Ilustracija (©AFP)
Ilustracija (©AFP)

Mladi Francuzi i Bode Glimt u Mozzartu donose najveće kvote na svetu

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.07.23. | 10:56

Nigde nećete naći veće

Možda trenutno izbor fudbalskih utakmica nije tako veliki kao što smo navikli, ali bukmejkeri Mozzarta su i ove nedelje uspeli da pronađu nekoliko njih na koje vam nude sjajnu ponudu. Konkretno, na dva meča će pobeda favorita u svakom momentu da donese najveću kvotu na svetu.

Jedan susret se igra na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine, gde je Francuska favorit protiv Ukrajine, dok je preostali okršaj u norveškom šampionatu gde Bode Glimt ima posla sa Moldeom.

Izabrane vesti

Francuski tim nije bio u najtežoj grupi na Evropskom prvenstvu za mlade, uz Italiju, Norvešku i Švajcarsku, gde je važio za izrazitog favorita. Zahvaljujući pobedama nad Italijom (2:1) i Norveškom (1:0), izabranici Silvena Ripola su unapred obezbedili prolaz u četvrtfinale. Ipak, u prošlom kolu mladi Trikolori nisu dozvolili opuštanje savladavši Švajcarsku sa 4:1. Na putu do polufinala stoji im reprezentacija Ukrajine, koja je završila u grupi sa Rumunijom, Hrvatskom i Španijom. Izabranici Ruslana Rotana su već u prvom kolu savladali Hrvatsku sa 2:0, a pobeda nad Rumunijom od 1:0 garantovala je Ukrajincima ulaz u plej-of, da bi u poslednjem kolu remizirali sa Španijom 2:2.


BODE GLIMT - MOLDE (NEDELJA, 19.15), KEC 2,00


Bode Glimt je odlično počeo šampionat Norveške i odmah je uspeo da se odlepi. Tim Kjetila Knutsena sa 31 poenom vodi na tabeli i od najbližeg pratioca Tromsea je udaljen osam bodova. Bode je u poslednjem kolu poražen od Stremsgodseta 2:0, posle sedam trijumfa u nizu, ali se vratio na pobednički kolosek savladavši pre četiri dana Tromse u Kupu 3:2. Molde je pre početka sezone važio za jednog od pretendenata na titulu, ali je tim Erlinga Moa podbacio. Postepeno je uspeo da uđe u formu i trenutno je stigao do pete pozicije na tabeli, sa skromna dva boda zaostatka za trećeplasiranim Branom.

NAPOMENA

: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara