Komentari na vest

Mirno spavaj, Argentino... Čuva te Anđeo! Više nisi gubitnička reprezentacija (VIDEO)

K

Konacno Gaucosi

pre gotovo 3 godine

Da se Di Maria nije povredio sinoc bi objedinili dve najvece krune. Onako sa Lavecijem na nesrecnom Havedesu nisu uspeli nista da urade. Generalno, Anhel je uzasno podcenjen igrac. Brutalna sezona u Realu kada su uzeli LS, mozda i najbolji u Argentini u prva dva kola eliminacija na SP 2014, sinoc resio, u PSG u kontinuitetu dobar. Mnogo mi je drago jer obozavam Argentinu kao naciju. A za precizne statisticare imam jedan zanimljiv podatak, Fenomeno je u 16 tekmi eliminacija na SP i Copi dao 14 komada, cisto domaci zadatak ostalima.
Y

Yala

pre gotovo 3 godine

Svaka čast za naslov teksta . Kapa do poda.
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

E jbg ja se napio sinoc kao macka zaboravio totalno na ovaj mec, ajde neka im je sa srecom, Lautaro poceo da redja polako trofeje, posle ovoga cena dodatno skace bravo za Argentince !

sporettiganj

pre gotovo 3 godine

Mesi pa Mesi.... sve je to lepo.... ali covece zasto niko ne prica o Di Mariji ???? Pa on je dao onaj prelep gol i u sekundi se snasao kao sto vecina ne bi ! On im je doneo pehar, da nije dao taj gol Brazil bi verovatno osvojio.
M

Manolas

pre gotovo 3 godine

Najbolji igrac svih vremena. Nikad niko kao Messi. Jokici gledaj kako van serijski igrac i covek igra za repku.
g

gost133

pre gotovo 3 godine

"Kao planinski venac Anda na prostoru Južne Amerike. "Na tom vrhu vijori se plavo-bela zastava, sa suncem u središtu koje milije razdragana lica nacije opčinjene fudbalom. Raduj se, Argentino!".... svaka cast autoru na kraju ovog teksta! Vrh!
B

Bugarin 76

pre gotovo 3 godine

A sad pravac u Psz. One Nejmarove suze na kraju su bile radosnice. Posto Barsa nema kesa, a bogme ni sta da proda, eto njega za 3 dana kod Al Kelafija na potpis ugovora. Nejmar nije plakao zbog Brazila nego Mesija
e

eoow

pre gotovo 3 godine

Messi je jedini igrač u povijesti nogometa koji je sudjelovao u 43 gola (19 golova i 24 asistencije) za reprezentaciju na velikim natjecanjima (Copa America + WC). Drugi najbolji asistent u povijesti Svjetskog Prvenstva. Ispred njega je samo Pele sa 10 asistencija. Najbolji igrač je u povijesti je i po učinku u nokaut fazi sa reprezentacijom na velikim natjecanjima. Izravno je sudjelovao kod 21 gola koje je Argentina postigla na Svjetskom prvenstvu i Copa America (5 golova i 16 asistencija).
4

442

pre gotovo 3 godine

Džabe mu kad je ružan
n

nadrealnooo

pre gotovo 3 godine

Tituli se u zube ne gleda, ali ovo je najgori Kopa Amerika u istoriji, bez ikakve dileme. Ocajno. Od pocetka do kraja .
A

A euro

pre gotovo 3 godine

Ronaldov 2016,koji je osvojii tim koji je prosao grupu sa tri iksa to he brate najgore takmicenje ikad
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Nisam gledao tekmu, ali iskreno sam mislio da ce uzeti Brazil nekako na misice. Zasto Fabinjo nije igrao ? Zasto Firmino nije igrao od pocetka ?
G

Gostlm10

pre gotovo 3 godine

Koliko mi je drago zbog tebe brate moj,NAJVECI SI!LM#10
m

mitt

pre gotovo 3 godine

Kad je Ronaldo bio povrijedjen 2016-e onda su mu se budale rugale kako nikakve zasluge nije imao na tom prvenstvu. Da je igrao svih 90 min bez ucinka opet bi mu se rugali. Isto je sa onima koji ne vole Messija. A imamo i one trece koji su totalno neobjektivni. Njima je Messi najbolji pa da je dao 5 autogolova ili je najgori, pa taman da je sam dao svaki gol u svakoj utakmici u karijeri. Isto vazi i za Ronalda.
G

Gost72

pre gotovo 3 godine

Neopisivo mi je drago zbog Mesija, ali i cele Argentine koliko su loših trenutaka prošli ove decenije. Vidi se da i ostatak reprezentacije veoma napredovao. Bilo bi savršeno da osvoje i SP, osim ako im mi ne stanemo na put :'D
b

bojank991

pre gotovo 3 godine

Ne znam šta se tripujete. Koliko moćnih reprezentacija igra u evropi, a koliko u južnoj americi?
L

Ludi Pesnik

pre gotovo 3 godine

Šta se tripujemo ili kako već. Ako si imao priliku da pratiš Kopu, tamo se igrao bolji fudbal, nego na cijelom Evropskom prvenstvu ove godine. Da ti nisu možda Englezi "moćni", što su ukrali penal Dancima?!
A

Akopalypsa

pre gotovo 3 godine

Argentina nikad nije igrala ni finale evropskog prvenstva a kamoli osvojila
L

Ludi Pesnik

pre gotovo 3 godine

Komentar jedne fudbalske neznalice.
T

Tako je to

pre gotovo 3 godine

Kad sudi Urugvajac Crnogorsko porekla. Bravo Mesi. Raduj se Argentino
@

@ssss

pre gotovo 3 godine

To takmicenje je na nivou Lige nacija C odprilike.Presmesne reprezentacije.
B

Barni

pre gotovo 3 godine

Videćemo ga na sp sledeće godine, to je jedino pravo merilo
C

Cekamo

pre gotovo 3 godine

Ronalda na svetskom mesija smo vec videli 2014 pozz
B

Barni

pre gotovo 3 godine

Kako si došao do ronalda??? Ja ga ni spomenuo nisam. I hvala na pozdravu.
G

Gost10

pre gotovo 3 godine

Messi je zasluzio da osvoji ovu Copu strasno ga je bilo gledati s kojom motivacijom je odigrao ovaj turnir, svi su doslovno igrali za njega, znaju pod kakvim pritiskom je bio zbog neosvajanja nekog pehara sa reprezentacijom. Eh to sve stoji, ali je li moguce da se finale igrale na onakvom terenu, doslovno nemoguce odigrati 3 pasa po zemlji, isto kao oranica neka, da te Bog mili sačuva
V

Vart

pre gotovo 3 godine

Drago mi je da je Argentina pobedila i da je Mesi konačno uzeo trofej sa reprezentacijom. Ali ljudi, neverovatno koliko je slabo izgledalo ovo finale Kopa Amerike. Samo pogledajte koji su igrači nekada igrali za Brazil i Argentinu a koji sad, razne Akunje, Montieli, Evertoni, Fredovi... Smejurija. Evo danas će biti finale EP i vidljivo je koliko bolji i kvalitetniji igrači igraju za Englesku i Italiju. Nebo i zemlja.
C

Coda17

pre gotovo 3 godine

De pogledaj jos malo Argentinu i ekipu Pa razmisli jesu li Engleska i Italija bolji od nje, naprotiv Argentina bi bila favorit po meni
e

ecka siti

pre gotovo 3 godine

Ajde ti razmisli jos jednom
g

gtffgh

pre gotovo 3 godine

Cile i Urugvaj su po svemu uspesnije reprezentacije u zadnjih 10 godina od razvikanih reprezentacija poput Engleske, Holandije, Italije, Portugala koje su se sramotile na svetskim prvenstvima i ispadale od Juzno Americkih reprezentacija. Spanija, Francuska i Nemacka jesu bili ispred svih. Ali npr. Italija se nije ni plasirala na zadnje SP, a 2010 i 2014 su ispadali vec u grupi. Nisu mogli 2010 godine da pobede ni Novi Zeland (1-1). Italija zadnjih 10 godina nije uspesnija reprezentacija ni od Kolumbije i Meksika, a tek od Brazila, Argentine, Cilea i Urugvaja.
G

Gost88

pre gotovo 3 godine

Jel Mesi igrao???

Wolfasin

pre gotovo 3 godine

Lepo za Mesija i ostale igrače, ali Mesijeva generacija je trebala da osvoji Svetsko prvenstvo, a ne ovo gde imaju 3 ozbiljne reprezentacije na svetskom nivou.
F

Floki

pre gotovo 3 godine

Ronaldo na aparatima !!!
V

Voždovac

pre gotovo 3 godine

Nisam gledao utakmicu, ali stiglo 170 notifikacija "Mesi GOAT". Dodjem da vidim šta se desilo, kad ono Di Marija rešio. I to su osvojili "samo" Kopa Amerika. Ja evo ne znam šta je sa današnjim novinarima.
G

Gost99

pre gotovo 3 godine

iskljuci notifikacije
j

jmzmzzm

pre gotovo 3 godine

A kada je Eder resio finale EURA 2016 onda je Ronaldo pokupio sve zasluge zar ne? Mesi kada je osvojio Kopa Ameriku: - najbolji strelac takmicenja - najbolji asistent takmicenja - najbolji igrac takmicenja - bio je strelac ili asistent u svim utakmicama do finala. Ronaldo kada je osvojio EURO: - nije bio ni najbolji strelac takmicenja - nije bio ni najbolji asistent takmicenja - nije bio ni najbolji igrac takmicenja - nije bio ni strelac ni asistent u 5 od 7 utakmica. Smesno je porediti Mesija i Ronalda.
J

Jaffa keks

pre gotovo 3 godine

Zasluzeno Argentina pobedila. Konacno i oni da osvoje. Kao sto sam vec rekao, slabija generacija od one pre 5, 6 godina, ali zato su i sve ostale reprezentacije u drasticnom padu. Kao sto sam vec napomenuo ranije, mnogo lakse osvojiti ovaj trofej od Evropskog prvenstva. Argentina i Brazil mogu ocekivati gotovo svaki put da igraju polufinale. Da bi dosli do polufinala, ekipe poput Brazila i Argentine igraju protiv prilicno slabih protivnika. Uz malo srece, mogu da dobiju i slabog protivnika u polufinalu. Brazil dobio Peru ove godine. Na kraju, u finalu se igra na jednu utakmicu. Tu uvek svasta moze da se desi, pogotovo kad te dve ekipe gotovo nikad nisu izraziti favoriti u medjusobnim duelima. Daleko od toga da umanjujem vrednost ovog trofeja, ali treba biti realan i reci da dosta lakse osvojiti ovo takmicenje od Evropskog. Ovo sam napisao zbog pristrasnih navijaca Mesija koji su me ubedjivali da je drugacije. Argentina igrala 5 od 6 polufinala, Brazil 3 od 6. Od 5 polufinala, 4 finala i samo 1 trofej. Mora se priznati jako slab ucinak za jaku reprezentaciju poput Argentine.
T

Trpadzija

pre gotovo 3 godine

Ronaldo je odigrao 12 minuta u finalu Evropskog.
G

Gost682

pre gotovo 3 godine

Najbolje da se svi presele u Evropu sad, jer Evropa je centar sveta i zbog toga trofeji van Evrope ne vaze. Pa nisu ljudi krivi sto su rodjeni na kontinentu sa mnogo m
6

655566565

pre gotovo 3 godine

Sve zavisi od žreba. Portugal osvojio EURO preko Austrije, Islanda, Madjarske, Velsa, Poljske, Hrvatske i Francuske. A Argentina osvojila Kopa Ameriku preko Cilea, Urugvaja, Bolivije, Paragvaja, Ekvadora, Kolumbije i Brazila. Kako je onda lakše osvojiti Kopa Ameriku? A Cile i Urugvaj su po svemu uspesnije reprezentacije u zadnjih 10 godina od razvikanih reprezentacija poput Engleske, Holandije, Italije, Portugala koje su se sramotile na svetskim prvenstvima i ispadale od Juzno Americkih reprezentacija. Spanija, Francuska i Nemacka jesu bili ispred svih. Ali npr. Italija se nije ni plasirala na zadnje SP, a 2010 i 2014 su ispadali vec u grupi. Nisu mogli 2010 godine da pobede ni Novi Zeland (1-1). Italija zadnjih 10 godina nije uspesnija reprezentacija ni od Kolumbije i Meksika, a tek od Brazila, Argentine, Cilea i Urugvaja.
r

realnoooo

pre gotovo 3 godine

Mesijevo finale SP + Kopa Amerika je vaznije od Ronaldovog EURA gde nije bio strelac ni asistent u 5 od 7 utakmica.
D

Dušan W

pre gotovo 3 godine

Evropa dominira godinama unazad, od 2006 do sad samo je argentina jednom igrala finale sp a ostalo sve evropske. Volim ja južnoameričke reprzemtacije ali one realno ne mogu da se mere sa evropskim.
Z

Zvezdasxnxx

pre gotovo 3 godine

Najvise golova Najvise asistencije Najbolji igrac copa amerika Pobednik copa amerike Sta hocete jos? Najbolji igrac ikada!
G

Gost89

pre gotovo 3 godine

kad osvoji prvenstvo sveta, onda moze da se prica. Do tada..
@

@gost

pre gotovo 3 godine

Pa bio je najbolj igrac sp, to je individualna nagrada, znaci najbolji igrac svega sto je igrao je mesi, goat je mesi jasno je, dal osvojio sp kopa ameriku ligu sampina nebitno je, bio je najbolji igrac svega toga
J

Joca Slepac

pre gotovo 3 godine

Najveci ikada,najbolji strelac,najbolji asistent i najkorisniji igrac na turniru plus podigao pehar…jos veci uspeh s obzirom na ogranicene mogucnosti u igrackom kadru,Brazil na klupi imao jos 7-8 top igraca a Gaucosi u prvoj postavi nemaju 5. Ali ispalo je najbolje,doveo ih je do finala a oni su mu vratili kad je najvise trebalo,steta samo sto se okliznuo u onom 89 minutu ispred Edersona,bio bi to slag na tortu. sad vise ne mogu da mu kukaju na uspeh sa reprezentacijom,ostaje samo zal za one promasene sanse u finalu SP protiv Nemacke. Ima jedna recenica kojom se najlakse opisuje sve ono sto je pruzio fudbalu i ljubiteljima fudbala. “Messi did not owe the World Cup to Argentina, but football owed the World Cup to Messi.”
x

xyyx

pre gotovo 3 godine

Neka je napakon osvojio, da se zbog njega više ne igra Copa America maltene svake godine.Da je izgubio, dogodine bi opet izmislili neku godišnjicu.
I

Idemo breee

pre gotovo 3 godine

@12345 jel si ziv brate. 🐐🇦🇷
G

Gost1234

pre gotovo 3 godine

Konačno i legenda da osvoji pehar
M

Milosssm

pre gotovo 3 godine

Onda se vratimo unazad i vidimo da je Di Mariju Skolari drzao na klupi sve do finala...
K

Koliko je

pre gotovo 3 godine

podcenjen Di Marija ovo je stravicno gledati...Dobili tekmu svi skacu Mesiju u zagrljaj,koji je odigrao najslabiju utakmicu na prvenstvu i naravno pisace se sad samo o Mesiju,a niko o Di Mariji i njegovom fantasticnom lobu
o

ookokook

pre gotovo 3 godine

Isto kao sto se na EURU 2016 pisalo samo o Ronaldu, a nije bio strelac ni asistent u 5 od 7 utakmica. Mesi je barem izdominirao svaku utakmicu do finala na ovoj Kopi.
g

gost66

pre gotovo 3 godine

jedino što bi valjalao na ovoj utakmici, a to su polugole latino lepotice koje navijaju za svoje reprezentacije, nije se desilo zbog glupog kovida. Da, trava je bila zelena, dve mesarske ekipe i jedna smislena akcija koja je krunisana jedinim golom. Ostalo za zaborav, čak i krokodilske suze onog padavičara Neimara
M

M17

pre gotovo 3 godine

Nisam uopšte fan Nejmara, ali koliko su ga prebili Argentinci, to dugo nisam video. Nakon postignutog gola kao da im je jedini cilj bio faulirati Nejmara. Ništa specijalno nisu pokazali. Doduše, ni Brazil. Ali nisam očekivao ovakav anti fudbal Argentinaca tokom najvećeg dela utakmice.
L

Ludi Pesnik

pre gotovo 3 godine

Rjetko kad Argentina igra na lijepotu. Njihove prednosti su brzina, eksplozivnost, borbenost do samog kraja, što su i prikazali protiv Brazila.
L

Ludi Pesnik

pre gotovo 3 godine

Argentina nije nadigrala Brazil, ali ga je zaustavila, posebno na sredini terena. To je bilo od presudnog značaja, i to što je Leo vukao po dvojicu, trojicu igrača na leđima i ostavljao prostor za saigrače. Zaslužena pobjeda!
P

Pa i ostalima

pre gotovo 3 godine

je prvi pehar za reprezentaciju ne samo Mesiju...Igraci meca De Paul i Di Marija bez dileme
d

diego

pre gotovo 3 godine

Lionel Messi🐐❤️
L

LeoLeoLeo

pre gotovo 3 godine

Messi Messi Messi Messi
B

Buttom

pre gotovo 3 godine

....neće ništa da ti škodi