Komentari na vest

Milojević emotivniji nego ikad: Vodi se hibridni rat, biću još žešći ako se nastavi

Š

Šumadijski

pre 3 meseca

Doktore ubacio si im crva da ne mogu da se skinu sa plota. Ako samo nek zevaju u dvorište. Miloje bunker nabio miševe u bunker.
@

@

pre 3 meseca

Tim duplo skuplji uzeo jedan bod u 2 derbija 😂😂😂😂, ma bas nas je unistio
B

B. Grobar

pre 3 meseca

Citam ovde kako gluperde pricaju o tome, da drzava (maltene) sve placa Partizanu. Da sve njih podsetim na izjavu AV: zvezdana dobija pet do deset puta vise para od Partizana. Cak i gluperdama mora da bude jasno, koga drzava placa.
a

asit

pre 3 meseca

od UEFE
B

B. Grobar

pre 3 meseca

Volis da radis ovde.....normalno, posto samo ovde osvajas titule, a na sva druga mesta gde si radio te jure iz kluba. Spremas teren da vam se sude jos 6-7 penala i da vas do kraja guraju ovi sto dele pravdu samo u vasu korist. Placi....placi....bice ti bar malo lakse.
N

Nemanja8989

pre 3 meseca

Ali po strani sve ovo i da imamo protekciju,PA LJUDI GLEDALI STE SVI MEC JUCE,evo da izuzmemo period od kada je Kebin ortak(Severina) dobio crveni,evo da gledamo samo do tada…PA ODVALILI SMO VAS! PA VI NE MOZETE DA SE MERITE PO KVALITETU SA NAMA…Ja znam da vi to ne zelite da priznate,tesko je,6 godina ste iza nas,razumem,ali ako bi ste bili mrvicu objektivni znali bi ste da ste kvalitetom daleko iza nas… I umesto da pljujete na sav glas vasu upravu za ono ponizavanje koje smo vam juce napravili VI SE HVALITE TIM BODOM KAO DA STE USLI U LS?!? Bolesno…Tim ponsanjem samo dajte za pravo onom sto vas je unistio-Vazura da jos dugo ne ide iz fotelje FK Partizan…Ja bih iskreno voleo da se vi otarasite njega i da postanete ponovo konkurent,jer bi bilo zanmljivije i bolje za srpski fudbal,a ovo ovako…Pa vas samo ta protekcija(koju nama pripisujete) i drzi na prvom mestu,kvalitetom niste ni ispred TSC i Cukarickog,objektivomste tu negde 4-5…Tako da,manje kukajte i pozabavite se problemima u svom dvoristu(Vazura,Vucela i ostali),jer dok to ne resite nece vam nista pomoci…A titula ce biti na MARAKANI,JER SMO MNOGO MNOGO BOLJI OD VAS.
S

Smesno.

pre 3 meseca

Da postanemo konkurent, evo u kosarci smo postali konkurenti pa vidis kako se pljuje po Partizanu i po Obradoviću, zamisli tek kako bi se pljuvalo i u fudbalu da Partizan stvarno bude konkurent Zvezdi i da dovodi priblizno igracki kadar kao sto Zvezda dovodi, da na celo Partizana dodje Pedja Mijatović,da Slavisa Jokanović bude trener, ti mislis da nebi bilo pljuvacine po njima.
Z

Zabrinut

pre 3 meseca

Ama covece,iz 2 derbija imate 1 bod,o cemu pricas?????
N

Nemanja8989

pre 3 meseca

Pa takav smo narod,pljuvalo se i pljuvace se uvek…Ali malo je licemerno da tamo gde vam ide(kosarka) se sladite timom,Evroligom,a isti taj SNS(Ostoja je SNS ako nisi znao) i drzava(oprasta se porez,drzavne firme sponzori itd.) daju lovu za to i to je super… A u fudbalu ne ide,Zvezda ima bolji tim,igra Ligu Sampiona,finansiranje je vecinski od para iz LS od prodaje igraca,a vi se raspadate i ne pravite nikakve pare(nema Uefa love,nema transfera) i onda smo mi drzavni projekat,a vi ste jadni namuceni i svi su protiv vas bla bla bla… A u oba sporta trenutno dobijate mnogo vise para od drzave nego Zvezda i jos i kukate? Licemerje ogromno…
g

gost111

pre 3 meseca

naduvani umisljenko pa jos i preti
M

MVPČAČAK

pre 3 meseca

Igrati nerešeno sa ovako jadnim i tužnim PARTIZANOM je bruka i bezobrazluk.Svi dobro znamo o čemu pričam. Sportski pozdrav.
N

Nemanja8989

pre 3 meseca

Glodari napravili pricu koja njima odgovara i to voze…Iako svi mi vidimo kome drzava ulece(sto za struju,sto za licencu UEFA,sto drzavni sponzori itd. itd.),JER VI RODJACI NISTE PROFITABILNI,DA NEMA DRZAVE UGASILI BI STE SE. … A za vase meceve i kako se sude penali,produzavaju utakmice dok ne daju gol,VAR-ovi i ostala muljacina,o tome da ne pricamo,jer da nije toga prvi na tabeli bi ste bili NIKAD’.Ne kazem da se ni Zvezda ne povlascuje(osudjujem i jedno i drugo,jer je to lose za nas fudbal),ali ne moze se pricati o nekome kao povlascenom timu ako je i drugi povlascen…Tako da te fore zaj*bite…Videlo se juce u mecu ko je ko…A Zvezda je pokazala da je za 3 klase bar bolja…Ono je bila viktorija na vasem golu(kao da smo gledali Siti-Sefil Utd.,gde Siti melje i napada a Sefild se krvnicki brani u sesnaest metara),ne znam kako vas nije sramota da se hvalite onom igrom juce i da se radujete bodu kao da ste usli u LS,ali i to je valjda dokaz koliko ste vi slabiji tim od nas. Na kraju titula ide tamo gde i treba da bude,NA MARAKANU.
f

fmnm

pre 3 meseca

Ma da bre,hahahah,biras sudiju,savez,radis sta hoces Partizanu 12 godina vec,pretis sa vrha drzave Partiznau al nama drzava ulece,blama bez
N

Nemanja8989

pre 3 meseca

Pa jel ne ulece? Ko vam je platio struju? Ko vam je platio UEFA licencu? Ko su vam sponzori(ako ne znas ja cu da ti kazem MTS i ZiJin),ko placa plate igracima i ostalima u klubu(da ne poslujete pozitivno mozda?)? A sto se tice sudija? Pa mi svi gledamo izvestaje sa vasih utakmica…Svi mi vidimo kako je “objektivno” sudjenje vasih meceva…Da nije te “objektivnosti” bili bi ste tamo gde vam je i mesto(4 otprilike na tabeli),iza TSC-a i Cukarickog… Koliko ste “jaki” vam je pokazao prvi protivnik gde nema nasih domacih “fer uslova”,Nordsjeland 5-0…Tako da…Da vi pevate zbog ovih uslova jer da su normalni,vi bi ste bili mnogo mnogo losije plasirani…A sa Zvezdom nemate sta da se merite,JER SMO PO SVIM PARAMETRIMA 3 KLASE IZNAD VAS,STO SMO VAM I POKAZALI JUCE,GDE STE SE ZAVUKLI U 16 METARA,BRANILI I MOLILI BOGA DA VAS SPASI,BILO JE POPRILICNO ZALOSNO GLEDATI VAS…Ali eto,radujte se bodu,prvom mestu,jos malo,dok ponovo ne budete iza nas,a BICE USKORO😉 Do tada,radujte se,drago mi je zbog vas,bar malo da budete srecni,pa makar i kratko privremeno,jer 6 godina tugovanja,nije lako…😅
Z

Zabrinut

pre 3 meseca

Koliko.ste bodova osvojili iz 2 derbija? Samo 1. I o kome to vise govori kakav je tim,o Partizanu ili mozda o Zvezdi???
N

Nemanja8989

pre 3 meseca

Alo,momak…Mene bi posle onog meca juce bilo iskreno sramota da pominjem medjusobne duele,bodove ili bilo sta…Toliko ste bili jadni,branili se muceni sa celim timom,viktorije smo igrala ispred vaseg gola,zalosno je bilo gledati vas onako jadne…I slep je video da ste smejurija za nas i da smo 5 puta bolji tim,sto ce se videti i na kraju sezone SA NOVOM TITULOM NA MARAKANI…A ti ako te pali to “1 bod na 2 meca”,super,raduj se😅😅
r

rea

pre 3 meseca

Žestoki SNS momak sa aranđelovačkog asfalta.
N

Nemanja8989

pre 3 meseca

Ko Vucelic i Vazura? Ma nisu SNS,cini ti se😂😂
M

Miodrag91

pre 3 meseca

Koliko nisko moze neko da padne! Pa msm da te se stide i normalni navijaci Zvezde! Podguzna muva, a ne trener, bavi se strukom! I ne brini, bices sampion, to se znalo jos u julu 2023! Ali sebe si sad preporucio za buduceg selektora!
M

MNr1

pre 3 meseca

Ovaj sa ovom bundevom od glave treba da cuti. Kome se pomaze? a ako to ne vidis onda si pravi retard. Gde je crveni za korejca, Severinin crveni ti je ok, jel tako postenjacino? Saldanju ste kljucali u svakom dodiru sa loptom, ama bas svakom. Jeste cz bila bolja, i malo sam razocaran taktikom Duljaja, ali da vi kukate na nesto? Dto se tice suteva i poseda, imali ste i vi protiv MCitija 30 suteva i posed 20-80 i poraz od 3:1 pa ste ga slavili kao da ste osvojili Ls. Pa da iskoristim recenicu ovog vaseg sudije od juce " shut the fcuk up"
T

Tipi cno

pre 3 meseca

Naprednjacki " svi su protiv nas" a mi nevinasca, sta da kazu drugi , manji klubovi , kad vas miniraju
D

Don Vito Corleone*

pre 3 meseca

Milojević se u potpunosti uklopio u slepačku koncepciju Zvezde, gde se slepo forsiraju afričke cepanice za fudbal, a proteruju i šikaniraju mladi školovani igrači iz sopstvene škole! Šta smo sinoć videli od Afrikanaca iz Zvezde?! Samo jad i beda! Ovako ponašanje ovoj neformalnoj grupi koja vodi Zvezdu će se obiti o glavu još jednom u nizu! Forsiranje drugorazrednih Afrikanaca do sada nije donelo nikakvog uspeha Zvezdi! Svako je mogao sinoć da vidi nemoć i neznanje Kange, Nedaje, Brukarija i Olanjike! Hoću u prvom timu da gledam Mimovića, Kneževića, Šljivića, Sremčevića i Maksimovića, a ne ove cepanice za fudbal iz Afrika!
M

Mile36

pre 3 meseca

Imas tim 10x skuplji od rivala, najskuplji u istoriji,svoj stadion, navijace, sudiju koji te gura celi mec, crveni protivniku, ne svira faule rivalu, i ne mozes da dobijes. Pokrij se i bolje cuti
D

Don Kito Kurleone

pre 3 meseca

Gde su sada ljubitelji lkika i dela usporenog 40-to godišnjeg Kange (koji se rodio 4 godine nakon smrti njegove majke)?! Da li su se ti slepci konačno uverili kakav je igrač taj Kanga?!
N

Nele007

pre 3 meseca

Sad je Milojeviću svako kriv, kao vodi se specijalni rat protiv Zvezde, a šta je izjavio posle utakmice protiv TSC, to se ne seća! Dalje, pominjanje sreće je vrlo upitan faktor, a traženje alibija je dokaz slabosti! I pored toga što je utakmica bila dobra, Zvezda igra jednolično, sve joj se svodi na telefonske centaršuteve u kazneni prostor. Gde je kreacija na sredini terena?! Gde su dupli pasovi?! Gde su maldi školovani igrači Zvezde?! Svi su proterani a favorizuju se priučeni igrači iz Afrike! Zahvaljujući priučenim igračima iz Afrike (njih 6), smo u grupnoj fazi LŠ, osvojili katastrofalno 32. mesto, a oni su bili nosioci igre!
I

Istina baš

pre 3 meseca

Grupnu fazu smo završili sa jednom bodom a trebali smo sa više. Finansirala nas LŠ i prodaja igrača. Da nismo možda komšijama trebali da prebacimo deo od toga ? Za rad čega. Pa u Toletovo vreme su se jednom kvalifikovali za lš i završili sa nulom. Koeficient smo mi nabili u najvećoj meri a na konto toga su igrali i ovi klubovi koji sad imaju nešto o poštenju, unapređenju, skraćenju.... Njihov bivši igrač zamisli. Problem nije nastao sad nego pre trideset i kusur godina. Do te utakmice u Bariju komentarisali su pa šta i mi smo igrali a posle se priča pretvorila u mržnju. Komplekse nek leče sami a mi da gledamo samo i samo svoju posla
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Milojević je krivac za neuspeh Zvezde u derbiju! Obilo mu se o glavu slepo forsiranje dokazanih drugorazrednih Afrikanaca! Nedaje, pored gola koji je postigao sa 3 metra kada je bio sam ispred gola, nije iskoristio 5 zicera, a Brukari, igrač vredan 11 miliona po lažnim izjavama Terzića, nije iskoristio 4 zicera. Takođe, katastrofalan na ovoj utakmici je bio izvesni Kanga! Dobronameran savet za mlade igrače Zvezde, a pogotovo za Kneževića, je da idu što dalje od Zvezde i to odmah, jer nikada neće dobiti šansu kod ovog nazovi trenera!
J

Jedina istina

pre 3 meseca

Je da u zadnjih 30 godina,od kada pratim derbije,jedna ekipa nije toliko nadigrala drugu!U svim segmentima igre!!Svaka cast Zvezdo na igri,nije bitno to sto sam zvezdas,bitno je da je ovo tacno,od prve do zadnje rijeci.Da nije ovako,moze da prica samo onaj ko nije gledao juce
B

Banke

pre 3 meseca

Zaboravio si derbi od pre par godina kad niste imali šut u okvir gola, ali ne čudi ti veruješ da ste četnici i da kk zvezda još postoji
k

kalašturac

pre 3 meseca

Teško da ti gledaš 30 god. jer da gledaš setio bi se pre par godina na JNA ista statistika u korist PARTIZANA i jedna poražavajuća stvar tad niste ŠUTNULI U GOL,i meč se završi 0-0.Mi smo bar dali 2 gola sinoć i pored katastrofalne igre.
J

Jedina istina

pre 3 meseca

Odlicno pamtim sve derbije,sve sam ih gledao.I ne,nije ovolika razlika u klasi,u premoci na terenu bila prije par godina.To mozete da se zalite,ali i vi znate sta ste sinoc vidjeli
F

Fantasticna

pre 3 meseca

igra Partizana juce.Hrabro,odvazno napadacki!Tacno se videlo koje prvi na tabeli.Mnogo smo porasli od Nordsjalenda.Ove sudije pomazu Zvezdi da nije njih .......razbili smo Zvezdu juce.Tacno se videlo da je Miloje defanzivni trener a nas Duljaj napadacka zver.Ako sudije ne pomazu Zvezdi bicemo prvaci.Forma nam je u usponu i meljemo.
H

Helsingborg

pre 3 meseca

Javi se kad dobijete jedan Derbi
U

UVN

pre 3 meseca

E moj druže,pa za niste projekat evo ti bar 10 primera pa ti biraj zbog čega ste:gasprom,17 miliona dug banka-oproste,tribina namirena i srecna ali nije to do vas nego preliva,ultra kop,torta rodjendan br 1,čovek sazvao sednicu vlade prvo u rupi pa redovnu,tvorza madjija, dovodite igrače po 2mil. a do juče katanac pretio to su vase legende pričale,razbijena tribina suparničke ekipe da ne bi niko zasmetao u uzitku i razvoju crvene sekte eto jel dosta da shvatis.

Kalčopolista®

pre 3 meseca

Jedino sto je ovde hibridno je tvoja glava! Sa onakvim sudijskim kasapljenjem nisi uspeo da pobedis! Jesi li i dalje umoran od prica o sudjenju?
S

SOMBORAC

pre 3 meseca

Kako brani koa zvezdas svaki predsednika Srbije,neverovatno,kaze pljuju predsednika zemlje grobari,pih,..Pa ordenje svakom treba dati ko je PROTIV nJEga u ova tuzna vremena
.

...opala

pre 3 meseca

vucela i ostoja cigsni , znao sam 💪
P

Preža

pre 3 meseca

Sujetan si, umesto Krasoa ti ubacuješ nespremnog Kataia.
O

Ovaj tip

pre 3 meseca

Milojević se vratio jer nema gde da radi u Evropi. Vratio se da nabije još jednu nameštenu titulu u cv.
D

Dragan Pixy

pre 3 meseca

Tipičan grobar. Glumi žrtvu dva meseca unapred. A prvi na tabeli. Stalno glumite žrtve kako na prljav način došli do cilja. Poznata "igra žrtve".
@

@Dragan Pixy

pre 3 meseca

Niko ne glumi žrtvu. Nego vas brutalno gura zna se ko a vi se pravite da ste pošteni. Pixy kako se potpisuješ seti se kako ste ga pljuvali dok je bio na čelu Saveza. Verovatno si klinac pa se ne sećaš.
Z

Zabrinut

pre 3 meseca

Ljudi,cemu svadja? Pa cilj opravdava sredstvo. Zvezda je osvojila titulu u Bariju tako sto se branila,Olimpik je bio mnogo bolji i da li neko pominje to? Ne,pamti se Zvezdina titula. Grcka je postala prvak Evrope tako sto se svaki mec branila,predju pola 2 puta daju jedan gol i zatvore utakmicu,pominje li neko to? Ne,pamti se da su osvojili evropsko prvenstvo. Tako da,iskulirajte,bice jos derbija,nemojte dozvoliti da vam pune glavu sa glupostima tzv sportski radnici iz oba kluba
h

hagdjska

pre 3 meseca

Nije Olimpik bio mnogo bolji. Pogrešno. Bio jeste za nijansu bolji.
G

Gost1717

pre 3 meseca

Nije Olimpik razbio Zvezdu..bio je bolji i vise napadao, jer je Ljupko bio strasljiv..pa mi smo se nadigravali sa onakvim Bajernom, a da ne mozemo da Olimpikom?! Savicevic i druge zvezde su mogli svakoga pobediti.. Nije ovde poenta sto je Partizan igrao na X, vec sto nije mogao da ostvari posed. tj.da zadrzi loptu i napravi akciju, dugo nemocniji tim nisam video u derbiju. Splet okolnosti je da je ostao X..
G

GeOs

pre 3 meseca

Dobro si se setio da budes zesci. U prvom mandatu si zato i otiso, cutao si i razocaran otisao.
Л

Лаик

pre 3 meseca

Лично сам презадовољан игром Звезде. Ово је управо модел како овај тим треба да изгледа. Што се тиче испуштене победе, па добро то је фудбал. То је на крају крајева дерби. Владану апсолутно верујем. Човек је дошао кад нико није хтео, вратио Европу, вратио трофеје. И што је најважније веру у Звезду.
r

rea

pre 3 meseca

Ispuštene pobede? Kada gubiš 15 minuta pre kraja, ne možeš nikako ispustiti pobedu. Ovo je ispuštena pobeda, isto kao što je protiv Milana ispušten prolaz jer sudija nije pustio "odlučujući korner". Doduše da je sinoć pustio još 4-5 minuta da se igra, ubeđen sam da bi Zvezda dala gol iz kornera, tako da ovog sudiju treba suspendovati pred sledeći derbi, jer ipak nije bilo dovoljno davati nepostojeće crvene kartone, opraštati kinezu crvenu karton, postavljati živi zid na 13 metara od mesta faula, dosuditi 2 faula u korist Partizana za prvih 45 minuta...
Л

Лаик

pre 3 meseca

Реа, ај иди у парк па тамо лај.
B

Baxter88

pre 3 meseca

Ma jadan Partizan, njih drzava ne voli i nista im ne daje i svi ih mrze blablablabla a juce od sredine terena navise 6 nimalo jeftinih stranaca, Zahid, Natho, Goh, Ovusu, Kalulu i Sladjana a na klupi Severina i Kastiljo kao i Kanute! Daaaaa, pa sve se nema love, licemeri!
Z

Zjsjj

pre 3 meseca

Od svih nabrojanih dva su plaćena a ostali došli džabe.To što vi sa pojačanjima od 5 milki ne možete da nas dobijete je vaša sramota
I

Ivan3333

pre 3 meseca

Zahvali se sudiji Pavlu Ilicu sto ste izvukli bod a to lopta nije htjela u go pustite tu pricu. Nije lopta zivo bice pa da oce i nece nego mora da zna da se ubaci. Lazni trener sa laznim uspjesima. Hvala ti Igore Duljaju sto si sa platom od 50 eura stavio laznog tenera na mjesto.
D

DTHHDT

pre 3 meseca

pREDESDNUKU ZEMLJE SE ZAHVALIO NA NEKI NACIN REKAVSI KAKO GA ETO PLJUJU ZLI GROBARI,DEGUTANTNO MU..,SAMIM TIM I ILICU..
@

@333

pre 3 meseca

Smesan si ako mislis da pekar ima 50€ platu...

Fuenlabrada

pre 3 meseca

Trener za domaću upotrebu.
e

etoo

pre 3 meseca

Svako ko voli zvezdu, zna o cemu milojevic prica ta bolesna mrznja i propaganda ,omalovazavanje svake titule svake pobede, dok u isto vreme prave zrtve kako su siromasni sudije ih kradu i ostalo... bolesna vremena
a

apsolutnisto

pre 3 meseca

mrznja Partizana?!!! , ljudi nsest godina za redom ste prvaci , lige sampiona igrate , Partizan bez normalne uprave ,bez prava na fer sudjenja , Zvezdinim vodjama navojaca se daje da grade po.Beogradu tako plus finansiraju crnim parama klub . Predsednik se svadja sa trenerima Partizana . I onda opet izadjete i postavite sudiju, koji vredja igrace Partizana , ali sila Boga ne moli , ali Bog silu ne voli , pozdrav.
#

#p

pre 3 meseca

@apsolutnisto Pa onda oba kluba ne trebaju da postoje. Kad već pominješ Boga, sigurno znaš "ljubi bližnjeg svog". A vi se mrzite i delite. Posle se pitamo otkud toliko podela. Kad smo u stanju da se delimo zbog nečeg totalno nebitnog poput navijanja za ovaj ili onaj klub, što su čudne onda neke druge podele? Što su vam čudne druge nacije koje su nekad bili Srbi?
i

istina.

pre 3 meseca

Svako ko voli zvezdu, zna o cemu milojevic prica ta bolesna mrznja i propaganda ,omalovazavanje svake titule svake pobede, dok u isto vreme prave zrtve kako su siromasni i ostalo... bolesna vremena
k

katkad

pre 3 meseca

Kukaj tvom radikalcicu
k

katkad

pre 3 meseca

Kukaj tvom radikalcicu
z

zvezdas...

pre 3 meseca

Svako ko voli zvezdu, zna o cemu milojevic prica ta bolesna mrznja i propaganda ,omalovazavanje svake titule svake pobede, dok u isto vreme prave zrtve kako su siromasni i ostalo... bolesna vremena
L

Ludilo mozga

pre 3 meseca

Ko postavlja i menja sudije? Ko menja pravilnik u toku sezone o broju stranaca? Ko produžava prelazni rok da bi doveo igrača?Ko ti vodi savez? Ko je postavio VV tandem u Partizan da uništava isti? Ti si trener za domaće okvire u ovoj nameštenoj ligi i ništa više, običan pion lopovčine Terzića. Sa timom od 50 miliona evra imaš šansu da izgubiš prvenstvo, ostaćeš zlatnim slovima upisan ako se to desi a ti trtljaj na konferencijama to što su ti rekli da kažeš uz poseban osvrt na vredjanja, po kojima ste naširoko poznati. Vama poštenima!
l

lazovu jedan

pre 3 meseca

a koliko kosta jsd ako zvezdin kosta 50 miliona? botino
t

trtana

pre 3 meseca

👍
L

Ludilo mozga

pre 3 meseca

@lazovu jedan Svakako manje od ljubimce režima. Zavrsen derbi, sad možeš da se posvetiš volonterskom radu u stranci
j

jbg

pre 3 meseca

Miloje zvani "dva autobusa", priča o bunkeru protivnika. Igrači ti frustrirani zbog hibridnog rata, nedostatka poštovanja i u ovom slučaju nedosuđenih penala. Milije, ne tupi nego radi ono zašta primaš platu. Za tupljenje i mlaćenje prazne slame je zadužen Terza.
S

Sram te bilo

pre 3 meseca

Svrati kod svog drugara Okuke u Dragon pa ću da ti postavim par pitanja...a evo ti ih i ovde da se pripremiš? Ko vodi savez? Ko vodi sudije? Ko vodi Srbiju? Ko odlučuje o sudijama,ko smenjuje,postavlja menja pravila u toku sezone...? I glavno pitanje,ko zove direktore klubova i preti,vređa dok sa tvojim Terzom zajedno gleda utakmice?
n

nije te sramota

pre 3 meseca

Ti znas ko zove direktore klubova? ti?
e

ejjj

pre 3 meseca

ko si ti da mu postavljas pitanja botu?
S

Sram te bilo

pre 3 meseca

Da JA ZNAM ko zove svog advokata kojeg je postavio u Partizan!!!!! A botove vidimo,3 ista komentara i 3 različita NICK-a! A ja ću i da ga pitam kad ga vidim tamo,ne brini😉
@

@sram

pre 3 meseca

Evo odmah se uplasio tebe i tvojih pitanja... Ti ces negog da pitas, u svojoj kuci te niko ne oita za misljenje... 😂
S

Sram te bilo

pre 3 meseca

@sram Pa ne treba da se plaši,niko ne preti,treba samo da odgovori na ta pitanja ako je čovek! Mada mislim da je on ovo MORAO da kaže! A ti legendo vidi u tvojoj kući ko se pita,za mene ne brini junačino😉
p

pavle pavle pavle

pre 3 meseca

uz 25mil jos vam trebao i sudija…
Š

Šta, života ti

pre 3 meseca

Njake ovaj? Nema pobede, pa kreće lupetanje...
T

Topolcanin

pre 3 meseca

Rekao vam covek lepo, Bog silu ne voliiiiii 😂
h

hocemo dva penala za zvezdu

pre 3 meseca

nije mu dosudjeno dva penala i odmah plakanje
b

botino

pre 3 meseca

plakaces ti na kraju sezone
i

i ti i duljaj

pre 3 meseca

Ste upleli prste u zaveru. Vrv cemo za koji mesec cuti da je bila neka uplata (tamo neki Kipar), x-xi3+.Najveca kvota koja moze da bude, narod srećan, puno golova. Ne mogu da se otmem utisku da u nasoj drzavi, sa ovakvim predsednikom i predsednicima oba nasa najveca kluba koji su ortodoksni lopovi (po faci im se vidi i jednom i drugome), nije moguc ovakav scenario... Kvota je bila preko 40, a narod zadovoljan, adzepovi puni, sto je ovim sljamovima najbitnije. Mnogo mi to smrdi
O

Oskar 1

pre 3 meseca

Ovo što je Partizan "igrao" je najveća sramota u istoriji derbija! Ono što je Aranđel Stojković radio je za Hag ( a Duljaj zadovoljan i ne menja ga na pol) !!!! Sve je bilo spremnk za feštu,da nam napune mrežu,prepustio im Duki Ketin igru,pustio da se šetaju po našem šesnaestercu kao na korzou...u poslednjih 20 derbija nam nisu napravili ovoliko šasni kao sinoć,i nekima to super????

Bojank91

pre 3 meseca

bato ti izhleda nisi gledao utakmicu. Zvezdine šanse su bile takve da je lakše bilo dati gol nego promašito
P

Polupani

pre 3 meseca

Žika kaže dok smo gi jeli crevca na žar fa uvezda gi potrošila desetone milijoni od državu i ne može da ga pobedi decetko vani Partizan zato od tituli nema ništa
b

botu

pre 3 meseca

leci se
1

12345ss

pre 3 meseca

KAD NE POBEDIS OVAKA NIKAKAV FRANJEVACKI KLUB ONDA I NE ZASLUZUJES TITULU.
G

Gost Djape

pre 3 meseca

Ajde ne talasaj, nikada nisam video da je neko u fudbalu imao vise srece nego Partizan. Pa oni su 4 puta presli polovinu igralista a lopta im se u odbrani lepila za nogu, nije mogla da udje, kao da je gol bio uklet. Svaka cast nasim igracima na igri, mozda malo od prevelike zelje Kangi i Mijailovicu je popustila koncentracija, njih dvojica su krivi za golove koje smo primili.
F

Familija

pre 3 meseca

Igrali smo dovoljno dobro i hrabro za pobedu nerešen ishod ništa loše niti strašno ovo nije finale i utakmica gde postaješ šampion posle 90 minuta ovo je maraton kroz koji ćemo mi proći prvi OPET KALEMEGDAN idemooooooooo ciganiiiiiiiiiiii
p

pazi molim te

pre 3 meseca

nikakav sa 11 stranaca....
B

B. Grobar

pre 3 meseca

Pa ne mozes da zaluzis titulu u Srbiji. Mozes u Albaniji, gde treba da se takmicis, posto si iz Albanije.

Milos Bozic

pre 3 meseca

bila je bolja...komentator totalno pristrasan ( u najmanju ruku)...sistem je na strani zvezde...sramotno je da sa ovom ekipom zvezda ne pobedi Partizan...država je sve uložila u ovu zvezdu i nije uspela da pobedi ovakav tužni Partizan i to je poraz sistema...
a

ala lazete

pre 3 meseca

Znaci pare od Lige sampiona karata ,prodaje igraca to je drzava dala pare?
k

koga lazete vise

pre 3 meseca

Ahahah grobarske lazi i spinovanja,pa da kada prodamo igrace to je drzava dala pare ,more mars
D

Djalmninha

pre 3 meseca

Pitanja za Miloja , ko je pred derbi promenio presednika sudijske organizacije? Ko bira koje sudije neće i koje sudije hoće da sude? Od 12 sudija iz prve lige koje tri sudije su iz istog mesta kao i predsednik jednog kluba? Ostalih 9 ima ostatak Srbije a taj predsednik je trojicu progurao iz jednog vojvodjanskig sela? U čiji klub je predsednik države pravio noćne sednice i menjao uprave? Koji klub ima najviše dosuđenih penala u evropi u poslednjih 10 godina? Navijači kog kluba dobijaju milionske poslove od države ? Na utakmicama kog kluba var ne radi po desetak minuta? Može ovako u nedogled a i nemojte sad tole Tadić i ostalo jer odmah da odgovorim u vreme Tolera svaka titula se resavala u derbiju a u vreme Tadića ste dobili gasprom
V

Vračar

pre 3 meseca

Ma sve ti verujemo.
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

ne rece kolko je bilo auta !!haha i dalje smo prvi pa nek on prdi i dalje. Danas najbitnije da udje u bulju huliganima jer oni vam vode klub . Idi bre radi sa timom sutiranje pusti predsednika, optuzbe, strumfove, plutona ...
P

Prijedor

pre 3 meseca

Biće još žešći. Evo umrli smo od straha. Jeli ti govor pisao direktor. Ti samo ovdje možeš biti trener i osvojiti nešto.
B

Bok

pre 3 meseca

Protiv vas da neko vodi rat. Pa jedan vam direktor aboliran, a ovaj drugi, malo zastarilo, malo nema dokaza. Niko to ne radi dobro kao oni. Mi smo za njih u tome amateri, a ti si smešan. Bolje da radiš na realizaciji, a i odbrana ti je šuplja. 2 derbija, 4 šanse, 4 primljena gola.
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Miloje je 100 posto upravu. Orkestrirano se vrši pritisak iz dana u dan od početka svake sezone, svaka Zvezdina pobeda je nameštena. Kada oni dva puta u nizu od 0:2 pobedjuju 3:2 penalima i golovima u 95+ onda je sve ok, da ne nabrajam ima još primera. Koliko ide njihova bolest govori to da su umislili da je Duljaj Zvezdin čovek i da sabotira namerno partizan. To ih je ubedio Željko Pantić. Neki lik dole u komentarima kaže da je Duljaj namerno iz igre izvukao tri najbolja njihova igrača kako partizan ne bi dao i treći gol i pobedio, koja je to šizofrenija, to je za hospitalizaciju. Jednostavno treba ih ignorisati, što više kmeče i kukaju, nama treba da bude draže. Posle utakmice sam ostavio nekoliko komentara gde sam napisao kako će Zvezda osvojiti titulu na ovaj ili ONAJ NAČIN, namerno sam rekao na ONAJ NAČIN zbog njihove histerije i pritiska, i odmah su se šarani upecali i njih deset mi je odgovorilo kako ja priznajem da titule osvajamo na ONAJ NAČIN. Jednostavno samo ignorisanje, neka kmeče. Što se tiče same utakmice, ovo je da se krstiš. Zvezda je mogla da postigne 7-8 golova, ono je neverovatno. Nekoliko puta prečka, nekoliko puta stativa, tri puta su vadili loptu sa gol linije, u prvom poluvremenu Bukari sa tri metra promašuje loptu na prazan gol itd itd itdddddd. Oni su tri puta šutnuli na gol i dali dva gola posle dve neverovatne greške Mihailovića. Svi smo videli razliku u kvalitetu, celu utakmicu smo igrali na njihovoj polovini, 72 posto posed lopte, 29 šuteva od toga 12 u okvir gola, skoro 10 stopostotnih šansi itd itd itdddddd. Mukice se raduju ovom bodu kao da su osvojili ligu šampiona. Ima još da se igra, videćemo...
S

Smislov

pre 3 meseca

Ti ko i onaj što je na tv svaki dan. Biće teški pregovori, i biće veliki pritisci, a kada se vrati kaže da je tamo vikao na njih i da ih je pobijedio sa 5-0. Pusti priču.
S

Slaba odbrana

pre 3 meseca

Don Vito Corleone'-Smiri se pozliće ti i šta ćemo onda bez tebe.Davno je prošla utakmica,pre 6-7 sati šta sad imaš komentarisati,ostavi nešto za sutra...
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

ne vrsi se pritisak vec sa javno izjavljuje vidjenje realnosti . Onaj vas jos nije jos osudio huliganski napad na ljude ispred hale protiv Zalgirisa
D

Djomla Bg

pre 3 meseca

Dobro ignorises sa ovim kilometarskim komentarom i tih nekoliko jos koje si ostavio..
B

B. Grobar

pre 3 meseca

Dona Vita, ajde ti lepo na sred sela i sa tvojim istomisljenicama, produzite da "strucno" razglabate stanje u Srbiji, globalnu politiku, izbore u SAD, rat u Ukrajini......batali ti komentarisanje ovde. Nije ovo za tebe. P.S. a mozes sa ostalim babama iz sela, da otpevate prelepu srpsku pesmu, Selo moje zavicaju mio.
V

Vamos

pre 3 meseca

Sastavi recenicu Miloje pa da pricamo… Kazi je li bio drugi zuti karton?
J

Jadnici grobarski

pre 3 meseca

Jel omalovazavate svaku zvezdinu pobedu? Sta je Milojevic pogresno rekao?
s

shommyka

pre 3 meseca

Ajde ne prdi.isto radite i VI samo uz obilatu pomoc sudija.
Č

Čekaj

pre 3 meseca

Milojević se bavi ko će sta da kaze po portalima, i ko ce sta da komentarise, pa on onda nije pod libelu, smeta mu sto ce neko nesto da napise da li je namestena ili nije titula, mislim smesno, poenta je ovoga sto on prica da se osigura ako kojim slucajem ne osvoji titulu, da ima alibi da se vrsi neki pritisak.
d

dr finansija

pre 3 meseca

ser miloja pusti vodu kad zavrsis i ostavi fen da radi
S

Slaba odbrana

pre 3 meseca

Sve na stranu Miloje,nego kako čoveće si ispustio 8 bodova prednosti u Kiparskom šampionatu.A kad su navijači na treningu zavrtali uši,nisi se hvalio,pripazi se i ovde znaju biti nezgodni kad ne dobiju šta požele...
I

Idi begaj

pre 3 meseca

Ili kako je ispao od Veleža iz Mostara. Klark Kent u misiji odbrane predsednika. Fuj. Bolje da nauči da se ne oblači kao huligan.
p

patuljasti zlotvor

pre 3 meseca

miloja se vratio u ritam ,vec posle prvog neuspeha on prica o baba vangi, kosmosu, lakiranim noktima i svemu samo ne prica o suterima iz svog tima koji su danas promasili planetu
T

Tubeki

pre 3 meseca

Srpski fudbal a stranci
P

Pozdrav iz Frankfurta

pre 3 meseca

Skupite se sutra u podne pa dajte treći gol!Lopovi ciganski
U

UJKA MITKO

pre 3 meseca

Navijaj ti lepo za Ajntraht a naša dešavanja ostavi za ljude koji žive i rade u Srbiji, jel jasno Dojče grobaru ?
F

Forever Young

pre 3 meseca

Hrvatu, ti Frankfurt nisi video ni na tv.
A

Acke.

pre 3 meseca

Zvezda je veliki klub imaju legende i to dosta, Sekularac, Rajko Mitić, Piksi, Jugović i tako dalje, ali sa ovakvim izjavama Milojevića i Spajića ona postaje sve manja, i manja,ovakve izjave nikad niste mogli da vidite od Zvezdinih velikih i najvećih aseva.
d

dr finansija

pre 3 meseca

danas ti je najbitnije uci u zicugu huliganima . To te drzi , sto si bezobrazniji,vulgarniji,prostiji to si stabilniji u fotelji -klupi .
N

Nickcdn

pre 3 meseca

Сви су они исти, само су ок када су први, тада гпуме праведне и поштење.
V

Vodi se

pre 3 meseca

Sta se vodi i gde se vodi, lupas ko otvoreni prozor, radite sta hocete, smenjujete sudije,birate koji sudija moze, a koji ne moze da vam sudi, odlazete derbi 2 meseca,pa sta jos hocete da uzmemo jos sami sebi da dajemo golove da bi vi bili zadovoljni.
H

Hibrid ti

pre 3 meseca

na ramenima i to poveci,a prilicno prazan.
n

nema ti pomoci

pre 3 meseca

ti napaceni stvore botovski
a

ajde

pre 3 meseca

ostavi botino jos 100 komentara
O

Od mene

pre 3 meseca

Gde je zapelo Kent!!!!!!!! No penalty no party
e

etoo

pre 3 meseca

boli ih istina milojevicu, lazu i manipulisu spinuju
e

exe

pre 3 meseca

boli ih istina milojevicu, lazu i manipulisu spinuju o tome je i grof pricao...
V

Vladimir8

pre 3 meseca

Kakve veze ima što je bio bunker. Pišu se bodovi. Grci sa bunkerom postadoše prvaci Evrope, a mi sa željom za lepotom, ne možemo prvi krug da predjemo, ako se igde plasiramo. Igraš onako kakvi su ti igrači.

nobino

pre 3 meseca

pa to je i rekao kao odgovor na pitanje novinara

nobino

pre 3 meseca

pa to je i rekao kao odgovor na pitanje novinara
e

etoo

pre 3 meseca

boli ih istina milojevicu, lazu i manipulisu spinuju
e

etoo

pre 3 meseca

boli ih istina milojevicu, lazu i manipulisu spinuju
e

etoo

pre 3 meseca

boli ih istina milojevicu, lazu i manipulisu spinuju
e

etoo

pre 3 meseca

boli ih istina milojevicu, lazu i manipulisu spinuju
e

etoo

pre 3 meseca

boli ih istina milojevicu, lazu i manipulisu spinuju
S

Sta, sta

pre 3 meseca

Kukas ko neka cava, biću jos žešći, budi prvo sportista, niste imali sreće da postignete gol vise i to je to, a ti ko neka cava al te to malo hvata strah da, ne izgubis titulu kao Grof, ne brini se pa veliki sportmen Terza kome Partizan nije konkurenciju, rekao da ce dugo da budete sampioni, ajde opusteno sta si zapenavio ovoliko.
b

baradja

pre 3 meseca

Da li zvezda može dobiti neki meč bez penala?,NE ! Nije pomoglo ni isključenje bez razloga... Ne morate plakati devojčice,imajte makar malo dostojanstva, čestitslajte rivalu
U

UJKA MITKO

pre 3 meseca

Pa čestitao je partizanu fantastičan bod, kao da ste igrali protiv Liverpula na Enfildu, vi ste verovatno prezadovoljni igrom i rezultatom
N

Ne bih ni komentarisao

pre 3 meseca

da nema lika pod nikom - oni su bolesni- koji ostavlja 4 komentara jedan za drugim. I taj kaže nekome da je bolestan?
o

oni su bolesni

pre 3 meseca

Sta reci o navijacima kluba koji i svog trenera optuzuju da prodaje utakmice, evo sad na derbiju da je namerno izvukao tri igraca, teska bolestina
@

@@@@

pre 3 meseca

Dok vam nije došao ONAJ što se odaziva na OSKAR niste znali gde je levo. Milojeviću "nije jasno"
o

oni su bolesni

pre 3 meseca

Sta reci o navijacima kluba koji i svog trenera optuzuju da prodaje utakmice, evo sad na derbiju da je namerno izvukao tri igraca, teska bolestina
o

oni su bolesni

pre 3 meseca

Sta reci o navijacima kluba koji i svog trenera optuzuju da prodaje utakmice, evo sad na derbiju da je namerno izvukao tri igraca, teska bolestina
o

oni su bolesni

pre 3 meseca

Sta reci o navijacima kluba koji i svog trenera optuzuju da prodaje utakmice, evo sad na derbiju da je namerno izvukao tri igraca, teska bolestina
o

oni su bolesni

pre 3 meseca

Sta reci o navijacima kluba koji i svog trenera optuzuju da prodaje utakmice, evo sad na derbiju da je namerno izvukao tri igraca, teska bolestina
o

oni su bolesni

pre 3 meseca

Sta reci o navijacima kluba koji i svog trenera optuzuju da prodaje utakmice, evo sad na derbiju da je namerno izvukao tri igraca, teska bolestina
o

oni su bolesni

pre 3 meseca

Sta reci o navijacima kluba koji i svog trenera optuzuju da prodaje utakmice, evo sad na derbiju da je namerno izvukao tri igraca, teska bolestina
o

oni su bolesni

pre 3 meseca

Sta reci o navijacima kluba koji i svog trenera optuzuju da prodaje utakmice, evo sad na derbiju da je namerno izvukao tri igraca, teska bolestina
K

Kon

pre 3 meseca

@Oni su bolesni. Ko je bolestan? Nije lepo biti lud a da ja to ne znam.
m

merllin_pfc

pre 3 meseca

Ma sta rece moj Miloje. Smeta ti to sto cijela Srbija vidi. Bruka od drugog zutog za Severinu. Niko nesmije ni da spomene faul Hvana nad Caluluom. Arena isijejekla to kso da se nije ni desilo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
K

Kup

pre 3 meseca

E moj treneru, shvatio si da samo ovde možeš biti trener... Ili na listi za poslanika, pa već krećeš sa kampanjom...branim, nudim se... Što sebe guraš u blato, ostavi to Terziću, Vazuri...
r

reci nam

pre 3 meseca

kako vas razbi taj koji sano ovde moze biti trener?
Z

Zabrinut

pre 3 meseca

Ma u pravu si,jos jedan crveni i mozda jedan penal i pobedili. Kako te bre nije sramota sa tom izjavom,igrate na svom terenu,imate 5 puta skuplji tim,sudija navlaci za vas i sta ste uradili??? Nista,jedan bod u 2 derbija.
l

lazes bre

pre 3 meseca

Samo ti lazi da je zvezdin tim 5x skuplji samo ti lazi
B

Boktepita

pre 3 meseca

Sto nisi polusocsa dovedes malog Milosevica,
S

SilverSurfer

pre 3 meseca

Šta bre ronzaš? Šta je trebalo da kažu Krasnodar, Salcburg ili Kopenhagen? U Kelnu jedan šut, jedan gol dok su oni pogađali stative i prečke. Ne može se stalno drugovati sa srećom. I ona promeni stranu. Zvezdi se danas dogodilo ono što se desilo tim klubovima. Sreća je bila na drugoj strani. Ali, sve to jeste čar fudbala. Ne pobeđuju oni koji imaju više šuteva ili loptu u nogama nego se broje golovi. Derbi nije bio loš. Možda i najbolji u poslednjih desetak godina. Čim nema seckanja igre nekakav fudbal i može da se vidi. Na kraju samo ostaje da čujemo kakvu zaveru će da skroji Jehova pa da se spusti zavesa na ovaj derbi.
S

Sima Arauho

pre 3 meseca

PA JEL IDES TI KOD TERZE U KABINET?!JEL IMAS OCI DA VIDIS SLIKE NA ZIDU?!STO NISI OSTAO U INOSTRANSTVU AKO SI DOBAR TRENER?!
M

Muskimuski

pre 3 meseca

Lojemi kako stojis sa isterivanjem iz klubova iz Kipra i iz Grcke? Tamo kazu da si trenercina.
U

UJKA MITKO

pre 3 meseca

Isto kao u košarci veliki general Dulo. Eno u Moskvi ulicu nazvali po njemu, sad će i bista
V

Visente Del Boske

pre 3 meseca

Ja sve mogu da razumem,ali ubacivanje Kataija u igru koji hoda kao prebijena macka kada se juri pobeda to ne mogu,umesto da je igrao Kraso koji zna i da ga da i da asistira,ne razumem zasto ga miloje ignorise i neda mu da igra.
Z

Zabrinut

pre 3 meseca

Trebali su da puste Zvezdu da pobedi,samo da ne slusam kako.kukaju svaki dan.
@

@ssss

pre 3 meseca

Ovaj kao da nije iz Srbije!Pravi se da je francuska sobarica!
0

011

pre 3 meseca

Covek vodio par utakmica Zvezdu i vec poceo da place... Neverovatno. Druze treneru,pravo pitanje za tebe kao trenera je zasto tvoj tim koji je pet puta skuplji od Partizanovog ne moze da pobedi na domacem terenu i sa domacim sudijom? A ove alibi price i ovo kukanje je sou. Samo se brukas.
l

lazovcino

pre 3 meseca

Kako si to izmerio da je neko 5x skuplji???
G

Gnjatić Pavilljoni

pre 3 meseca

Ko ti drma kavez? Sta je ovime hteo da kaze? Zasto sve uvija, sve nesto izokola… tebra ako imas nesto konkretno ti reci ako nemas nemoj pricati suplje price i traziti alibi. Imao si posed, suteve u okvir ali jalovo ti je to. Nisi pobedio i ovi su i dalje prvi. Pozz
G

Gost9

pre 3 meseca

Trebalo je da prime 5,6 komada,minimum,odrali smo ih.
@

@@@@

pre 3 meseca

Zvezda posle 2012: 1.igra Ligu Šampiona pre toga nije. 2.prezimila u Evropi nakon 2012 3.dobila 50 000 000€ budžeta 4.uzela lš u vaterpolu 5.osvojila Jadransku ligu i zaigrala EL. Miloje to "NE VIDI"?
L

Lazovu botovski

pre 3 meseca

Kakvih 50 milina sta ti buncas bre lazovcino?
@

@@@@

pre 3 meseca

@Lazovu botovski 1.nisam bot. 2.to ti raspravi sa dr ekonomskih nauka iz lovćenca.
V

VOLIM PARTIZAN

pre 3 meseca

Ispucao covek u prvom zvezdaninom mandatu svu srecu sveta, za tri naredna zivota... i sada pocinje nerviranje...:):):) VOLIM PARTIZAN
m

mesina

pre 3 meseca

To je onaj ,,gospodin" koji je posle derbija na JNA tvrdio da je lopta presla liniju,iako je bio udaljen 70 metara ukoso.Obraz đon.Cim nema penala,odmah kukanje.
Z

Zvezdas!

pre 3 meseca

Dzaba lazi grobarske sve ce se videti u buducnosti koliko su jaki , ako i otmu nezasluzeno ovu titulu videce se u evropi .
u

u Evropi

pre 3 meseca

I u utakmicma koje ne mozete namjestiti ove godine imate skor 0-2-6.....ostale razbijate nema sta..
R

Realan 2

pre 3 meseca

Mozda su miloju rekli imaces na svakoj penal I crveni za protivnika, samo cepaj... A veceras bez penala uze samo bod... Ima logike da bude ljut...
G

Gostgost

pre 3 meseca

Pa nemoj istinom na njih Miloje, ne vole oni to! Ipak istina najviše boli!
I

Istina i

pre 3 meseca

neko na bilo koji nacin povezan sa crvenom ljubimicom,ne idu u istu recenicu.
g

glavati

pre 3 meseca

lazov. Kako znamo da laze ? Mrda usnama dok prica.
I

Istina i

pre 3 meseca

lazni klark kent, ne idu zajedno u istu recenicu
g

glavati

pre 3 meseca

emotivni lazni klark kent...sve mu suze cure niz ledja hahahaha,sve malim slovom,namerno,svakom po zasluzi.
R

Realan 2

pre 3 meseca

Smene lika iz sudijske komisije, izminiraju najboljeg srpskog sudiju, ubedljivo najskuplji tim... Sta Jos treba? Terza da sudi treci derbi?
D

Delegat

pre 3 meseca

Bolje da je Terza sudio. Realno
P

Previse ste povlasteni

pre 3 meseca

Eto nesto malo vam se pomaze 5 penala za Zvezdu na 3 utakmice od kojih 3 na rezultatu 0:0 koji su svi problematicni (Djiga igra glavom na zemlji protiv Pazara i od njega opasna igra, sudar igraca glavama protiv Cuke, protiv TSC-a nema kontakta Vulica sa Kangom i slucajan kontakt sa loptom kad je pao na zemlju), protiv Partizana izmisljen crveni karton Severine koji propisno gradi loptu i igrac Zvezde mu dolazi sa ledja cak i cuveni i deklarisani cigan Jokic priznaje da nema crvenog kartona i ti Milojevicu bez imalo srama kazes da vam se ne pomaze. Kazu Partizan dao slucajne golove a Zvezda oba bez akcije posle kornera prvi slucajni odbijanac a drugi slabo markiranje stopera Partizana, ako je prvi gol crno-belih slucajan drugi je majstorska akcija iz kontre i realizacija za udzbenike, bila je jos jednom slicno kad je spasio Spajic i sut glavom Markovica i vi pricate o vasim akcijama i sansama sve stihijski i a silu ako ne racunamo poslednjih pola sata kad vas je sudija posteno pogurao da stalno napadate sa igracem vise.
P

Prelepo

pre 3 meseca

je bilo gledati ovoliku dominaciju fudbalera Zvezde.90 minuta bunkera tj autobusa parkiranog na Rajku je nesto sto davno nije vidjeno na derbiju.Drago mi je zbog komsija sto su konacno shvatili da protiv Zvezde moraju ovako.Golman je lezao 15 minuta i svaka cast sta je branio a tacno je znao kad treba da se prevrne,igrac utakmice.
d

da je iskljicio

pre 3 meseca

korejanca gledao bi ko.sr izlezava..najbolji igrac zvezde je ilic perfektno je povezao redove..igrao je kao zidan.-cavi..mesi ..-iniesta u nsjboljim danima..
S

Slaba odbrana

pre 3 meseca

Prelepo-Još je lepše bilo videti kako Partizan vodi sa 2:1 i Duljaj brže bolje izvodi trojicu najboljih igrača da ne daju slučajno još koji gol i to je bilo malo,pa još crveni,pa nadoknada 8 minuta,ma milina...
M

Mora, mora

pre 3 meseca

Protiv pijanih milionera najskuplje Zvezde u istoriji, ali ne brini u Humskoj nećete imati pomoć sudije da onako kasapi igrace Partizana.
P

Prelepo je

pre 3 meseca

bilo gledati kmecanje ove dvojice dzibera, posle utakmice.
K

Kriptonit

pre 3 meseca

Sa vecerasnjim izlaganjem zasluzujes ministarsko mesto.Jos da iznese tortu sa brojem 1 kao Bajko
T

Tako je Miloje

pre 3 meseca

Ja kao Grobar nemogu da vjerukem da vi mozete toliku nepravdu prema vama da trpite...Hajde da mijenjamo sve u drzavi ...u fudbalskom savezu ...u sudijskoj komisiji ....u Gazpromu ...imas nasu punu podrsku ....stvarno je tesko gledati vas tako potlacene
n

necemo da se

pre 3 meseca

ne damo vam ni terzu ni kokezu ni babarogica ni mrakica..
B

BokiUSA

pre 3 meseca

Ne mlati covek je izmedju removal lepo rekao sve. Pravi se Hayabusa kako smo gurani a danas nismo pobedili... da smo gurani bilo bi koji penalcic I vi bi plakali ko deca
A

Ajde ovako...

pre 3 meseca

Da vi dozivite da igrate sa juniorima kosarku i da dozivite da u fudbalu grobosu igrate sa nekim igracima koje jedva placate i dovedete ih a da niko nije cuo za njih plus da nemate za šampon! E toliko o tom tvom tlačenju! Mnogo ste bre grobosu nerealni!
@

@@@@

pre 3 meseca

Čekaj ozbiljno sad. Milojević "ne primećuje" favorizovanje Zvezde od 2012 u svim sportovima ??
k

klark kent

pre 3 meseca

a ko je favorizuje?vojvodina je prvak u rukometu..a novi beograd u vaterpolu..
M

Ma vidi

pre 3 meseca

nego o cemu bi ti pricao...Parama...sudijama....penalima...porazu I nerjeseno sa Partizanom ove godine ...Ovako je lakse
m

molim?

pre 3 meseca

Razumem Miloja, ali generalno, treba se okrenuti nekim drugim stvarima. Prvo, čestitke na postavljenoj igri, odavno nisam video da imamo glavu i rep, da dominiramo i držimo situaciju pod kontrolom. Realizacija je problem, prosto je neverovatno šta se sve promašilo, i večeras, i protiv Bojsa. Drugo, ekipa je energetski, trkački izgledala perfektno. Svaki duel muški, sa htenjem, zalaganjem. Samo da se nastavi ovako, nema zime, ovi su se sad provukli. Treće, pohvala za izvlačenje Kange, imao sam osećaj da bi dobio drugi žuti da je ostao još 5 minuta na terenu. Međutim, izvlačenje Ivanića (jedino ako nije mogao više) i uvođenje Kataija je bio promašaj. Ne znam zašto Kraso nije ušao, mislim da bismo bili bolji. Četvrto, posle 2:2 i sa igračem više, trebalo je da izvede Bukarija jer su igrali bunker, morao je da uđe Sremčević. Veća verovatno ća bi bila da guramo jednu loptu u gol. Sve u svemu, još smo u igri, čini mi se da napredujem iz utakmice u utakmicu protivnika ne bih komentarusao, nisu za komentar.
D

Delegat

pre 3 meseca

U pravu su baš Napredujete ono baš baš brže, bolje, jače.. Napredujete godinama..
S

Srbenda 77

pre 3 meseca

Nemoj se miloje praviti grbav,80% ljudi nije znalo za koga je sudija sudio faul,a on isključuje severinu, pa to ti licno ne bi sudio drugi žuti
C

Crni Miloje

pre 3 meseca

Da ti nisi povjerovao Terzi Madjiji da vam mi nismo konkurencija ??? Pa on uvijek laze...priznaj da si nasjeo...
i

ime gosta

pre 3 meseca

daj ne seri druze niste dobili ekipu koja igra protiv sebe bukvalno
S

Svaka cast Miloju!!!

pre 3 meseca

Upravo tako, kad partizan pobedi stvara se slika o herojima koji svojim nadljudskim snagama uspevaju da pobede drzavu,svemirce, galaksiju, a kad izgube, zna se, ti superheroji nisu krivi, a to sto u sustini prime 10 komada od jednog Nordsjalenda, nema veze, i za to je neko drugi kriv...
L

Lepi mica1

pre 3 meseca

Jedine 2 utakmice sto ne mozete namestiti vi ne dobijete nijednu😆😆posle titula nije namestena😆😆😆i to nam kaze fenjeras lige sampiona😆😆😆
e

eto klalk

pre 3 meseca

protov tsc dva prnala..cuke db va pazara jedan .da nije bio partizan veceras bio bi.makar jedan..vazura lopove
Z

Za nik Lepi Mica1

pre 3 meseca

Druze to sto ste svu srecu svemira iskoristili danas pa vam Zvezda nije dala minimum 5 nece biti svaki put tako!
P

Pa niste dobili

pre 3 meseca

Zato sto bog silu nevoli....a to da ti volis da radis ovdje je zato sto samo ovdje I mozes da radis ...svuda drugdje te najure posle mjesec - dva.....Trece niko ne omalovazava vase rezultate jer vi nemate rezultate ....
K

Koliko ste besramni

pre 3 meseca

Mi nemamo rezultate sa ovolikim koeficijentom u evropi???
a

ako su ruze, procvetace...

pre 3 meseca

ovaj bi osvojio i ligu sampiona samo da moze da ponese i zvezdanesterce iz nase lige, al jbga zvezdanesterci nemaju roming.
G

Grobarske lazi...

pre 3 meseca

Dok je partizan osvajao titule 6x za redom, sve je bilo super ali ako zvezda zeli da osvoji titulu e to je onda severna koreja... to su ti bolesni spinovi
@

@

pre 3 meseca

Znaci Partizan je osvojio posteno titule? Koju je titulu Partizan posteno osvojio? Posto Partizan spinuje, i govori da Zvezda sve sto osvoji je namesteno, da li to znaci da Zvezda Partizanove titule priznaje kao postene?
D

Da, da

pre 3 meseca

Dok je Partizan osvajao titule i igrao lš podjednaki su bili budzeti, igrači slicnih kvaliteta, sada imas da Zvezda ima 3 puta veći budzet i 3 puta skuplje i bolje igrače, i opet neka kuknjava.
S

Saša_PFC

pre 3 meseca

Milojević bi mozda bio i dobar trener da u karijeri nije imao rezultate kao sto ih je imao.Samo da podsetim sve...Milojevic je osim u C.Zvezdi svuda dobio otkaz gde je radio zbog losih rezultata ili je sam podneo otkaz iz istog razloga.Kako je uspeo u C.Zvezdi niko sa sigurnośću nemoze da potvrdi...imao je neki rezultat u domacem prvenstvu sto zbog nacina na koji je dolazio do njih baca ogromnu senku.Medjutim te rezultate u domacem prvenstvu su potpuno obrisali rezultati koje je napravio u Evropi.Nazalost bas dok je Miloje bio trener C.Zvezda je dozivela najteze poraze u istoriji kluba...cak i nacin na koji je dolazio do tih katastrofalnih rezultata je zapanjujuci da je i dalje ostajao na klupi C.Zvezde.Zasto Miloje ima nadimak BUNKER...zato sto je iskljucivo defanzivan trener a tog rada su vidljivi rezultati gde klubovi su se grcevito borili za opstanak a dok je bio trener C.Zvezde u Evropskim utakmicama njegov tim je imao posed lopte 20%-25%,zavrsavali su utakmice bez suta ka protivnickom golu,gubili su od timova koji su igrali sa omladinskim sastavima i naravno porazi 0:6-1:6-0:5.Kao da je bio madjionicar pa ostajao na klupi C.Zvezde...
.

.....

pre 3 meseca

@Da, da Kakvi tadašnji podjednaki budžeti kad Zvezdu tada od igrača nije tužio samo onaj ko nije hteo? Zna se kako ste vi osvajali te titule. Sklanjalicama. I onda vi pominjete Boga i neku vašu pravdu.
Z

Za nik Da da

pre 3 meseca

Sine jesi ti juce izasao iz pelena? Koji su to budzeti bili podjednaki? Neka te prvo mama i tata nauce da dok je Partizan igrao LŠ...igrao je tako sto je sve krao,svi klubovi u Srbiji su bili na egzistenciji opstanka ukljucujuci i Zvezdu zbog drzave i ljudi koji su tlacili Zvezdu i sipali sve u tu crno-belu sektu zvanu Partizan! E to je bilo tlacenje a ne ovo...prvo obrisi sline i dupe pa onda progovaraj!
D

Da, da

pre 3 meseca

@..... A Partizan je toliko bio bogat kad je igrao ligu šampiona da je doveo kao pojacanje Radisu Ilića iz OFK Beograd, jeste vi ste nam se sklonili u derbiju gde se direktno odlucivalo o prvaku kada je Raća dao golcinu sa Kalemegdana ili Jojić iz slobodnjaka.
M

Mikac678

pre 3 meseca

Ajde da kažemo da navijači vode "hibridni" rat i to je normalno ali zna se ko menja sudije, ko ne sme da sudi zato što se nekome sa marakane ne dopada naš najbolji sudija, a da ne govorim ko se čuje i sa kim pre i posle utakmice! Sutra ako se presednik ne oglasi ne znam kad će.
Z

ZvezdasSrb

pre 3 meseca

Hvala ti Miloje sto si rekao istinu
L

Lepi mica1

pre 3 meseca

Istina je da jedine 2 utakmice koje ne mozete namestiti ,ne mozete ni dobiti😆😆😆
S

Slaba odbrana

pre 3 meseca

Oprostite mu njegovu ružnu prošlost...
L

Lazni Supermen

pre 3 meseca

Polupismen lik, koji jedino uzeo nesto u namestenoj ligi. Presmesan si.
@

@lazni lektor

pre 3 meseca

Kad ovo za njega izjavi neko poput tebe, to bas ima tezinu.... Kakav si ti 🤡
O

Opa Miki

pre 3 meseca

Slažem se, nek se ne zaboravi da je namestio i prolaz u LŠ iz prvog kola, namestio i par golova Liverpulu. Teška prevara od trenera zbog kog je domaća liga pala sa ko zna koje pozicije u top 15...
d

deyan

pre 3 meseca

Uuuu, 30 minuta sa igracem vise i jurili ste bod. ne kmeci nego razmisli malo o tom raspadu od ekipe koju vodis. Zanimljivo kako ti i onaj tvoj blizanac iz kk volite i branite preCednika....
S

Supermen

pre 3 meseca

Kada Barak Bahar nije pobedio u humskoj u sličnoj utakmici odmah su krenuli divljem i kamenjem po njemu, sada kada "Supermen" nije pobedio i to kod kuće sa igračem više niko ne upire prstom u njega. Covek se nije zadržao više od 6 meseci u klubovima.🤦‍♂️
.

.....

pre 3 meseca

Prvi Milojevićevi izgubljeni bodovi pored xyz šansi. Zbog Bahara i njegovih poraza od Voždovca, Čuke i Partizana smo u minusu.
S

Supermen

pre 3 meseca

Nije bas ista situacija bila. Barak je imao i utakmice u Ligi sampiona, sto je dosta uticalo na ostale rezultate. Ovaj moze da igra rastereceno, jednom nedeljno.
.

.....

pre 3 meseca

@Supermen Da li je Milojević izgubio titulu 13 kola pre kraja prvenstva? Nije. Kritikuj ga ako u maju bude drugi ovako si poranio dva i po meseca.
R

Realan 2

pre 3 meseca

Nema penala, nema 3 boda...
N

Nesrećo

pre 3 meseca

Kompletan kosmos i svemir ste sreće grobarče iskoristili! Au koliko ste nerealni,pa trebali ste 3 da primite vec u prvom a mozda i vise...toliko o tvom prejadnom komentaru!
E

Evo

pre 3 meseca

Imam predloga, da na sledeći derbi Duljaj izvede omladince Partizana, Bazdara, Trifunovića i ostale klince iz omladinskog pogona, samo da ne kmeči Supermen i Spajrmen(Spajić).
S

Slaba odbrana

pre 3 meseca

A u Apoelu kadar nevera,pa kako čoveče u Kiparskom prvenstvu da ispustiš 8 bodova prednosti...
K

Kon

pre 3 meseca

Klark Kent u akciji protiv hibridnog rata koji se vodi protiv C. Zvezde, ahahaha. Ko to vodi hibridni rat, Vazura,, Duljaj? Ili doktor napada Jovanovića, smenjuje koga hoće u Fss, osiono i bahato se ponaša i kriv Partizan. Kao svemogući pomaže Partizanu, a Zvezdi daje mrvice? Ipak si ti jedan mali trener.
T

To je to

pre 3 meseca

Dok je partizan osvajao titule 6x za redom, sve je bilo super ali ako zvezda zeli da osvoji titulu e to je onda severna koreja... to su ti bolesni spinovi
B

Basketas

pre 3 meseca

Ko druze, ko sme da napise to sto ti tvrdis? ili ti smeta javna tajna Za 5 kola 5 penala, crvni na derbiju, nista protiv teba , kao da imas u ugovoru penal i crveni po mecu
A

Aj bre...

pre 3 meseca

Trebali ste 7 da primite grobaru nesrećo! Dovoljno rečeno o tvom preglupom komentaru!
R

Raky

pre 3 meseca

Hahahahaha....ovaj udario po svome direktoru OFKanu. Jedan tvrdi kako su prerasli ligu, kako su najjači od raspada jugoslavije, najskuplji u istoriji....a drugi kako su to sve laži koje se šire kako bi oni ispali povlašceni.
K

Kad

pre 3 meseca

Klark pokusa da pametuje bas ispadne tuzno.
3

39329229

pre 3 meseca

S obzirom da se van Srbije nisam zadržao ni u jednom klubu duže od 3 meseca, vratio sam se ovde da bih imao od čega da živim i sada moram da branim vlast i predsednika države, jer me oni hlebom hrane, a zahvaljujući njima sam i osvojio neki trofej u svojoj trenerskoj karijeri...
x

x1122

pre 3 meseca

Na koga si ljut seceru,bices prvak ne brini,sredjeno je.Zar ti to nisu rekli? Ko menja sudije,sudijske komesare? Ko je to za ime boga rekao da ste drzavni projekat?Na medije si ljut,koje,reci seceru? Smesan drugi zuti,25 min ako ne i vise igrac vise i ti X. Pa ko je kriv? Jos glavni rekao da ce sve uciniti da dobijete.Gde dalje rodjaci???
D

Dosta lazi

pre 3 meseca

ZNa on sta cita, ima jos neko ko cita i vidimo vasu medijsku hobotnicu koja kada god je ovakvo prvenstvo ucestvuje u kampanji protiv zvezde
N

Niko123

pre 3 meseca

Dosta laži Ko je medije?kada su svi u službi AV, a on je svi znamo čiji navijač!
Y

Yui

pre 3 meseca

Ne pije ti vodu ova prica Miloje...
S

Slavija

pre 3 meseca

U Pravu je Miloje a Grobarima nije Smetalo dok Je bio Tole Karadzic
B

Bida

pre 3 meseca

Smesan si tole je bio 4 god samo i uzelismo 6?titula tvoji iz krcinove rupe 64 god ptedsednici fss a date nepitam o vodjama iz nemanjine i ovog zadnjeg posebno nesmete da pisnete na severu eee ko vas. Ezna krcunovi
T

Top Gun

pre 3 meseca

Partizanova dominacija je krenula kada je na čelu saveza bio Terzić. Prozivali ste Terzića da favorizuje Partizan nego si klinac pa se ne sećaš toga.
d

deyza

pre 3 meseca

Bio je Terza pa Piksi pa Tole pa sad opet ovi vasi. Manite se te suplje price od pre 100 godina...
T

Top Gun

pre 3 meseca

@deyza Klinac si. Piksi je bio pre Terzića.
D

Daki...

pre 3 meseca

placi,kmeci nama je jos sladje
G

Ghhj

pre 3 meseca

Strasna pobjeda
G

Gost033

pre 3 meseca

Tačno tako vodi se medijski rat protiv Kk Partizana i nekoj pomoći države njima,samo da bi sakrili 100 miliona datih fk Zvezdi.
F

Free spin

pre 3 meseca

Naslovima sa konferencije ste dokazali da je Miloje upravu. Pročitajte sopstvene naslove pa recite opet da nije Ne morate po običaju da mi objavite komentar jer ne objavljujete istinu, ne ide uz vas. Pozdrav
P

PAOKara

pre 3 meseca

Jer si bio zestok u Panioniosu ili te uplasio Marinakis?
@

@palaKARA

pre 3 meseca

Ne, ti si zestok....tastatura mangup
I

Immobile

pre 3 meseca

Jel* Miloje je sa Panioniosom igrao Evropu, odnosno završio 4. Pogledaj gde su oni danas, a gde su bili pre toga? Najveći rezultat napravio u 15 godina. Prodao Bena Olyu.
Č

Čuj

pre 3 meseca

Njega biću jos žešći, kakva gromada od trenera,al te sramota sto imas najskuplji tim, imas najskuplje igrace u celoj ligi, pa kad ne pobedis ili remiziras, vadićes se kako se protiv vas vodi hibridni rat, pa ti si za zaljenje.
B

Boneli

pre 3 meseca

Miloje pozdravili te navijaci Veleza!
D

Dragorad

pre 3 meseca

Žao mi je što ovde čitam isključivo ostrašćene komentare navijača jednog ili drugog kluba, a niko ne komentariše igru. Da, Zvezda ima mnogo skuplji, jači i kvalitetniji igrački kadar i da, Partizan je igrao onako kako je mogao protiv takvog tima u gostima, još je mesto iznad na tabeli. Normalno da će Zvezda napadati, normalno i da će Partizan igrati na kontre. I jedna i druga koncepcija je bila smislena. Partizan je imao malo više sreće da ostvari šta je želeo ili obrnuto, kako se kome sviđa. Ono što vredi jeste da se ova utakmica najzad može nazvati derbijem! Igrao se dobar fudbal! Rezultat je u drugom planu! U drugom planu su i sudijske greške, ako ih je bilo! Danas je pobedio fudbal!
G

Gostiona

pre 3 meseca

Pa imas druge teme tamo pisi o derbiju! Ovde Milojevic kaze to sto kaze! Inace Zvezda je trebala ovakvom Partizanu dati bar 4 kom.Partizan se branio a sevalo sa svih strana.Golman igrac utakmice,sta vise!
a

asi

pre 3 meseca

Sta je bilo Miloje? Dao ti sudija igrača vise,malo ti je?! Trebao je jos jednog,dva da iskljuci !? Miloje ima najbolji posao na svetu. Terzic mu zatvori 95% utakmica a onda on trenerska veličina. Eno analiza suđenja na Areni,sve greske na stetu Partizana! Nijedna na stetu CZ!!?? Ma čudo jedno kako sudije greše al uvek na štetu vašeg protivnika.! Sram da te bude,trazis javno pomoc predsednika!?!?!
N

Nije te sramota...

pre 3 meseca

Posle ovakvog derbija ti govoris da se zvezdi zatvaraju utakmice a ovakav partizan prvi???
G

Gost0

pre 3 meseca

Kakav Partizan? Ovakav sto je vodio, pa popusio iskpjucenje igraca...sreca pa nisu Zvezdini igraci padali u 16m, bilo bi i penala, e takav Partizan vam je pokazao da ste skupi a lose igrate
H

Hahahhahah

pre 3 meseca

Ako ti se ne svidja ne gledaj i ne komentarisi.
@

@Nije te sramota

pre 3 meseca

Od jedne utakmice napravi prvenstvo, mi imamo 4 boda iz dva derbija, vi 1... Pozz.
B

Bida

pre 3 meseca

Drug pa sudija je u ekipi kg delije ako nisi znao
O

Očigledno

pre 3 meseca

Imaju novog glasogovornika vudu dudu sveznalica. Ko što je očigledno da su instalirani u svim klubovima pogotovo posle 2017..Al polako izmiču fotelje nazadnih
D

Drale Jug

pre 3 meseca

Komentarisi penale dosudjene za vas.
@

@@@@

pre 3 meseca

"Hibridni rat" Opa koristimo stručne izraze. Tebi je Milojeviću krivo jer niste pobedili ni sa sudijskom pomoći.
Г

Групни

pre 3 meseca

то је језик са планете Криптон, он неће дозволити чапри тебра, то није птица (помињао неке птичице и цвркутање) то није авион то је Дупермен ...
D

Dragooo

pre 3 meseca

Potpuno tacno sve. Ne hnam zasto se jednostavno ne ugase komentari ns portalima? To vam novinari donosi zaradu zar ne? A briga vas sto se siri mrznja? Sto se lome stolice na stadionu? Bacaju topovski udari? Ja ne znam cemu tolika mrznja navijaca partizana prema Zvezdi????? Isti smo narod, braca!! Ja navijam za Zvezdu ali ne mrzim partizan. Postujem ih. Navijam za njih kad igraju protiv stranih klubova. A ovde se klinci nasladjuju kad Zvezda izgubi u LS. Bolesno.
N

Nezvani gost

pre 3 meseca

Da Bog da vi bili privilegovani kao što je Partizan. Ovaj "pošteni" trener onomad video da je lopta prešla gol liniju sa 60 metara udaljenosti. Još on kao uvređen pa će biti još oštriji. Milojeviću, zašto je uvek najboljem sudiji u Srbiji zabranjeno da sudi derbi?
G

Gost0

pre 3 meseca

Ali Partizan pises malim slovom i ne siris mrznju, takvi ste vi, kad nije po volji i niz dlaku, onda su svi protiv vas, masoni, vasiona, rusi, ameri, pa i svi domaci, vi se opozicija i manguparija da preko 100 miliona drzavnih evrica!
R

Realan 2

pre 3 meseca

Mislis na bolesne klince koji sinoc slave sabaza i navijaju za fmp? Bas bolesno...
B

BL PFC

pre 3 meseca

Vidi se da nisi ostrašćen...Partizan se piše velikim slovom - Neostrašćeni. Sudiji bistu da postavite.
s

sdfwefdw

pre 3 meseca

Darijan na konferenciji za štampu, kao ja na predavanju za kvantnu fiziku. Nije sine novinarstvo za tebe, ne ljuti se.
G

Gostinjo

pre 3 meseca

Fino je rekao, problem što većina nezna. Evo samo ovd na mocartu naslov “isključenke severine o kojeme će se pričati. Naslovi poslje utakmica Zvezda na sport klubu neću no da spominjem. Svaka Zvezdina utakmica odma se po medijima provlači kako nije regularno dobije a utakmica. Dok je kod Partizana sve čisto. E o tome govori Miloje; i svaka mu čast.

Bojank91

pre 3 meseca

Bas to, ne pamtim kad je Zvezda dobila postenu utakmicu. Ako je suditi po medijima (a 90% njih samo tako i prati prvenstvo) deluje da Zvezda svaku utakmicu namesti i da je posteno imala bi 2 boda na kraju prvenstva uz gol razliku 4:92
N

Nenad B.

pre 3 meseca

I treba da se priča. Eno i vaš Zdravko na Areni reče da nije bilo za drugi žuti.
D

Daki...

pre 3 meseca

a sta mislis sto je to tako?
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Darjane, nisam čuo tvoje pitanje! Miloje bunker samo pokazuje da čita komentare, prvenstveno ovde, na Mozzartu! Pozzz
B

Bnm

pre 3 meseca

MILOJE ZA RAZLIKU OD NEKIH DRUGIH TRENERA ZVEZDE JA TE KAO GROBAR POSTUJEM, ALI BATO NEMA POTREBE TI DA NAM PRICAS STA DA RADIMO. IMAO SI VECERAS SANSE I SUDIJU NA TVOJOJ STRANI DA SE NE LAZEMO, EVO I NA CUVENOJ ARENI REKOSE DA NIJE TREBALO DAVATI 2 ZUTI... I KO TI KRIV STO NISI POBEDIO?? ZNAS KO?? JEDINI TIM KOJI VAM SE NE SKLANJA, AJ CIAO!!!!!!
a

abc

pre 3 meseca

Ne može da se igra nijedna iole ozbiljnija utakmica kad u Niš pošaljeŝ Ada a ostaviš Mijailovića, ne može.
K

Kiskis

pre 3 meseca

Neka se pogleda samo gostovanje Pazaru i sve ce mu biti jasno zasto se prica o tome. Zatvori se stadion domacinu, utakmicu pre CZ se dozvoli sibanje igraca Pazara koji ostaje bez najboljeg igraca Ljajica i Scepovica, dodeljuju se kartoni kao pokloni...i onda Zvezda dolazi na jedno od najtezih gostovanja i to, prazan stadion, Pazar bez 5 prvotimaca (povrede i kartoni iz meca pre) + ne dozvole svom igracu na pozajmici da igra mec. Na sve to usledi lakrdija, prvi gol iz izmisljenog faula, drugi gol iz penala koji se u Africi ne svira....onda ovaj "gospodin" zatecen zasto se tako pise.
L

LK 1962

pre 3 meseca

Kod nas se kaze KOME JE PCELA NA KAPI ON JE TERA
A

Au

pre 3 meseca

Kakav poltron postade ovaj Milojević.
p

podesen

pre 3 meseca

Za Oskara.
D

Darko pfc

pre 3 meseca

Bog silu ne voli milojeeeeeee !!!!!
Z

Zvezda Srbija 1

pre 3 meseca

Miloje ih uništio samo jednom izjavom. Ide opet titula lagano. Kakav fudbal igramo svaka čast. Na kraju dva boda razlike i Zvezda sa peharom 😉
L

Lepi mica1

pre 3 meseca

A jedine 2 utakmice koje ne mozete namestiti vi ne dobijete😆😆
G

Gost233

pre 3 meseca

E moj Milojeviću, teško je kad navikneš da ti je sve namešteno! Nulo od trenera, sportski podnesi i poraze i pobede.
Д

Да…

pre 3 meseca

Нула од тренера играла 2 Лиге шампиона и 2 Лиге Европе 😂
n

nemoćni čoveče

pre 3 meseca

A ti još nemaš pobedu u derbiju u dva mandata, trenerčino. Ne možeš bez penala da dobiješ meč, pa ni kad imaš igrača više pola sata.
V

Van Helsing

pre 3 meseca

Koja je poenta ovakvog oblacenja trenera CZ? Kad su u CZ to su neki duksevi i kacketi kao da su na tribinama a ne na klupi. A kad promene klub i sredinu tu je vec korektno oblacenje.
S

Slaba odbrana

pre 3 meseca

Van Helsing-Tamo negde su gospoda a ovde su seljaci,prema tome nije pogrešio pri izboru...
G

Gostiona

pre 3 meseca

Zbog toga Milokevic kaze da je tesko raditi preko
O

Ovo

pre 3 meseca

Vam je tipican primer kada je neko jadan.
!

!~!~

pre 3 meseca

Jos jedan u nizu "specijalaca" koji nikada vise nece suditi derbi, potroseni i ostavljeni po strani. Ejjj, 12 minuta se igralo dodatno, oprosten cist crven Hvangu, dat nepostojeci crveni Severini, zivi zid na 11 umesto na 9 metara... Ma o cemu mi pricamo, salji trake u UEFA-u!~!
P

Povredjeni golaman

pre 3 meseca

14 minuta foliranja i strasnog bola u zadnjoj lozi .Kada god je zeleo lego je i uveo lekare.Toliko je bilo iscenirano da ni on nije znao da glumi.
Š

Šljaka

pre 3 meseca

E Miloje ja mislio ti gospodin kad ono ti potrcko ili produzena ruka,kako te nije sramota ti si trener igraca a ne portparol Zvezde ili sta vec,a nepostojeci crveni,dosudjeni nepostojeci penali u korist Zvezde to ti nesmeta, e Miloje Miloje.
s

sta lupetas?

pre 3 meseca

Koji nepostojeci penali lazovcino?
G

Gost0

pre 3 meseca

Mozda onaj protiv Cukarickog? Jedan od mnogih, da te ne podsecam na ostale
T

Trenercina

pre 3 meseca

Posle duzeg vremena Zvezda je odigrala po mom ukusu.Odlicna igra,prvo poluvreme top.Gomila sansi nije realizovana i to je to.Sve cestitke Milojevicu osim poslednjih dva minuta prvog poluvremena..Moralo je da ostane 1-0.A ekipa je opet ostala visoko bez ikakve potrebe.Trebalo je mnogo pametnije sa pojacanom defanzivom.U drugom bi Partizan primio jos dva ,tri jer organizaciono nije imao sanse da napravi igru.U svakom slucaju veliki napredak u odnosu na igru kod Bahara.
N

Neverovatno

pre 3 meseca

Drago mi je da je Zvezda odigrala ovako dobro.Fudbal je to nepobedjuje bolji uvek ali odavno nije vidjena ovakva razlika u kvalitetu.Ovako inferioran Partizan je malo iznenadjenje i za mene.
a

anidav0003

pre 3 meseca

Pokrij se tim kačket om! Ni namešteni derbi ne možeš da dobiješ!
V

Vladan sa mekim L

pre 3 meseca

Pepa prase se naljutio.
m

miler33

pre 3 meseca

Bravo, pravo u metu...
S

Stojko Fudbalerski

pre 3 meseca

Tesko je i pametnom objasniti glupost...a tek glupom, bilo sta pametno. Miloje ne zamaraj se...
V

Vezara

pre 3 meseca

Kako ovaj hibrid moze da radi samo u zvezdi i nigdje drugo? Kako bjese u al sabanu???
M

Ma da bre to

pre 3 meseca

Neko je ovde pre utakmice i godinama pričao da je Evropa merilo...evo uništili smo vas danas, vi ste se provukli kao mi protiv salzburga, ali to ne znači da je zvezda bolja. Tako i vi...ali sama činjenica da je zvezda u mančesteru protiv sitija stvorila više šansi i imala za 1% veći posed lopte nego partizan u ovom derbiju nam sve govori. Rodić koji je kanta je radio arandjelu šta je hteo, e sad sto lopta nije htela da udje u gol boze moj...tako da sto se ovog derbija tiče, provukli ste se i tu se prica završava. A sto se izjave miloja tiče, lazetic je svoje pokazao i ovde i u evropi...sve ovo što smo danas gledali (posed, šanse i igru) gledamo kada zvezda igra protiv svakog tima u ovoj ligi...ne kažem da nije bilo sumnjivih penala, ali zar neko stvarno misli da zvezda ne bi pobedila voždovac, tsc ili ne znam koga da nije bilo sumnjivog penala. Doći će i taj treći derbi, tada će teško da maše sve ovo što su mašini, jednostavno ne mogu da se ponove 4 utakmice u jednoj sezoni kad sve omasis na meču kao ova i one dve protiv jang bojsa. Slavite ovih 2:2 jer sledeći put ćete plakati, plakacete i u košarci i u fudbalu...samo polako....
P

Prtz1990

pre 3 meseca

Sa igračem više,25 i kusur minuta...ne zaboravi da imate najskuplji tim u istoriji isto tako ne zaboravi da ste prosli derbi zasluzeno izgubili
M

Ma da bre to

pre 3 meseca

Prtz1990 to što ste taj derbi dobili i što ste prvi pošaljite zahvalnicu Baharu, a što ovaj derbi niste izgubili tri puta izljubite golmana jovanovića. Zvezda će vam to organizovati ujutru, ne morate da ga tražite po BG, kažu da i dalje leži u kaznenom. A sto se tice najskupljeg tima, pogledaj rezultate zvezde u evropi od 2017 i vaše, pa će ti biti jasno zašto je najskuplji tim, niste nam vi dali te pare. A inace zvezda je potrošila ove sezone 10m za transfere, a vi 5.5m....zvezdi znamo odakle pare, ali za vas mi nije jasno...vi ste svoje pokazali u evropskim kvalifikacijama letos.
P

Premudri

pre 3 meseca

...ma dobro sve to,zaradili ste,nego,kako opet u minusu preko 60 milki,a kupuje se i dalje...i Partizan od 5,5 milki ne možete da pobedite dva puta
h

honduras

pre 3 meseca

"Državo reaguj"!
Г

Гост442

pre 3 meseca

Да сам навијач ЈНА, а хвала Богу нисам, после вечерашње утакмице било би ме срамота да било шта коментарише. Звезда је много боља и ако не освоји титулу то ће бити намештаљка, а очигледно да мора да се почне са плакањем и кукањем како је угрожена, како би могла да постигне оно за шта је способна
M

MileJe

pre 3 meseca

Drugar,pet puta vam je skuplja ekipa.Na stadionu nam nicu pecurke i otpada fasada,predsjednika nemamo.blBukvalno imamo trenera i par igraca koji ,u stvari imaju trzisnu vrijednost.Svjesni smo mi da nismo kvalitetni i osudjeni jedni na druge bez podrske.I guramo koliko mozemo.A to sto je vama potrebno 5 penala i crveni karton u cetiri proljecne utakmice da bi uzimali bodove,obrati se struci.Sportski pozdrav.
@

@

pre 3 meseca

Nego, koliko ste nas puta dobili ove sezone?
E

E moj Mile je

pre 3 meseca

Drugar vi ste vasu srecu iskoristili danas kompletnu...naplatice vam Zvezda ovo vec sledeci derbi! Danas sze trebali da primite iz igre a ne penala(nije te sramota bedo) da primite 5 minimum tako da to tvoje sranje od komentara pada u vodu!
N

Nole979

pre 3 meseca

Niste lepo preneli,covek je branio i predsednika drzave
h

hehehe

pre 3 meseca

Nije mogao da radi u inostranstvu, pa se vratio da radi u prvenstvu i unutar sistema u kojem je favorizovan, otud i ove frustracije. Isto je i sa Misterom, otisao da radi u Madjarsku u omiljeni klub lokalnog mu diktatora. Trenerske prevare.
R

Rodja73

pre 3 meseca

Pa sta je Miloje nije bilo penala pired sto je bio crveni pa da pobjedis a ko pravi frku u medijima kako te bre nije sramota. Dugli ste frku na najboljeg sudijuvda vam nesudi pa ste u War sobu ugurali okorelog zvezdasa sta bi jos htio. Pa nece moci iako nam je uprava velika 0 ali Partizanovo srce he mnogo vece od vaseg. Ko gubi ima pravo da se ljuti sad vidim kako je klubovima ostalim kad igraju sa Zvezdom kakvo sudjenje imaju kad he Partizan ovako osakacem sta tek tim klubovima radite. sram te bilo
@

@vlado

pre 3 meseca

A ko je izgubio druze ? Obavesti nas da znamo
M

Mauro Tasoti

pre 3 meseca

O čemu priča bre ovaj trener,možda hoće da mu predsednik države postavi Vazuru za predsednika kluba,možda hoće da mu naprave bunker na stadionu,da mu ubace da ne kažem koga na tribinu,možda je malo po dva sumnjiva penala za tim koji vodi,pa ovaj drugi žuti za Severinu ne bi sudio ni on sam.
1

1982Mz

pre 3 meseca

Da li bi se igraci Partizana valjali da ste vodili? Sto niste dali golove? Dobio si sumnjiv penal u Pazaru, 2 protiv Cuke, 2 protiv Tsc, dobio si nepostojeci crveni veceras, imas najjaci i najskuplji tim u istoriji Srbije, svu logistiku. Na sta se zalis?
a

abc

pre 3 meseca

Istu greŝju je napravio kao i nestretni Bahar, umesto na Ada kladio se na Mijailovića i ovaj mu je to učešćem u oba gola Partizana. Kod šanse Natka lopta ode ispred šesnaesterca celi minut, niko da startuje, očisti...Edmundo Ado je jedini naš zadnji vezni igrač koji na žalost svih nas ne igra za Zvezdu.
M

Milojeee

pre 3 meseca

Kakav hibridni rat moj Milojeviću.Pročitao te Duljaj.Igrači dekocentrisani u napadu,sredina mrtva u drugom poluvremenu.Držis Krasoa prvaka Afrike ubacujes rovitog Kataia.Bubate loptu u Partizanovu odbranu pa sta naleti.Bojim se da će ti ovaj derbi doći glave i da ćeš izgubiti titulu.
D

Dalibor CZ

pre 3 meseca

Ma sta je to Duljaj pročitao 100 i jedna sansa za Zvezdu. Sjedi 1 kao kuca!
L

Lažni supermen

pre 3 meseca

Ma ne, niste favorizovani...bonus vam igra reprezentativac N.Zelanda koji je usao u 23 godinu života a sudi Pavle Ilić, član navijačke grupe delije sever😂. O ostalim nefudbalskim stvarima da i ne pričamo!!!
g

gost1978

pre 3 meseca

kakav stres coveka koji ima sansu da dozivi sudbinu grofa bozovica i ne uzme nameatenu titulu
G

Gostza

pre 3 meseca

Drzte lopova. Sanjao dabogda zute i crvene kartone doveka.
Џ

Џо11

pre 3 meseca

А Красо тренерски магу?
B

Bajomoj

pre 3 meseca

Zemo nemoj nas iz Ranilovica da lazes bajo vodio si sa ovim klubom 80 posto namestenih meceva,nemoj nama da moralises znamo te dobro bajo.
G

Gost0311

pre 3 meseca

Plačite malo Jace Napušta vas Terzaa
P

PedjaŠa

pre 3 meseca

Nema penala,nema pobede
Q

Qmeee

pre 3 meseca

Sta kaze supermen VOLIM OVDE DA RADIM🤣🤣pa samo ovde i mozes da radis gde ti je sve namesteno i zatvoreno sem derbija klosaru, inace videli smo kako si radio po Evropi, noga u dupe u svkom klubu gde si bio🤣🤣🤣🤣
L

Laki je malo nervozan

pre 3 meseca

Kako te nije sramota, bre
R

Robert Lewandowski

pre 3 meseca

Najbolje bi bilo da se pravimo ludi i da ne pričamo o nepostojećim penalima koje vam sviraju... Tužno je samo što niko od novinara ne sme to da mu kaže na konferenciji... Ova njegova izjava je vrhunac bezobrazluka, ali to je sve u stilu svevišnjeg kojeg čak i na konferenciji posle meča moraju da spomenu.
O

Otac Makarije

pre 3 meseca

Au jbt od ovoga moze da se rikne…sam ovo smislio?

gemathegreat

pre 3 meseca

Ne pomagao mu Željko Pantić.

PFK NIŠ

pre 3 meseca

Neko jeste potlacen, a neko je favorizovan, i ti to dobro znas jer samo ovde mozes da radis...A sto niste pobedili, pa rekao ti Lazetic - Bog silu ne voli...

gemathegreat

pre 3 meseca

Bog ne voli ni jugoslovene.
A

Ajde reci nam?

pre 3 meseca

O kojoj sili pricas? Jel zato sto ste imali srece da ne primite 5 golova?
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Verujete li vi u vaše budalaštine?
N

Nikmik

pre 3 meseca

Pa zato ste u Europi ispali odmah, a i onaj što je ovo rekao koliko je golova primio u grupi i tu ga krali,A država ne treba da daje ni jednim ni drugim pa neće biti ni državni projekat ni nameštene titule. Od 91 krali ste sve do 2017 a onda sunovrat. Mirko Marjanović, Ivica Dačić i Boris Tadić
Z

Zigosani

pre 3 meseca

Miloje u pokusaju da bude Zoc, ali to je mnogo busna prica
D

Dale Ro

pre 3 meseca

Ja, navijac Partizana, kunem se zivotom da bih osvojio titulu sa rezimskim klubom svake godine, dokle god je jedan covek na vlasti. Sta kazes na to Milojevicu?
J

Japp

pre 3 meseca

Grobari bad ste od ekipe,ni samo neznate kako ste trenutno plasirani
J

Japp

pre 3 meseca

Grobari bad ste od ekipe,ni samo neznate kako ste trenutno plasirani
O

Otac Makarije

pre 3 meseca

Tako sto jednom pobede i jednom rezmiziraju sa drugoplasiranim klubom….
G

Giop

pre 3 meseca

Bravo Miloje, ne dozvoliti više ovim miševima manipulacije MOBILIZACIJAAAAA!!!!!
s

spiritus movens

pre 3 meseca

Zvezda je po prikazanom u poptunosti nadigrala Partizan, i cistog obraza moze u nastavak prvenstva. Fudbal je takav sport da ne pobedjuje uvek bolji. Ovako nesrecni golovi iz kontre su mogli da nas se dogode i protiv Vozdovca ili Radnika. Penal nad Djigom bi bio sviran da je za Partizan, i da se igralo na JNA, jer su njima za bezazlenije startove svirani kazneni udarci na poslednja dva derbija u Humskoj. Toliko o tome ko je povlascen. Gosti pretenduju na titulu a celo vreme igraju bunker.
ц

црно на бело

pre 3 meseca

Не верујеш ни ти у ово што си написао...
h

haos111

pre 3 meseca

znaci brate si realan, ne komentarisem skoro nikada, ali ti ocigledno nemas veze sa realnoscu, zivis u nekom svom paralelnom univerzumu ili sta?! Nadam se da si dete ili klinac neki, jer ozbiljan covek sig nisi da napises ovako nesto 🙄
B

Bond

pre 3 meseca

Miloje kmeči kao Žoc 🤣
K

Kalulu al iz Beograda

pre 3 meseca

....verovatno je mislio na 5-6. penala koji su svirani zvezdani u tri utakmice pre derbija... ili na biranje sudije za derbi ili na komentarisanje sudjenja Partizanovih utakmica bez kazni.... ne znamo zaista na sta je mislio kada je rekao da "ljudi pricaju o namestenoj tituli" i odakle to ljudima.
G

Grobar95

pre 3 meseca

Partizan nije osvojio titulu 6 godina, i onda Partizan namesta, sta namesta 2 mesto!!!
Z

Zigmund

pre 3 meseca

Da li je Miloje pricao o statistici kad su igrali protiv Red Bula? Dal je na toj utakmici CZ napravila jednu akciju za 90min? Miloje zasto si se vratio, da budes trener ili da budes Terzin portparol? Al je hibridni rat to da tvoj predsednik trazi da ne sudi najbolji srpski sudija, vec sudija koji je na jednoj utakmici pokazao 20 zutih kartona?
a

abc

pre 3 meseca

Rekao je da je pogledao igru Red Bula i samo zatvorio laptop, znao je da teško može da igra protiv njih. Njemu zameram što je poslao Ada u Niš i ostavio kukavnog Mijailovića.
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

Realno Miloje je započeo eru puta u LE a potom i LŠ titulama u seriji i s mnogo manje para i kiks transfera bilo rezultata -nije igra bila za hvalu ali s ove distance roster tanak a on takodje osrednji trener i zbirno bilo sasvim korektno!!!Ove sezone je došao na uništen tim od grbavog guravka i realno 6-7 kiks transfera bez ikakvog reda te potpuno nespremnu ekipu!!Na to je Tvorza s klapom opeljesio kasu i ništa nisu ni mogli zimus da dovedu!!!Veceras je imao 3 igrača u autu pre svega Kanga i Mijailović a posebna priča Koreja koji od poslednih 5-6 kornera nije mogao na 16 da dobaci,duel igra duplo golo,kreacija bruka a bezmalo nije fasovao i crveni kad je rušio igrača ko poslednji u odbrani!!!Sve u svemu i uz manjak sreće s prečkama nije trener mogao bolje!!!Ima još 13 utakmica i dovoljno prostora da kiksnu u jedni i drugi pa kako bude!!??
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Šta si ti gledao. Pola šansi je Hvang spojio sa golom i izveo korner na trepavicu Šerifu.
k

kimih29

pre 3 meseca

Parizan dosao da igra na x..uspeli i dali dva gola..Zvezda nije iskoristila sanse..i to je to..zasuzen rezultat.. a to sto Spajic i Milojevic pricaju ne pije vodu..pogotovo Sapjic..to nije u spotskom duhu i maniru da se govori...videlo se sve na terenu..jednom pobedis jednom izgubis...sportski pozdrav!

gemathegreat

pre 3 meseca

Jednom neko i da progovori. Dosta je više grobarskog keženja zuba.
g

ghjj

pre 3 meseca

Sve je legitimno,ali stvarno nije u redu da se svaki derbi prekida zbog izlezavanja i dimnih bombi po pola sata.Treba svako poluvreme da se produzi po 15 minuta.
T

Tako je

pre 3 meseca

Svaki put kada zvezda pobedi to je namesteno "sila boga ne moli " i slicno.... Kada partizan pobedi onda je sve sjajno....

gemathegreat

pre 3 meseca

Meni je samo žao što krvavi nisu poslati kući. Trebali su da ih biju od prvog minuta.
@

@tako

pre 3 meseca

Jel ima titula i koja je to titula koju je Partizan posteno dobio, odnosno Zvezda posteno izgubila?
@

@gema smece

pre 3 meseca

To neka autoprojekcija, jel su te tako kažnjavali ili traje i dan danas beno?
Z

Zvezda le

pre 3 meseca

Od kada ovako mi plačemo, prvo Spajić sada Milojević, nisam navikao iskreno.
Д

Дадо Нк

pre 3 meseca

Хахахаха....У ових 5 кола од наставка сезоне,5 пенала и црвени на дербију,да не причам скандалозно одмицање живог зида на 12м од лопте и још сијастњт скандалозних одлука судија.Тишина ДРЖАВНИ ПРОЕКТУ!!! Можеш само ове индијанце да водиш кад ти је титула загарантована,одеш до Кипра не можеш се саставити!
S

Sta reci...

pre 3 meseca

Auuu jado jadni koji kompleksi izbijaju iz vas
L

Leyaq

pre 3 meseca

Care- ako te nije sramota trećeligaškom fudbala,pa odnos šuteva je 20-2.tri puta vas okvir gola spasio,5 puta Goša i sreća .Ako imaš problem sa vidom onda i da razumem
S

Sincerasti

pre 3 meseca

Немирна савест је чудо мој Владанe. Цела Србија а и шире знају да вам је титула обећана док год има ове власти. Сваки судија, свака утакмица нкоју играте унапред је решена. Владане, сваки пенал који си добио, добио си јер си полтрон с.с екипе. Звезда је с.с , зна се ко вам фолази на утакмице, а твој начин је исти као и у целој земљи да лажима и манипулацијом обманеш и ово мало јадних и несрећних људи у овој земљи. Збогом "државо"

gemathegreat

pre 3 meseca

Ako su ti jadni i nesrećni grobari onda je to sasvim u redu.
5

5t

pre 3 meseca

Zvezdina igra na duže staze donosi rezultat jer postoji plan, dok igra Partizana ne liči na ozbiljan fudbal. Uostalom videće se u Evropi ko je ko. Neće Zvezda uvek promašivati kao večeras a Partizan iz 3 šuta dati 2 gola
K

Kriptonit

pre 3 meseca

Dal ce sutra duh koji lebdi da izadje i da kaze da je ovo napad na drzavu.Dal ce hrabri novinari da pisu da sa ovim izlaganjem skrece temu itd a da nece
?

??

pre 3 meseca

U pravu je milojevic. Smaraju te price i mnogo guse fudbal. Treba poceti od zabranjivanja komentarisanja sudija u srpskom fudbalu. Kulovima, trenerima, igracima, svima koji imaju veze sa fudbalom u srbiji. Stvarno vise medjusobna prepucavanja napravise od naseg fudbala kao da je fudbal iz san marina
B

Bla 2

pre 3 meseca

4 utakmice, 5 penala i crveni u derbiju, prestanite da vodite rat protiv zvezde!
P

Pit bul

pre 3 meseca

Skoro zaplakao lik🤣😆🤣😆
D

Da,daa,daaa

pre 3 meseca

Prika uopste nije kao nego jeste mnogo toga vam je poklonjeno zarad mira,mnogo a stvara se prica da se partizanu poklanja spineru obicni,nepije ti vodu prica
D

Džoo

pre 3 meseca

Bravo Miloje, neko da kaže istinu ovim podlacima
t

tačno

pre 3 meseca

šta je miloje istina boli pa se sekiraš? daj još jedan crveni šta penala nije bilo?
G

Grobarske lazi

pre 3 meseca

To je poenta kada je posle 6 titula partizana , Zvezda je bila blizu titule govorili kako se zvezdi namesta titula, Znaci za 10 godina nista se grobarske lazi nisu promenile....Isto i 2017 bilo sada isto ...
P

Piuz

pre 3 meseca

Plači mala plači
Г

Групни

pre 3 meseca

за дотичног тренера, коме су сва првенства била намештена, за љубитеља статистике и шутева на гол, кратко обавештење ... ако Партизан из 3 шута да 2 гола колико гола ће моћна звезда да прими када Партизан шутне 30 пута ... ...Кларк Кент неће да дозволи ту чапри, ово, оно ...
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Osam zadnjih utakmica ukupno niste toliko puta šutnuli.
Г

ГрупнивсНенад123456789

pre 3 meseca

није нам требало
B

Bog silu ne voli

pre 3 meseca

Ti ga pitas darjane, ti odgovaras, ti pises tekst. Kakav primer demokratije. Režirana titula u režiranom prvenstvu, sa unapred pripremljenim pitanjima i odgovorima. Zastrašujuće. Ali nadam se da nikog više zastrašiti ne možete, da je vitlanje pištoljima i Arkanovo vreme prošlo.
7

7yu

pre 3 meseca

Golman 3 puta po 2 minuta oduzima vreme, bukvalno za svaki kontakt su bili na travi. Totalna opstrukcija igre kukavice samo kukaju kako su ugroženi. Sa druge strane Zvezda igra moderan fudbal koji na duže staze mora doneti rezultat jer nije moguće non stop pogađati 3 puta okvir gola i 5 velikih šansi.
E

Evo

pre 3 meseca

Ga i ovaj posle Spajića kmeči, sta lupas, sta se vodi protiv vas i gde,ceo FSS vam crveno-beo, menjate sudije, postavljate koje vama odgovaraju, najskuplje igrace imas u ligi, i ti pricas da se protiv vas nesto vodi, koja si ti sramota od trenera.
c

cirkus JSD

pre 3 meseca

Miloje pusti te price trebali smo da im damo 3 gola u prvom pa bi druga prica bila ovako sve ostalo moze samo da odgovara grobarima ljudi dosli da se brane iz tri sanse dva gola i cao
З

Звезда падалица

pre 3 meseca

Нисмо победили зато што ниси убацио Красоа
l

lol12

pre 3 meseca

Miloje pokazao si danas ko je bolji trener i ko je destruktivac i ko je bolja ekipa.To sto se ovoliki broj promasaja (a ne odbrane Jovanovica kako se preudicira) na jednoj utakmici desi jednom u 10 godina,vratice se kad tad.Jovanovic ni bilo ko iz odbrane partizana nije imao nista sa makar 5 zicera Zvezde
R

Ris

pre 3 meseca

Ovo se njemu negativno vratilo za srecu iz prvog mandata. Dve godine za redom je ulazio u LS a da nije dobio utakmicu u 90 min, u trecem kolu i u playoffu. To je jarane 8 utakmica. Ili penali ili gol u gostima.
n

nik15

pre 3 meseca

Cinjenica je da se svaki rezultat Zvezde nipodaštava i omalovažava, a to je klasičan medijski spin i manipulacija koja odgovara drugoj strani... Pokušavaju da naprave situacija da je svaka pobeda Zvezde sumnjiva, a da je sa druge strane sve šatro legitimno i pošteno.. Generalno, Zvezda ima veliki problem jer je većina medija protiv njih i obmanjuje se javnost..
a

av zvezda

pre 3 meseca

pink hepi prva rts arena sve zvezdini mediji a mediji protiv zvezde,kanali gde se preti partizanovim legndama javno,ucenjuje,samo dovode vasi..bez obraza
U

Upad u ponoć

pre 3 meseca

Sve sve ali većina medija je protiv zvezde ahahahahahahha
E

Etoo

pre 3 meseca

Pogodio je u zivac grobarsku spin masineriju ...
P

Premudri

pre 3 meseca

Mislim da je pogodio negde oko prepona
z

zolaaaaapfc

pre 3 meseca

pravo lice klark kenta..zalosno
F

F dijagnoza

pre 3 meseca

Sta vas briga, mizete da slavite ovaj rezultat kao onomad protiv reala...
N

Noleeeeeeee

pre 3 meseca

Vladan Milojevic drzavni projekat.
J

Jjj

pre 3 meseca

Šmeker i gospodin! 💪🏻
M

MileJe

pre 3 meseca

I sa slike i sa tv-a nekako kao da se osjeća sir i skorup kad se on pojavi...
O

Ojsa

pre 3 meseca

Miloje i Spajic pogodili u srz,pricali o tome sto svi misle i svi znaju,sto cela Srbija zna!
Z

Zli

pre 3 meseca

Hebo te Terza i njegova indiktrinacija

Sakur

pre 3 meseca

Ja vam od srca zelim da imate pomoc od drzave kao sto ima Partizan zadnjih 10 godina
E

Ejjj

pre 3 meseca

Pogodio je u zivac grobarsku spin masineriju ...
6

6q61

pre 3 meseca

DOKTOR VLADAN MILOJEVIC !
H

Hermano7

pre 3 meseca

Placi bruko sto ti vredjaju precednika drzave. Dno ako niste videli sta je, e ovo je to, ova press konferencija.
Y

Yorker

pre 3 meseca

vNisam mislio da ce ovo reci, Ali najzad je trener stao uz svoj klub, Grobarska masinerija spinova je nesto najgore sto postoji u Srpskom sportu ... Cista bolest
@

@Yorker

pre 3 meseca

Aj mi reci koja je titula Partizana posteno osvojena, tacnije, KOJU JE TITULA ZVEZDA POSTENO IZGUBILA? Jel ima neka?
T

Tako je

pre 3 meseca

To je poenta kada je posle 6 titula partizana , Zvezda je bila blizu titule govorili kako se zvezdi namesta titula, Znaci za 10 godina nista se grobarske lazi nisu promenile....Isto i 2017 bilo sada isto ...
T

Tako je

pre 3 meseca

To je poenta kada je posle 6 titula partizana , Zvezda je bila blizu titule govorili kako se zvezdi namesta titula, Znaci za 10 godina nista se grobarske lazi nisu promenile....Isto i 2017 bilo sada isto ...