Aleksandar Mitrović (©Reuters)
Aleksandar Mitrović (©Reuters)

Mitrović „visi“ i za finale

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.07.20. | 17:31

„Nadamo se da će biti spreman“, kaže menadžer Parker

Propustio je Aleksndar Mitrović oba polufinalna baraž meča njegovog Fulama sa Kardifom.

Na njegovu sreću, Kolibari su uspešno pregrmeli taj izazov, u gostima su dobili sa 2:0, kod kuće izgubili 2:1 i prošli finale, gde će se sa gradskim rivalom Brentfordom boriti za promociju u Premijerligu.

Izabrane vesti

Za brigu stručnog štaba i navijača Fulama je što nije sigurno da će Mitrović moći da predvodi napad ni na Vembliju u utorak uveče. Iako se u prvi mah govorilo kako je lakša povreda u pitanju, izgleda da nije baš toliko sitna, jer menadžer Skot Parker priznaje da nije sto odsto izvesno da će Aleksandar biti u timu protiv Brentforda.

Jeste Fulam odigrao odlično bez Mitrovića i u finišu prvenstva, pa u plej-ofu, ali srpski as je svakako udarna igla tima i svi bi voleli da ga vide u utorak na terenu.

Mitrović je bio blizu oporavka i u četvrtak pred revanš, ali nije bio potpuno spreman. Bio je zato najglasniji na tribinama, čuli smo ga i mi na klupi kako viče, bodri saigrače, podržava svakog, pogotovo u drugom poluvremenu. Bilo je veoma rizično da ga pustimo da igra, ali se nadam da će se oporaviti do utorka i do finala“, rekao je Skot Parker.

Oba duela ove sezone u Čempionšipu pripala su Brentfordu, Fulam čak nije ni gol postigao – 2:0, 1:0. Videćemo da li će treća biti srećna za Kolibare.


tagovi

Aleksandar MitrovićFulamČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara