Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Mladenovićeva dominacija u Poljskoj - dva gola u trijumfu Legije (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.03.21. | 21:54

Filip igra u vrhunskoj formi

"Slažem se da sam već duže vreme u odličnoj formi. I ja sam zadovoljan samim sobom. Želim da ovaj trend dobrih partija produžim što je duže moguće“.

Ovo je Filip Mladenović izjavio pred utakmicu sa Vartom, a ne samo da je rekao, nego je sve dokazao delima. Još jedna njegova odlična partija krunisana je sa dva gola. Kao da je u pitanju napadač. Igra ofanzivno, pojavljuje se u završnici napada i to je dva puta iskoristio na pravi način i tako postigao dva gola u trijumfu Legije od 3:2 (2:1).

Izabrane vesti

Sada je povećao učinak na sedam golova i devet asistencija!

Za prvi pogodak bilo mu je potrebno nešto manje od tri minuta. Tek što je utakmica krenula, dobio je jednu loptu po levoj strani, nije mnogo razmišljao, opalio je levicom, imao i malo sreće, pa je već na samom startu meča mogao da se raduje.

Uspela je Varta kasnije da se vrati u meč, dala je gl preko Grešika u 26. minutu, da bi Legija na odmor otišla sa prednošću od 2:1 posle pogotka Šoleka.

Posle toga, opet Mladenović. Ponovo se "pojavio" u završnici napada u stilu vrhunskih bekova, ponovo mu je lopta stigla na pravom mestu, a Mladenović je drugi pogodak upisao glavom.

 


Do kraja je Varta dala još jedan gol, iz penala, ali to nije pokvarilo dobru partiju Mladenovića i njegova dva gola. Ispostavilo se - dva gola koja su donela Legiji pobedu.

Nije iznenađenje što je Mladenović dobio poziv i za naredno okupljanje reprezentacije, pod novim selektorom Srbije Draganom Stojkovićem.

Zaista mu je odlazak u Legiju bio pravi potez.




tagovi

Filip Mladenović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara