Mitar Mrkela za Mozzart Sport: Bahar se nije uplašio Zenita, po tome je prepoznatljiv

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.07.23. | 17:14

„Za mene su glavni utisak partije mladih igrača“, poručio sportski direktor Mitar Mrkela

Do pre samo sedam dana na Marakani su imali karakteristične brige za ovo doba godine. Da što pre popune roster za predstojeću sezonu, da razmišljaju kako će i na koji način igrati tim u danima pred nama.

Posle trijumfa nad Zenitom imaju odgovorni iz Ljutice Bogdana slatki problem. Moraće kako znaju i umeju da stišaju talas euforije iz Beograda koji se sigurno oseća u Sankt Peterburgu. Pobeda protiv Zenita daće sigurno mogućnost igračima i stručnom štabu srpskog šampiona prostor da mirnije rade u nastavku pripremnog perioda.

Izabrane vesti

Dobili su poverenje javnosti,Barak Bahar prve jake aplauze, ali sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela poručuje da je sezona tek na početku. Miran kao i uvek Mrkela podvlači da će crveno-beli biti još bolji, ali da treba istrajati na ovom kursu. Posebno je pohvalio pristup utakmici sa Zenitom, kao svojevrsni autorski pečat Baraka Bahara.

„Igrali smo protiv ozbiljne ekipe, sa petoricom mladih igrača u startnoj postavi. Videli su svim da ostavili odličan utisak protiv jakog tima. Pokazali smo da Crvena zvezda može da igra dobar i moderan fudbal. Utisak je sasvim sigurno i opredeljenje Baraka Bahara. Nije se uplašio snage Zenita. Napao je visoko. To je prepoznatljiva stvar u radu Baraka Bahara“, poručio je Mitar Mrekla za naš portal.

Nije sportski direktor Crvene zvezde koji će reći da ne prati glas naroda. Svestan je da su navijači zadovoljni viđenim.

„Ponavljam, mi smo praktično tek na početku. Ima još mnogo treninga. Čekaju nas dve prijateljske utakmice. Drago mi je što su navijači Crvene zvezde zadovoljni. Svi znaju da je naša publika veoma, veoma zahtevna. Ovo je početak. Bićemo, sasvim sigurno, još bolji“.

Na konkretno pitanje šta je za njega prvi utisak provere u Sankt Peterburgu, Mrkela je imao spreman odgovor:

„To je igra mladih igrača. Počeli smo meč sa Erakovićem, Mitrovićem, Stamenićem, Mijatovićem i Nedeljkovićem. Kasnije su šansu dobili Šljivić i Lučić. Videlo se da se nisu uplašili“.


tagovi

Mitar Mrkela

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara