Milik i Ljorente idu u januaru, Maksimoviću i Hisaju otvorena vrata

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.12.20. | 22:01

Napoli će imati posla u zimskom prelaznom roku

Napoli je letos mnogo rizikovao terajući inat Arkadijušu Miliku i na kraju se završilo loše po obe strane. Poljak je ostao u klubu, ali van prvog tima i nije odigrao ni minut. Od 1. januara ulazi u poslednjih šest meseci ugovora, može da potpiše predugovor sa bilo kojim zainteresovanim poslodavcem bez dozvole Napolitanaca i da na leto ode za džabe.

Poslednja šansa za obe strane da izvuku nešto pozitivno je zimski prelazni rok. Za Napoli da uzme nekoliko miliona evra na ime obeštećenja, za Milika da ode negde gde će da igra fudbal.  

Izabrane vesti

„Prelazni rok je poblem za sve. Imamo igrača kojeg žele mnogi klubovi, tako da ćemo sačekati i videti šta će da se desi. Milik želi da ode i da igra kako bi bio spreman za Euro. To su njegovi planovi. Mislim da nećemo da dovodimo nikoga umesto njega jer nam je tim popunjen. Možemo samo da prodajemo u januaru. Verovatno Milika i Ljorentea“, rekao je Napolijev direktor Kristijano Đuntoli.

Milik se nalazi na meti Juventusa, Intera i Milana a navodno je najbliži sedlidbi u Torino. Međutim, problem je što Napoli želi nerealnih 18.000.000 evra za igrača koji će na leto biti besplatan. Što se Ljorentea tiče, on je na pragu transfera u Sampdoriju koji bi trebalo da bude izvaničen narednih dana.

Napolitanci ne planiraju kupovinu napadača jer čekaju da se vrati Viktor Osimen. Nigerija, koji je letos plaćen rekordnih 70.000.000 evra, je van terena od novmebra kada je povredio rame.

„Nije još spreman, ali nadamo se da će zaigrati u januaru. Ne znamo da li početkom, sredinom ili krajem meseca. Videćemo kako će ragovati kada počne sa treninzima“.

Milik i Ljorente nisu jedini igrači Napolija kojima ističu ugovori. Elseid Hisaj i Nikola Maksimović su u istoj situaciji, ali oni su u timu i Gatuzo računa na njih.

„Vrata su im otvorena, nastavljamo pregovore i nadamo se da ćemo postići sporazum. Ali nismo još uspeli da to uradimo...“, rekao je Đuntoli.


tagovi

Fernando LjorenteArkadijuš MilikNikola MaksimovićElseid HisajZimski prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara