Komentari na vest

Milojević: Pobeda za našeg Gagija

Ž

Živeo zauvek drug O

pre oko 1 mesec

I za našeg časnog Oskara koga nam napadaju ljubomorni.
D

Darko1101993

pre oko 1 mesec

Los si covek Bog ce te kazniti i tebe i tvoju familiju, ali ne treba te zaliti ti si to zasluzio
A

Auu

pre oko 1 mesec

Sram te bilo!
N

Nero Wolfe

pre oko 1 mesec

Ne verujete vi u Boga ,vi ste čisto zlo koje se hrani lažima i podvalama.
y

ymb

pre oko 1 mesec

Jedino jadnije od tvog komentara je to sto ovaj jos jadniji Mozzart dozvoljava komentare u kojem se spominje vera i porodica u negativnom kontekstu.
z

zvezdasss

pre oko 1 mesec

Zvezdasi moraju pod hitno da menjaju svoj mentalitet da ne budu takve kukavice i miševi, Rodić ćaska sa Nikolićem koji vredja na najstrašniji način zvezdase, kangu, onaj Natho Laze i omalovažava svaku Zvezdinu titulu, njihov klub je obična sekta a mi umesto da ih ugazimo nas trener i igrači cute, gadjaju nam topovskim udarima igrače svi ćute ni jedan medij to nece spomenuti,kao ni jednu sudijsku greaku na štetu zvezde, sledeće godine ista hajka i boleština jer klub igraci navijaci umesto sa se sprdamo sa njima,reagujemo na njihove medijski hajku, mi sve lepo kao da nije derbi a sve bi dali sa nestanemo, neverovatno sta radimo

Bojank91

pre oko 1 mesec

Tebi je čudno ali postoji jedna velika razlika između njih i Zvezde. Zvezdaš voli Zvezdu dok Partizanovac mrzi Zvezdu više nego što voli svoj klub

Bojank91

pre oko 1 mesec

Mora ta završnica mnogo bolje
G

Gost Djape

pre oko 1 mesec

Neka mu je vecna slava. Svaka cast naa pobedi, da nas nisu sudije sprecavale dali bi mi jos sigurno 3. Takodjje svaka cast Partizanovom golmanu, najbolji igrac partizana, skinuo je sigurno 3-4 zicera.
O

Ojsa

pre oko 1 mesec

Meni kao Zvezdasu najvise je krivo sto se nisu iskoristile bar pola od ovih sansi i svaki Derbi Zvezda bi dala najmanje 4 gola,najmanje,to Miloje da resi do kvalifikacija.
p

pitanje

pre oko 1 mesec

zasto se partizanka sklonila zvezdi?