Miloš Milojević (©  MN Press)
Miloš Milojević (© MN Press)

Milojević: Sukob Kange i Bukarija ne priliči renomeu ovog kluba! Zvižduci Kataiju!? Igraču koji je zaslužan za 45 golova...

Vreme čitanja: 3min | pet. 09.09.22. | 00:19

„Srnić sada mora da kopa duboko da se vrati na pravu stazu“, poručuje mladi strateg

Strateg Crvene zvezde Miloš Milojević razočaran je konačnim ishodom meča sa Monakom (0:1), ali ima razloga da bude zadvoljan izdanjem svoje ekipe u dobrom delu utakmice sa Kneževima. 

Srpski šampion je u dobroj meri uspeo da osujeti opasne nalete ekipe Filipa Klemana, dok je sa druge strane propustio nekoliko šansi da dođe do pozitivnog rezultata.

Izabrane vesti

Dobar odnos igrača, sve je bilo dobro, osim rezultata. Ovo je put kojim bi treba loda idemo. Žao mi je publike i momaka, što iz dobre energije nismo stigli do rezultata. Pri rezultatu 0:0 imao sam osećaj da smo bliži pobedi, nego što čuvamo rezultat. Na kraju iz jedne nesmotrensti, lopta izlazi iz kaznenog prostora, sudija svira penal... Znam da je Srniću sad najteže. Bio je i taj udarac Kataija, koji je zaustavljen na gol liniji. Jednostavno, falio nam je taj gol. Idemo dalje, treba ovako da se nastavi. Sledi Novi Pazar, to je nešto što nam je cilj i od čega živimo. Idemo dalje“, rekao je Milojević.

Sve što se dešavalo na terenu, uključujući i negativne povike, može da utiče na Slavoljuba Srnića.

„Ne direktno, ali indirektno da. Ti negativni povici, sad mora da kopa duboko da se vrati na pravu stazu. Dobro se nosio sa protvničkim igračima, dobro trčao... Nemam zamerki na njegovu igru, ali koncentraciju i fokus mora da popravlja. Video je da lopta izlazi iz kaznenog prostora, morao je drugačije da se postavi. To nije plod njegovog lošeg kvlaiteta ili odnosa. Daćemo mu svi maksimalnu podršku“.

Zvižduci Aleksandru Kataiju iznenadilu su mladog strega.

„Iskreno jesu, moja odgovornost je da zaštitim igrače. Zviždimo igraču koji je imao 45 golova i asistencija prošle sezone. Mogao je da postigne gol iz onog slobodnog udarca. Kad igrači daju sto odsto od sebe mislim da zvižduk nije nešto što Zvezdin igrač zaslužuje od publike. Kada neki igrač ne pruži 100 odsto, onda to mogu da prihvatim. Poštujem našu publiku, bio sam milion puta ovde, ali to nije nešto što nam pomaže“.

Konflikt između Kange i Bukarija u tunelu na poluvremenu je iznervirao Milojevića.

„Izgladili su situaciju, koju nisam direktno video. Fudbal je igra emocija, sve ključa, previše je testosterona. Ono što znam jeste da su se izvinili jedan drugom. To moraju da kontrolišu, možda sam bio malo oštar prema njima na poluvemenu. Ali, mi smo tim, to se ne rešava na terenu. Ono što ne priliči renomeu jednog kluba ne treba da se radi“.

Utisak je da Crvena zvezda nije nagrađena za igru protiv Monaka.

„Pogađa me. Kada date sto odsto od sebe, kada taktički nadmudrite protivnika kao što je Monako, a onda ne dobijete nagradu za taj trud. Da nismo imali šansi i mogli do pobede ili bar nerešenog, onda bi me manje pogodilo. Dobro smo se isprsili protiv Monaka, ali u ovakvim mečevima situnice odlučuju“.

Novi Pazar stiže u nezgodnom trenutku sa sedam vezanih pobeda, dok Crvena zvezda tri uzastopna meča nije ostvarila pobedu.

„Svakoj seriji dođe kraj. I našoj i njhovoj. Mislim da će biti lako pripremiti taj meč vođeni ovom energijom od večeras“.

Da bi se serija prekinula moraju i napadači da počnu da pogađaju.

Ti napadači se hrane golovima, to im diže samopouzdanje, ali ne postoji drugi način nego dovesti te igrače u još bolju situaciju za postizanje gola. Kad počnu da postižu golove tada će biti bolje i nama i navijačima“, zaključio je Milojević.



tagovi

FK Crvena zvezdaLiga EvropeOsman BukariGelor KangaSlavoljub SrnićMiloš MilojevićAleksandar Katai

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara