Miletić detektovao problem Partizana: Sebičnost! Ne može ovako

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.09.19. | 23:19

„Možda smo već krenuli na odmor“, otvoren je desni bek crno-belih

Ukazivao je na to još prošle sezone, samo izgleda sa saigrači nisu čuli ili razumeli Nemanju Miletića. Zato je posle drugog kiksa Partizana u samo pet kola Superlige desni bek crno-belih direktan skoro podjednako kao njegov prvi pretpostavljeni, trener Savo Milošević, koji je ocenio da je tim iz Humske „blizu toga da opet odustane od borbe za titulu“.

Miletić, pak, ne govori o šansama, ali jasno ukazuje na detalj koji ne sme da se toleriše u ekipi koja pucana vrh tabele.„Neke stvari ne mogu više ovako da se trpe. Moraće neki razgovori da se obave. Konkretno, mislim na sebičnost. Ako je neki igrač u boljoj poziciji, ne može ovaj drugi da mu ne da loptu. U redu da se desi jednom, ali da se ponovi pet puta to je nedopustivo. Ne sme da igra svako za sebe, mi smo Partizan. Imamo sada dve nedelje da to rešimo”, najavljuje popularni Ćelavi razgovore u svlačionici.

Izabrane vesti

Dakle, nije samo realizacija problem crno-belih. Već i koncentracija. Jer, samo što su istrčali pred publiku primili su gol. Ni to ne bi smelo da se dešava timu koji želi da se bori za titulu.
Ne znam šta da kažem, nismo ni izašli na teren, a primili smo gol. Možda smo već i krenuli na odmor, jer posle ovog meča imamo slobodno tri dana”.

Dobio je Miletić tokom prvog poluvremena ovacije navijača, još jednu nagradu za privrženost timu, naklon za gol u Moldeu pre tri dana, dok je u drugom malo nedostajalo da, opet na centaršut Zorana Tošića, samo ovoga puta iz igre, sve reprizira.
Poklopila mi se lopta sa reflektorom i tukao sam pravo u golmana. Mada, mislim da bi bilo previše da rešim i ovaj meč”, iskren je desni bek Partizana.

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara