Komentari na vest

Mitar Mrkela: Pratimo jednog Slovenca... Pominju se Ratnik i Vipotnik

L

Lata

pre 11 meseci

Oduševljen sam dobronamjernim porukama naših prijatelja iz Partizana,pa to me veseli koliko se brinu za nas.
P

Picmala Kraljevo

pre 11 meseci

Gospodine Mrkela, osnovno je da u bilo kojoj ulozi igrača ili funkcije ne treba raditi pod pritiskom. Svi mi znamo šta znači zvezdin dres ali pusti te prazne priče. Videli smo taj pritisak od van la pare pa do Falka. Gospodine Mrkela od kada ste na funkciji sportskog direktora vi niste pogodili ni jednog igrača. Preko 15 igrača si doveo i svi su bili promašaj. Gospodine Mrkela zar ne vidite da vas taj pritisak ubija?! Pa vi prvi niste u mogućnosti da radite svoj posao!
O

Ognjen Drinski

pre 11 meseci

Kako je moguće da je ova štetočina još uvek zaposlena u Zvezdi?
i

impresioniran sam

pre 11 meseci

80 miliona duga a vi jos dovlacite ,svaka vama cast
n

na ovoj

pre 11 meseci

slici skautira.....
K

Kon

pre 11 meseci

Verovatno će pratiti Motiku, ide u Olimpiju bez obeštećenja, a plaćen 2,5 m. Mrki ume da prepozna potencijal.
Z

Zvlat-Zvlat@Kon

pre 11 meseci

@Kon - Ma, jeste, tako je Mrkela “prepoznao” i talenat Bukarija i Kange koji se prošle jeseni, prvo protiv Makabija, a zatim u grupnoj fazi LE (Trabzon, Monako, Fradi) nisu videli na terenu! Posle igara u Evropi niko se živ nije interesovao za ove dve olupine! To je najbolji dokaz o njihovom (ne)kvalitetu! Ako, ove dve olupine budu igrale kod Bahara, odmah prelazim da pratim kriket i da navijam za k.k. Robin Hud, iz Notingema!
o

ok

pre 11 meseci

Strucnjace a koje si skole zavrsio da bi godinama direktovao sem sto si igrao fudbal kao mnogi bolji igraci od tebe i bivsi si muz Lidije Vukicevic. Nikakve kvalifikacije osim slepog poslusnistva cika Dzaji koji je tuc muc zgrnuo meleone u Zvezdi. Dovodite strance polovnjake a zaradjujete na prodaji talentovane dece. Ne uspevaju u inostranstvu jer ih premlade prodajete. Mnogo vas je koji bi da uzmete po malo. Razmecete se ugovorima a dug sve veci. Kog ste stranca prodali i zaradili na njemu. Prvo je udario na onog ko vam je bio talija, drzao hemiju tima. Dakle slede svadje i vracanje kluba unazad. I nek napravi rezultat pre dolaska je ubio osnovni postulat Zvezde pripadnost navijacka klubu. Niko nema pravo da to uzme Zvezdasu. Sledi stvaranje gasterbajterske ekipe koju niko nece hteti da gleda. Rasprodaja klinaca zarad izbeglickog kampa.
V

Vito Corleone@ok

pre 11 meseci

Namesnik kolonijalne uprave u Beogradu je mentor ovim niže rangiranim operativcima koji već devet (9) godina jašu za vrat mojoj Zvezdi i rade šta ih je volja! Međutim, @ok - dolaze nova vremena i namesnik kolonijalne uprave trči počasni krug. Čim on siđe, sići će i ovi mediokriteti palanačkog duha sa kolonijalnom svešću i Zvezda će prodisati punim plućima i biće ona stara.
o

ok

pre 11 meseci

Ja o politici nisam pisao ona stanuje s druge strane brda. Ovde se radi o javasluku koji nema podrsku kod onog o kome pises. Sto se mene tice zabriga me za jevrejski lobi interesuje me samo Zvezda i to ona srpska koju bi da pretvore u izbeglicki kamp zarad svojih dzepova. Deki je nas i vodio je brod posteno svim srcem a ovo je racundzijski pokazivanje moci eliminacijom kapitena. Onog sto je drzao tim zajedno. Pisao sam da tu ima igraca koji treba da imaju drugaciji tretman ali dovodjenje anonimnih igraca iz Izraela i njihove promocije naustrb srpskih talenata. Izvini gdine. Pogresio je onaj koji misli da ce angazovanjem el ovog el onog a rasprodajom buducnosti srpskog fudbala imati moju podrsku. Takvu Zvezdu neka gledaju Terza i Mrkela verujem da ce izazvati gnev svih pravih Zvezdasa.
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

@Ok. Ne obraćaj pažnju na ovog klinca lažnog Don Vita što mi krade Nik svaki dan. On čak nije ni Zvezdaš, on je ubačeni provokator. Svaki dan proziva Zvezdu predstavljajući se kao Zvezdaš, a u stvari je mali grobar.
s

shulz

pre 11 meseci

Ako ista znate jedan od ta dva napadaca bice Joveljic, mada sumnjam, pogotovo za tebe.
I

Immobile

pre 11 meseci

Jel pratite Ohija kako rešeta u Danskoj,najefikasnijeg igrača danskog prvenstva? Najmanje minuta mu treba za gol. Najbolji strelac danskog plej ofa. Bravo eksperti.

gemathegreat

pre 11 meseci

On je daleka prošlost i zasigurno nikakva budućnost pod jedan a pod dva dok god timovi budu imali po sedam igrača u liniji u svom petercu a u boljoj varijanti u šesnaestercu i on bi bio na istom nivou neefikasan tako da džabe zapevaš za njim. Ja sam voleo i kad je došao i dok je bio u timu ali nije više. Tako bi smo mogli da zapevamo i za Žigićem jer on bi ih sve pocepao ali i on ode u istoriju.
S

Spa

pre 11 meseci

Isterali čoveka koji nije hteo da ode iz Zvezde zbog milion eura?! Dečko kida u Danskoj koja je realno jača liga od naše, a nama nije valjao?! U nekim ozbiljnijim klubovima bi odavno bio otpušten neko ko je napravio takav propust...
B

Bane1989Ns

pre 11 meseci

Pored Ohija koji je bio najbolji strelac Norveskog prvenstva oni gurali Pavkova
n

ništa

pre 11 meseci

Ohi može da igra u Danskoj kada ima asistente i prostor. Pre dolaska u zvezdu od 20 golova imao je 15 fantastičnih asistencija na njih sa centra i ispod centra. To mu u zvezdi nisu mogli pružiti ni Kanga, ni Katai ni Ivanić. Svaku loptu je mogao dobiti samo na 5 metara od gol linije i on u toj dubini ne zna da igra.
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Hoćete mi pustiti bar jedan komentar. Boli me uvo i za Mrkelu, i za Terzića. Svi su oni prolazni, a Zvezda će uvek biti tu. Ja navijam, Ja sam uz Zvezdu iz ljubavi, a oni svi bivši, sadašnji, i budući, su tu zbog love. Meni je Zvezda veća sreća i radost nego njima svi njihovi milioni. "O meni nije mislila i ne zna šta mi je učinila, do dna me je spuštala za mene nije marila, a Ja se još ne predajem borim se a znam da kasno je, ali i ovaj put ne vredi mi jer znao nisam ko si ti, A JA SAM CEO ŽIVOT SVOJ DAO NJOJ, ZVEZDI CRVENOJ A ONA ME JE DOBRO SHVATILA I ZBOG TOGA TITULOM JE VRATILA"
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Dobro da ste mi objavili jedan komentar, samo objavljujete komentare onom klincu što mi svaki dan krade Nik. Ne mogu da isčekam da krene LŠ. Sada se naježim kada se setim krcate Marakane i onog huka sa tribina, i ako sam odgledao bezbroj utakmica na Mari, još me to trese, ta euforija. Nema leka apoteka, a nema ni crna reka.
@

@ssss

pre 11 meseci

Matori kada sam pročitao tvoju objavu i ne čudime što ti do sada nisu objavili komentar!Da li si razmišljao da posetiš neko stručno lice po pitanju mentalnog zdravlja?
o

ok

pre 11 meseci

Bravo majstore.
A

Aca LJotic

pre 11 meseci

Lepo pratite i dovedite neke dobre igrace a ne neke bezveznjake.
M

Mrkelina zagonetka

pre 11 meseci

Igrač kojeg Mrkela neuspešno krije je srpskog porekla(naravno kako nebi zauzimao mesto stranca) i ne igra u Slovenačkoj ligi več Ruskoj Premier ligi. Pozicija je stoper a ne napadac.
N

Novak majstor

pre 11 meseci

Vipotnik je odlican i trebalo bi ga dovesti, ali ne samo njega vec jos jednu bombu u napadu . Prosli put su nam u LS igrali Tomane i Pavkov na toj poziciji, ne sme se to ponoviti
Y

Yui

pre 11 meseci

Zašto Slovenac neki kad Late lat dolazi iz jače lige,Švajcarske besplatno jer mu ističe ugovor .
i

idimitrebektijovise

pre 11 meseci

Jos kad bi bahar oterao mrkelu,veca pojacanja nam onda ne trebaju.on pogodi dva igraca u 14.
S

Sale1

pre 11 meseci

nije mi jasno :: kako ga vise nije sramota ???? Toliki promaseni transferi ,igraci placani milione a pustani da idu za dz i on i dalje u klubu i dalje se za sve pita . pa ko je ovde koo ??? Putuj covece visee . Van parlaAa i ostali
m

milaica shasha

pre 11 meseci

Prati Zahovića 100%
M

Marko1105

pre 11 meseci

Covek ladno kaze da je jedan od vaznijih zadataka skauting sluzbe pracenje igraca sa prostora ex Yu. Majstore, ako je to tacno onda rukovodstvo i skauting sluzba rade ocajan posao jer im promakne jedan Vladan Kovacevic dok je bio u Sarajevu! Ej!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 11 meseci

La Para, Dioni, Rikardinjo, Žander, Rišaira, Bakajoko, Dioni,Falko,Pićini, Spiridonović, Motika, Kulibali,,,,,,itdddd
g

gost00

pre 11 meseci

Dragovic,Borjan,Marin,Katai,Ivanic,Rodic,Kanga,Boaci,Radonjic...Neko je i njih doveo,nisu sami dosli na marakanu.Iskreno muka mi je vise od vaseg pljuvanja na svaku mogucu vest i bukvalno svakog coveka na svetu.Ajde malo pozitive unesite u svoje zivote i ostavite frustracije sa strane
l

lopta ili fudbal

pre 11 meseci

kad ćete da dovedete nekog da zameni tebe i terzinja? nekako mi se vi niste pokazali pouzdani u dovođenju pojačanja i vođenja kluba, tolika lova legla na račun, a dug sve veći

gemathegreat

pre 11 meseci

Stvarno su krajnje nepouzdani, sa 200-og mesta doveli klub do 34-og mesta i grupne faze lige šampiona i trećeg šešira. Ti bi definitivno to bolje uradio, jel da.
G

Gost555

pre 11 meseci

Hoce li ovi dovesti nekog domaceg igraca?
G

Gosttttzz

pre 11 meseci

Dovedite ovog Vipotnika, odlican je da poveze ovu dvojicu napred Olaniku i Osmana bukarija. Dao 20 golova,al redi se samo o tome vidi se da je talentovan i da ima potencijala sa njim da se radi. Samo hoce te li to platiti ili ne. Igrac sa dosta osecaja,tehnika je odlicna i ima solidnu visinu i solidnu brzinu. Jos jednog tako 185 tenkistu samo,malo jaceg u duelu,nekoga Zapatu da razgrce ali da ima mozga i tehniku.. Mora da imamo dva vrhunska spica,cim nema konkurencije nije dobro i nema napredka.
P

Proficap

pre 11 meseci

Kulibali je visok i jak, da ga vratimo?
Y

Yui

pre 11 meseci

On je dobar ali iz preslabe Slovenačke lige i preskup je ,4 miliona evra.
G

Gosttttzz

pre 11 meseci

Kulibali ima dve leve noge,citas li gore da sam naveo kao Zapata neki tenk. Ako ti je Kulibali taj,onda slabo ti to pratis nesto. Kulibali kao lamperia neka raskovana pa lebdi onako. On ti tenk? Sow.
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Temu Puki,Alfredo Morelos,Siril Desers,Kasijera,Late Lat,Kraso,Vipotnik napadaci koji su se povezivali sa Zvezdom.Kjogo Furuhasi napadac bio bi dobar za Zvezdu,Dzozef Pejntsil napadac bio bi dobar za Zvezdu,Ovusu Kvabena isto.Fashion Sakala napadac Rendzersa i reprezentativac Zambije.Kemar Ruf,Zlatko Junuzovic,Francisko Mvepu,Emanuel Majuka,C.J. Sapong,Vinsent Abubakar,Vinsent Jansen,Adama Diomande,Mihael Frej,Hjugo Kejpers koliko samo napadaca koje Zvezda moze da dovede.
a

ahahaha

pre 11 meseci

Zlatko Januzović??? A da vratimo Žigaru i Pantelu??? Kada već pričamo o mladim igračima.
Č

Čika Dača

pre 11 meseci

Sve je to lepo, ali ako ti misliš da je to izvodljivo, blago tebi. Ne kažem za sve, nekog sa liste bi možda i mogli, ali Kjogo Furuhaši? Pa znaš li ti koliko bi morali njega da platimo. Prvi špic Seltika koji je nedavno odbranio titulu i uzeo kup, igrao LŠ ove, a igraće i sledeće. Pa minimum 10mil € bi tražili.
V

Vega

pre 11 meseci

Mislim da se zvezdin skauting lista sastoji od svojih bivsih igraca.

nikola6683@gmail.com

pre 11 meseci

Svake godine nas lazu i pričaju bajke. Ovaj Mrkela i njegova nesposobnost je za svaku osudu. Uložite pare i pare će vam se vratiti. Igrate na najboljoj pozornici gde te iste uložene pare pametnim ulaganjem možete da u više navrata povratite i sebi još koji mercedes u garazu stavite.A nas malo da usrecite.
g

gost21

pre 11 meseci

Ajde malo razmisli rodjeni ako su oni bas toliko nesposobni kako onda zvezda igra na toj najvecoj pozornici koju si spomenuo.Neverovatan narod majke mi moje,samo da se pljuje i vredja
e

esex

pre 11 meseci

Od povratnika mogu samo ristic,luka ilic,radonjic jer bi bili top pojacanja..mozda bi mogli i milivojevic,lazovic,jovanovic vule ali oni su pod upitnikom,svako iz svog razloga..nikako ne bih dovodio pavkova,degeneka,plavsica,gajica jer su ipak daleko kvalitetom od lige sampiona..ne treba da gomilamo opet kadar,dolaze olajnika,stamenic,spic,nadam se ristic i jedan golman i vise nam ne treba..na prvom mestu moramo prodavati,poklanjati i pozajmljivati jer imamo preko 40 igraca na platnom spisku...
J

Jaaaaa

pre 11 meseci

Nemoj sada da ga pratiš ko Boga te molim, to se radi mesecima u nazad, sad sledi realizacija, ali brza, a ne kao što svake godine radite! Neverovatna nesposobnost!!!
m

može i

pre 11 meseci

Baharos Kitocokis....
S

Spa

pre 11 meseci

Auu, kakvi povratnici? Dokle više igrači od 30+ godina?! Jel realno da ne možete da iskeširate 3 do 6 miliona i dovedete 2(DVA) vrh pojačanja za nas?! Tipa Igor Thiago iz Ludogorets-a i još jedan centralni vezni tehničar negde iz Argentine, Kolumbije itd.! On planira nekog ko bio u Zvezdi pa hoce ga vratiti tipa Pavkov?! Od povratnika jedino priznajem Grujića, Nemanju Maksimovića, Jovića ili Dejana Joveljica. Naravno ukoliko želite da klub ide na taj više pomenuti nivo kome svi težimo i da probamo mozda i da završimo 3. Hajde Mitre sada ili nikada!!!
M

Marko1983

pre 11 meseci

Sta ako iskesiramo toliki novac za 2 igraca, a oni se ne uklope u Zvezdu. Mnogi igraci koji su prosli kroz Zvezdu su ustvari dobri igraci ili talenti, ali samo se nisu uklopili. Moramo da shvatimo da je igra u Zvezdi vrlo specificna, navijaci su nerealni i ako se malo kikne odmah pod mač bato. A i utakmice u Surdulici i slicno mnogima tesko pada, drugacija je kultura. Tako da kolko god bio dobar igrac to ne znaci da ce i u Zvezdi igrati dobro.
S

Spa

pre 11 meseci

znaš kako, tačno je da postoji problem uklapanja, ali onda dovodis strance sa Balkana, znači koji već igraju ovde i prave razliku da bi izbegao tako nešto. Svakako vrhunske igrače kao Marin i Dragović ne vidim da je problem bio sa tim, jer ljudi su jednostavno odlični fudbaleri i nije im to predstavljalo problem kao i Bukari npr. Došao za 3 miliona i odmah se uklopio, jer je mentalno jak i ujedno mnogo dobar igrač. To je i posao naše skauting službe, da pronadju takve igrače. Dosta nam je više Van la Parra, Bakayoka, Kulibalija i sličnih!
0

090

pre 11 meseci

DABURA LOVITEEE..SAD JE SITUACIJA
G

Gostionica kod Mrke

pre 11 meseci

Ma opušteno, vratiš lepo Pavkova i baš te briga
G

Gost19000

pre 11 meseci

Sve rece strucnjak koji dovodi u Zvezdu svake godine po 10 fudbalera od kojih su 3 najvise ok a ostalo nije ni za drugi tim,al to samo ima jos u Srbiji u Nemackoj jedan Oliver Kan kao bivsi tj smenjeni predsednik ne moze da udje na proslavu titule zbog lose sezone isto i u Ajaksu zbog lose transver politike Van der sar podnese ostavku ovi nasi nista...Ni za Motiky nisu ....
G

Gost9

pre 11 meseci

Zato I ima 10000 ljudi,plafon.
F

Florence

pre 11 meseci

Ayoze Perezu istice ugovor sa Lesterom, prima platu 2.5 miliona.Ponuditi mu milion godisnje na 3 godine i bonus od 1.5(500k po sezoni) za neki ozbiljniji plasman u evropskim takmicenjima.Iskusan igrac, a tek 29 god ima.
Л

Легион

pre 11 meseci

Додати и Хамеса Родригеза који је слободан играч
e

esex

pre 11 meseci

Perez ce imati mnogo ozbiljnije ponude iz liga petice a uz to nije spic vec krilni napadac a mi krila imamo bogu hvala i previse..
t

triton

pre 11 meseci

Puno zujis ,malo meda dajes
d

dovedite iz Avra

pre 11 meseci

Talambasa Tuki...snažan,igra glavom...baš za zvezdu...
2

21321

pre 11 meseci

opet ce mi placamo njihove promasaje,kad ih napune u ligi sampiona ,doktor ce objasni kako i zasto
M

Mille

pre 11 meseci

Dovodimo igrača, igra na poziciji Slovenca. Da nije tužno bilo bi smešno. Mrkela da li si jedno pojačanje pogodio? Ajde Terza, on mulja svašta ali on dovede Marina, izboksova Dragovića i još par svetlih momenata, a ti nesretniče Van La Paru i Kulibalija ti ne mogu oprostiti dok sam živ
O

Obična figura

pre 11 meseci

Nikoga Mrkela nije doveo, niti se on pita za nešto.
Ј

Јосиф

pre 11 meseci

На твоју жалост, Кулибалија је довео Марко Марин!
?

???

pre 11 meseci

@figura pa sta radi onda?
M

Mille

pre 11 meseci

@Josife, što na moju žalost?! Dobro, eto ajde zanemari Kulibalija, Van la Para, Dioni, Tomane, Rišairo Živković, Čaušić i stvarno ne treba dalje. U normalnom klubu bi odavno leteo sa funkcije samo zbog onog La Pare ili Žandera koji lik uopšte izgleda i nije fudbaler. Pratio sam u tom periodu dolaska La Pare baš sve kao lud, i navijači Hadersfilda nisu mogli ljudi da se načude da će Van La Para da igra ligu šampiona, bili ljudi u ozbiljnoj krizi, u fazonu "izgleda da je do nas, spdali se sa likom a mi ga doveli kao pojačanje za Ligu Šampiona". I čekaj sad, ja koji to ispratim sa strane potpuno amaterski vidim da dovodimo debila od igrača a Mrkela kome je to posao i prima platu za to ne vidi? Da ne pričamo o tome što nas je posle lik tužio i pljampa svuda kako smo katastrofa klub i država. Zbog pojedinih takvu sliku šaljemo i posle nam kriv djavo. E pa nije, sami smo krivi, jer smo dozvolili to. A sad će da krenu oni neandertalci i botovi da brane ove lopove iz uprave i da me napušavaju. Džabe vam sve dok još uvek ima zdravog razuma, ali vi to ne kapirate.
e

edo555

pre 11 meseci

Kao po obicaju Mrkela puno prica a nista ne kaze,covek,samozgrce lovu u Zvezdi a samostete od njega kako mu niko ne postavi pitanje koliko je promasaja imao dali ga je bar malo sramota
v

vi ste seljaci

pre 11 meseci

A radovali ste se kad je otišao Blažo i došao Mita. Blažo je bar bio kul lik, zabavan.
a

asd

pre 11 meseci

dovedite kengura iz istvica, domaci je igrac
R

Rubikova kocka

pre 11 meseci

Ima tu u Rumuniji dobar mlad talentovan fudbaler iz Farula, Adrian Mazilu 17 godina
G

Guliverr

pre 11 meseci

Dobar je za Temnic iz Varvarina. Ti si licno gledao tog Mazilea i njegov klub Cindiu Targoviste, Vitorul Ploesti ili kako god se zove?
o

ojo

pre 11 meseci

E koga si ti pratio,taj nam je samo uzeo lovu
R

Rubikova kocka

pre 11 meseci

Ovog napadača je Dinamo tražio, on rekao mora da razmisli jer se i Zvezda zainteresovala za njega... Ovi iz Dinama odmah odustali, valjda i kompleksi pucaju da nikad neće ni do malog noznog prsta biti Crvenoj Zvezdi
0

098

pre 11 meseci

Pričaš gluposti samo takve. Dinamo je odustao prije 2 tjedna,kad je Maribor tražio 3,500,000 €. Nakon toga Dinamo je želio Frigana iz Rijeke. Sigurno nije odustao radi Crvene zvezde,ve zbog nabijanja cijene. A Zvezda sko ima 3,500,000 slobodno neka kupi,ali znamo da ih nema. Zar ne?
A

Astoria

pre 11 meseci

"Ima jedan brz, pravolinijski igrač...Bejbl."
I

Ivke88

pre 11 meseci

Andjus: mislite na Bejla? Živa: pa to sam i rekao, Bejbl hahahha
G

Gost 323

pre 11 meseci

Brate kud se ovog seti... Legendarni bard
N

Najjače je

pre 11 meseci

Kada su igrali Partizan i Lacio na Jna, i dan pred utakmicu konferencija i pita novinar Tumbakovića, od kog igrača Lacija vam preti najveća opasnost, a Tumbaković kao iz topa odgovara, od Medvedeva (misli na Nedveda)
A

Al vi

pre 11 meseci

Pratite nekog SRBINA ili cete ove sezone biti legija skupih stranaca.
G

Gost333

pre 11 meseci

Iovako su legija stranaca.
m

mrkela.premocni

pre 11 meseci

Gospodin pre svega. Naravno kod nas zbog kompleksa nizih vrednosti ne ceni se niko i ne ceni se nista. Zato ste vi tu gde jeste(kao i ja) iza tastature a on je tu gde jeste. Osam godina sedam titula, apsolutna dominacija hvala ti Mrkela.
-

-/-/

pre 11 meseci

Promašio oko 20 igrača...nek dodje Marin za direktora što pre
t

tutankamon

pre 11 meseci

Neka ga na stadionu ako mora, no mu oduzmite pasos i mobilni..na ytube da ne ide nikako
D

Deka PG

pre 11 meseci

Zamislite, razmišljaju o povratku Pavkova
M

Macolaa

pre 11 meseci

Kakav genijalan SD. Jedino što je ubo je Lidija Vukićević aka Violeta Popadić.
Y

Yui

pre 11 meseci

Valjda će Marin postati novi SD
F

Fabri

pre 11 meseci

Ovaj covek nista ne zna sem da vrati bivse igrace i da gleda hajlajtse po jutjubu... Napravite Gobeljin hajlajts i prodajte ga negde, dal je gol Bufonu ne treba mu vise od toga za strucnjake poput tebe.
E

Evo max realno

pre 11 meseci

Druze ovo sto ti radis ja bih za 10x manje pare radio bolje barem 100%.Od 50 igraca ubo bih barem 25, ne ko ti od 50, ubodes 5.
T

To je

pre 11 meseci

500% - sa 5 na 25!
M

Mile led

pre 11 meseci

Sve sami stranci i onda mi nešto pričamo grobarima u košarci.