Mirko Ivanić (Star sport)
Mirko Ivanić (Star sport)

Mirko Ivanić: Protiv Jang Bojsa 2019. godine ozbiljan stres, sad sam opasniji

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.10.23. | 17:07

“Hoćemo da pokažemo da smo zasluženo u grupi”, kaže ofanzivac crveno-belih

Koliko je Mirko Ivanić značajan za tim Crvene zvezde videlo se tokom njegovog iznuđenog bolovanja, kad je srpski šampion izgubio ofanzivni fokus i stabilnost u sredini terena. Najavio je bivši reprezentativac Crne Gore duel sa Jang Bojsom pogotkom protiv Radničkog iz Niša, mada je svestan da će crveno-beli morati za klasu bolje nego u prethodnom periodu.

Deluje da Crvena zvezda dobro počinje mečeve, a da potom ulazi u rutinu.

Izabrane vesti

To je više pitanje za struku. Stvarno vredno radimo na treninzima, odgovorno pristupamo utakmicama. Verujem da smo stvarno spremni za meč, jer smo se za to pripremali celo leto. Takvi su nam bili i rivali“, ističe Ivanić.

Bio je iskusni vezista akter dvomeča između srpskog i švajcarskog prvaka pre četiri godine. Sve je na Marakani te večeri imalo srećan završetak...

„Sećam se da je to bila jedna od stresnijih utakmica. Kad počneš sa klupe vidiš sve sa strane. Naboj, pritisak, čekao se povoljan rezultat“.

Sada će Švajcarci tražiti osvetu, o čemu nedvosmisleno pišu i tamošnji mediji.

„To ne bih komentarisao, čuo sam od vas šta pišu. Verujem da ćemo svi biti svedoci velikog spektakla, da će nam navijači pružiti veliku podršku. Osećamo je već sada. Mi samo hoćemo da pokažemo da smo zasluženo u grupnoj fazi Lige šampiona“. 

Nije hteo Ivanić da upoređuje ondašnji Jang Bojs sa ovim danas. Samo se našalio da je ovaj Mirko opasniji od tadašnjeg...

Tako bi trebalo da bude. Tada sam igrao prvu sezonu u Zvezdi. Nadam se da sam sada iskusniji. Čuo sam da je moj veliki prijatelj Aleksa Vukanović rekao kako očekuje da postignem gol. Neka ga dâ bilo ko, samo da se radujemo“.



tagovi

Mirko IvanićFK Crvena zvezdaLiga šampiona

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara