©Starsport
©Starsport

Milošević upozorava crno-bele: Oprezno na Radnik

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.05.20. | 14:42

"Naš cilj je da osvojimo Kup", podseća trener Partizana

Četiri minule sezone pehar za pobednika Kupa Srbije završavao je u rukama fudbalera Partizana.

Kada je najmasovnije takmičenje u pitanju, takav niz nije viđen od sedamdesetih godina prošlog veka, kada je Hajduk iz Splita u staroj Jugoslaviji osvajao trofej pet puta uzastopno.

Izabrane vesti

Partizan još tri koraka dele od izjednačavanja tog rekorda. Prvi korak, po današnjem žrebu u Fudbalskom savezu Srbije, moći će da napravi 3. juna u Surdulici, gde će ga dočekati Radnik.

Nijedna utakmica nam neće biti laka. Pošto imamo ambiciju da osvojimo Kup, svejedno nam je ko nam je protivnik u četvrtfinalu, a ko u polufinalu ili finalu. Naši cilj i ambicije su jasni“, rekao je Savo Milošević.

Dva puta su se Partizan i Radnik sastali ove sezone u Superligi i oba puta su slavili crno-beli: u Surdulici je bilo 2:1, a u Beogradu 3:0 za tim Sava Miloševića. Bez obzira na to, trener Partizana je upozorio pulene na oprez.

Svakog protivnika moramo da shvatimo ozbiljno. Dolazimo iz jedne situacija koja je specifična, u kojoj se niko od nas nije ranio nalazio, pa moramo da budemo obazrivi. Igraćemo na strani, što je dodatna otežavajuća okolnost. Ne govorim to kao neki alibi, već da moramo da budemo maksimalno oprezni. Ipak, sa verom u ono što radimo, smatram da možemo da prođemo i ovu i sve naredne prepreke“, podvukao je Savo Milošević.

Ostali parovi četvrtfinala Kupa Srbije su Vojvodina – Mladost, Čukarički – Radnički i Inđija – Crvena zvezda.


tagovi

FK PartizanSavo MiloševićKup Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara