Miriše na četvrtfinale: Majstorija Vošinog napadača matirala Turke, pogurao nas i sudija

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.05.22. | 15:20

Kadetska selekcija Srbije bolja od Turske (2:1) ključni meč protiv Španije

Protiv Belgije bilo je dobre igre, ne i koncentracije u poslednjoj trećini terena. Sve se to vratilo u današnjem okršaju sa Turskom, u kojem je kadetska reprezentacija Srbije stigla do pobede, možda i ključnih bodova u borbi za četvrtfinale (2:1). Srbija trenutno ima četiri boda, i ključni meč odigraće u poslednjem kolu grupe B protiv Španije.

Ali bez obzira na potencijalni rasplet, imamo razlog za zadovoljstvo. Pokazao je tim Radovana Krivokapića da raspolaže velikim potencijalom, savladavši Tursku kao i pre dva meseca u elitnoj grupi kvalifikacija. Presudila je majstorija napadača Vojvodine Miloševića koji se u 52. minutu sjajno reagovao na asistenciju Mateje Bubnja, fintom izbacio iz igre golmana Turske i pogodio mrežu. Bio je to potez dostojan iskusnih napadača, kojim je Milošević stigao do kote od dva postignuta gola na Prvenstvu Evrope u Izraelu.

Izabrane vesti

Selektora Radovana Krivokapića najviše može da zabrine inicijativa Turaka u finišu, i jako loše branjenje prekida. Upravo posle jednog kornera, Turci su pogodili mrežu. Pogodak je poništen zbog faula nad golmanom Ljeskićem, i utisak je da nas je velški arbitar pogurao u ovoj situaciji. Golman Brodarca bio je naš najistaknutiji pojedinac u samom finišu utakmice, kada je bravoroznim odbrana sačuvao bodove Orlićima.

Srbija je u prvom poluvremenu bila bolji rival. Dominirali su Orlići, stigli do pogotka preko veziste Crvene zvezde Jovana Šljivića, uz napadača Miloševića najrasploženijeg za igru. Bila je Srbija dominantna, ali su Turci iz prvog udarca u okvir gola preko Uzuna u 43. minutu došli do izjednačenja.



tagovi

kadetska reprezentacija SrbijeRadovan Krivokapić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara