Komentari na vest

Miljković strelac posle 11 godina: Ne znam da li to ljudi vide, ali stvarno se borimo do kraja

1

1313

pre oko 2 godine

Zamisli,sudaja skratio 6 minuta utakmicu da los Partizan ne bi slucajno izgubio neki bod.........ne...ne...nije to bio Partizan,jer da je bio,odmah bi Terzic pisao saopstenje.To mora da je bila Zvezda.
G

Gost98765

pre oko 2 godine

Steta sto niste posteni i pravedni... Zato Bog i gleda i pusta karmu da vas samara...
G

Go$t

pre oko 2 godine

Imali ste 5 bodova predosti.a sada vam beze dva, koje vi ne mozete da stignete. Imali ste 2 derbija da se "borite" i resite prvenstvo ali je vas cuveni strateg isao na 0:0 , isto kao sto je u Rotterdamu isao na nereseno , neverovatno. Rekao bi covek da radi protiv kluba. Nije Stanoje za Partizan, previse je skroman i omalozava Partizan, a bogami nisi ni ti za PFC
Z

ZikaDobrosavljev

pre oko 2 godine

Ja sto sam prestao da igram fudbal pre 10 godina sam dao vise golova od njega
P

Ponosan Budi

pre oko 2 godine

Momak je zasluzio poziv u Katar! Miljkon kapiten mocnog patlidzana!
P

Psihijatar

pre oko 2 godine

Ako nemaš ništa pametno da kažeš i ako tvoj pokušaj da budeš duhovit izaziva suprotan efekat, mnogo je bolje da se suzdržiš od komentarisnja.

Sakur

pre oko 2 godine

Evo i ja cu da se borim za upola manje para sto vi primate,e sad sto nemam pojma o fudbalu to nema veze bitno da se borim
G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

Ljudi, prestanite vise o parama. Niko vam nije kriv sto ste svorc ili sto zaradjujete manje od njega. Sa ovakvim komentarima samo pokazujete da ne komentarisete uopste sport nego zapravo samo pricate o licnim kompleksima, a da toga nise ni svjesni. Jojic nije u formi. I to je to. Kraj price. Jos jedna jedina stvar koja je vrijedna da se kaze je da ga vase zvizdanje 100% nece vratiti nazad u formu. Tako da na kraju svi gubimo. I mi i Jojic i klub.
B

Br1

pre oko 2 godine

Dodao bih samo, izmedju dva gola u dresu Partizana postigao je samo jedan u karijeri, igrajuci za Amkar protiv Tereka 2016. godine. Miljkonen, vecita opasnost po gol.
G

Golgeter

pre oko 2 godine

Od Ovog je i Nojer vise golova dao