Komentari na vest

Miloš Milojević o novim snagama: Azarov dolazi iz drugačije metodologije, Mituljikić mora da bude brutalniji

s

sineeeeeee

pre oko 1 godinu

Obavezno Pešić prvi napadač!
Y

YayaT

pre oko 1 godinu

Ti definitivno dolazis iz druge metodologije kao trener....To je ona metodologija mrsomuda iz provincije, shatro gastarbajter. Danas je svako sa internetom i FM znanjem menadzer.

Srpski samuraj

pre oko 1 godinu

Kao i FM stručnjaka, koji svaki dan ovde ostavljaju komentare i sastavljaju timove. Je l treba da bude uz nekog velikog grada da bi bio stručnjak? Tesla like this!
D

Dzi

pre oko 1 godinu

Bice vrlo zanimljivo videti gde ce Milojevic nastaviti karijeru i sa koliko uspeha i kratkorocno i dugorocno..ma koliko ga pljuvali mislim da ima zdrav stav i pristup i da je marljiv covek i da ce uspeti...
F

Fußballspieler

pre oko 1 godinu

Ne znam da li je izabran selektor za mladu reprezentaciju ako nije eto prilike da se tamo uhlebi trofejni trener i pokaže šta i koliko zna!
N

Nemanjaaaa

pre oko 1 godinu

Voleo bih da ga zadrže u klubu po svaku cenu, smatram da će biti trener ipo
1

11211

pre oko 1 godinu

Gledao sam ZVANIČNE statistike sa više Zvezdinih utakmica i na većini njih je Rodić bio igrač koji je najviše pretrčao! Najbrži šprint takodje! Uz mnogo asistencija. To pokazuje koliko je on važan za ovaj tim. Za sve koji ga pljuju ponavljam ZVANIČNE statistike!
g

gnusna

pre oko 1 godinu

Laz covek ima na 23 meca u ligi jednu jedinu asistenciju znaci deblo da si stavio odbilo bi se i od njega jedna asistencija,a jos igra u timu koji je 90 posto meca u napadu i opet dzabe.I to nam.je moderni bek u oba pravca?
1

11211

pre oko 1 godinu

Proveri još jednom. Koliko je utakmica na kojima je najviše pretrčao? Uvek je u vrhu po tom parametru. Koliko golova smo primili po njegovoj strani? Rodić već mnogo sezona ima vrhunsku statistiku
z

zasto

pre oko 1 godinu

Je uopste vazno ko je koliko pretrcao ako to nije efektivno trcanje,pricas mi da je on moderan bek a on sa sve tim silnim trcanjem i ofanzivnim timom ima jednu asistenciju u ligi
1

11211

pre oko 1 godinu

Zato što svi vi veliki stručnjaci zamerate Rodiću da mu je " duša u nosu" i da ne može više a on vas demantuje već nekoliko sezona. Azarov je ok ali treba da jede još pasulja da stigne Rodića. Boljeg nemamo!
G

Gost87

pre oko 1 godinu

Kako se uvek za neke igrače imenom i prezimenom kaže da imaju mane, da moraju bolje, a recimo nikada nisam čuo Katai deluje nezainteresovano, Kanga olako gubi lopte na sredini. Ne, oni su nedodirljivi, oni ne greše. Zato se nadam da će doći ovaj izraelac, i ako samo bude imao podršku uprave, da ih potera sve. Kome se ne sviđa, može na tribine. Čuj ovo. Primaju po 60k evra mesečno i zasitili se. Njima se ne igra. Ne mogu da nađu motiv.
t

turistarista

pre oko 1 godinu

Jedan isti bot napisao 5-6 komentara protiv Kataia i Kange. Ispunio zadatak za danas!
G

GeOs

pre oko 1 godinu

Pa kad tako gledas na stvari, nije ni cudo sto ne kapiras ljudsku psihu. Ti mislis da su pare element koji te motivise. Ne motivisu. Pare su samo nagrada za tvoj rad, a ako su ti pare glavni pokretac motivacije, onda nesto nije u redu. Znas, ti si jedan od onih kad procitas da neko ima depresiju od poznatih sledi komentar "jeste, depresivan a kolike pare prima".... Katai mozda nema motivaciju kao sto je imao, i na to ne mogu da uticu pare... jer da mu das sada i milion za mesec dana, opet ce biti isto, on opet treba da igra protiv Kolubare i slicnih.
B

Bojo

pre oko 1 godinu

Tačno je to, Zvezda ima desetak velikih talenata, ali sem Erakovića ostali ne dobijaju pravu šansu i odlaze da ne bi propali... Prava šansa je kada mladi igrač igra od početka , na bitnim i neizvesnim utakmicama i kada se odlučuje. Nije to do trenera! Spas je u povećanju broja Bonus igrača sa jednog na tri ,ili četiri igrača...Zvezda bi opet bila prvak ali bi umesto jednog Erakovića imala još bar tri igrača za prodaju po istoj ceni. Uprava to ne vidi i zato poklanjamo mlade supertalente ili oni odlaze...
V

Vladan 7777

pre oko 1 godinu

To sto pises nema blage veze, kvalitet igra uvijek, broj godina nije vazan ako ga posjedujes. Nazor forsiranje bilo cega ili koga nema efekta... Imamo mlade igrace na pozajmicama u manjim sredinama, ali sem Lucica i donekle Radulovića skoro niko i ne igra. Kako da ocekujes onda da mogu u Zvezdi igrati?
g

gostinjo karioka

pre oko 1 godinu

komsije, samo da vas podsetim da sutra bijemo Real i odlazimo na F4. Ćao!
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

U fudbalu će te teško u top 4 😂🤣😂🤣😂 A nadam se da nećete ni u košarci..
G

Gostić

pre oko 1 godinu

Srećno, nadam se da osvajate to takmičenje. Taman od tih para možda budete imali za porez i ostalo. Ipak se zna da plasman na fajnal for donosi najmanje 20 miliona, što je bitno za funkcionisanje kluba, pa čak i u ovom drugom sportu, koji ne pratite, a gde su pare smešne. Mislim, šta je 10 miliona od plasmana u LE? Ništa, sitnica, što da se cimate oko toga. A naš klub, koji će igrati LŠ, i koji će osvojiti ABA ligu treba da bude sramota, jer vi ste otišli na fajnal for. Jer, ko još broji trofeje i pare. Poyy.
G

Gost 778

pre oko 1 godinu

Ako vec razmisljaju kao ozbiljan klub ,mislim da bi trebali ozbiljno da popricaju sa ovim trenerom (i ako dovode vec Izraelca) i postave ga za trenera omladinaca uz potpunu slobodu jer covek OCIGLEDNO zna sa mladim igracima.I uz dogledno vreme sazrece u zvezdi zajedno sa omladincima i ima cemo u dogledno vreme zrelog trenera sa omladincima od kojih ce i sam znati sta moze da ocekuje,
G

Gostić

pre oko 1 godinu

Lepo razmišljanje, koje treba podržati, međutim, mi smo državni klub, i tu svi imaju interese i upliv. Teško da će to tako da ide. Njegovo je da nastavi da osvaja duple krune i da u Evropi uradi nešto, uz plasiranje igrača koji mogu dobro da se prodaju. Zvezda je do sad pravila rezultate, nekad sa slabijom, nekad sa solidnom ekipom, ali na uštrb toga nije napravila ni jedan veliki izlazni transfer, sem Radonjićev. Sada se za to ima prostora, i zato je rekonstrukcija potrebna. Naredne dve godine ako ne uspe da napravi dva igrača koji bi koštali po 10 miliona, onda smo u problemu. Ako uspe, onda možemo samo da napredujem i budemo uspešniji.
e

edo555

pre oko 1 godinu

A zbog cega su nedodirljivi Katai,Rodic Kanga,jel nema boljih igraca na trzistu od njih moderniki fudbal trazi pitbulove i,ekipi da grizu u oba pravca da gaze svaku utakmicu kao da jurimo rezultat tek onda mozemo da se nadamo da nas nece gaziti svi u LS.
9

95

pre oko 1 godinu

Nema boljih od njih. Nadji bolje a da su nama dostupni. Nema!
Đ

Đukin fan

pre oko 1 godinu

Mituljikic već ima 19 godina i ako ga nisu kroz mlade kategorije Zvezde naučili do sada,malo je igrao pa je nedovoljno da se proceni,teško će sada da proradi!!U par situacija gde je bio u prilici nije reagovao valjano!!!Treba i njemu i još 4-5 njih da pruzi priliku u ovo 5/6 utakmica lige i kupa do kraja sezone i obave selekciju!!Ako makar jedan od tog mladog kadra pokaže da vredi biće odlično!!!Ocigledno ova generacija 17-19 godina iz omladinaca nije u rangu onih od pre 6-7 godina;sem Erakovica koji je iskoristio prilike i ima potencijal za dvocifren transfer u milionima €
g

ghosta

pre oko 1 godinu

Mituljikić ima punih 20 godina. Mlađi je od Pruceva samo 5 meseci, od Azarova 11, a ova dvojica su igrači, a on "talenat". Ako ne zaigra sada nešto konkretno, da ide dalje na pozajmicu da igra, inače nema smisla da čuči kao talenat, osim ako nemamo alternativu za bonus igrača.
g

gostxxx

pre oko 1 godinu

Eto trenera za omladince C.Zvezde... Odličan bi bio na toj poziciji
g

gostic

pre oko 1 godinu

Pa da... tako to ide. Radis kao pomocni trener u prvom tim, onda vodis prvi tim i uzimas titulu i kup pa se onda spustas malo u omladince :))
h

hmmm

pre oko 1 godinu

brutalniji. to je ono sto mu je nedostajalo da bih mogao da kazem da je dvojnik premijerke. znaci brutalno.
V

Visente Del Boske

pre oko 1 godinu

Konacno bekovi koji znaju da centriraju,2 gola su pala sa centarsuteva nasa dva beka.
p

pancevac992

pre oko 1 godinu

"konacno" Rodic prosle godine treci najbolji asistent ekipe,mora da je rukom centrirao
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Klauzula u ugovoru. Osvajanje titule produžava ugovor do juna 2024. godine?
N

Novak majstor

pre oko 1 godinu

Poznajući Terzića to je bila klauzula za nas,navijace javnost itd a sa trenerom usmeno obećanje.
B

Brigas

pre oko 1 godinu

Juce se osetila ta energija koju su doneli mladji igraci. Svaka cast na dosadasnjim rezultatima ali mora se zahvaliti Rodicu, Kataiju, Dragovicu( previse je nervozan u poslednje vreme), Kangi, Pesicu. Previse je tu sujete i velikog ega na terenu to se vidi golim okom a to utice na igru. Cak je recimo juce Ivanic prodisao bez Kataija i bolje igrao, kao da kada igra sa njim onda je usmeren samo njemu da daje loptu i da njih dvojica kombinuju. Ne znam, juce mi je to delovalo poletnije, brze, energicnije, lopta se brze kretala.
M

Mikki

pre oko 1 godinu

Mislim da u Katai i Dragović i Rodić i još neki iskusni igrači imaju šta da daju, ali ne kao stalni i apsolutni starteri. Igra je brza kad nema Kataija i Kange, al je isto tako tačno da su mnogo puta ove sezone njih 2 bili naši najbolji igrači. Mora da se nađe način da se napravi tranzicija ka mlađima..
9

95

pre oko 1 godinu

Čovek napiše da treba oterati Kataia,Rodića, Dragovića... I dobije brdo pluseva. Toliko o fudbalskom znanju i obrazovanju čitalaca ovog portala. Ili su grobari ili su dunsteri. Nema trećeg...
M

M. R.

pre oko 1 godinu

'Zahvaliti se Kataiju...' Ovakve poruke treba slati u spam.
G

Gostyyy -

pre oko 1 godinu

@95 - Oba brate. Ali više dunsteri, 99% komentara veze sa realnošću nema, samo trka ko će koga više da opljune, a svi udaraju lajkove, jedni jer ne znaju a drugi jer ne znaju a grobari su. . . .
S

Simo Spasić

pre oko 1 godinu

napred zveda🎤
t

tviter.glavonjeri

pre oko 1 godinu

🤏
c

crveni

pre oko 1 godinu

Azarov je kompletniji igrač od Rodića u svakom smislu,ali Rodić je nedodirljiv u prvom timu... Pravi primer uticaja sa strane...
p

prti

pre oko 1 godinu

Samo sto je sem ofanzivnih kvaliteta za tu poziciju za Zvezdu u Evropi bitniji defanzivni kvalitet. A on je za razliku od Rodica tu krater koji ne moze izdrzati nijedan duel. Rodic vise nema snage da se ponavlja napred ali u duplom bloku je Bane Ivanovic za ovog.
p

pancevac992

pre oko 1 godinu

hahahahahahahahhahahahaha,ne zasluzujemo sve ove godine uspeha,stvarno ne zalsuzujemo
R

Rico89

pre oko 1 godinu

Ti si fudbal igrao samo na Soniju. Ispade da je Gruzijac Dani Alveš glavom i bradom. Kao što par ljudi reče, gde je držanje zadnje linije, skok i duel igra, postavljanje u odbrani, anticipacija. Gomila dunstera na ovim i sličnim forumima Rodića svrstava u rang sa Gobeljom, godinama!? Sramota. Da li nam treba moderniji i mlađi levi bek? Da. Da li je to Gruzijac, ne očigledno, jer ne pravi razliku ni u domaćem prvenstvu.
k

konjarnik republika

pre oko 1 godinu

Dobro rečeno,iskreno i stručno!
d

dal je moguće

pre oko 1 godinu

da se ložite na ove titule o kojima se odlučilo u vili "Bokeljka"???
a

a ti se

pre oko 1 godinu

Lozis na f4 od para koje su prikupljene u toj istoj bokeljki ???
S

Snoopy

pre oko 1 godinu

Odlučilo je vama N.Pazar.Čuka.T.S.C Itd.itd...
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Očigledno u derbiju nisi izveo najbolji tim jer je ovaj protiv Čuke bolji. Kod nas se pominju talenti u 23 a u Psž debitovalo dete od 15 godina.
Ј

Јосиф

pre oko 1 godinu

Много промета, мала зарада каже наш народ! Можда овај дечко зна теорију, није то спорно, али звезда нема времена да он полаже праксу. Нажалост то је тежина звездине клупе, као и тежина звездиног дреса коју несхватају Азаров, Пруцев и Митуљикиќ! Ако Базел стварно нуди 2.5 милиона за Пруцева продати га одма, ако Краснодар нуди за Ераковиќа 8-9 и њега, питање дали могу боље, времена нема, може само да им падне цена као Гавриќу и Вељку Николиќу и да промет буде велики а зарада мала. Треба нама насушно 5-6 играча, ако имамо лове да доведемо праве?
P

Pera genije

pre oko 1 godinu

Pogodio si pravo u centar. Svi pobrojani da ih pustiš ne bi u većini ligaških utakmica napravili razliku. I kad bi pravili pitanje je kontinuiteta. Azarov je pozadi skoro pa neupotrebljiv, o fizikalijama da ne govorim, u Evropi bi to bilo pogubno, slično je sa L. Nikolićem koji je čini se bar malo fizički jači. Kangva je jesenas u Evropi dokazao da je daleko iza Kange, i to je Zvezdin ozbiljan problem, koji neznam kako će se rešiti osim ako se ne dovede baš ozbiljan zadnji vezni koji će pokrivati bilo koga od njih dvojice. Slažem se i za ove prodaje ako ih u opšte ima Prucev, Mitrović, za Eraković možda možemo sačekati do zime. U njegovom slučaju možda se rizik isplati? Sve u svemu ovo što trenutno imamo je sigurno borba za novu titulu ali u Evropi bar 5-6 jačih igrača. Pod obavezno zadnji vezni i pravi špic, ne ovi koji mogu na krilo, ne ovi što mogu kao lažne devetke već pravi centarfor!
S

Sale2323

pre oko 1 godinu

Ti brate skapirao sam to skoro, kucaš sa telefona koji nema srpski ćirilični jezik, a ima makedonski. S10 Samsung je znam takav, ostali ne znam?! Naša drzava je nenormalna sto dozvoljava prodaju takvih proizvoda u Srbiji, koje ne poštuju srpko pismo. Znam da nije tema ovde, ali eto,morao sam, da pročita neko, pa da se to najzad ispravi. Nemaš u svom meniju srpsku ćirilicu, ne možeš da prodaješ taj proizvod u Srbiji!
D

Dzero

pre oko 1 godinu

Pa taj Prucev koga bi ti prodaoza 2.5 isljiva miliona je doktor za 90 zvezdinih igraca..Tako mlad i bez iskustva u seniorskom fudbalu...Onrati paznju malo bolje pre komentarisanja.....

kln

pre oko 1 godinu

kangva je u evropi pokazao da ne moze prici kangi
c

cccc

pre oko 1 godinu

sto je katastrofalno jer kanga nema ni priblizan kvalitet da organizuje igru ovog tima u ligi sampiona
B

BicuSlobodan

pre oko 1 godinu

Zato što se nema strpljenja da se istrpi Kangva koji bi sa samopouzdanjem bio 4 puta bolji od Kange. Jel i Eraković grešio pa su ga navijači terali i vikali da se gura preko veze? Kanga u kontri se okrene dva puta oko sebe pre nego što da loptu. Da ne pričamo o njegovim gubljenjem lopte kao zadnji vezni. Isforisrati Kangvu, Azarova, Mitrovića....
I

Idi samo idi

pre oko 1 godinu

Šta priča ovaj ljudi? Gruzija i Rusija imaju bolju metodologiju u radu sa mladim igračima? Gruzija ima bolju metodologiju od Srbije? Gruzijska livadska liga koja je na nivou Sremske okružne lige? Rusija? Pa kog mladog Rusa kvalitetnog znate, evo dajem svima po 5 minuta da razmislite?? Ovaj čovek je obična neznalica.
M

Mjv

pre oko 1 godinu

Ne kaze on da imaju vise talenata, nego da temeljnije rade. Nemoj mi reci da mislis da se bolje radi u senegalu nego u sloveniji, a pogledaj im reprezentacije. Senegal bi dao sloveniji 7komada lagano, a igraju ljudi sa flasama
i

izointer32

pre oko 1 godinu

Azarov napravi vise dobrih paseva i centarsuteva za par utakmica nego Rodic za celu sezonu, vidi se da ima smeka, treba mu dati i sansu, i Prucev zna fudbala, i njega treba forsirati.
a

ali ali

pre oko 1 godinu

Azarov nije levi vezni,nego levi bek ,i onda mu ne trebas racunati to sto ume,nego ono sto ne ume kao bek,a ne ume mnogo toga,od postavljanja na duge lopte,preko duel igre,do saradnje sa stoperima...a to sve bek ozbiljan mora da ima . Ovde se pljuje toliko Rodic,koji je po meni najpotcenjeniji nas igeac,uz sve mane sto se tice fizicke spreme,ali pogledajte samo njegova postavljanja na duge lopte,pogledajte kako takticki dobro stoji,koliko puta se ponavlja po strani,stvarajuci visak i prostor kataiju i ivanicu,tako da po meni,azarov je jos uvek daleko od rodica po kvalitetu
z

ziki889

pre oko 1 godinu

@ali ali Tacno tako, izuzetan doprinos u skoku na obe strane. Sprema i nije toliki problem, jer je sa godinama naucio da se stedi, jasno tad trpi uglavnom napad. Ali preko njega nikad nije curelo, niko ga nije napadao i busio u bilo kom takmicenju. Evidentan je problem drzanja linije, tu cesto ne uspeva dobar ofsajd da napravi, i naravno brzina mada to na nivou Lige Evrope jako dobro sakriva.
p

pancevac992

pre oko 1 godinu

@ali ali pusti ih druze,najvece neznalice su nasi navijaci,treci najbolji asistent ekipe prosle godine,kidao sa ivanicem i kataijem u triu,defanzivno perfektan,skok,duel,ali dzabe,ovi toliko veze nemaju da je sramno
M

Mjv

pre oko 1 godinu

Mnogo bih voleo da vidis podatak koliko golova smo primili po rodicevoj strani. Covek je u defanzivi odlican, u skoku takodje. Pogledaj samo procenat napada protivnickih ekipa po bokovima, svako trener bezi od te strane.