Marko Milovanović (©partizan.rs)
Marko Milovanović (©partizan.rs)

Milovanović u euforiji posle gola: Sve za Partizan!

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.12.21. | 10:23

Mladi napadač postigao prvenac protiv Dubočice (1:0)

Blistao je Marko Milovanović letos na pripremama Partizana, očekivalo se da će imati mnogo veću minutažu tokom sezone nego što je imao, pogotovo što osim Rikarda Gomeša crno-beli ni nemaju istinsku “devetku” u timu.

Međutim, veliki pritisak da se neprestano pobeđuje redukovali su prilike za mladog napadača na minimum. Meč sa Dubočicom u Kupu Srbije otvorio je šansu za Milovanovića, dobio je ulogu startera i opravdao je na pravi način za golgetera – postigao je gol.

Izabrane vesti

I to njegov prvi za prvi tim Partizana na takmičarskim utakmicama, a istovremeno i gol za pobedu (1:0), za prolaz u četvrtfinale Kupa Srbije.

“Još sam u euforiji! Presrećan sam. Gol mi daje veliki motiv za rad i dalji napredak”, rekao je Milovanović za klupski sajt.

Ne kvari radost mladom napadaču ni to što će već koliko sutra ponovo biti prekomandovan u sastav omladinaca.

Ja sam vojnik Partizana i gde god šef da proceni da je potrebno da igram, trudiću se da dam svoj maksimum. Svestan sam da je konkurencija velika, da je važno imati utakmice u nogama, stoga se nikada ne postavlja pitanje “zašto”. Sve za Partizan!”

Strpljenje je, dakle, jača strana Marka Milovanovića, koji je ove sezone skupio deset nastupa za crno-bele, osetio je draž igranja na sva tri fronta.

U Partizanu sam od svoje sedme godine, skoro više od decenije. Navikao sam na disciplinu i pobednički mentalitet kluba i sve što dolazi spremno čekam. Šef Stanojević je vrstan pedagog i stručnjak i šta god da od mene zahteva – ispunjavam bez dileme”, poručio je Milovanović, crno-bela “devetka” za godine koje dolaze.


tagovi

FK PartizanMarko MilovanovićSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara