Komentari na vest

Mitrović zvanično u Veroni

D

Dragi G.

pre 3 meseca

Posle 15-20 utakmica sledi Japan....isto kao mentor....
П

Предраг

pre 3 meseca

Ма и ти клинци гледају да узму неки озбиљнији динар што пре ,ако теже повреде тешко њима ако су у нашој лиги.А и Звезда и Партизан су буре са 100рупа,а приватозоватих биће тешко.
B

Bravo za Upravu

pre 3 meseca

Samo neka ide sto pre iz kluba,potpuno se slazem,sebican do maksimuma,igra samo za sebe,saigraci ga ne zanimaju u opste,tako da ja supet zadovoljan ovom prodajom,Bravo Terza majstore ne slusaj nista sta pisu botovi nego samo cisti prvi tim od svih igraca koji nemaju kvalitet za Zvezdu,puna podrska za tebe sa Severa!
L

Lazaros

pre 3 meseca

Gde su veliki navijaci, sto pricaju sa Dr Terza je Madjija!! Jeste ali za svoj dzep!!! Iznenadio me Terza iskreno, mislio sam da ce prodati samo jos Mijatovica.. Covek prodao jos trojicu i letos jos sijaset igraca Sve klinci. Erakovic Nedeljkovic Mijatovic Kabic Mitrovic Lekovic( pozajmica) Koliko su para uzeli!!!
V

Veljko9

pre 3 meseca

Ozbiljna vezara, svuda ga guraju!
P

Psi ho

pre 3 meseca

ovo je nerealno sta su sve igraca prodali... bar da su uvalili nekom ove matorce oni sve mlado prodali...
G

Gost 0307

pre 3 meseca

40% Radnickom
Z

Zokilii

pre 3 meseca

Ovaj decko se spasio!
Z

Zokilii

pre 3 meseca

Valja Veroni ..da igra protiv Juventusa,Milana Intera..a nevalja Zvezdi da igra protiv Lucana Javora Surdulice..i to za koje pare ode..ko je ovde lud,
I

Immobile

pre 3 meseca

Rekao Doktor Arizona na početku prelaznog roka da nijedan mladi igrač nije na prodaju. Epilog je da odoše svi.
P

Podrzavam prodaju

pre 3 meseca

FALIM TE BOZE KAD JE OTISAO IZ KLUBA,NAJSEBICNIJI IGRAC IKADA U ZVEZDI,JA BI GA DAO I ZA DZABE!
b

bakala

pre 3 meseca

ti ocigledno lucica nisi video
V

Vojvodinaš ja

pre 3 meseca

A odbili letos Atletiko i Hertu za 5 miliona, eeee
m

milo123

pre 3 meseca

Po meni odličan posao zvezde. Šansu je dobijao u kontinuitetu, potpuno je pao. Postao nevidljiv. Poslednje dobro po čemu ga pamtim je gol Ferencvarošu, a davno to bejaše. Nek mu je sa srećom.
R

Realan skroz

pre 3 meseca

Ova Verona bi nas dobila,garantujem. I on ima mesta tamo,a kod nas ne. Ok,ne mogu svi igrati,al bi fokus trebao biti na mladjim igracima...razvij mlade do prave cene pa ce i stabilnost kluba doci,ovako ne vodi nigde..
V

Verona

pre 3 meseca

Je prodala sve što valja, i sad se krpi, za male pare. Ako pratiš seriju A, znaš o čemu pričam.

angry_chainsaw

pre 3 meseca

Prodaj sve doktore, sada je na redu Kabić, pa kada ode Nedeljković vi vratite Gobeljić ili Srnića, prodajte i Hvanga, Krasoa, Glazera, sve što vredi je na prodaju... BOJKOT svi pravi zvezdaši... Nusam ljut za Mitrovića, ali za Nedeljkovića jesam... Zato će košarkaši Zvezde sutra pokazati da više novca treba ulagati u košarku, nego i fudbal gde nismo prošli 1/8 finala LE nikada, niti grupu LŠ, a ne bi prošli ni grupu LK sa ovim igračima. KO će na levog beka, ko će na desnog beka, ko će u napadu? Ko će ispred golmana kada ode Dragović na leto, ko u veznom redu, kada prodaju Hvanga, Krasoa itd. Ivanić i Katai više nisu igrači koji mogu da nose Zvezdu kao desetke... OD onakvog kluba 0re dolaska Šerifa, do kluba na jesen koji će biti onakav kakav će biti - nikad gori!!! Bitno da ste oterali Baraka koji je davao petarde jakim klubovima, dok Miloje ne može da izađe na kraj sa klubovima za koje nikada u životu nisam čuo!!!
K

Kkkk

pre 3 meseca

Za Nedeljkovića je dobijena dobra suma i ide u dobru ligu. Mitrović je davao golove u Ligi Evrope i sad otišao za mizernih milion evra...
t

tako nekako

pre 3 meseca

"Zvezda ne moze da proda igraca u zapadnu evropu" rekli su...
k

kikoman

pre 3 meseca

Zelim mu da pokaze sav svoj talenat, ako ga ima, u timu gde nema toliko pritiska. Nije Zvezda za svakoga i nije svako mentalno sposoban da igra u Zvezdi.
8

8

pre 3 meseca

Nema pritiska a oni se bore za opstanak , jaooo
B

Bkli

pre 3 meseca

Dečko davao golove u Ligi Evrope i sad prodat preko noći za 3 puta manje od prve procene..
g

gost2345

pre 3 meseca

toliko o spominjaju Barse i velikih klubova i strasnog talenta...na kraju zavrsio u veroni, ogranicen igrac totalno...samo brz i to je to, ovo ce mu biti vrhunac karijere