standardan u Italiji. Mi smo katastrofa na svakom nivou, ali ovo puno govori o njemu.
M

Monteroo

pre oko 2 meseca

Pa normalno da izabere belgiju makar i klupu.... Kod nas moze da brani igra uz dobru kotizacijaciju bilo ko... Sad bi trebalo da brani petrović...Ali VMS je nezamenljiv

Владан

pre oko 2 meseca

Пиксето је крив за ово... није га пустио да игра пар утакмица да се обезбедимо.. упорно форсира Киклопа ВМС.. а тешка рупа од голмана... овако ће да оде и Јан Карло. само нека игра ђуричић и лукић... биће 9:0 за горди албион.. пиргави ће да решетају киклопа
P

Puljaj

pre oko 2 meseca

Nemaš ti veze sa životom.
D

Dotur Luigi

pre oko 2 meseca

Кога нема без њега смо срећнији, јачи, лепши и паметнији !
т

тифо

pre oko 2 meseca

да лепши смо то је битно
D

Dragan VG

pre oko 2 meseca

@Tifo Nazalost, ovde ljudi takve stvari i potenciraju. Ko je lepsi, ko je vise njih opalio, ko je jaci, navijanje u vezi ratova, a mozak zakrzljao. Na prste ruke izbrojis ljude koji su procitali neku ozbiljnu knjigu ili knjigu uopste. Nije ni cudo da su nam ovakvi na vlasti. Uz to, ni tzv. opozicija nije nista bolja.
s

soichiro

pre oko 2 meseca

da se bavim ozbiljno sportom i da sam top igrac, nikad ne bih igrao za reprezentaciju dok ne dostignem zanit,,,ono malo vremena za odmor i rehabilitaciju provodis na pripremamam pri tome gledas menadzerske igrace koje guraju da bi ih prodali.
f

fiki555

pre oko 2 meseca

da baba ima ....
Z

Zoran 91

pre oko 2 meseca

Video dečko kako funkcioniše reprezentacija srbije da igra ko da selektoru dobru napojnicu i digo ruke od tako nečega.
P

PedjaPFCCCC

pre oko 2 meseca

Svilar je izabrao ispred Belgije Srbiju. Nikad nije dobio sansu doduse Rajkovic pa posle i Vanja su odlicno branili. On je tek sad postao prvi Golman Rome. Kurtua jr povredjen, Belgijanci imaju Seltza i Kastelsa, po meni je bolji os njih dvojice . Kod nas Vanja prvi za sad, Rajkovic u Maljorci kida a boga mi Djordjevic je najbolji i ja mislim i verujem da ce cak biti prvi golman. Svar bi bik uvek cetbrti...U Belgiji mu ne gine Klupa kad se Kurtua bude vratio ali je Belgija Sportski jaca i bolja od Srbije. Nema zamerki, Hvala mu sto je biio tu i uvek se odazvao.
G

Gostxx

pre oko 2 meseca

Ko je Djordjević?
P

Puljaj

pre oko 2 meseca

Nebitan lik totalno. Bolje je da zategnete iz 2 u 2 na Partizan sutra u derbiju i Partizan daje 3+. Sve sem lagane i ubedljive pobede Partizana nad Tvorzanovim Fmp-om biće prvoklasno iznenadjenje.
@

@pljuca

pre oko 2 meseca

Ti si jos nebitniji...
M

Missisipi

pre oko 2 meseca

Nece covek da mu Terzic i savez odredjuju sudbiju. Nije cudno da bas posle onakvih penala zvezdi Mile odluci da ne brani za nas.
N

Nuni bre

pre oko 2 meseca

Jaki sve mi srbi. al do mojega. Svi vi ste dizali u nebesa Svilara, a sad kad nece (jer je nerealno da ostali golmani budu ispred njega, svilar je za klasu bolji i talenat i sve), nece da bude cetvrti golman logicno
L

Laziale

pre oko 2 meseca

Jako licemeran potez! Do juce kada je bio zalucan na klupi rome nije imao problem da se bori za mesto u reprezentaciji. Sada kada je postao jedinica u romi odmah okrenuo ledja reprezentaciji, jer ono, ne treba mu vise ta vrsta marketinga. J A D N O!
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Licemjerno je nekoga hvaliti jedan dan, pa ga onda sledeci dan kuditi. Momak je izabrao Srbiju poslije silnih obecanja i kad je vidio da su to bila samo prazna obecanja, naravno da se odlucio na ovakav potez. Nece me ni najmanje iznenaditi ako uskoro ne cujemo da se i Samardzic pokajao sto je izabrao da igra za nas.
L

La Belgique n'est pas fantastique

pre oko 2 meseca

Šteta! Vi ste krivi sa po 3 teksta dnevno o Pavloviću, a zanemarili smo one koje već imamo. Na selektoru da reaguje i da mu objasni plan za Euro i poslije, pa ako i dalje neće, nije cool, ali neka mu je sa srećom.
v

viljuska

pre oko 2 meseca

Ako je mogao Dmitrovic da kaze da nece vise da igra, sto ne bi Svilar koji sem korena nema nista drugo povezano sa Srbijom... Ja se samo plasim da ce ovakvih sitacija biti vise, sa nasom decom koja su rodjena u inostranstvu... Setimo se Subotica, koji je igrao u Dortmundu i to igrao i bio odlican, mogao birati izmedju 3 reprezentacije i na kraju dolazio na okupljanja i sedeo na klupi a oni koji su trebali da se prodaju igrali... Samardzic se opredeli za Srbiju i onda ne igra ni prijateljske utakmice a ne nekom drugom detetu koje je rodjeno u dijaspori da pokaze da se na njih racuna... a igraju fudbaleri koji u klubu ne igraju... Svilar pre 10 utakmica nije odigrao 10 utakmica u karijeri i totalno sam protiv da se zovu igraci samo da bi se "osigurali" ali nemamo mi fudbalske dece da bi se oni prepustali drugima...
G

Gorostasevic

pre oko 2 meseca

Ja bih voleo da imam platu iz inostranstvu ali ne mogu zbog krivicnih prijava zbog nasilja.
N

Nenadp123

pre oko 2 meseca

Bio u sastavu odazvao se pozivu, nismo ga pustili da igra, posteno sa njegove strane i to je to, sve najbolje u karijeri
@

@desni bek

pre oko 2 meseca

Gajić, Nedeljković.
Г

Гост Зрењанин

pre oko 2 meseca

Хоће дечко да игра,можда већ на наредном ЕП,24 године,млад али већ му је време,а код нас неће сигурно.Разумљиво са његове стране.
M

Maki71

pre oko 2 meseca

A kad je sedeo na klupu onda mu nisu smetali pozivi? Licemerno i jadno
p

poručnik

pre oko 2 meseca

Momak samo realno razmišlja,prije će postati 1.golman Belgije nego Srbije,u budućnosti će Petrović iz Čelzija biti neprikosnoven i tu je za Mileta kraj priče
M

MILAN GALIĆ

pre oko 2 meseca

Svaka cast
Г

Геџа - Србијанац

pre oko 2 meseca

Е, 'леб му ражани... Па, како ћемо сад?!!!
A

ApsolutnoJa

pre oko 2 meseca

Ajde da se ne lazemo, svako ko iole vidi sta se desava u nasem fudbalu pobegne, ko zeli normalan da bude deo ovakve selekcije...Isto se plasim za nadolazece klince iz engleske i jan karla simica kad ce njemu biti konkurencija jedan Milenkovic ili Veljkovic onda i sam shvatis da ti nije do fudbala...
8

8

pre oko 2 meseca

Realno fali mu 6 do 7 cm j visinu , gledao sam par njegovih utakmica u Romi ništa posebno čak primio i neki glupav gol skroz iskosa
j

jokerkoma87

pre oko 2 meseca

Ljudi moji, za reprezentaciju se igra srcem. Ovaj momak ne pripada nama, niti je pripadao. Mozda je mislio da igra za nas jer ga Belgija nece, sad je skapirao da nema mesta i kao odustao. Pa, prijatelju, nije te niko ni zvao pa da sad ti kao neces.Golmana makar imamo, nemamo beko a, tako da racunam da se o ovom decku vise nece pisati i to je to.
C

Che t

pre oko 2 meseca

Na stranu to kakav nam je savez, pau selektor, da su cvećke - nisu, ali ovakvi nam i ne trebaju u repki! Ni ovajni taj mali iz Bajerna. Imali smo mi extra, top kvalitet i u igračkom kadru, pa čak i struke što se tiče... Ono što nikad nismo imali(sem kratko za vreme Antića) je nacionalni naboj,tu "nabrijanost", fanatizam kada se igra za svoj narod i državu!
D

Džukela klasična

pre oko 2 meseca

Želim ti da primaš golove koji će biti urnebesno smešni, tipa Karijus ili tako nešto
F

FKCZ1991

pre oko 2 meseca

Ovo je odlicna rekla za ove koj kao trenutno vrbuju da igraju za nas, jos da nas otkaze Samardzic ibice fino. Jan Karlo Simic ce traziti ugovor da ce igrati jer ako bude samo dosao da ga “overe” i on ce nas odjaviti za godinu dana
T

Trkulja 143

pre oko 2 meseca

U kakvom kriminalu od sporta i drzave zivimo i ne treba niko da igra.
B

Bolest

pre oko 2 meseca

Dečko knjigu u ruke, pusti ti njihove brige, reši svoju!
J

JERNEJ KOPITAR

pre oko 2 meseca

Auuuu dete ,sunce li ti nepismeno
B

Branko1

pre oko 2 meseca

Njegova licna stvar i i odabir.To postujem i zelim mu puno uspeha!
9

987654321

pre oko 2 meseca

Kakvi stručnjaci vode FSS nista nije čudno
0

011

pre oko 2 meseca

Video Milence da je zdrava prica,pa zato... :))
T

Trkacko pile

pre oko 2 meseca

Mi smo Vidica oterali, kakav Svilar. Prosecan golman, moze da brani ali za Kipar.
B

Bnm

pre oko 2 meseca

NIJE TI NI VIDIC BIO CVECKA U POSLEDNJE 3 GODINE IGRE ZA SRBIJU. SETI SE SAMO PENALA PROTIV NEMACA, PA PENALA PROTIV SLOVENACA GDE JE HTEO DA BUDE BAJA PA UPRSKAO. PIZON NIJE SMEO DA MU KAZE DA NE SUTIRA ON, A TAJ BI NAS PENAL ODVEO NA EURO NAJVEROVATNIJE...
I

IskoAlarkon

pre oko 2 meseca

Decko je grejao klupu u Romi , cim se pokazao hoce da brani za Belgiju , koristio je nasu reprezentaciju da digne sebi cenu . Slazem se da Piksi pravi mnogo gresaka ali lik nije imao 10 utakmica u 3 godine sad je vezao 6 i odjednom nece . Sramotni Svilar
@

@Isko

pre oko 2 meseca

Ovo je apsolutno netacno. Vi gledate Romi, a gde su pre toga mecevi? Gde su drugi klubovi? Roma ga je kupila na lepe oci, mi smo ga jurili zato sto je momak fin mozda? Ili je mozda zato sto je nesto pokazao, a jos uvek NIJE DEBITOVAO valjano. Pogledaj koliko klinaca su iz saveza privoleli da igraju za Srbiju, ni jedan bre ne dobija sansu.. Osecam da Pavlovica ubedimo da batali Nemacku, da bi decko sedeo i grejao klupu Lukicu, Sergeju, Gudelju i slicno.. Jer jbg, mi smo njega uzeli za buducnost, kao da izvozimo igrace bre kolika smo sila.. Svilar nije dobio sansu, i ono najtuznjje, on ni sada ne bi branio, a veliko je pitanje dal bi uopste bio pozvan za EP (trenutno brani bilje od Canje duplo, u boljoj formi).. Da stvarno ga sram bilo sto ne dozvoljava da mu ovi kvazi fudbalski strucnjaci uservaju karijeru jer igraju menadzerska deca i kombinacije....
D

DekiSum

pre oko 2 meseca

Za repku se igra iz ljubavi, srcem imaš osecaj pripadnosti bez obzira na to da li si u prvih 11 ili zadnja opcija. Srećno momak. Ako budeš debitovao za belgiju želim da ispadnete tokom grupne faze.
G

Gurgamel

pre oko 2 meseca

Dnevna doza prosecnog Srbina. Strasno.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Davna prošla vremena. Sad je sve interes pa i patriJotizam.
Z

Zec profesor

pre oko 2 meseca

Ima da nas svi pune sa ovim selwktorom nasim ema sta da trazimo
U

Urgh!

pre oko 2 meseca

Iskreno, i nije baš da je golmanski vrh. Razumio bih da je top golman, da brani u top klubu, i to dugo vremena, pa kao, nisi ga pozvao, pa čovjek opravdano revoltiran. Kad ono, sa 24 godine, do juče bio rezerva, nešto se i nije baš pokazao u klubovima, par mjeseci redovno brani, i kao uvrijeđen što nije prva opcija. To već nešto govori o mentalitetu tog tipa. Ja mislim da je on od početka u dilemi jel' se zajebao sa izborom reprezentacije, pa samo čekao prvu priliku da je odjavi, jer je kao vidio šansu za sebe u belgijskoj reprezentaciji. Čisto sumnjam da će i tamo biti prva opcija. Obično ovakvi likovi, koji ne znaju kud bi i šta bi sa sobom, koji su očito nesigurni u svoje izbore, se kasnije zajebu i ostanu čisti prosjek. Primjer je i onaj Bojan Krkić. Identičan primjer.Sad bi tamo, sad bi ovamo, i nestao, a kao talanet decenije.A ima ih još. Ovaj za mene, putanje i da li je četvrta opcija. Zamisli, njega razmaženog, staviš ga da bude prvi golman, a bolje ostaviš na klupi. I eto ti odmah raskola u reprezentaciji... Skontao je on vrlo dobro, da je on taj četvrti, koji bi otpao sa spiska za EP, pa požurio da utvrdi pazar prije početka... Ma nek slobodno ide, nekako ga i nisam doživljavao nikad kao našeg...
C

Cjepka123

pre oko 2 meseca

A, u Belgiji će da se baš nabrani....svašta.
V

Voždovac

pre oko 2 meseca

U Belgiji trenutno ima bar 2-3 perspektivnija čuvara mreže od njega. Izložio ga DDR da je najbolji na svetu i mali odjednom postade Belgijanac. Neka radi šta hoće, ovakav nam ne treba.

Dragan VG

pre oko 2 meseca

Marten Vandevort, 2002-o godiste, Lajpcigov golman, na pozajmici u Genku, verovatno belgijski buduci broj 1. Ovo je samo jedan od golman koga sam se odmah setio, ima ih jos verovatno. Nisam bas siguran da ce mu biti lako da tamo izbori mesto u kontinuitetu.
М

Мачак

pre oko 2 meseca

Мали, срећно!
P

Pjer Karden

pre oko 2 meseca

Ima tu svega generalno,sa jedne strane Piksi nije obraćao pažnju na njega i skroz ga je gurnuo u treći plan,opet objektivno gledano ni on nije branio konstantno tek je u poslednjih 6 meseci počeo da liči na ozbiljnog golmana,ima tu i do mentaliteta te dece gastarbajtera ne poštuju oni ništa tu treba biti oprezan sa pozivanjem,reprezentacija nije klub i veliko je poniženje i sramota kad te neko odjavi u klupskom fudbalu je to razumljivo ali u reprezentativnom je neoprostivo.
N

Nije tačno

pre oko 2 meseca

Ne poštuju oni koji nisu tako vaspitani, ne svi. Inače 80% dijaspore su veći Srbi, patriote i više puta idu u crkvu i folklor nego 90% omladine po Srbiji
Л

Лепота порока

pre oko 2 meseca

Ово ће бити нормалне одлуке свих младих Срба од којих се очекује да играју за репрезентацију, од људи који су васпитани у здравим друштвима, уређеним, и онда ће се очекивати да дођу и функционишу у хијерархији свињца. А ми ћемо да причамо како су издајице, како смо ми супер итд. ... А таквих младих Срба ће бити, ако их већ нема, више него ли у Србији.
C

Cirkus

pre oko 2 meseca

"zdravo društvo" Belgija je sve samo ne zdravo društvo i uređen sistem, tamo vladaju crnci, muslimani, bande i klanovi, jedna od najnesigurnijih država u Evropi, Nemačka je uređenija od Belgije. Uostalom nije on doktor nauka pa kao odgovara mu "uređen sistem" nego lik koji šutira loptu. Ne treba nam svakako
P

Pjer Karden

pre oko 2 meseca

Jako smešan komentar,za reprezentaciju igraš iz ideala nije to klub ako to nemaš u sebi džaba ti sve.
L

Linoleum

pre oko 2 meseca

@Cirkus A kod nas ne vladaju isti ti, samo bez crnaca i muslimana? 😂
r

realisticar

pre oko 2 meseca

svi ovi veliki Srbi, veliki vernici pravoslavci, otišli bi sutra u Nemačku za hranu, smeštaj i 2000 evra mesečno! ali ne mogu
C

Cirkus

pre oko 2 meseca

Kakve to ima veze sa igranjem za reprezentaciju Srbije???
N

NAHRANITI PORODICU

pre oko 2 meseca

... što je sasvim normalno.
Г

Грдне ране

pre oko 2 meseca

Ако одеш негдје вани одмах ниси велики Србин. Човјек ако воли своју земљу не воли је ради поличара који су је упропастили, воли је због других ствари. Ако не може човјек да прехрани своју породицу са том биједном платом, шта требају сви гладовати да би био велики Србин? Е мој дјечаче, зелен си...
K

Kakve gluposti

pre oko 2 meseca

To što je neko van zemlje ne mora da znači da je manji Srbin od ovih u Srbiji. Ti iz dijaspore su najčešće veće patriote i donirali su para za SPC, KiM što ovi po Srbiji nisu videli u životu a ne zaradili, a pola nikad nije ni bilo na KosMetu, Svetoj Gori i ostalo
G

Gorostase

pre oko 2 meseca

Gorostase ti ne mozes da radis u inostranstvu nikad, jer imas krivicne prijave zbog nasilja.
B

Bnm

pre oko 2 meseca

AKO NECE I NE MORA. NIJE NAM ON KRIV VEC ONI KOJI VODE A TIM. ZAR NIJE MOGAO BRANITI JEDNU U KVALIFIKACIJAMA PROTIV LITVANIJE, BUGARSKE, CRNE GORE??? TA JEDNA DA JE BILA, SAD NE BI IMAO KUDA VEC DA SE BORI ZA MESTO SA KONKURENCIJOM...
P

Poljo

pre oko 2 meseca

Nisi ni do sada igrao više od nekoliko minuta. Murinjo je znao, zašto te nije gurao u prvi plan.
R

Retro

pre oko 2 meseca

Kad milinkovici savici drmaju rep.. a ispod prosecni igraci. Brani covek u torinu kao da brani u celziju .a da imamo tamo golmana al zna se ko je 1 haha a i sergej igra u realu iz arabije
G

Goust

pre oko 2 meseca

Nigde nisam video ovakvo pljuvanje igraca kao kod Srba
I

Ivke95

pre oko 2 meseca

Putuj igumane
G

GLAVATI.ATEISTA

pre oko 2 meseca

Ne treba plakati za njim. Ionako me ne zanima to. Zanima me savet nekoga od vas ko zna nekog izuzetnog psihijatra, jer ja evo petog menjam i nije mi bolje.
A

Armirani beton

pre oko 2 meseca

Druze, do kad ti planiras da trolujes ovde sa retko neduhovitim komentarima koje ponavljas vec par godina neprestano? Samo klinci ne kapiraju da je to trol, vec se uvrede, ali veruj mi da si neverovatno smorio.
o

oo

pre oko 2 meseca

Ja ne mogu da verujem da ljudi pišu da je svilar bolji golman od vanje?? Svilar je lošiji golman i od vanje, i od petrovića i rajkovića. Čovek ima tri dobre utakmice alo, pre toga je bio rezerva takođe i u benfici.
M

Mhm

pre oko 2 meseca

Imamo golmana celzija i rome, a prvi golman brani u torinu...
Y

Yashin

pre oko 2 meseca

Nadam se da to nije istina. Mile je dobar golman. On ima potencijal za prvog golman.
n

necuDaSeIgram

pre oko 2 meseca

Kod nas medijski svako ima potencijala da postane marsovac,kamoli golman. Njegov otac,vrhunski golman,sigurna,parader tek je ponekad bio rezerva, ali ponekad,a za malog je Lav Jasin. branili Enver Maric, Olja Petrovic, Dragan Pantelic,ponekad Katalinic iz Hajduka, Stincic iz Dinama,Petar Borota jednom cak,Ravnic, Sansu nisu dobili jedan Janjus, Mutibaric, Dalanovic, Budimcevic, Kajganic, Ljukovcan ,Omerovic, Pudar i jos xxx drugih, a cak su kasnije i Evropi bili golmani i po. A sad ko detetu kad ne das cuclu, zvecku igracku, odmah kmecenje i bunt i otkazi neki.
K

Kraljević Marko

pre oko 2 meseca

Potpuno nepotreban reprezentaciji Srbije. Teška kiksara i drvo od golmana. Neće taj videti gol Belgije.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 2 meseca

Razumem njegovu odluku. U trenutnoj konstalaciji snaga, ako ovako nastavi Petrović se nameće kao stalna opcija na golu kada se VMS i Rajković povuku ili uđu u neke godine. Teško bi se Svilar tu izborio za mesto prvog golmana. Sa druge strane ima šansu da bude jedinica Belgije što nikako nije mala stvar i retko ko bi to odbio. Želim mu svu sreću. Više me brine kako ćemo zadržati ove klince iz Arsenala i Mančestera ako im karijere krenu uzlaznom putanjom i postanu poznati.
g

gost1234

pre oko 2 meseca

posteno skroz jer kad vec pominjete da se za Srbiju igra srcem onda je postenije ovo nego vecina manekena koji se odazivaju pozivu pa se brukaju po Rusiji i Kataru i Svajcarci im drze lekcije o srcanosti i borbenosti.
G

GOSTSD

pre oko 2 meseca

Pametno razmišljanje, s obzirom da je Kurtoa rekao da će iako bude zdrav da preskoči Evropsko prvenstvo da bi se skroz oporavio od povrede, Minjole je već mator (36 godina) i Svilar se tu nameće kao prirodna zamena da bude prvi golman Belgije u narednim godinama.
R

Ryan

pre oko 2 meseca

Momak je 100% u pravu. Prije svega, nije rođen u Srbiju, ne veže ga ništa za nas osim što mu je tata Srbin. Nakon greške protiv Uniteda nije ga bilo ni na mapi i sigurno mu niko iz FS nije pitao za 'zdravlje'. Podrška za Mileta.
r

realno85

pre oko 2 meseca

potpuno legitimno pravo momka. on je odrastao u nekom drugom ambijentu, nema on nikakav osjecaj pripadnosti. ma da budemo iskreni nemaju ni ovi "domaci", sve je to nesto na silu. Sretno u nastavku karijere, iskreno nece mnogo ni nedostajati jer barem na toj poziciji imamo vide resenja. Da mozemo dati jos dva golmana za jednog beka oberucke bi prihvatili
G

GLAVATI.ATEIDŽSTS

pre oko 2 meseca

Odmah Jovanovića iz Partizana ubaciti kad ste već namerno upropastili Popovici Popu karijeru.
s

sveVelicine

pre oko 2 meseca

Njegov cale Ratko Svilar je bio golmancina i po. Ali tad je Jugoslavija imala golmana drugoligaskih,a kamoli prvoligaskih kakvih sada nema.I niko se nije bunio ili talasao sto ne igra ili ne brani. I to ne samo golmani vec svi profili igraca od bekova do krila. Pa centarforova je bilo nekad samo u jednom timu,kao sada u celoj nasoj ligi kvalitetom. Ali sad svi lako nadure i umisle da su najbolji. Pa ovaj mali je do pre mesec dana bio rezerva u Romi,pre toga u Benfici.
љ

љдљњдњд

pre oko 2 meseca

све стоји али хахах ,док га није било нигде стално се одазивао ,чим је кренуо да брани хоће да мења ,ма губи се бре што даље
S

Sedorf10

pre oko 2 meseca

Ne znam sta da kazem. Malo mi je krivo. Ne volim kad nasi igraju za druge reprezentacije. Mozda je u pravu jer ovde ce tesko braniti pored Vanje i Petrovica. Realno tesko ce i Petrovic da se dokopa prvih 11, a kamoli Svilar. Piksi ima preveliko poverenje u Vanju, mislim da je to neopravdano. Ali ipak malo je gorak ukus.
B

Bravo

pre oko 2 meseca

Mali, beži dalje iz ovog mulja od saveza i ove menadžerske reprezentacije
s

salesasa

pre oko 2 meseca

Svaka cast Mile.Trebalo je ranije to da uradis.Mene bi,takodje bilo sramota da igram za reprezentaciju FSS
O

Otac Makarije

pre oko 2 meseca

Tebe bi trebalo da bude sramota sta si napisao!
M

Marjanko

pre oko 2 meseca

Dobro, a da su te zaposlili u drzavnu ustanovu drugu bi pesmu pevao.
m

mile voli disko

pre oko 2 meseca

Mile brate slobodno udji u gol sa loptom. Kengur je za tebe mala maca.
O

Otac Makarije

pre oko 2 meseca

A da mi sada otkazemo ucesce na Euru, mislim posto nas “otkacila” velicina zvana Mile Svilar?Imamo golmana za izvoz, srecan mu put, da se ne ljubimo…Valjalo bi jos da nas Piksi “otkaci” pa da se necem i nadamo, ovako tanka prica.
G

Gostina

pre oko 2 meseca

Zar stvarno neko veruje da nece da brani za nas jer nema sanse? Mozda je cak i bolji golman od Petrovica i cim je to shvatio, ne zeli da brani za nas vise. Ne treba ni zvati vise ovakve

Немања Земун

pre oko 2 meseca

Realno i ja mislim isto da je mozda najbolji trenutno, i da ne zeli da ceka vise da ga stave da brani konstantno. Zato ide u Belgiju, realno sa Belgijom ce imati bolje uspehe pa makar i kao 2 ili 3 golman.
d

damjan1994

pre oko 2 meseca

a sta je trebalo? da brani konstantno za Srbiju prethodnih godina? decko sakupio u zadnjih mjesec dana vise utakmica nego prethodne 3 sezone zajedno..ne mlatite...ako ne zeli da igra, srecan put i da se ne ljubimo...probajte imati nekad malo postovanja prema sopstvenoj zemlji. svuda ima korpucije pa tako i kod nas, ali se zemlja voli i postuje...gomila komentara kako je mali napravio pravi potez jer eto toboz nece da ceka da ga stavi na gol.....pa zRadi majstore, nece niko da ti pokloni...
1

1234577

pre oko 2 meseca

Pametno je uradio zašto bi čovek sedeo na klupi kad je bolji od Milinkovića i Rajka
G

Gost13

pre oko 2 meseca

Pa lepo, neka brani Vanja odličan je to golman...za reprzentaciju Kenije.
T

Tubeki

pre oko 2 meseca

Belgija sledeceg uzima Belica Mozda cak iza EURO
N

Noddy

pre oko 2 meseca

Ajde ne verujte sve sto cujete ljudi moji. Da bi neko promenio savez mora da je ziveo u toj drzavi bar 3 godine. Fifa je to 2020 tako objavila. Mile ne moze za Belgiju da igra jer je imao vec 22 godine kad je igrao protiv katara. A Fifa u tom slucaju racuna i prijateljske. A Belic tek ne moze za njih da igra. Nemojte da sanjate ljudi moji i da verujete nesto sto Informer prica. Ali jbg kad smo glup narod koji samo zna da pljuje po svemu. Piksi, koliko god smotan za mnogo, za ovo nije kriv, ako je istina. Decko do pre mesec dana nije ni igrao za Benfiku i sad treba da smo mu dali vise da igra? Ovde klasicni kladionicari koji nemaju blage veze.
D

DjulaMeshter

pre oko 2 meseca

@NODDY O cemu ti to legendo pa Svilar rodjen u Belgiji i igrao tamo do 18 godine
N

Noddy

pre oko 2 meseca

Ne on vec Belic
K

Kaze

pre oko 2 meseca

Belić ne bi pravio razliku Bugarskoj, Belgija ima najmanje desetak boljih igrača od njega, ali najmanje desetak.
K

Koan

pre oko 2 meseca

Zašto ovolika drama? Procenio je da mu je teško da brani u ovoj konkurenciji i traži bolje rešenje za sebe. Šta bi bilo i da Kovačević dobije odobrenje da može igrati za Srbiju? Barem golmana ne manjka a Svilar nije ništa bolji od ostalih
I

Immobile

pre oko 2 meseca

Samo polako, nemojte naslove tabloida i striptiz novina shvatati za ozbiljno. A i ako ode, nije neki veliki greh po reprezentaciju, ostaje žal što nije ispao patriota i ostao tu pa makar bio i nepozivan. Ako menja reprezentaciju, menja zbog konkurencije, ali ima i saveta iz Rome zbog cene i agenta, ali samo polako, vest je preneo Informer tako da bez neke prevelike ozbiljnosti i galame. A i ako promeni reprezentaciju, treba pitati selektora Dragana zajedno sa svojim ekspertima iz saveza, da li je moguće da dečko ne odigra bar 2 utakmice i tako se veže za reprezentaciju Srbije? Dakle nemoguće kakav amaterizam dotičnih, ovde postoji i njihova odgovornost od koje će naravno bežati. I ovako je dečko pristao da bude deo nacionalnog tima Srbije zahvaljujući ocu, ne zbog nekakvih pregovaračkih mogućnosti Kokeze ili danas Neidmovića. Većina se i ne odlučuje za Srbiju zbog takvih tipova.
S

Svašta

pre oko 2 meseca

Zbog oca nije igrao sigurno. Igrao je zbog sebe i jer nije dobio poziv druge reprezentacije
g

gama

pre oko 2 meseca

Pa cekaj zar nije patriotizam to da gines za svoju zemlju na terenu kako sad iz patriotskih razloga da ni ne zaigra? Kontradiktoran si
G

Gooxy

pre oko 2 meseca

Sto pljujete covjeka.covjek je treca opcija ako i to kod pixija.sta da trune na klupi i gubi slobodno vrjeme
H

Hm hm

pre oko 2 meseca

Što će ti za dve prijateljske 4 golmana. Prijateljske su druže pozoveš Mileta i Đorđa, kažeš Vanji i Rajku da odmore ove dve utakmice i to je to. A ne pozoveš 4 kao da bekove menjaš.
g

gogobobozozo

pre oko 2 meseca

Kvisling
A

Australija

pre oko 2 meseca

Zašto deca roditelja iz Srbije ne igraju za matičnu državu? Izgleda da je u Srbiji velika većina antisrpski raspoložena a sve što je vredelo je zapalilo preko da ne bude deo te mase, ostala je izgleda ogromna manjina koja se nažalost ne pita ništa
L

Lalala

pre oko 2 meseca

Komentar ti nema logike, jer je Svilar od preko.
A

Australija

pre oko 2 meseca

Pričam za njegove roditelje, pre svega oca
D

Dinara91

pre oko 2 meseca

"sve sta je vredelo zapalilo preko" E moj kengure, imam i ja tu kod vas dosta rodbine pa se nebi stobom složili. Decko izabrao Srbiju jer u belgiji nije sansu vidio, sad se okrenulo i odmah dize ruke, da mu je stalo prihvatio bi borbu sa petrovicem nije ni roma mali klub jedan od njih 2 bi trebao biti golman budućnosti . Po meni lično takvi nam i netrebaju, to su upravo ti koji negrizu kad je najpotrebnije cist interes nema od tog ništa.
р

рндуљо бре

pre oko 2 meseca

Ко неће нетреба нам, увек се појави часнији и бољи Србин. И ове младе који су рођени у иностранству ако неће моментално из срца да игра за Србију него да одлучи, такве треба одбити одмах. Постали смо цаве од људи а кад се постане такав, онда треба само казнене мере спроводити, војску да служе као некад, забрана уласка у Србију, поседовања имовине овде итд е само тако се наш народ смири, само строге мере. Не само за спортисте него уопште.
W

Wij

pre oko 2 meseca

Bice da je to glavni problem ove zemlje... A ne sagledavas siru sliku.
T

Travolta

pre oko 2 meseca

"Mile Svilar neće više da igra za Srbiju" Pa kao da je do sada igrao ?!
N

Noddy

pre oko 2 meseca

Ljudji moji, pa ko jos veruje Informer. Decko je protiv Qatara 2021 branio i tada je imao vec 22 godine. Fifa od 2020 ima pravilo da neko samo opet moze da se vrati u stari savez ako je za "novu" drzavu samo odigrao maksimalno 3 utakmice. Nebitno da li prijateljske ili kvalifikacije itd. Uz to ide da je morao da ima manje od 21 godinu a on je tada vec imao 22. Fifa, i da hoce da promeni Savez, ne moze da mu odobri. Pa ovako su i oborili Sosu koji je sa 22 godine igrao jos za u21 Hrvatske reprezentaciju.
0

011

pre oko 2 meseca

Dzaja i Piksi sredili... 🤣
A

Ab

pre oko 2 meseca

Dokaz koliko su ljudi iz FSS i sam selektor NEOZBILJNI za funkcije koje obavljaju... Problem je bio da dečko odigra 90min i da ga vežeš za reprezentaciju?!?! Al' ne mi smo BRAZIL imamo igrača za izvoz... Pa kad se sjetim samo da Muslin nije zvao SMSa jer mu se ne uklapa u taktiku?!? Eee svi su takvi, kombinacije, lopovija, a sve neke legende, ovo, ono... Neozbiljni smo, ne mogu tu ni rezultati doći sve da smo mješavina Argentine i Brazila... Zato i igramo ispod realnih mogućnosti...
T

Tačno

pre oko 2 meseca

Ali tačno je i to da su Vanji i Sergeju očevi iz Republike Srpske, kao i Samardžiću, Jan Karlu Simiću... Kod njih je odnos 98% prema 2% da će izabrati Srbiju, kod ovih kojima su roditelji iz Srbije odnos je 2%-98% odnosno, samo ako ih niko drugi ne traži
U

Upitno

pre oko 2 meseca

Na kraju teksta pise kako se za srbiju igra srcem, ja bih pre rekao ako imas dobrog menadzera. Bruka je da u reprezentaciji igraju menadzerski igraci, ajde klubovi toga ce uvek biti, al za reprezentaciju to je stvarno jadno i bedno
B

Blaki

pre oko 2 meseca

Ala ti lupaš,pa Svilar dve godine nije branio,dok su Milinković Savić, Rajković i Petrović prvi golmani i redovno brane za svoje klubove.
B

Biraj svoju stranu

pre oko 2 meseca

Neka mu je sa srećom!
S

Sherlocked

pre oko 2 meseca

Tako i treba. Pazi ti na sebe momak i svoju karijeru. Bolje u Belgiji da budes 2gi golman nego kod nas 4ti
D

Dača77

pre oko 2 meseca

Narode pustite derbi sutra popodne, već svi đođite na skup podrške Breskvici ispred zgrade RTS-a, to je dužnost svakog čestitog Srbina.
M

Mile led

pre oko 2 meseca

Iako izabere Belgiju neće se baš ni tako nešto naigrati. Povratak kurtoe će se desiti kad tad a iza ugla vreba jedan od najboljih mladih golmana Evrope Marten Vandevort
d

deki_kg

pre oko 2 meseca

Vanja i Rajko su godinama no1 u svojim klubovima a sada i Petrovic. Svilar tek sad igra vise i malo je preuranjen potez ali ok, ako necega imamo to su golmani sada. Nisam lud za piksijem ali realno do sada nije ni mogao cesce da zove decka koji sedi na klupi i ne brani nigde.
L

Laboriu

pre oko 2 meseca

Svilar dok je branio za Benfiku Petrović je igrao klikera po kraju a prednost su i tad imali golmani drugorazrednih klubova.
J

Jeste

pre oko 2 meseca

Branio je za Benfiku isto koliko i ja
d

deki_kg

pre oko 2 meseca

Petrovic je dosao u celzi kao statisticki najbolji golman MLS i njegov bivsi tim jos uvek zali za njim tako da ta prica ne pije vodu. Svilar je u Benfiki mahom bio na klupi u to vreme.
@

@Jeste

pre oko 2 meseca

Ti ako imaš 25 nastupa za prvi tim benfike nisi uopće loš golman
?

??

pre oko 2 meseca

Realno je da on bude drugi golman, a petrovic prvi. Do juce se dovodilo u pitanje dal otpada za evropsko gde ide tri golmana. Da je selektor pametan da prati forme igraca branio bi on cesce. Doci ce i petrovicu pad forme, tu bi on uskocio. Ovaj nas selektor ne gleda formu nego mu igraju isti igraci od kako je dosao bez obzira dal igraju u svojim klubovima i kako igraju. Da ne pricamo o tome sto je opet njegov propust jer je svilar odigrao tek toliko da moze opet da promeni odluku. Cist amaterizam, pocinjem da sumnjam kako piksi ni ne zna pravila. Odveo nas je na svetsko i evropsko to nije sporno, al nam je ukanalio reprezentaciju za narednih deset godina. Posle njega trebace dobar period da se posloze kockice, ako se to u opste i desi
H

Hahahahaha

pre oko 2 meseca

Srbija inače redovan učesnik prvenstava i ima medalje sa istih kao kockice u zadniih 24 godine 3 medalje, pa nas je "ukanalio" kako kažeš
?

??

pre oko 2 meseca

Ako tako razmisljamo medalje necemo ni imati

Mali peca

pre oko 2 meseca

Nadam se da je ovo samo privremena odluka , i da ce trajati samo dok je Piksi selektor.
?

??

pre oko 2 meseca

Dok je piksi selektor on ce za belgiju vec uveliko da igra
s

simknje

pre oko 2 meseca

Normalno nece decko kad vidi da je sve korumpirano i ide preko veze
m

mitrandir

pre oko 2 meseca

Najveca greška je stavljenje Vanje da brani, teška kiksara i najgori golman od svih kojih imamo. Zbog njega gubimo Svilara, a neće braniti ni Petrović verovatno. U Torinu mu se smeju ljudi, ne ume da se baci nego stoji na golu ko šifonjer. Zna se da brani samo zato je trener Hrvati i voli ga.
G

Gluposti

pre oko 2 meseca

Vanja je odličan golman, ne pamtim kad je primio gol a da je njegova greška. Bolji je Petrović trenutno po meni al pljuvanje po Vanji nema osnova. Nama ne bi pomogla ni dva golmana u isto vreme
G

Gost9

pre oko 2 meseca

Dobrog golmana stvaraju kvalitetni odbrambeni igrači. Može golman da bude hobotnica, ako ima lošu odbranu ispred sebe sve je uzalud.
S

Snowman

pre oko 2 meseca

Ne znam gde bih i branio, Djordje Petrovic vec sad izgleda da ce biti najbolji golmsn kojeg je Srbija ikad imala. Ovaj skapirao i bezi na vreme.
d

ds89

pre oko 2 meseca

Stojke je najbolji.
J

JBL

pre oko 2 meseca

Pametan momak.Sansu dobiti nece a sa nasom reprezentacijom koja prosecno na 10 - 15 godina igra neko veliko takmicenje nema ni perspektive.Momce biraj gde je tebi bolje.Nisi prvi a ni poslednji koji nece da igra za reprezentaciju.
7

777

pre oko 2 meseca

Izvor Informer.. Nije rekao da nece vise igrati nego da nece ici na pripreme..
а

армата

pre oko 2 meseca

А ми се радовали кад је се усталио на гол Роме, плус добре интервенције. Свако ко се премишља да ли ће играти за Србију или не, такви нам нису потребни. Није ово само фудбал, већ и свакодневни живот...
B

Babaroga

pre oko 2 meseca

Ma mnogo si bitan e. Dok si bio kiksara neviđena i nije te bilo na fudbalskoj mapi, izabrao si Srbiju, daj šta daš. Sad kad si imao dobru polusezonu, više ti ne treba Srbija. Dobro je što je tako, ne trebaš ni ti nama. Imamo dobrih golmana koliko hoćeš
D

Da, mozda ne

pre oko 2 meseca

Svakako, mnogo bitniji od tebe.
Č

Čarapan

pre oko 2 meseca

Kad Jokić neće da igra za reprezentaciju, onda je to viši interes, a kad neće Svilar, onda je izdaja.
A

ABCDE

pre oko 2 meseca

Procenio je da pored Vanje,Rajkovica,Petrovica... nece naigrati u dresu Srbije. Bolje sto nece. Neka ga. Zelim mu sve najbolje.
G

Genije starog kova

pre oko 2 meseca

Piksi genije, njje mogao da ga izgura jos koji minut kako bi ga trajno vezali za nasu reprezentaciju. Puni smo takvih genija, sve preliva po Srbiji.
S

Samardzic???

pre oko 2 meseca

Da li je Samardzic odigrao dovoljno utakmica da ne moze i on nekim cudom da promeni reprezentaciju? Ne secam da sam ga video na terenu, sem na zagrevanjima.
N

NN3

pre oko 2 meseca

Igrao je Samardžić na tri meča u kvalifikacijama za EP i dva prijateljska, on je "zaključan".
R

Realizam

pre oko 2 meseca

A zasto da ga "zakljuca"? Mislim da ce Svilar napredovati u drugoj reprezentaciji a i nama ne bi pomogao tako da necemo ni mi biti na gubitku. On i Petrovic imaju po 24 godine, ova dvojica stariji 26-27. Pitanje da li bi on dobio prostor da brani. Imamo tri golmana slicnog kvaliteta sem sto Petrovic ima potencijal da bude broj 1. Ova dvojica su dostigla maksimum (po meni).
@

@Realizam

pre oko 2 meseca

Izvini baba vanga sto znas kakav ce biti za narednih 10-15 godina i kakva ce situacija biti sa ostalima, pa vec znas da nam ne treba. Kada igrac dodje na ovaj nivo, itekako bi ga trebalo "vezati".
H

HjahkdhkahkahksdjhakjdskHKJ

pre oko 2 meseca

Ne moze bez skandala pa to ti je!!! Jasno je kao dan o cemu se ovde radi! Doticni je do juce bio u zapecku i nije branio u Romi, a sada kada kada je odjednom dobio sansu mesec danas, umislja da je Bufon! Svestan da ce jako tesko u skorije vreme doci do vece minutaze pored Vanje i pogotovo nadolazeceg Petrovic, plus je tu Rajko, sada zeli da se vrati Belgiji jer su mu se tamo otvorila vrata povredom Kurtoe ali i cinjenicom da je on ipak u godinama a drugih nekih jakih opcija Belgija nema. Setimo se samo sage oko njega pre 6 godina ( nesto slicno kao sa Pavlovicem sada ), te oce Srbija oce Belgija, na kraju je Piksi kad je dosao uspeo da ga privoli jer te 2021. godine je bio rezerva u Benfici i Belgiji nije mogao ni da pridje. Sada je gospodin odmah digao nos posle 3 dobre utakmice u Romi i misli da se reprezentacije menjaju kao carape. Da smo 10 godina unazad u eri Stojkovica u Ergolitelisu i bez prave zamene, Svilar bi nam danas bio bez sumnje prvi golman. Ovako niko nije kriv sto ih imamo jos vrhunska tri. To nije razlog da neko odbija poziv, vec motiv da se bori za svoje mesto. Zamislite kako je bilo Pepu Reini u eri Kasiljasa i Valdesa, gde je vecito bio treci golman na velikim takmicenjima i uspeo da skupi mizerni broj utakmica u karijeri, a bio vrhunski klupski golman. To je jednostavno tako! Ko nema petlju da shvati da golman moze biti samo jedan na terenu, nije za golmana i nema jaku licnost. Sretan mu put, jos bolje jer sad znamo nasa tri golmana na EP i posle toga!
M

Makks

pre oko 2 meseca

Stavi jos koji uzvicnik. Mozda te neki shvati ozbiljno. Mile Svilar je debitovao za Srbiju 1. Septembra 2021. godine i za 2 ipo godine ima 45 MINUTA NA GOLU reprezentacije. Sramno. I ne treba da dolazi. Takvi bilide poput tebe ce ga osudjivati, sta ces, mora neko biti i panglu i ogranicen. Mile, sve najbolje gde god branio. Pozdrav
M

Mujagici

pre oko 2 meseca

Idi majstore i ne okreci se, takav nam ni ne trebas! Ako ne prihvatas srbiju srcem, ne treba ni da igras…Napred Srbija!
R

Rural urban

pre oko 2 meseca

Nemoj samo o patriotizmu, molim te. Da iole postoji svesti o patriotizmu u Srbiji, ne bi postojale one sile vile na beogradskom Dedinju u kojima zive kriminalci. I sad ti prosipas pricu o patriotizmu ovde, ajde bre...
Б

Б.

pre oko 2 meseca

Ми овде сви за денвер. Напред денвер!
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Mera za patriJotizam u Srbiju su vile i džpiovi. Što više imadu to su veće patriJote.
J

JJJJJJJ

pre oko 2 meseca

Zbog toga da nema patriotizma? Zbog Dedinja? Ko je glasoa za njih? Najveci probblem Srbije zdnjih 100g je manjak patriotizma. Da ga je bilo Dedinje ne bi mopgaop da postoji jer ga narod dopustio, prvi kao ti i Svilar!
N

NN3

pre oko 2 meseca

Nije ovo "pametan momak", nego paćenik. Godinama ga je jurila Srbija i odbijao je poziv, jer se nadao Belgiji. Onda mu je karijera krenula u slobodan pad i pre 3 godine konačno prihvata Srbiju, bolje išta nego ništa. Sad kad je nizom okolnosti došao do mesta prvog golmana Romebi krenuo sjajno da brani, opet šutira Srbiju i trči nazad u Belgiju. To se zove kukavica i izdajnik, a ne pametan momak.
T

Televizor

pre oko 2 meseca

Isto je i Samardzic uradio, posebno izjava OSECAM SE KAO NEMAC, kada je dobio signal iz Nemacke da ga nece zvati, prihvatio je poziv Srbije.
M

Makks

pre oko 2 meseca

Ma je li, pametnjakovicu. Debotovao 1.9.2021. i za 2 ipo godine ima 45min u dresu Srbije. Dolazi na svako okupljanje, a za 10 godina ce imati 180min na terenu. Mnogo si pametan, al' za malo.
L

Ljuba Dorćolac

pre oko 2 meseca

Pa šta je tu čudno? Dečko misli svojom glavom, što za Srbe nije prihvatljivo.
L

Lalala

pre oko 2 meseca

Sta pričaš, čovek nigde nije branio za tih dve godine, šta je Piksi na silu trebalo da ga stavi za prvog golmana.
N

NN3

pre oko 2 meseca

I kakve veze ima što ima 45min za 3 godine? Gde je branio do pre mesec dana? Nigde, grejao klupu godinama. Mesec dana dobrog branjenja konačno u karijeri i odmah beži. Na šta bi ličio fudbal kad bi svi tako radili.
n

ne okreći se

pre oko 2 meseca

Pametan momak. Bolji za klasu od Vanje i Rajkovića, a terena nije video. Izgubiće Srbija i ovu dvojicu klinaca iz Engleske što su se odlučili da ipak igraju za našu reprezentaciju. Samo dok shvate gde su došli i ko nam vodi savez.
L

LFCC

pre oko 2 meseca

Piksi odlazi zajedno sa celim vrhom saveza! Kako je dopusteno da jedan od najtelantovanijih golama evrope odigra samo 45 minuta do sada i da mu se svesno ostavi mogucnost da menja reprezntaciju. Koliko je odigrano priajteljskih utakmica u psolednje 3-4 godine, jel nije mogao jednu celu da odbrani. NAPOLJE SVI IZ SAVEZA!!!!
R

Realista1389

pre oko 2 meseca

Jos jedan vrhunski potez naseg Saveza. Momak je odigrao taman toliko da jos moze da se predomisli. Ma bravo!
N

NikNik

pre oko 2 meseca

Naravno pametan momak,nece sigurno da dozvoli da mu mafijasi iz FSS odredjuju kad ce da brani a kad ne i da mu objasnjavaju dal je neko drugi bolji ili nije... Ali čitaj: izmamljuju pare i njemu i menadzeru i ucenjuju o toku njegove karijere... Ko da su svi ludi,pa neznaju kako funkcionise FS u Srbiji. Sve mafijaši bre,ne mozes nista da uradis a da nekog neplacas ili mu ne napravis proviziju preko svojih ledja. Ajde bre bezi,nema ovde sta vise komentarisati. Svakom normalnom jasno.
m

mirijevac

pre oko 2 meseca

jedini pametan komentar koji sam procitao
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Kako piše Informer??? E ako je Informer to napisao, mora da je 100 posto tačno 🙈🙈🙈 Inače Petrović mora da bude br 1.
v

vroom

pre oko 2 meseca

Mozda nema dovoljno jakog menadzera da bi igrao u nasoj reprenzetaciji, to je ipak bitnije od trivijalne stvari kao npr. koliko je on dobar u odnosu na ostale....
4

474747

pre oko 2 meseca

Pa sta ce mu menadzer kada je dika stojanovic dir .reprezentacije dok je branio u Belgiji ziveo kod Ratka Svilara,na konto tog su ga i zvali u reprezentaciju,dok je bio rezerva u Benfici,E SADA STO SE ON UMISLIO POSLE 3 UTAKMICE DA JE GOLMAN to je druga stvar ,to govori o njemu i ocu kakvi su ljudi
A

Akonkagva

pre oko 2 meseca

Koliko smo najlicemerniji narod na svetu. Bez prestanka pričamo kako nikoga ne treba terati da igra za reprezentaciju, kako se za reprezentaciju igra srcem, i onda kad neko za koga se to nije očekivalo zapravo hoće da igra za Srbiju, odmah kreću stručnjaci da pišu kako "ne zna gde je došao", "ovaj mali je lud što dolazi ovde", "videli smo kako je Samardžiću u reprezentaciji", "ovaj nije normalan što dolazi u ovaj mulj". Pritom, na prvoj malo lošijoj utakmici kreće paljba kao da je najgori igrač u istoriji univerzuma. E, onda neko iz validnog razloga neće da igra za reprezentaciju – naravno, ni pet ni šest – "ionako nam ne trebaš", "nisi ti Srbin", "odlično, ionako već imamo igrače na toj poziciji", "sramota, ne zna gde su mu koreni", "idi nećeš tamo kod njih ni igrati". Džabe, narod kome je ubedljivo najteže ugoditi. Ništa nam nikad ne odgovara jer mi sve najbolje znamo i mi smo najpametniji. Pa ako fudbaleri čitaju možda ove komentare na sličnim vestima, mene živo zanima kako oni ostanu mentalno stabilni kada vide da ih SVOJ NAROD omalovažava i pljuje, možda najbolji primer za to je Vlahović. Ne zaslužujemo mi nikakve uspehe bogami.

Proficap

pre oko 2 meseca

Covek je shvatio da ce provi kao Matic ili SMS, jer igraju samo ini koji prihvate kombinacije. Ili kao u slucaju Matica i SMS, kada javnist poludi sto ih ne zovu.
g

gost127

pre oko 2 meseca

Trenutno, golmana imamo na izvoz, ovako nikada nije bilo. I svi mogu da obave dobar posao. Po meni, realno, dobra odluka i za njega i za reprezantaciju. Neka mu je sa srećom
K

Kemp

pre oko 2 meseca

Realno sad imamo golmana koliko hoćeš, momak je to skontao, Vanja, Petrović, Rajković.... Mislim da Petrović treba da bude 1 golman.
L

Losmika

pre oko 2 meseca

Sine prvo moras da pokazes kvalitet i da budes bolji od konkurencije da bu dobio mesto, a ne da budes ljut sto nisi dobio priliku, nego da se redovno odazivas na poziv i kada ti se pruzi sansa da je iskoristis.
А

Аца

pre oko 2 meseca

Па ето дечко брани сјајно за Рому од кад је дошао Даниеле Де Роси за тренера. Има неколико утакмица без примљеног гола, он је најзаслужнији што су прошли претходну рунду на пеналима. Коме да се доказује? Недимовићу и Шурбатовићу?
B

B.C

pre oko 2 meseca

Aco , i Petrovic dobro brani za Celsi pa nije dobio priliku !
¿

¿

pre oko 2 meseca

Pametan potez, sto dalje od ovih iz našeg saveza.
Č

Čekaj malo

pre oko 2 meseca

Ne igra on (ili bilo ko) za savez nego za svoju zemlju. Ne mešaj politiku u ovo.
J

Jöle 39

pre oko 2 meseca

Ljudi piše informer, ne palite se... Do skoro se slikao sa tri prsta proslavljajuci.
M

Maradona22

pre oko 2 meseca

Pametan čovek neće da ulazi u kombinacije,skapirao je već na sistem kako radi.Petrovic treba da brani !Vms i Rajković teške prevare obojice brane za klubove gde se sezona zasniva na tome da opstanes u ligi i da svih 11 igrača bude u kaznenom i po cenu smrti ne primi gol dajte ljudi
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Shvatio da za reprezentaciju igra ko mora a ne ko vredi. Nije prvi. Milivojevic, Matic, Svilar, neki trpe i sede na klupi a igraju gori od njih...
H

HITNOOOO

pre oko 2 meseca

Tako je to kad Nišlija ne može da razmisli malo i da sve te momke koje poziva za reprezentaciju pusti bad 2 minuta u igru. Tada bi po FIFA zakonima bilo nemoguće promeniti reprezentaciju. Posle dve utakmice za A tim (može i prijateljske) nije moguće promeniti reprezentaciju i niko nikada posle 2 utakmice nije uspeo da promeni reprezentaciju osim naravno političkih miljenika tzv. Kosova gde su i posle 25 utakmica neki promenili. A Nišlija vuče godinama Svilara a ne da mu dva minuta protiv nekog. U pravu su oni likovi koji su rekli da treba Flečera i Zečević-Džona odmah pozvati u A tim i pustiti ih na dve utakmice po neki minut. Inače odoše oni ko pismo kad se pojavi engleski FA.
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

U pravu si za sve sem za klince. Brate, nisu oni jos za taj nivo fudbala. Ali kada budu bili, treba im dati minute.
h

hghg

pre oko 2 meseca

Ima pravo da promeni reprenzetaciju do tri odigrane utakmice za nacionalni tim!Novo pravilo.Verujem da nisi bio upucen😉
T

TD

pre oko 2 meseca

Putuj, igumane, nikada nisi ni bio nas!
S

Super

pre oko 2 meseca

I onako imamo previše golmana, taman nam je sam olakšao.
n

nJDay

pre oko 2 meseca

Bravo mali, sto dalje od ovog otrovnog kazana. Pametan je i onaj mali Pavlovic sto ih drzi na distanci jer i ako dete jos uvek zna gde moze da dodje i u kakvim uslovima da igra.
Г

Грдне ране

pre oko 2 meseca

Још један пропуст управе и тренера што му нису дали да брани у пар утакмице и тим га закључају... Ово је ипак мислим Божија воља, и срећа за овог момка, јер код нас сигурно не би успио, жао ми је и Самарџића какав је добар играч а вазда код нас на клупи. И шта ми онда имамо очекивати од Павловића, ако је иоле паметан да игра за њих, то је за његово добро. Јер овде те бико нњ гледа, што је жалосно. Искребо се надам да ће с то промијенити, и да неће играти играчи који се морају продати и слично
U

UPDP

pre oko 2 meseca

Uprave i trenera? Valjda Saveza i selektora.
P

Popsi

pre oko 2 meseca

Odlično, ostaju Rajković i Petrović.
k

kop22

pre oko 2 meseca

Svaka cast Mile!!Tako se to radi...Ziv bio junace!!!
Š

Štaa

pre oko 2 meseca

Šta se tako radi jadan ne bio? Svi bi vi prodali veru za večeru.
E

E Piksi Piksi

pre oko 2 meseca

Ovo se dešava zbog Piksija, za prijateljske pozivaj ove koji ne igraju da se uigravaju. A ne one koji su stalno tu. Piksi je krivac i za malog Pavlovića, sujeta kod njega vodi glavnu reč.
S

Sega89

pre oko 2 meseca

Ipak je informer ovu vest plasirao a mozzart bi trebao da proveri da li je ovo istina pre nego objavi…ako je i stvarno istina nije lepo sa njegove strane,nije ga bilo na mapi a bio je pozivan a nije bilo realno ni da bude prvi golman kad nema minute u klubu sad ima tu i druga strane medalje video je kako kod nas sve funkcioniše a dečko je odrastao u drugom sistemu pa mu se ne može ni zameriti…
В

Вукосав

pre oko 2 meseca

Ко бре нема минуте? Шта гледате ви? Дечко брани већ неколико утакмица стандардно добро без примљеног гола и најзаслужнији је за успон Роме под ДДР-а.
S

Sega89

pre oko 2 meseca

Vukosave sine Mile je tek sada počeo da brani u kontinuitetu konačno ne računajući nastupe u Benfici B…
m

magbus

pre oko 2 meseca

ne treba se stresirati oko ovoga. imamo Petrovica i Vanju. a ako Svilar ne zeli da se bori za svoje mesto... ne mora, i bolje
T

Tako

pre oko 2 meseca

Je to kad ga Pixi nije stavio i na drugoj utakmici prijateljskom Neće Mile da trpi nepravdu kao Tata Rale koji je posle Marića bio najbolji golman YU 70tih i kad se Marić povukao branio je samo 9 puta za YU a 30 puta biorezerva raznoraznim Katalinićima. Zato YU nije otišla na SP 78 i EP 80.Jer nikad nisu igrali svi najbolji
i

ivangaryy

pre oko 2 meseca

pa zasto ne saljuntesku artiljeriu po njega u sastavu nedimovic-kokeza, sve provereni fudbalski znalci
J

Jaoo

pre oko 2 meseca

Kakva kukavica. Pa ako vrediš izbori se za tu jedinicu u reprezentaciji. Na neki način je ovo i dobro jer sad imamo tri golmana za Euro. Tu su Rajko, Vanja i Petrović. Šta ćeš više.
T

To to

pre oko 2 meseca

Jedini realan komentar. Nije fora da primeniš državu za koju igraš ako u svojoj ne možeš. Nzm zašto Fifa to dozvoljava.
P

Paa

pre oko 2 meseca

Čemu minusi? Šta je čovek loše rekao? Ako si najbolji, dokaži, a ne da menjaš reprezentacije ko čarape.
u

ujpp

pre oko 2 meseca

gazimo milan i mišotića večeras koga briga za svilara

Realno123

pre oko 2 meseca

Putuj igumane i ne okreci se za manastirom. Svako ko ne oseti i igra srcem treba ovako. Decko je veliki talenat ali vidi se da se boji konkurencije. Pobegao od jake konkurencije iz Belgije nama pa sad kada vidi da je mozda lakse tamo do gola opet bi da se vrati. Svakako nasa greska sto nije odigrao vise za nas pa da ne moze da menja. Mali srbin jos manji covek
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Izgubismo golmana zbog rupe koja nikad nije ni branila ništa više od polupristojno. Tako smo izgubili Dišljenkovića ubedljivo najboljeg golmana te generacije radi raspada poput Kralja.
9

98764

pre oko 2 meseca

Đorđe Petrović mora biti broj 1, i Srbija mora igrati normalnu formaciju inače ćemo biti pregaženi na Ep sa onom idiotskom forom sa 3 štopera na 50 metara od gola
d

desni bek

pre oko 2 meseca

nemamo mi druze desnog beka za normalnu formaciju...
L

Lineker

pre oko 2 meseca

Bićemo pregaženi i ovako i onako . Da igramo formaciju 10-0-0 primili bi bar 3 kom od bilo koga sa ovakvim talentima kao što su Milenković,VeljkovićPavlović. Ne pravi se pita od go....
T

Trnavac

pre oko 2 meseca

Bicemo svakako pregazeni sa bilo kojom formacijom. Ne lozi se.
P

PedjaPFCCCC

pre oko 2 meseca

@98764 sad ce vidimo sta ce nas dragi Pikseta da uradi. Gajic je desni bek a Milenkovic je prosle Sezone igrao Desnog Beka u Fiorentini pola sezone i to dosta dobro.
o

olavi958

pre oko 2 meseca

sad ce klasika svi pljuvati malog, srpski je pljuvati i omalovazavati kako bi bio 3. izbor itd itd.. potpuno razumna odluka, malom treba pozeleti svu srecu da se dokaze i budenprvi golman belgije uskoro.. a mi, mi smo obezbedjeni vanjom i petrovicem
F

Figaro

pre oko 2 meseca

Treba ovo uzeti u rezervu jer ipak piše informer
M

Makks

pre oko 2 meseca

Bravo Mile. Ne daj se uvuci u mulj sa Surbatovicem, Nedomovicem, Dzajicem i pikslom. Svako dobro
5

57747457457

pre oko 2 meseca

Bravo momce, svaka cast. Sto dalje od ovih ljiga. Dabogda svaku izgubili 10-0
L

Livade

pre oko 2 meseca

0 od čoveka, nadam se da će ga Patrisio vrlo brzo skinuti sa gola Rome, pa onda neka se ceska na klupi do kraja karijere.
g

gns1970

pre oko 2 meseca

Pametno, da bude na klupi VMS, suludo.
P

Pa vidi

pre oko 2 meseca

Nije me briga ko će da brani ali ako zaista misliš da je bolji od Vanje onda ti ne poznaješ ovu igru zvanu fudbal.
A

Aleksa 02

pre oko 2 meseca

Moraju menadzerski golmani da brane Milinković Savić i Rajković! Svilar brani standardno za Romu, a ne dobija šansu u našoj reprezentaciji iako je ubedljivo najbolji

kuri

pre oko 2 meseca

Брате био је резрва за вријеме претходног окупљања...
d

darkok

pre oko 2 meseca

o čemu vi ljudi pričate?U poslednjih 4 godine ovaj dečko branio na 10 utakmica a ima 24g jel ste realni,VMS brani standradno 3-4 sezone u Torinu,ova sezona mu najbolja imao je do sada 14 utakmica bez primljenog gola po tome je treći golman u ligi a brani za raspali Torino,na leto ga čeka transfer u veliki klub jer je malo dobrih golmana trenutno na tržištu,Rajković je kiksara i menadžerski golman,Petrović je kvalitet videćemo koliko će u budućnosti braniti u Čelziju verujem da će zadržati mesto prvog golmana i tek od sledeće sezone i posle EP zameniti VMS- a na golu reprezentacije što se Svilara tiče uvek je bio talenat ali dečko je do skoro bio uzgubljen jer 4 godine nije branio i sad posle 5 utakmica u Romi hoće da bude broj 1 u reprezentaciji pa ne može daleko si ti od broja 1
T

TD

pre oko 2 meseca

Darko, Rajkovic je kiksara i menadzerski golman? Za sve ostalo si manje-vise u pravu, ali, ovde si ga bas preterao.
.

.i.

pre oko 2 meseca

@Darkok Zato Rajkovic na leto ide u Premier ligu,a VMS ostati tu. Nema vece prevare od VMS-a.
T

Televizor

pre oko 2 meseca

Pametna odluka, sto dalje od maf. organizacije FSS, ali nazalost i Srbije. Realno Svilar je kvalitetniji od Rajkovica i Petrovica, a verujem i od Vanje, ali dok je Piksija kako god Vanja bude branio, bice prvi golman.
d

djape11

pre oko 2 meseca

Sinoc briljantan protiv Brajtona. Momak shvatio da sta god uradi, nas divni Selektor ga nece povesti na EP. Ocekivana odluka
D

Dzi

pre oko 2 meseca

Ne mesati babe i zabe...Selektor za selektora, selektor dodje i prodje... decko je mlad...da je nas igrao bi za nas, takve kakvi smo... Sacekao bi ili ne bi svoju sansu... Dakle nije mi simpatican...nije deo ovog naroda...kakvi god da smo...
p

pley

pre oko 2 meseca

Pa nije ni igrao putuj Igumane
G

Gost112358

pre oko 2 meseca

Steta, ali ako ce reprezentacije da menja kao carape, onda nam i nije potreban.
N

NR

pre oko 2 meseca

Mile je najbolji. Rajkovica i Savica treba ispisati.
G

Gacov

pre oko 2 meseca

Ide Mile lajkovackom prugom!
B

Bolt

pre oko 2 meseca

Podržavam, isto bih postupio.

Bojank91

pre oko 2 meseca

Logičan potez
s

ssss91

pre oko 2 meseca

Posteno. Kad si i ti i Rajkovic bolji golmani od VMS. A svakako ce prije povesti Petrovica.
z

zvonkobogdan1923

pre oko 2 meseca

I ne treba nam
g

gostttt

pre oko 2 meseca

Pametan !