Miloš Kerkez (©milan.hu)
Miloš Kerkez (©milan.hu)

Miloš Kerkez zasenio Milanove zvezde: Dva gola na debiju mladog levog beka (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.07.21. | 19:16

Rosoneri pobedili Pro Sesto sa 6:0

Pokazao je Miloš Kerkez svim mladim fudbalerima kako se na pravi način koristi šansa kada se kuca na vrata prvog tima.

Tinejdžer srpskog porekla, rođen u Vrbasu, ali koji igra za mlađe kategorije reprezentacije Mađarske, zaigrao je danas za prvi tim Milana i oduševio u prijateljskom susretu sa Pro Sestom.

Izabrane vesti

Crveno-crni su pobedili sa 6:0, a Kerkez, koji igra na poziciji levog beka, postigao je dva gola! Miloš je u igru ušao na poluvremenu, kada je trener Pioli promenio celu postavu, a pred sam kraj, u 88. i 91. minutu je postigao dva skoro identična gola.

Ubacio se Kerkez poput iskusnog levog beka u protivnički šesnaesterac, dobio loptu i pogodio kontra ugao. Rutinski i to za momka od 17 godina, koji traži svoje mesto pod milanskim suncem.

Kako su pisali u prethodnom periodu mađarski mediji, Kerkez je kao dečak bio problematičnog karaktera, stvarao je glavobolje trenerima, pa se kratko zadržao u Rapidu iz Beča, a ni u Đeru nije bilo lako s njim. Ipak, ima očigledan talenat, koji nije promakao skautima Milana, koji su ga zimus doveli u klub.

Dobro je počeo u taboru rosonera, pa ako se po jutru dan poznaje...

Inače, ostale golove za Milan danas postigli su Benaser, Rafael Leao, Samu Kastiljeho i Frančesko Sera je pogodio svoju mrežu.


tagovi

MilanMiloš KerkezSerija A

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara