Komentari na vest

Mitar ne igra ni ovaj vikend, Silva demantovao glasine

D

DELIJA KNIN

pre preko 1 godinu

Prosjek napadac drugi vaki imaju kolko os takoda sto se mene tice bitnoje da jovic nebude povrjedjen bice tesko sa brazilom ali se kamerun i svicerska nesmiju propustit bez nekolko komata u mrezi pozdrav svima idemo do pobjede
e

esex

pre preko 1 godinu

Mozda nas i najvazniji igrac..daje golove itd al njegova velika uloga u timu je i sto podize moral i borbenost kod saigraca..prosto,pored njega ne mozes da ne gines!
C

Ciganin do smrti

pre preko 1 godinu

Mitre zgazi ih sve…Cigani su uz tebe, bar moja porodica!!!
G

Gostyuk

pre preko 1 godinu

Jesu li i Bica i Dželjana uz Mitra?
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Drago mi je da Mozzart sport nije prenosio te glasine o Mitrovicevoj povredi. Neki portali su preneli vest da je Mitrovic polomio dve kosti u stopalu, na štakama je, a da će i Vlahovic propustiti prvi meč na prvenstvu. Mozzart nije preneo ta nagađanja već je izneo istinu.
M

Mauro Tasoti

pre preko 1 godinu

Bolje da sutra ne igra i miruje nego da igra i obnovi povredu.Za neki dan je ionako okupljanje pa ćemo znati da li je povredjen i koliko.Nazalost biće još povreda,termin SP u Novembru doveo je do ubrzanog igranja nacionalnih prvenstava i Evrotakmičenja pa zgusnut raspored dovodi do velikog napora i povreda.Mi sa Mitrom i bez njega nismo isti tim i nadajmo se da će sa njim biti sve u redu.
r

realmo

pre preko 1 godinu

pa protiv MU mogu sa drugim timom i da uzmu sva 3 boda ......... lagano
S

Sd

pre preko 1 godinu

Mitar je u Smederevu,opustite se igrace na SP.
И

И

pre preko 1 godinu

Не буде ли Митар био спреман за Бразил, главу дајем да Радоњић иде у напад, јер ће одбрана Бразила да стоји високо.
Đ

Đ3

pre preko 1 godinu

samo Bože pomozi da nam ovakve stvari ne upropaste mundijal, volio bih da svi igrači budu zdravi da neometano možemo da pokažemo šta znamo i možemo. Sa Mitrom i bez nismo ista ekipa.

Kukaa

pre preko 1 godinu

Opusteno Imamo Eraka
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Verujem da Piksi zna sta radi, mozda su ovo vise nivinarske patke, ali verujem da nije toliko tvrdoglav da vodi dva od tri spica povredjena na svetsko prvenstvo. Koliko god je neko zasluzan ako je povredjen treba da razume i sam kaze selektoru da bi trebao pozvati nekoga drugog, ko bi vise doprinjeo reprezentaciji, nego on povredjen. Kao sto ti rece nadam se da ce sve biti u redu, a ako ne bude ide na dusu onih koji su to pruzrokovali. Napred Srbija!
p

prti

pre preko 1 godinu

@ Kukaa Da nije mozda trebao Vijacica da zove za cetvtog stopera? Kako ste samo jadni i zavidni...