Komentari na vest

Mitar šesti na listi najsurovijih egzekutora: Opasniji i od Mesija, Ronalda, Ibre, Levandovskog...

G

Gooxy

pre oko 3 godine

Nije bitno za koga je ko igrao kad igra za Srbiju.poseban je uzitak bilo gledati kad su nasi poveli nako neka euforija bar meni jer ocekujem nesto od njih.novi selektor i najavljene promjene onda onakva golcina.sto se mene tice neka luka daje golove samo da se plasiramo
M

Mitrovic...

pre oko 3 godine

...nije ni jedan jedini gol za reprezentaciju postigao kao igrac Partizana.Prvi gol dao je u septembru 2013 a iz Partizana otisao u avgustu iste godine. Tako da, kititte se tudjim perjem, kao i uvek! Palite se na coveka koji je kao igrac Anderlehta,Njukasla i Fulama dao sve golove. Isto tako ni Mijatovic nije dao ni jedan gol kao igrac Partizana (a posto je igrao i za Buducnost, mogu i oni njegove golove da traze za sebe kao i vi), dok je Savo Milosevic samo dva gola za reprezentaciju dao u dresu Partizana. Jedini vasi su zapravo Galic i Bobek a ovo drugo veze sa zivotom nema!
G

GajaE87

pre oko 3 godine

Kao pravi Delija, prvi kažem da je Mitar naš najbolji špic! I tačka. Momak gine na terenu i samo da nastavi tako. Srbija je iznad svega. Sram vas bilo.
h

humska

pre oko 3 godine

Sram vas bilo sad ga svi dizete u nebesa a juce ste prvi postavljali pitanje dali treba da igra, jer ne igra poslednjih 2,3 meseca u Fulamu i ako se zna da je jedini igrac od svih reprez.. davao uvek 100% na terenu kad je rep u pitanju i ubedljivo najbolji strelac rep..
A

Auuuuu

pre oko 3 godine

Koji naslov...ne radi to brojcaniku.sad ce da se smori kuckajuci.
G

Grobar sam

pre oko 3 godine

HVALA TI BOŽE!!!
z

zak

pre oko 3 godine

Stvarno pretjerujete.Porediti njega i jednog Mesija, u bilo kom kontekstu, je smiješno.
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Kad igra za nasu "repstaciju" Mitar predstavlja Srbiju i nas kao celinu. Ni Fulam, ni Anderleht pa ni Partizan. Nema separatisanja. Poznajem neke igrace i kod njih nema podela ni etiketa kakve mi ovde pisemo i razmenjujemo. Kao Zvezdas , cestitam Mitru na golovima i drago mi je sto je konacno "skinuo" sa prvog mesta Bobeka. Hvala Bogu na tome , da je nas konacno prvi. Znaci Srbin. E to je prava i osnovana separacija.
b

bojank91

pre oko 3 godine

Da, nacionalizam je prava separacija. Bravo. Zato i gledaju da nas separišu od ostatka EU.
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

@ bojan.. mlad si , shvatices. Polako.
R

Retardi

pre oko 3 godine

Koji se prepucavaju oko partiznaa i zv
M

Mitros on fire

pre oko 3 godine

Ovaj uspeh Mitra je jos vec kad se vidi da je to u prosecnoj ekipi uradio. Lakse je tipa Lukakuu sa Belgijom da natrpa Irce nego Mitru sa Srbijom
g

gunners

pre oko 3 godine

Ne verujem da se dize tolika frka da li je igrao za Partizan ili Zvezdu. Covek nije u nasem fudbalu duze nego sto je bio u njemu. Bas njega briga i za Partizan i za Zvezdu, on kida svoj posao i uziva u zaradjenim milionima, a vi se ovde prepirite za koga je igrao i da li je zato dobar ili los.
G

Gost8888

pre oko 3 godine

Mitar jeste neviđena Grobarčina. Ali on kada obuče sveti dres reprezentacije prestaje da bude ovaj ili onaj već je on naš. Naš Srbin i svakog reprezentativca treba tako da gledamo.
M

Mr no

pre oko 3 godine

Mozzart mora ugasiti komentare. Ovo nema smisla.
P

Pišu Klinci

pre oko 3 godine

A kad je imalo smisla???
D

Djora batoni

pre oko 3 godine

Dace jos 30 golova,ali nece dati onda kada bude najpotrebnije,kao protiv Skotske...
G

Gooxy

pre oko 3 godine

Jbg svima je krivo vjerovatno i njemu ali desava se.mitar je napadac koji po meni treba da igra sa lukom ili vlahovicem ne sam.ja nisam vidjeo da se oni djele na grobare,delije radovce firmase itd djele se samo navici bez potrebe
P

Prava istina!

pre oko 3 godine

Svaka cast Mitru, dobar je, sve je to tacno. Medjutim najbolji strelac reprezentacije svih vremena (po tom osnovu) je Bora Kostic, legenda Crvene Zvezde. On je postigao 26 golova ali na samo 33 utakmice, sto je prosek od 79% , vise nego bilo ko ! Da je Bora odigrao 62 utakmice kao Mitar, imao bi tacno 49 postgnutih golova! Nek se zna!
K

Koje

pre oko 3 godine

Reprezentacije??
U

Uzas.

pre oko 3 godine

Da, TACNO toliko golova bi dao.
S

Slaba odbrana

pre oko 3 godine

Prava istina!-Ovde se radi o aktivnim igračima i igračima koji su davali preko 30 golova.Na tvoju žalost Borivoje Kostić ne spada ni u jednu od te dve grupe.Da je baba deda možda bi Borivoje odigrao i više utakmica za reprezentaciju ali pošto nije ostaje ti ta činjenica od 79 posto koju možeš da okačiš mačku o rep jer je Mitrović u 26 godini postigao 38 golova a Borivoje Kostić je čini mi se debitovao u 26 godini,razlika nebo i zemlja,porediš vreme od pre 65 godina sa sadašnjim vremenom...Isto tako si mogao da pronadješ igrača koji je odigrao 5 utakmica i dao 5 golova i napisati da je najbolji u istoriji jer ima 100 posto uspešnosti...
B

Bata Krstaja

pre oko 3 godine

Spojite ga sa Scepakadabrom i imacemo najubojitiji napad u istoriji fudbala.Dodajte Marinkovica da bude najbolji asistent,Smiljanica i Babovica da zatvore sredinu i Mustafu da ne primimo ni jedan gol do kraja kvalifikacija
З

Злоћа

pre oko 3 godine

Прво би тебе требали да склопимо са мозгом. Било каквим.
C

Comi79

pre oko 3 godine

Sve ja razumem ali ovog panja porediti sa Mesijem je smijesno....
x

x1489

pre oko 3 godine

Ja samo nemogu da zamislim da je kojim slucajem Jovic dao onakav gol, sta bi se pisalo i kako bi reagovali ovi navijaci Zvezde, ovako umanjuju ovo remek delo Mitra i nije im uopste drago. Pa jadni smo, zbog toga i nemamo rezultata, sve dok traje to rivalstvo i dok se odrazava na reprezentaciju nikad mi necemo nesto veliko uraditi.
G

Gostoljubiv

pre oko 3 godine

Sve je tacno sto si rekao, ali zato ste vi (citaj navijaci Partizana, ne znam za tebe) pljuvali po Jovicu dok je rasturao u Frankfurtu. Mitrovic je tada bio u krizi, a Jovicu su tek davali sansu na kasicicu kao i juce. A za 10tak min ne mozes nista realno. A mene kao navija Zvezda itekako raduje sto daje golove za repku. Samo sam za to da onaj ko je u najboljoj formi igra. Kod nas nazalost nije takav slucaj. Isto sinoc mozda dobro, ali nepotrebno Gajic na boku. Sigurica je bio Lazovic ili ko vec igra jer ne pratim nesto mnogo poslednjih par tekmi.
d

dexiko

pre oko 3 godine

mi smo jednostavno prosek od ekipe a ovo hvalisanje pojedinaca je kao da izdvojimo najboljeg igrača palilulca i hvalimo ga.Nemamo ni jednog VRHUNSKOG igrača trenutno,igrača koji igra u vrhunskom klubu na vrhunskom nivou.
D

DelijaMomak

pre oko 3 godine

Steta sto ne igra u Fulhamu, ali nije Premier liga za njega. Najbolje bi mu legla Seria A, isti je problem imao i Lukaku,u Engleskoj ga ismijavali,a u Italiji je najefikasniji napadac.
C

Cupin

pre oko 3 godine

Moze, moze
9

951357

pre oko 3 godine

Kakvo loženje danas :D ajde da smo igrali protiv Brazila, nego protiv ovih smešnih Iraca. Prvo, da se ogradim od ovih "Grobara", baš me briga što je Mitrović vaš. Drugo, i ja sam, a i on je, rekao da mu je ovo najbolji gol u karijeri, a za pola gola je zaslužan i golman Irske koji je izleteo ko zna gde. No dobro, to ne umanjuje lepotu, preciznost i tehniku šuta. Sad su se svi izložili na Mitrovića, ali ovo što je igrao sinoć i treba da bude model njegove igra za reprezentaciju. Da ulazi sa klupe i ili razbija bunker, ili daje dodatnu opciju u napadu. Jer trenutno imamo dvojicu napadača koji treba po mom mišljenju da igraju u tandemu, Vlahovića i Jovića, a on može da menja nekog od njih, ili da ulazi kao treći kada se juri rezultat. Ja sam jedan od onih koji zapravo imaju dobro mišljenje o njemu, iako navijam za Zvezdu, jer je on momak koji je uvek davao sve od sebe za reprezentaciju, nikad nije ispoljavao mržnju prema Zvezdi, dobar lik, radnik. I tu dolazimo do toga zašto je on na prelazu iz prve u drugu englesku ligu, iliti "Koje su to bolje napadače imali u Njukaslu ili Fulamu nikada nam neće biti jasno. " Pa nije da su imali bolje napadače, već su imali brže napadače, igrače koji više odgovaraju potrebama defanzivnog i modernog fudbala. On ume da da gol, ume da razigra, ali je spor, trom, treba da se igra na njega, i samim njegovim stavljanjem u tim lako se postavlja odbrana od tebe, dakle limitiran je svojom brzinom i tehnikom tj. odsustvom iste, a zbog toga limitira i opcije u napadu svog tima. I naravno, nije motivisan tamo kao što je ovde. Zato njemu odgovara Čempionšip, sporija liga, gde se igra ostrvski fudbal uglavnom, nego Premijer gde se igra mnogo brže. Može on bolje od Fulama, ali mora da mu se poklope kockice. I drugo, ono sinoć nije ništa čudno, to su igrači i nivo utakmice koji on igra već godinama. Svakako raduje što se vratio golovima, trebalo bi da ga ovo psihički podigne, jer je mnogo pao nakon onog promašenog penala. Samo, daj da smanjimo loženje, ipak smo imali nedoraslog protivnika sinoć. Neka da dva komada protiv Portugala sad za vikend, pa ćemo onda da se ložimo ;)
W

Weedic

pre oko 3 godine

Gde ga je Luka protiv smesnih Iraca??
9

951357

pre oko 3 godine

@weedic - Sem što je maliciozan i totalno van teme, komentar ti je totalno bez veze. Ovde nije poenta da poredimo bilo koga. A ako već hoćeš poređenje, jedan je u Realu a drugi u Fulamu. Tu svako poređenje prestaje.

Katalonija

pre oko 3 godine

Nemogu ni da čitam tvoje lupetaranje ali već znam o čemu se radi, kad sam video vest samo sam čekao da vidim tvoj uobičajni, zajedljiv komentar ali vidim da si počeo da pišeš romane inspirisane najboljim strelcem u istoriji naše zemlje. Dečko je pravi CF, jedan od onih igrača koji su u reprezentaciji uvek na višem nivou nego u klubu (koliko ih imamo takvih? seti se velikog Vidića i Stankovića koji su u Rep. uvek bili dva nivoa gori nego u klubu...) Da li misliš da bi pobedili da nemamo Mitrovića? Njegove rekorde niko biće oboriti skoro, a sigurno ne Jović. Znači muka mi je više od tvojih nebuloza i mazanja najboljeg strelca u istoriji fudbala sa jedne i najboljeg strelca u istoriji fudbala naše zemlje sa druge. Znači ..njam ti i na Zvezdu i na Valensiju i na tvoje jednosmerno, zajedljivo razmišljanje!
G

Gost999

pre oko 3 godine

Na osnovu cega Luka prije Mitra? Ne igraju nijedan u klubu, samim tim ne daju golove. A Mitrovica ocigledno ide u reprezentaciji.. I nemoj vise price da je Jovic u Realu, znas i sam da je bio nivo stastisticke greske, isto kao Saponjic u Atletiku..
O

Onyx

pre oko 3 godine

Glumiti pametnjakovica nije vrlina. Takve niko ne voli. Ispada da si pametniji od mnogih ljudi a to bas i nisi. Od Piksija u fudbalu nisi. Od ljudi iz Monaka takodje nisi. To sto ti pumpaju ego Analiza, nelle(verovatno isti lik) nije dokaz inteligencije. Ne znam ali mislim da ti slabo ljude oko sebe imas. Na netu da, ali u realnom zivotu tesko
9

951357

pre oko 3 godine

@Katalonija - prvo, šta je ovde zajedljivo? Sve što sam napisao je surova realnost. Svaka njemu čast što igra preko svojih mogućnosti za reprezentaciju, ali realno, šta sam to pogrešno rekao? Je l' on daje po 30 golova u sezoni, dribla, pretrčava igrače? Ne. Onda nisam ništa pogrešio. Koliko vidim, ti nisi rekao ništa, samo si ispoljio tvoje dugo skupljane frustracije. Ali, šta drugo može da se očekuje od Grobara? Argumenti? Nema šanse. Vređanje? Naravno. Jović da je bio u Partizanu bi za vas bio najbolji igrač na svetu, ali pošto je bio u Zvezdi onda ništa ne valja. Licemerčine ste oduvek bili i ostali. U svakom slučaju, možete da mu pljunete pod prozor, on je došao do vrha, i to ne možete da mu oprostite. Drugo, izvini što ti diram malenog Mesija, i ne, tu ne mislim na njegovu visinu. Amunt!
9

951357

pre oko 3 godine

@gost999 - na osnovu toga što je brži, bolji tip igrača za direktniji i brz fudbal, dosta efikasniji od svih špiceva koje imamo. Sa njim bismo imali brzinu koju sa Mitrom nemamo. @Onyx - ti imaš neke frustracije očigledno, i imaš potrebu da ih meni ispoljavaš, ali na tvoju žalost ja nisam psihijatar. Obrati se lekaru ili terapeutu.
9

951357

pre oko 3 godine

@gost999 - a da, ovo za Šaponjića. On je u Atletiko dospeo kao način za plaćanje menadžeru, a Jović na osnovu fantastične sezone u Bundesligi i LE. Neuporedivo.
O

Onyx

pre oko 3 godine

Nemam ja frustracije nego si neverovatno iritantan lik. Politika je za tebe. Svoje lazi pretvara u istinu. Kad budes normalan da mozes u raspravu da udjes onda bi sa tobom moglo i raspravlja ti. Ti ozbiljne frustracije imas u vezi Partizana. Uzasan si lik navijao ja za Partizan ili za Zvezdu
G

Gost999

pre oko 3 godine

Kakve veze ima sto je brzi i bolji za direktan fudbal, kad Srbija ne igra brz i direktan fudbal? I to ne igra ko zna otkad.. Sta mu onda vrijedi brzina? Druga stvar, to da je bolji od svih spiceva koje imamo? Koji su argumenti za to? Decko ne igra ni u Frankfurtu, u ligi koja je neuporedivo slabija od Engleske.. Uostalom, vec sam jednon napisao.. Vucic zvezdas, Pantelic i svi koji se pitaju nesto u Savezu zvezdasi, Stojkovic jedna od najvecih legendi u istoriji Zvezde.. I opet Mitrovic prije Jovica. To ako nije kvalitet vise, ja stvarno ne znam sta je. Ili da ti ne povrijedim osjecanja, ocigledno da se Mitrovic bolje uklapa u igru rep nego Jovic. Sto je i logicno, nece Lazovic i Kostic probijati po strani i centrirati na Jovica, nego na igraca koji je snazniji, visi, jaci.. Koji je navikao na "teskaski" fudbal. Ali dobro, znam da je ovo sve dzaba pisati, ti znas bolje od svih.
G

Gost999

pre oko 3 godine

I daa..jos nesto da te pitam.. Ali iskreno da odgovoris, svakako je anonimno. Da li si ozenjen, imas li devojku ili da li si je ikada imao?:)
O

Onyx

pre oko 3 godine

Gost999 Surovo realno.Taj ovakvim pisanjem i razmisljanjem zensko video nije. Na Tv-u mislim jeste. Realno, tesko
G

Gost999

pre oko 3 godine

Onyx, pa znam ja to. Malo sam se bavio psihologijom dok sam bio mladji hahah. Ocigledno da nema devojku, vjerovatno nikad nije imao. Nema ni mnogo prijatelja, a nema ih kad ni sticati, jer stalno visi ovdje. Nema socijalne vjestine, i to nadoknadjuje ovde, jer mu je lakse ovako anonimno, nego da to govori uzivo i javno, zna da bi bio ismijan. A sto je najgore, on uopste nije glup, ima jakoo dobar vokabular i odlicno pravopisno pise recenice. Samo eto nema neki privatan zivot, pa te praznine popunjava poistovjecujuci se sa Zvezdom, njenim rezultatima, Jovicem i sl. A ne daj Boze da prizna da je Partizan u necemu bolji i da je neki njihov igrac bolji, jer bi to po njegovom poimanju stvari bilo da je neko iz njegove okoline bolji od njega u necemu. Evo ja mu od srca zelim da se malo sredi, nadje nekoga, malo prozivi. Ovo sto on radi definitivno nije zdravo.
W

Weedic

pre oko 3 godine

Luka se protiv smesnih iraca nije video. Realno.. Nastavi da sisas palac i ostani u fetus polozaju.
O

Onyx

pre oko 3 godine

Gost999 Potpisujem. Nije glup nego nego asocijalan
9

951357

pre oko 3 godine

@Onyx - ne pretvaram ja care laži u istinu, nego baratam činjenicama i argumentima. A kad je nešto činjenica, onda je to jednostavno tako. To što ja tebe iritiram nije uopšte relevantno. U svakom komentaru sam izneo dosta argumenata zbog kojih mislim to što mislim. Ni na jedan argument nisi odgovorio argumentom, već salvom uvreda. A ovamo pričaš o diskusiji. Ja kapiram da mogu da diskutujem sa ukupno 0 Grobara ovde jer nijedan nije realan a svi su licemerni. Tako da, ako već nemaš šta da kažeš, nemoj da me vređaš. Nema potrebe za takvom vrstom komunikacije. Jednostavno me ignoriši. @Gost999 - Čekaj, ti hoćeš da kažeš da je bolje da nam igra Mitrović jer se uklapa u koncepciju sporog fudbala koji igramo već godinama? Ako iz tog ugla gledamo, slažem se. Ali, šta nam je doneo taj spori fudbal? Jedno veliko ništa. Treću ligu evropskog fudbala. Da ove smešne Irce jedva pobedimo, da nas šamaraju Mađari, da nas izbacuju Škoti. Dakle, taj fudbal ne valja. I zato mislim da je bolje igrati sa bržim igračima, brži fudbal, moderan fudbal, jer sa ovim fudbalom kakav igramo poslednjih 10 godina nikad ništa nećemo uraditi. Drugo, on u Frankfurtu igra koliko im treba. Oni imaju svog napadača kog je krenulo i forsiraju ga radi prodaje, tako da naravno da će da igra manje tamo jer je pozajmljen igrač. To ne znači da je loš, naprotiv. I kakve veze ima odakle su ljudi u savezu? Pa kad su u savezu rade u korist reprezentacije, čuje mene menadžera, reprezentacije. Možda su Krstaja i Tumba malo više gurali vaše igrače, ali eto, uđe taj isti Jović pa dade 2 komada Rusima i još jedan Škotima za produžetke. Interesantno je da ćeš od Zvezdaša da čuješ da je Mitar dobar igrač, čak i ja to kažem, ne sporim, čućeš i da je Vlahović odličan, i ja to kažem, ali od Grobara NIKAD ali NIKAD nećeš čuti da je Jović dobar iako je dogurao do Reala čak. Pa valjda i ti u Realu znaju nešto o fudbalu, ne samo ovi naši vrsni genijalci i stručnjaci u savezu. Na žalost, realnost i Grobari, ne biva. @obojica - baš mi je interesantno što se bavite psihoanalizom. Pretpostavljam da imate bar po doktorat iz te oblasti. Vidim da ste već sve pretpostavili, da živim na planini, da toplinu žene osetio nisam, pa ću vas ostaviti da eto tako uživate u tome, samo nek vam je lepo, pošto sportskih radosti od Partizana nemate. Samo me zanima, je l' ste uradili psihoanalizu svojih života? Verujem da su baš ispunjeni srećom, da ste puni para, da svake večeri spavate sa drugom ženom, i da vam je baš sve super. Doduše, nije mi samo jasno kako Grobari mogu da se bave psihoanalizom kad su u svađi sa realnošću, ali dobro...
O

Onyx

pre oko 3 godine

Ne treba doktorat, po tvojem pisanju ne treba biti mnogo pametan da se vidi da imas problem na nivou komunikacije sa ljudima koji od tebe misle drugacije
9

951357

pre oko 3 godine

@Onyx - je l' to tvoje stručno mišljenje?
O

Onyx

pre oko 3 godine

Da. Jeste.
C

Cupalo

pre oko 3 godine

Stevo u 9 utakmica 30 golovaa
q

qq

pre oko 3 godine

Au majko moja kakvo je lozenje pocelo. Sramotno. Sva sreca bice lepo otreznjenje vec u subotu protiv Portugala.
G

Gost87

pre oko 3 godine

Kakvo lozenje??? To je realnost.
G

Grower

pre oko 3 godine

GOSPODIN