Milijaš spremio Zvezdine omladince: Željno iščekujemo Ligu šampiona

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.08.23. | 11:44

"Tim je sastavljen od mladih fudbalera i ovo je bila promena za njih, dolazak novog trenera. Najbitnije da smo napravili sjajnu grupu, sa dobrom atmosferom", kaže nekadašnji kapiten crveno-belih

Vreme je da krenu i Zvezdini omladinci predvođeni novim šefom stuke Nenadom Milijašem. Iza juga Marakane takođe nestrpljivo iščekuju žreb za grupnu fazu Lige šampiona, koja je zakazana za 31. avgust u Nionu.

U međuvremenu, nade srpskog šampiona žele da naprave dobar zalet u Omladinskoj ligi Srbije, a prvi protivnik, već u subotu biće Brodarac koji stiže na noge crveno-belima.

Izabrane vesti

"Prošlo je više od mesec dana od kada sam preuzeo ekipu. Imali smo vremena da se međusobno upoznamo. Radili smo visokim intenzitetom prvo pripremajući se u Beogradu, pa potom u Vrnjačkoj Banji i ispunili smo cilj koji smo postavili tokom priprema. Zadovoljan sam kontrolnim mečevima, ali najbitnije je da smo odlično trenirali. Znamo da se u Crvenoj zvezdi uvek gledaju golovi, ali ipak smo igrali prijateljske utakmice na kojima smo pokušali da prikažemo segmente igre sa treninga. Važno je da su momci davali sve od sebe, kao i da su napredovali iz duela u duel", rekao je nekadašnji kapiten Crvene zvezde.

U okviru generalne probe omladinska selekcija Crvene zvezde savladala je Honved rezultatom 3:0, a mladi strateg otvoreno ističe da je tim spreman za početak prvenstvene trke.

"Utakmica u Mađarskoj je zaokružila kompletan rad pred početak sezone. Sigurno da smo spremni za start prvenstva, a upravo kroz mečeve u Omladinskoj ligi Srbije ćemo se spremati za Ligu šampiona koju željno isčekujemo. Igrači su svesni u kom klubu igraju i ciljeva koji su postavljeni. Tim je sastavljen od mladih fudbalera i ovo je bila promena za njih, dolazak novog trenera. Najbitnije da smo napravili sjajnu grupu, sa dobrom atmosferom. U ovim godinama greške su sastavni deo fudbala, dolazi često do pada koncentracije, mnogo više nego kod prvotimaca. Apostrofiram da je svaki pojedinac na terenu dao maksimum, kao i da ćemo dati sve od sebe da otvorimo takmičarsku godinu na najbolji mogući način", zaključio je Nenad Milijaš.


tagovi

Nenad Milijaš

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara