©Star Sport
©Star Sport

Mladen Dodić novi sportski direktor Napretka

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.05.23. | 22:26

Dok se pod Bagdalom očekuje nastavak saradnje sa dosadašnjim šefom struke, Draganom Perišićem, Dodić već ima pune ruke posla, jer je klub iz Lazarevog grada ostao bez trinaestorice igrača iz prvog pogona tima

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Kruševca)

Dojučerašnji strareg Javora, Mladen Dodić, vraća se na mesto gde je počela njegova trenerska karijera - u kruševački Napredak, nakon više od deset godina od poslednjeg boravka na klupi Čarapana u svojstvu prvog trenera. Doduše, danas u drugačijoj ulozi.

Izabrane vesti

Iskusni stručnjak će u novoj sezoni biti zadužen za operativna pitanja i imaće ulogu sportskog direktora kluba, zaduženog i za mlađe selekcije. Dok se pod Bagdalom očekuje nastavak saradnje sa dosadašnjim šefom struke, Draganom Perišićem, Dodić već ima pune ruke posla, jer je klub iz Lazarevog grada ostao bez trinaestorice igrača iz prvog pogona tima.

Kako se nezvanično čuje u Napretku su blizu nastavka saradnje sa vezistom Markom Putinčaninom, kome je istekao ugovor, dok se ostaloj dvanaestorici fudbalera daju male šanse da i u novoj sezoni Mozzart Bet Superlige nose dres istog kluba.

Podsetimo, Napredak pripreme počinje 15. juna, a dve sedmice kasnije putuju u Sloveniju. S tim u vezi, kruševački superligaš će brzo morati da rešava situaciju u sastavu ekipe, pa je pred bivšim trenerom Novog Pazara, Dinama Vranja, Jagodine, Javora, Borca iz Čačka i Radnika više nego ozbiljan zadatak.


tagovi

Mladen DodićNapredak Kruševac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara