Miloš Pantović odjavio Partizan i izabrao TSC

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.06.23. | 11:11

Informaciju potvrdio i sportski direktor Partizana Ivica Kralj u razgovoru za Telegraf

Ni treća neće biti sreća za Partizan i Miloša Pantovića. Mladi reprezentativac Srbije i doskorašnji član Voždovca karijeru će definitivnonastaviti u redovima srpskog vicešampiona, ekipe TSC-a iz Bačke Topole, preneo je portal Telegraf.

Dugo je klub iz Humske obigravao oko nekadašnjeg omladinca Crvene zvezde. Prošlog leta se isprečilo preveliko obeštećenje koje je tražio Voždovac, slično je bilo i tokom zimskog prelaznog roka. Sve je ukazivalo da će krilni fudbaler konačno obući dres Partizana i predstavljati ozbiljnu opciju u renoviranoj ekipi, pošto je izrazio želju da pređe u Humsku.

Izabrane vesti

TSC je, prema saznanjima Mozzart Sporta, za usluge Miloša Pantovića ponudio 300.000 evra. Partizan nešto manje, ali je tokom prethodne radne nedelje izjednačio ponudu Topolčana i potom postigao preliminarni dogovor sa igračem. Pantović je, iako velika želja Nikole Lazetića, bio na pola koraka od Humske. Ali Telgraf piše da je u noći između petka i subote praktično promenio odluku, i izabrao TSC.

Navodno, zbog manjeg pritiska u redovima srpskog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

„Imali smo želju da vidimo Pantovića u dresu Partizana, jer smatramo da ima kvalitet, da se radi o perspektivnom mladom igraču i učinili smo sve da mu pokažemo da mu je budućnost u Humskoj. Praktično smo, pošto smo utanačili detalje sa Voždovcem imali dogovor, jer njegova želja nije bilo sporna, bar smo tako mislili. Međutim, promenio je mišljenje za dan i odlučio se za drugi klub, ni sam ne mogu da razumem, niti odgonetnem zbog čega, jer sam u razgovorima stekao drugi utisak. Prihvatili smo odluku i želimo mu sreću, ko zna, možda nam se nekada u budućnosti putevi i ukrste. Odmah smo prešli na druga rešenja, jer u fudbalu ne postoji juče i danas, samo sutra...“, rekao je Ivica Kralj za Telegraf.


tagovi

Miloš PantovićIvica Kralj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara