Luka Milivojević (©Starsport)
Luka Milivojević (©Starsport)

Milivojević: Opraštam se od reprezentacije, uspeli su da me oteraju

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.03.21. | 08:38

„Novom selektoru želim sreću i uspeh“, poručio as Kristal Palasa

Na prvom spisku Dragana Stojkovića nije bilo Luke Milivojevića. A, neće ga biti ni na drugom, trećem...

Vezista Kristal Palasa razočaran zbog svega što mu se dešava poslednjih godina u reprezentaciji Srbije rešio je da se oprosti od državnog tima! U razgovoru za Novosti Milivojević je saopštio da više neće biti deo Orlova.

Izabrane vesti

Želim ovom prilikom javno da se zahvalim novoizabranom selektoru i da mu poželim sreću i uspeh u daljem radu i što mi je verovatno nesvesno pomogao da donesem odluku o kojoj sam već duže razmišljao, a to je da se definitivno oprostim od dresa reprezentacije Srbije, sa svojih 29 godina“, rekao je Milivojević za Novosti.

Nekadašnji igrač Rada i Crvene zvezde ogorčen je na čelnike FSS-a i za njih je imao posebnu poruku.

Ljudima u Savezu na čelu sa predsednikom želim da kažem da su uspeli u tome (na čemu su radili još pre Svetskog prvenstva) da me oteraju iz reprezentacije. Sebi zameram što se odavno nisam povukao, iako sam video mnoge stvari koje su radili: mešetarenja, menadžerisanja, sklanjanja igrača pred Svetsko prvenstvo, smenjivanje selektora, smenjivanje kapitena, podmetanje izjava određenim igračima i pomoćnim trenerima. Za te stvari sam rekao i saigračima i javnosti i njima i predsedniku u Londonu lično, ali sam ostajao zarad saigrača i ekipe i verovao da će biti bolje. Neka im je na čast šta su radili. Želim reprezentaciji Srbije mnogo sreće i uspeha u budućnosti“, poručio je Luka Milivojević.

Fudbaler Kristal Palasa je 39 puta nosio dres reprezentacije Srbije i postigao jedan gol. Debitovao je 2012. godine na prijateljskoj utakmici protiv Čilea, dok mu je poslednji nastup bio u oktobru protiv Mađarske u Ligi nacija. Bio je član tima koji je 2018. godine igrao na Svetskom prvenstvu u Rusiji.


tagovi

Luka Milivojevićfudbalska reprezentacija SrbijeFudbalski savez Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara